Vissza a Főoldalra
 


Hírek
Argum City
Argum City Wiki
Szavazások
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Bevezető
Mi is az az Argum City?
A játék elemei
Alkalmazott harc
Alkalmazottakról részletesebben
Az ellenfelekről részletesebben
Bánya
Barátok
Birtok
Cég
Célok
Elfajzott kedvenc
Garázs
Gyűjtemények
Időbeosztás
Karakter
Kedvenc
Kert
Minijátékok
Mire lehet argumot költeni
Robot
Robotok részletesebben
Szövetségek
Árverések
Argum City chipek
Szövetségi háború
Erőforrások
Kényelmi funkciók
Tutorial
Híres cégek és NJK-k
Játék telefonról
Kedvcsináló film készül
ReGAMEX kiállítás
A fejlesztés története
Fejlesztési szempontok
Miért tart a fejlesztés 5 évig?
Grafikusok
Mi kell még az induláshoz?
Kvíz
Grafika
Indulás: tutorial
A játék bemutatása
A színfalak mögött
Argum City trailer (30 sec)
Argum City trailer (42 sec)
Mókás munkavideó
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
LVII. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
LV. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
52. Beholder találkozó - Vlagyimir-díj
59. Beholder Találkozó 2023.11.25. - Beszámoló

A lista folytatása...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 |
Nézet:
Miklós, tényleg érdemes lenne megvárnotok a blogos verseny tapasztalatait, és arra építkezve keresnétek helyet, meg lőnétek be az árat/költséget. Én is azoknak a táborát erősítem, akik fizetnének nagyobb nevezési díjat a minőségibb helyszínért. (Neveztem is épp ezért a blogosra)
 
Most voltam bent a Kondorban, kellemes hűs idő volt bent. Azt mondták, hogy a fenti termekben is van légkondi, remélem tényleg így is van.
 
A nagy teremben valószínűleg 70 % feletti páratartalom


Volt az 90 is.

Különben a kieg tényleg jó lett draftra biztos
 
Igen, sajnos egyszerűen túl kevés az az 1 ablak arra a helyiségre. A plusz légkondit vagy plusz ventillátort még lehetne intézni, de ablakot attól tartok nem. Itt ülök az irodában most, a légkondi nem megy, senki sem szereti igazán, de nyitva van minden ablak, megy egy ventillátor, teljesen jó idő van, szóval tényleg ablak kéne még oda.
 
Köszönjük, hogy foglalkoztok vele.
 
A wekerléhez hozzászólva, a büfé valóban várakozáson felüli egyébként, viszont nem hiszem hogy a plusz légkondik megoldanák a jelenleg tárgyalt problémát. A legnagyobb probléma ugyanis nem a hőfok volt (legalábbis számomra biztosan nem) hanem az oxigén hiánya. Inkább kint töltöttem az egész versenyt a pár fokkal melegebb udvaron ahol legalább kaptam levegőt. Az az 1 ablak ami nagyon kevés nem az 1 légkondi szerintem.
 
Az egyébként esélytelen, hogy beszereljenek még légkondit itt Wekerlén? Részemről ez az egy, ami hiányzik ahhoz, hogy teljesen jó helyszín legyen (akár a nevezési díj megemelésével).
 
A barcraft sajnos sem méretben nem volt megfelelő, sem minőségben. Ott is meleg volt és ha jól emlékszem az ígért exkluzivitás elmaradása is komoly probléma volt. Annak a helynek a megközelíthetőség volt nagy előnye.

A wekerle büfé része egyébként pl. rettentő sokat fejlődött. És ha nem lenne ilyen rettentő messze, akkor magát a helyszínt egy max. 20-30 fős rendezvényre átmeneti évszakokban még talán ajánlanám is.

Mindenesetre örömmel látom a konstruktív hozzáállást. Remélem, hogy ha az idei nemzetinek már nem is sikerül új helyet keresni, a jövő nyári már egy klimatizált, elektronikusan jól felszerelt, könnyen elérhető helyen lesz, ahová akár nézőnek is megéri elmenni a 3. napra.

