Vissza a Főoldalra
 


Hírek
Argum City
Argum City Wiki
Szavazások
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Bevezető
Mi is az az Argum City?
A játék elemei
Alkalmazott harc
Alkalmazottakról részletesebben
Az ellenfelekről részletesebben
Bánya
Barátok
Birtok
Cég
Célok
Elfajzott kedvenc
Garázs
Gyűjtemények
Időbeosztás
Karakter
Kedvenc
Kert
Minijátékok
Mire lehet argumot költeni
Robot
Robotok részletesebben
Szövetségek
Árverések
Argum City chipek
Szövetségi háború
Erőforrások
Kényelmi funkciók
Tutorial
Híres cégek és NJK-k
Játék telefonról
Kedvcsináló film készül
ReGAMEX kiállítás
A fejlesztés története
Fejlesztési szempontok
Miért tart a fejlesztés 5 évig?
Grafikusok
Mi kell még az induláshoz?
Kvíz
Grafika
Indulás: tutorial
A játék bemutatása
A színfalak mögött
Argum City trailer (30 sec)
Argum City trailer (42 sec)
Mókás munkavideó
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
LVII. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
LV. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
52. Beholder találkozó - Vlagyimir-díj
59. Beholder Találkozó 2023.11.25. - Beszámoló

A lista folytatása...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 |
Nézet:
Köszönöm a hozzászólásokat. Olvastam a GN-eseket is. A döntés megszületett, hamarosan olvashatjátok az ehhez kapcsolódó hírt.
 
Miért ne vehetne valaki akár a rabszolgájának lemaradást?
 
Nyugodj meg, akik emiatt sírnak, azok a tágítást már maximálisan kihasználták
 
Egyre nem gondoltok, nevezetesen, VAN ilyen, méghozzá a kontinuum-tágítás pszi képesség...

Jó ötlet a kiszámolható játékhét, de igen bonyolult képlet kéne, amibe benn van az eddigi játék, a játékgyakoriság, és az átadások, nehogy rabszolga kaphasson...
 
A fizetős lemaradás vásárlása legyen egy fordított EXT lehetőség.

25. fordulótól 100. fordulóig - 2 játékhét
101. fordulótól 200. fordulóig - 3 játékhét.
201. fordulótól 300. fordulóig - 5 játékhét.
301. fordulótól 400. fordulóig - 10 játékhét.
401. fordulótól 500. fordulóig - 15 játékhét.
501. fordulótól 600. fordulóig - 20 játékhét.
601. fordulótól - 25 játékhét.

Lenne egy EXT 2 parancs, amivel - a normál EXT feltételei mellett - megvásárolhatnád a fordulószámtól függő játékhét csomagot, csak egyben. Így mindenki hozzájut havi ~30 fordulóhoz, és ez 10-125 zseton kiadás.
 
Szerintem 800ig vehessen bárki, aki akar. Felette viszont jó lenne már végre azoknak is kedvezni akik 15 éve folyamatosan tolják a játékot, és most bánatosan nézik, hogy az új fejlesztések felfedezéséből látványosan kimaradnak, mert mindent benyalnak az üstik. (Pl én)

Szóval szerintem azoknak akik 800 forduló felett vannak, nézzék meg, hogy amióta elindult a karakterük, hány hónapban léptek mondjuk 2-t legalább. És minden ilyen hónap után osszanak le nekik +1 játékhetet. Így azok, akik viszonylag egyenletesen lépkedtek a karakterekkel, hosszú idő óta, kaphatnának 100+ extrát, amivel azért lehetne már valamit kezdeni.
 
Csak annyit mondok, marhaság, akinek van pénze karakterre, lesz pénze lemaradásra is. Nekem nincs, így hát én le fogok maradni... A küldetésem eddig kilátástalan, most már reménytelen...
 
A GN-es forumban van ennel korrektebb megoldas is. A mar letezo havi EXT-re alapulo rendszer bovitese sokkal inkabb megfelel minden celnak. DZ: legyszi olvass ott is.
 
Hová ez a rohanás ? Kihívások lennének és súlyos döntések. Nem fejlődne minden egyszerre, hogy a végén tök egyforma karakterek szaladgáljanak.

Igen, a mai TFhez képest gyíkok szaladgálnának a TF2-n, egymáshoz kellene magukat hasonlítani.

A TF most olyan, mint mikor easy módban játszunk a hard, vagy az impossible helyett.

Amúgy meg meglepődnél...
 
Miért csúszna le róla? Ha folyamatos az akció, akkor nem marad le senki, legfeljebb később ér oda... Amúgy én meg lemaradtam a fordulószámcserés mókáról, mert ritka rossz időszakban volt és jobb dolgom is volt, mint azzal foglalkozni. Így jártam, itt nem lenne ilyen.

Az meg hogy mi az optimális, megint egy olyan dolog, amit a helyén kell kezelni. Ma (részben) más az optimális, mint 5-10-15 éve volt. 5 év múlva megint más lesz. Viszont egy üstökösnek megvan az az előnye, hogy egy adott időszakban az akkor épp optimális paraméterek mentén lelép több száz fordulót, ezzel egy normál kari nem tud mit kezdeni, mivel ő elkezdte a ma már nem annyira optimális időszakban és még ha rendesen, odafigyelve, hiba nélkül is lépett, akkor sincs esélye hosszútávon (pl. ott a varkaudar falvak esete, nem mindegy, hogy valaki azokon tudja megerősíteni a karakterét vagy thargodan csatamezőkön tápolt).
 
