Vissza a Főoldalra
 


Hírek
Argum City
Argum City Wiki
Szavazások
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Bevezető
Mi is az az Argum City?
A játék elemei
Alkalmazott harc
Alkalmazottakról részletesebben
Az ellenfelekről részletesebben
Bánya
Barátok
Birtok
Cég
Célok
Elfajzott kedvenc
Garázs
Gyűjtemények
Időbeosztás
Karakter
Kedvenc
Kert
Minijátékok
Mire lehet argumot költeni
Robot
Robotok részletesebben
Szövetségek
Árverések
Argum City chipek
Szövetségi háború
Erőforrások
Kényelmi funkciók
Tutorial
Híres cégek és NJK-k
Játék telefonról
Kedvcsináló film készül
ReGAMEX kiállítás
A fejlesztés története
Fejlesztési szempontok
Miért tart a fejlesztés 5 évig?
Grafikusok
Mi kell még az induláshoz?
Kvíz
Grafika
Indulás: tutorial
A játék bemutatása
A színfalak mögött
Argum City trailer (30 sec)
Argum City trailer (42 sec)
Mókás munkavideó
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
LVII. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
LV. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
52. Beholder találkozó - Vlagyimir-díj
59. Beholder Találkozó 2023.11.25. - Beszámoló

A lista folytatása...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 |
Nézet:
Igen, a névjegykártyákat én is hiányoltam. Rajtam volt. És már ketten szóltak rám azóta, hogy oda sem mentem hozzájuk. Na igen, nem ismertem őket, és nem volt kártyájuk.
A TF-talival nekem az a bajom, hogy túl ritká van, és túl rövid ideig tart. Bár az is igaz, hogy most olimpia után eljöttem.
 
Nos számomra is kellemesen telt a találkozó, találkoztam néhány emberrel, jókat beszélgettünk, ám TF Találkozó ként nem tett rám mély benyomást- és ez nem elsö sorban a Bihiék hibája.
Van néhány dolog, amit erősen hiányolok a "régi szép időkből". Talán túl fiatal voltam még tíz évvel ezelött, mikor először voltam TF találkozón és ezért túl mélyen élnek bennem annak, és a következő néhány év találkozóinak az élményei, ezért nem elég jó semmi.
Hiányolom a tömeget, a névkártyákat az emberekről (ezúttal rajtam sem volt), hiányolom a KT-kat is, pontosabban azt, hogy ha valki nem ismeri az adott arcokat, mert mondjuk még csak be akar lépni, vagy mert friss tag és még sose látta egyiket se, minimális az esély, hogy megtaláljon egy adott KT-t. Az üzenő falra sem reagál mindenki. Hiányolom a szerepjátékot is. És hiányolom Riust is. Számomra ő is a TF-hez tartozik, még ha egy ideig rühelltem is őt, egyenlőséget rakván a stílus és az ember közé. Nem voltam ott amikor az ominózus novemberi eset történt, de el tudom képzelni, hogy ordenáré volt, ettől fgtlenül szerintem Rius alpvetően jó ember. Persze a stílusa időnként nem kevés kívánni valót hagy maga után.
Summa summarum:nekem hiányoznak a "régiszépidők"
 
Csatlakozom az elottem szolokhoz. Nem tudom, hogy hogyan s mikepp, de az utobbi ket-harom ev legkellemesebb talalkozoja volt szamomra a mostani. Nem volt tomeg, de nem pangott. Mindg akadt valami program, az emberek vidamak voltak, lehetett beszelgetni. Jo volt na.
 
Miért nem lehetne? Szerintem megoldható.
 
es addig nem lenne tf kikuldes? vilagvege..
 
Kinőhetné magát ez a találkozó mondjuk egy hetes táborrá is.
 
Vóttam, jó vót!
Volt hangulat, meg most nem volt olyan tömeg, és a kártyások nagyon forgtak a Múltidézővel! Egy mappával 3 lépést sem lehetett menni, hogy ne jöjjön oda valaki cserélni...
Volt egy nagyon király viking fegyveres bemutató, ahol össze-vissza csapkodták egymást a srácok, a végén meg belerontottak a nézőkbe...
Szóval jó volt!
 
egy akadt akit szemely szerint ismerek
 
hoi,

en is ott voltam nagyon jo volt a hangulat, ha jol ereztem akkor miklos is sokkal turelmesebb volt valoszinuleg azert mert most a jatekosok is lazabbak voltak. bar volt egy ket tfes akit lazan kitiltottam a rendezvenyrol, ebbol csak egy akadt (nem magamra gondolok).
 
