Vissza a Főoldalra
 
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett

Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Zén Legendái: A sötétség gyermekei május 22.
A pillanat képe
A tűz létsíkja - ilyen lesz?
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
"Talán ha eljutunk egyszer a tűz síkjára, ez a látvány fogad majd? Őrök, akik az életünkre törnek?" - álmodozó megjegyzés egy hőssé válni akaró kalandozó szájából
Nézz szét a galériában!
Befizetési Akció 2021.06.16. - 2021.06.27.
Előnevezés - 2021. június 20.
A bonyolultság egyszerűsége
Névpályázat zárás
Homokdűnék Frissen bontott verseny videó – 2021. május 22.

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019
Hatalom Kártyái - Lezajlott versenyek
Hatalom Kártyái - Versenykiírások

A lista folytatása...
Meghalt a Király! (28)
KGK-ról általában (2078)
Előnevezés - 2021. június 20. (13)
Névpályázat zárás (3)
54. BEHOLDER TALÁLKOZÓ 2021.06.19. PROGRAMJA (45)
HKK kérdés? (45592)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:Utoljára ezt küldték:
A káosz kapuja
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Pókerjáték
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
Ajánlott böngésző, felbontás:
Internet Explorer, 1024x768
 
  ... | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | ...
Nézet:
A zárójeleben 8-ast akartam írni, bocs.
 
Boltban a vételi ár 8 ap/db. Felajánlási díj 15 ap/tétel, valamint ott van a 10 (vagy % kezelési díj. Ezen nyilván óriási összegeket keresnék.
Továbbá ott van még az a pár parancshely, amikor megVEttem és előtte még utána is néztem, hogy melyik boltban melyik kapható. (ezt pedig nem feltétlen lehet ap-ben nézni)

De mindegy, ahogy gondolod.
 
ne haragudj, de sokallom a kért árat
 
Ha lehet, akkor akár licitálhatnál is rájuk, mert már egy hete fent vannak. Annak meg nem fogok örülni, ha visszaesnek hozzám és újra adhatom ki rájuk a Hu-t.
 
1 db esszenciakristályt vennék nyugaton.
 
Nyugaton vennék 1-1 méregtagadót és quwarg teleportgömböt, valamint remák szívet (sokat).
 
1 mutánscsont hétfői licittel megy.
 
keresek nyugaton:
1 mutáns csont, 1 elf csont, 1 troll csont, 1 kobudera csont, 1 gnóm csont
 
Illetve 2 bumerángot is felraktam.

Will.
 
Raktam fel 1 borkonyó bibét, valaki kérte a GN-on, nyugaton.

Will.
 
Hát azt remélem, mert különben én lennék a világon a legkeresettebb bűnöző!

Gábor


(off vége)

Biethlan lándzsát vennék keleten, mellyel lyuggathatom a pogányok bőrét!

Vasvella, Dornodon Inkvizítora
 
Látod, Gábor! Ezt mondom én is! Jobb vagy Te annál, mint az az eszement karaktered.

Gács Laci
 
Nem vitatkozom tovább, leírtam a véleményemet és ennyi! Akinek nem tetszik, ragassza le a monitorját, ahol kiírja a kommentemet!
Egyébként azért nem lenne jó, ha nyugati tételekre keletről nem licitálhatna senki, mert sok vari komponens, vagy fontos tárgy csak ott beszerezhető (pl. tinta, vizestömlő, vagy sokkal nehezebben beszerezhető keleten a bunthar bőr, ami igazán keleten szükséges). Mivel működik a tárgy átadás nyugatról keletre, ezért az aukciónak is működnie kell így. Persze én kiegyeznék abban is, ha minden ilyen tárgy kapható lenne a keleti városokban.
Az, hogy gonoszság, amit tettem, az csak nézőpont kérdése. Felfoghatjuk úgy is, hogy adtam Hajnalcsillagnak 2x100 aranyat


Szűcs Gábor (Vasvella)
 
Igen-igen! De aztán megbeszéltük, hogy ez is része a játéknak...
Bánja kánya!
 
Egyébként én is vesztettem már nagyot aukción, pl. amikor hosszú hónapokig licitáltak egy tárgyamra, de a végén nem volt a legtöbbet ajánlónak tényleges fedezete; így relatíve sokat bukva tudtam csak később értékesíteni az adott tárgyamat.

Látod látod, ha az elején visszavontad volna licitről, és eladod aukción kívül Mexinek, akkor simán áron felül kapsz a koronáért Én már az elején mondtam, meg keresett is Mexi ezügyben...
 
Ha ismernétek Vasvellát, a bomlott elméjű dornodonitát, akkor tudnátok, hogy ízig-vérig sötét...
Viszont a sorok mögött olvasva rájöhetnétek, hogy a karakter irányítója igazi profi szerepjátékos, aki ritka fénypont itt a TF-en. Én élvezem minden őrült megnyilvánulását, mert ezzel válik élővé az amúgy T(á)P gyűjtő és erősen optimalizáló játék(unk).

