Vissza a Főoldalra

Álomfogó kártyajáték

Az Álomfogó kártyajáték egy egészen különleges kártyajáték, minden pakliban más-más lapot találsz! A gyönyörű színes fantasy képek miatt már önmagában élvezetes a lapokat gyűjteni, csereberélni. Ám ezekkel a lapokkal még játszani is lehet! Az Álomfogó egy logikai játék, amelyet nagyon egyszerű megtanulni, mégis, számos kombinációs lehetőséget rejt. Te döntöd el, hogy milyen lapokból állítod össze paklidat, és ez önmagában befolyásolhatja már a játék kimenetelét.

Az Álomfogó játék alappaklija 2007. novemberében jelent meg, 160 különböző fajta kártyával, ezt követte 2008. májusában a Sámánviadal kiegészítő, 100 teljesen új kártyalappal. A játék szabályai az alappakliban találhatóak meg, egy alappaklit mindenképpen érdemes vásárolni, hogy a játékot megismerhesd.

Az Álomfogó játéknak, és az alapjául szolgáló magyar regényeknek, az Álomfogó sorozatnak jelentős rajongótábora van, számos versenyen teheted próbára a tudásodat. Lehet hobbiszerűen játszani, otthon, barátokkal, családdal, vagy klubokban, versenyeken komoly tétre és díjakért. A játék és kiegészítői kiváló ajándék gyermeknek és felnőttnek egyaránt bármilyen alkalomra!


Akció: rendelj most a webboltunkban három Sámánviadal kiegészítőt, és egy alappaklit kevesebb mint féláron adunk hozzá, azaz 4860 Ft helyett csak 4000 Forintot kell fizetned! Ha hat, kilenc vagy több Sámánviadalt rendelsz, természetesen minden 3 pakli után jár egy kedvezményes alappakli.

Ez a termék sajnos már elfogyott.

Boltban megvásárolvaNálunk megvásárolva
1140 Ft800 Ft
darabot !

A cikk a Beholder Kft. oldaláról származik.
A cikk a weben a http://www.beholder.hu/?cikk=13567 címen elérhető.
Létrehozás: 2008. május 5. 11:21:11Utolsó frissítés: 2015. május 20. 10:44:19 Küldd el a cikket másoknak