Üdv: Kyb
 
Szerencsére azért ritkán van ilyen irdatlan meleg, emlékszem, amikor átmentünk a Barcraftba, az is azért volt, mert egyszer pont egy nagyon meleg napra esett a verseny. Persze azért az lenne az optimális, ha olyan lenne a helyszín, ahol az időjárástől függetlenül fix hőmérsékletre lehet számítani.

Kértem most árajánlatot alternatív helytől.
 
Nem tartozol a kisebbségbe, szerintem mindenki fizetne több nevezési díjat a normálisabb helyszínért cserébe.

De ez egyébként ki fog derülni a blogos verseny után is.
 
Itt nem az a kérdés, hogy megtudom-e csinálni hanem hogy szívesen megteszem-e vagy találok jobb alternatívát szabadidőm eltöltésére.
 
Hidd el, hogy nem. Nem megy másnak is. Bármennyire is fura nem vagyunk egyformák. Nekem speciel 20 fokban is melegem van és télen sem hordok kabátot. De sokan így gondolják, hogy inkább kihagyják a jövőben ami nem véletlen.
 
Most ezzel lehet,hogy a kisebbségbe tartozom, de egy nagy versennyel kapcsolatban nekem nem az a legnagyobb problémám, hogy 1000 vagy 2000-2500 a nevezési díj, hanem,hogy a hetemből 1 nap fixen elmegy.
Azt nem kell ragoznom szerintem, hogyha az ember dolgozik akkor az amúgy is szűkös hétvégéből -1 nap nagyon sokat számít (pláne,ha hétvégén is kell dolgozni).
Sokkal szívesebben áldoznék be egy ilyen napot, ha olyan helyszínen lenne a verseny, ahol nem plusz faktor az,hogy nincs levegő és szakad rólam a víz.
 
A helyszínváltásra nyitottak vagyunk, amikor egyszer egy korábbi nyáron is meleg volt, időt és fáradtságot nem kímélve keresgéltünk, akkor kerültek át a versenyek a Barcraftba. Sajnos egy helyszín sem tökéletes, ott is voltak problémák, sötét, levegőhiány, végül szavazással kerültünk vissza a Wekerlébe.

Ha bárki tud olyan helyet ami megfelel az elvárt feltételeknek (min. 80 fő befogadása, megfelelő szellőzés, büfé, parkolás) azt szívesen megnézzük. És persze próbálok lobbizni majd a Wekerlénél is, hátha tudnak valamilyen megoldást.

Valószínűleg azért szempont valamennyire a bérleti díj is, ha 1000 Ft helyett 2000-2500 Ft a beugró, az lehet, hogy eltántorít néhány embert.
 
Én is nagyon várom a blogos verseny tapasztalatait. Ha a srácok kitudják gazdálkodni valamilyen formában akkor igen nehezen tudom elhinni, hogy a KFtnek ez nem fér bele...Nagyon sok fronton fejlődésnek indult a cég(kiemelném a kommunikációban való fejlődést és az egyéb kis "apróságokat" pl legendás cél, exkluzív lapok a versenyeken) a kieg is nagyon korrektnek tűnik elsőre remélem a helyszín választás lesz a következő lépés!!!
 
+1

A Kieg szerintem jó lett, ha a kiadó megmarad az évi 2 nagykiegnél akkor ez a lapszám tartható is.
Az illusztrációk nagy része szép, a lapok kreatívak.
Külön kiemelném a remek gyngy szekciót, ebből tuti lehet majd jól draftolni és élvezetes bontott formátumot adott, a sok beleszólással. Pacsi a tesztelőknek érte.
Az utóbbi évek legjobban összerakott gyngy szekciójának érzem a mostanit, megkockáztatom talán amióta játszom ez a legjobb.

