Vissza a Főoldalra


Argum City: A robot
A játékban levő robotosdi majdhogynem meg tudná állni a helyét egy önálló játékként is. Argumvezérelt harci robotot tudsz építeni, amelyet folyamatosan fejleszthetsz. A robot 3 fő része a fej, test, és a kar. Mindegyikre elhelyezhetsz egy fegyvert, és egy páncélt. A robot csaták során a robotok fejfegyvere a másik robot fejét, a testfegyver a másik testét, a karfegyver pedig a másik karját veszi célba. Ha egy robotnak szétlövik a karját, attól a testfegyver még tovább tüzel. Minden robotnak van egy kapacitása, és te beállíthatod, hogy ebből mennyi jusson a karra, a testre és a fejre. Ha pl. a kapacitás 5, és ebből 3 jut a karra és 1-1 a testre és fejre, akkor a kar 3x sebzést fog okozni. Hasonló erősségű robotoknál tehát fontos szerepet kap a taktikázás, és jó beállítással még egy erősebb robot is legyőzhető.


A robotok természetesen fejleszthetőek. Ahogy egyre előrébb haladsz a játékban, újabb fegyvereket, páncélkokat kutathatsz ki és készíthetsz el neki, és magát a robotot is fejlesztheted, újabb, erősebb modelleket kikutatva.


A robot arénában harcolhatsz játékosokkal és gép által irányított ellenfelekkel is. A heti bajnokság kicsit olyan, mint egy liga, hozzád hasonló pontszámú játékosokat hívsz ki, ha legyőzöd, előbbre lépsz, és hetente osztunk jutalmat a ranglista állása alapján.
Emellett lesz egy kihívás része is az arénának, ahol a gép által irányított, egyre erősebb ellenfeleket lehet kihívni. Attól függően, hogy hányadik ellenfélig jutottál, minden nap jutalmat kapsz speciális ércek formájában, amelyeket az újabb robotfelszerelések megépítésére használhatsz fel.


A robotod számára fejleszthetsz képességeket is, mint pl. kritikus lövés vagy blokkolás. A fejlesztéshez a céged által termelt energiát kell felhasználni. Itt is döntened kell, nem tudsz minden képességet kimaxolni, mivel a 3. 4. legnagyobb képesség fejlesztése 2x, az 5-6. pedig 4x költségbe kerül.

Tihor Miklós

Kövess minket a Facebook-on!

A cikk a Beholder Kft. oldaláról származik.
A cikk a weben a http://www.beholder.hu/?cikk=26687 címen elérhető.
Létrehozás: 2018. szeptember 12. 13:29:55Utolsó frissítés: 2018. szeptember 12. 13:38:00 Küldd el a cikket másoknak