Ott voltam!!! Krály volt!!!! :-DDDDD
 
A TF nap hírében a Túlélők Földje játék belsejében történtekről van szó.
 
Ez a titkosírás verseny a nap hírében mit akar jelenteni? Új játékos verseny a karaktereknek, vagy a játékosoknak?
 
En meg a vampirolodet! :PP
 
De hisz van részletes, ott van a találkozó oldalának alján. Beholderfej medált lehet majd nyerni! Mi az?
 
háhamég eksztended vörzsön is vón...
 
Én nem tudom, miért nem volt idén RÉSZLETES, nyomtatható programismertető a taliról, de szerintem mindíg jó élmény elmenni. Már ha valaki nem rontja el a hangulatot..., vagy nem te vezetsz, hogy tudj sörözni ;)) , Befejezem, mert szerintem már untok.
 
Speedz, jó lenne tudni mikortól lehet tárgyakat aukcióra felajánlani/boltban eladni.
 
Riust telleg ne engedjetek a kozelbe, Talbot valoban ne uvoltson a mikrofonba, alkoholizalni otthon is lehet, 16ev feletti hugotokat/baratnotoket hozhatjatok (lanyoknak a belepes ingyenes), amugymeg pizza rulez, ejjenek a Protoliskek.

ui. mikor lesz vegleges program tervezet?
 
Gyu dvd én akarom én akarom!
 
Ez igaz. Rius egy lepukkant kocsma vendégeiben is erős kultúrális (?) sokkot okozna. Nem vagyok finnyás, de nem hiszem h a TF talin a tahóság nyerő lenne. Voltak ott 12-12 éves srácok is, szülők is, nem valószínű h feldobta őket az anyázás. És valóban: FIZETŐ VENDÉGEK VAGYUNK!
 
Állok elébe!

R. ádám
 
Kááááárrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..............................
 
Igazán nincs mit! :-)
 
Tényleg örökkévalóság!
Így jár aki fejből ír és nem nézi meg a lapját.
Thx a javítást.
 
Aggyisten'!

Én ott leszek, az már biztos, mint ahogyan eddig majd' mindig... Az viszont biztos,h a versenyen nem fogunk indulni, nincsen kedvem magamat szívatni... A tavalyi teljesen jó hangulatban indult, mindenki röhögött, meg fényképezett, egészen a pontozásig, ahol már erősen csökkent a mosoly-faktor, majd a 2. versenyszám pontozásánál meg is szűnt... Nem akarom a vitát újra Lkezdeni (az érintettek már úgyis tudják, amit tudni kell, vagy tagadják, amit szerintük kell) és csak azért hozom fel, hogy hátha lesz egy kis hatással az idei versenyre és a következő garnitúrának talán nagyobb esélye lesz egy valódi versenyre. Utolsó megjegyzés: azért az majd érdekel,h a tavaly kigolyózott csapatból hányan mennek majd fel újra a színpadra... Utolsó tanács: Riust ezúttal hagyjátok ki a zsűriből...Minden tiszteletem(?) mellett nem hiszem,h meg tudna változni, az a viselkedés, amit meg tavaly villantott sok helyre való, de nem egy olyan zsűribe, ahol olyanokkal kell kommunikálni, akik fizettek azért, hogy ott legyenek, s lehet (vagy biztos?) hogy a pénzükért cserébe elvárják,h úgy bánjanak velük, mintha, hogy is mondjam; "fizetővendégnek" tekintsék őket, nem pedig "kis köcsögöknek" akárhány évesek is ...

Legjobbakat&sikeres talalkozót: Hegedűs Gábor
 
Nem halhatatlanság, Örökkévalóság.
 
Nem lesz verseny, csak frissen bobtott a Balázs ellen.
 
Tényleg lesz verseny
egyet értek veled bubu!!!!!!!!!!!4
 
Halhatatlanság rubinja, gyémántja, stb:

Egy ékszer mindegyik
(attol függ milyen hogy hány talin voltál)
kezdőknek elég táp.
Típustól függően +támadás, mentő, ÉP...
 
Awe mindnekinek! alig vrom már a talit, egyébként lehet, hogy a hangulat kedvéért én is vértben megyek!De azért csapatverseny idén legyen tisztább a tavalyinál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
 | 1 | 2 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.