Még mindíg az lenne a legjobb hogy a max játékhét -X%ig lehetne venni és ez folyamatosan meglenne. Ne az legyen hogy aki most szemfüles megveszi, aki meg pár hónap múlva kezdi el és ér el a végére az már lecsúszik róla.

A kompániás számlálóval én nem értek egyet. Miért számítson hogy ki milyen erős? Ha valaki csak lépeget az nem lesz erős, mint aki odafigyelve optimalizálva lép.
 
És hogy ontopic is legyek. Nem tudom, hogy DZ nézi-e a GN-en a témához való hozzászólásokat, de Chaar-Leevel tökéletesen egyet tudok érteni. Nem kell ide semmiféle fordulószámkorlát, mindenki vehessen lemaradást, aki:

Nem rendelkezik lemaradással
Nem erősebb, mint a legerősebb karakter-10% (ennek meghatározására ott van a Kompánia rangszámlálója, ami szint, maxép, maxvp, maxpp, fegyverszakértelmek, egyéb szakértelmek, tulajdonságok, stb. alapján pontokat ad)

Egyszerre csak 5-10 lemaradást lehetne venni, ha elfogy és még mindig megfelel a fentieknek, akkor vehet megint.
Forduló fejlécében lehetne jelezni, hogy jogosult-e lemaradás vásárlásra a karakter vagy nem (ha oda nem fér, akkor a karakterlapon, esetleg itt a honlapon a számlainformációknál a karakter neve mellett).

Innentől kezdve azok kaphatnak lemaradást, akik a leginkább rá vannak szorulva, ugyanis nem mindenki tud / akar nulláról elkezdeni a játékot egy új karakterrel.
 
A lebutított TF-nek csak akkor lenne bármi értelme, ha ingyen lenne...ugyanis sokkal több időt kell belefeccölni ugyanannak a kihívásnak a teljesítéséhez KT képességek nélkül, mint azokkal. Mégis miért fizetnék 10x annyi fordulót, ha 1 alatt is meg tudnám oldani, ha kapnék egy bizonyos tárgyat?
Jól sejtem, hogy még SF-et elérő karaktered sincs?
 
Az igényeket nem fedi le, mert nem ad kínálatot a keresletnek. Az ajánlat (újra)kezdőknek szól, a kereslet meg a lemaradással nem bíróktól jön.

Felvetném, hogy a mostani TFet hasznosítsátok újra. Új világ induljon. TF Reloaded. Meg kellene oldani, hogy két karakter sehogy se tudja egymást segíteni és indulhat a verseny.

A Beholder csak kigyomlál A, FA, egyéb parancsokat, KT képességeket. Pár nap munka.

A most többet játszani akarók meg lefoglalják magukat itt is, ott is.

Online játékból dunát lehet rekeszteni, a TF épp az offline jellegével ejt rabul.
 
Hasonló cipőben járok én is.... Sebaj...
 
En azt szeretnem ha valami olyan megoldas szuletne ami mindenkinek juttat megvasarolhato jatekheteket (min 40)... Az ennel tobb vasarlasat pedig nem kotnem csak a forduloszamhoz hanem valamilyen a karakter statjaibol fennallo nem faek egyszerusegu keplet alapjan... pl szint, leolt szornyek, tulajdonsagok, forduloszam...
De nekem az is jo lenne ha mindenki vehetne 100-200 extra jatekhetet es akkor majdnem mindenki boldog...
 
Persze, én is tudomásul vettem, csak úgy gondoltam nem 678 játékhét lemaradást akarok cserélni és lehet kivételt tenni 1-2 esetben. De természetesen igazad van. Egyébként nem is vagyok ilyen lázongó-semminemtetszik típus, csak ....hagyjuk...
 
Ráadásul akkor még szó sem volt erről a lehetőségről...

Nekem is csak 800+ játékhetes karaktereim vannak. Esetleg valami olyasmi lehetne, hogy X játékhétig korlátlan, utána meg valamilyen algoritmus szerint csökkentett játékhét vásárlási lehetőség? Ebből a gyümölcsből mindenki szeretne szakítani.
 
Azert nem engedtek, mert volt egy hatarideje es az lejart...Nekem is keson jutott eszembe egy karakteremnel, buktam, tudomasul vettem.
 
Ez alapján úgy tűnik, hogy a játékosok többségének tetszik, így lesz belőle valami.


Aha...szóval ezért nem engedtetek egy játékhétcserét két karakteremnél az akció lejárta után, mert így nyertem volna 70 játékhetet...70*50= 3500 ft..
 
Ez nem reakcio volt a hozzaszolasodra Tcsk, csak elbenaztam....
 
Esetleg ki lehetne tolni a jatekhet maximumat mondjuk 900-ra vagy 1000-re?
 
Én már annak is örülök, hogy foglalkoztok a problémával. Remélem sikeredik ebből valami jó kis akció
Köszönjük!!!
 
 | 1 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.