Viszont a helyszín ebben a formában tarthatatlan. A nagy teremben valószínűleg 70 % feletti páratartalom és biztos, hogy több, mint 25 °C volt. Egyszerűen ennyi emberre az az 1 légkondi édeskevés (még 3 kellene minimum). És mivel az amúgy is csak a benti levegőt hűti és keringeti az oxigénhiánnyal nem tud mit kezdeni, viszont mivel csak 1 ablak van a szellőztetés sem igazán megoldható. Azt már csak mellékesen jegyzem meg, hogy a sokan Budapesten belül is 2 órát utazunk ide.

Jó volna, ha a kiadó legalább a nagy létszámú nyári versenyeit áttenné egy minőségibb helyre, ami gyalog elérhető a 4/6 vonaláról. (Ez kb. azt jelentené, hogy a város akármelyik részéről legfeljebb 1 óra alatt elérhető lenne.)
Mivel a játékot nagyon nagy %-ban azért vesszük és játsszuk mert vannak versenyek ezért el kellene gondolkodni azon, hogy a versenyek direkt marketingeszközök és befektetések, nem pedig profittermelésre valók.
És nem kellene azon az alkalmankénti 50-100k-n spórolni, aminek egy részét a nevezési díjba amúgy is be lehet építeni.

Én a tavalyi nemzetit pl. pont ezért hagytam ki. Egyszerűen rosszul vagyok ilyen melegben és oxigénhiányban, nem beszélve arról, hogy 3 nap alatt kb. nettó 12 órát kellett volna bkv-zgatnom miatta.

A fentiek egyébként a behotalira is legalább ennyire, ha nem jobban vonatkoznak. A fenti kis terem ahol a miniversenyek vannak pont ugyan ilyen módon zsúfolt, meleg és kibírhatatlan. A helyszín pedig még messzebb van, mint a versenyé. A Láng Művelődési központot már rég felújították, miért nem lehet oda visszamenni?

Nagyon remélem, hogy a blog által talált új helyszín beválik és a hivatalos beho versenyek is átkerülnek majd oda.

A díjazást pedig nem emelném ki, pláne pozitívumként.

Üdv: Kyb
 
Igen a nemzetitől előre félek...persze mindig mondva van, hogy de hát ott légkondi,de a vége mindig az, hogy meglehet halni annyira meleg van azon a helyen...
 
A helyszínen probléma minden évben felmerült, gondolom kitalálod mi a végeredménye....

A lapok tetszenek, külön öröm az isteni lapok iránya.
Kíváncsi leszek merre fog változni a meta
 
Roland +1
 
Ha Patrik meg tudta nyerni úgy a versenyt, hogy gondolom megint végigcigizte meg piálta, akkor másnak is menni fog! A nyári versenyeknek mindig megvan ez a szépsége és külön skill level, hogy a lecsorgó izzadtság ne csöppenjen be a protectorba.

Amúgy a Beho talis miniversenyek két darab negyedekkora osztályteremben lesznek, úgyhogy mindenki készüljön a folyadékpótlásra.
 
Pár apró és nem apró észrevétel:
- Még egyszer köszönjük a + foil lapot korrekt döntés volt és e tekintetben senki sem ment haza keserű szájízzel.
- A meleg. Sokan menet közben is feladtuk a játékot, mert bírhatatlan hőség volt és inkább haza mentünk. A jövőben ezt át kéne gondolnotok mert többen is beszéltük, hogy ilyen körülmények mellett inkább nem megyünk nyáron Beho által szervezettre.
- Végül az új kieg. Körülbelül hozta az elvártat szerintem mondhatjuk, hogy meg vagyunk vele elégedve, a kódos lapok talán az eddigi legkorrektebbek.
 
Patriknál én a Womathot és a Targantulákat említeném meg Grat mindenkinek!
 
Hatalmas grat Patriknak és Zolinak! Meg persze a többi helyezettnek is!
 
 | 1 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.