Vasvella olykor nálam is bepróbálkozik, de tudom, hogy ő ilyen. Ezzel nincs semmi baj. Milyen legyen egy dornodonita, ha nem ön- és közveszélyes.

Egyébként én is vesztettem már nagyot aukción, pl. amikor hosszú hónapokig licitáltak egy tárgyamra, de a végén nem volt a legtöbbet ajánlónak tényleges fedezete; így relatíve sokat bukva tudtam csak később értékesíteni az adott tárgyamat. (Ebben a történetben Vasvella nem volt benne.) Emellett tudomásul vettem a fenti történéseket, hiszen ez is az aukció része lehet. Nem emeltem fel a hangomat a tett elkövetője/elkövetői ellen; 1-2 percig bosszankodtam, de ennyi. Aztán jót derültem az egészen és ment az élet tovább...

Az is igaz, hogy a helyesírás nem ismerete még nem indok, hogy keresztbe tegyünk a másiknak egy játékban. Ez tény...
Sajnos, az informatika fejlődése, ill. a mobiltelefonok elterjedése és ennek okán az SMS-es kapcsolattartás megszülte a 20.sz. végén 21. sz. elején azokat a kis "Kazinczy Ferenceket", akik elég újszerűen és lazán kezelik a magyar nyelv írott (és beszélt) formáit.
Holott egy művelt ember attól is művelt, ha választékosan és jól használja az anyanyelvét (is). Magam részéről is elég távolságtartóan viszonyulok meg a nyegle, rossz helyesírású; vulgáris szavakat használó (és leíró) ifjú "titánokkal" szemben.
Az ilyen típusú emberkék - sajnos - könnyen irányíthatóak, befolyásolhatóak, akár paradox módon érzelmi alapon nyugvó nemzetieskedésre is kaphatóak - mindenféle háttér (történelem; filozófia; irodalom; nyelv(tan); egyéb társadalomtudományok, stb.) tudás(a) nélkül. (Tisztelet a kivételnek!!!)
Emellett romboló hatást fejtenek ki tudatlanságuk terjesztésével... (Vagy ők lesznek azok, akik megteremtik az új magyart, amit a Mégza család távoli ük-ük-ük-...-ük unokája is beszélt/beszélni fog?! )

Azt is rossz dolognak tartom, hogy keleten lévő karakter tud licitálni nyugati tárgyra; még akkor is, ha ténylegesen nem fog megvalósulni az ügylet. Ezt szerintem valahogy javítani kellene. (Jómagam is egy alkalommal - véletlenül - licitáltam egy nyugaton lévő tárgyra, holott a karakterem már keleten volt.) Ezt Dani Zoliéknak kell orvosolnia valahogy. (Még jó, hogy nem vagyok informatikus; így könnyen mondom azt, hogy ezt és azt kellene tenni... )

Végezetül csak annyit mondanék Vasvellának: Nem szép dolog ilyen gonoszságot művelni egy jóval szemben. Bűnöd csak tovább sötétíti az amúgy is fekete lelkedet... Egyébként meg hagyd a fenébe az egész vitát; okos enged....

Gács László (a.: Nardaal, a Róka) - csak hogy ne érjen az a vád, hogy álnéven okoskodtam itt egy alkalommal.
 
Ninell , egy fekete, hosszú hajú, kék szemű mutáns nő vagy. Jellem: semleges (-1)

Mi közöm hozzá
 
Srácok, ez itt már kezd csúnyán elmenni a fölösleges offolás felé. Keressetek erre egy megfelelő fórumot légyszi!!!
 
Bu(s)ta! Félreérted az egészet! Te játékosokról beszélsz, de én a karakteredet akarom szívatni Vasvellával. Én egy nagyon rendes srác vagyok, csak itt élem ki a gonosz hajlamomat.
Az, hogy személy szerint nekem, Szűcs Gábornak, nem tetszik valakinek a helyesírása, és ez kihat a játékomra is, az egy dolog, de egyébként engem sem érdekel, ha úgy gondolod, hogy semmi közöm hozzá. Van közöm, mert irritál, mint minden jó érzésű, és legalább érettségivel rendelkező játékost.
Azért azt ki lehet jelenteni, te mint játékos vagy a legrosszabb helyesírással rendelkező itt a fórumon! És ez tény! Mondhatod, hogy én meg a legmarhább, de kérlek, egy kicsit figyelj oda, hogy mit írsz, ha már egyszer ki is írja, hogy mit írtál helytelenül.


Vasvella (Szűcs Gábor), Dornodon legbunkóbb Inkvizítora
 
Bocsánat az más. Ha Elenios híveire pályázol, akkor ott van pl. Ninell is....
 
üdv nem hiszem hogy közöd lenne a helyesirásomhoz amugy a gyöngymangokat is ingyen megkaptam ugyhogy csak jot tetél velem ezel.a töbi tételre nyugogtan licitálhac ugyis megtudom venni öket hogy elküldik nekem én meg aranyat küldök érte.11-éve játszom a tf-en de eddig segitökész emberekel találkoztam te vagy az elsö ijen taho.(bocs)
 
Nem! Azért licitáltam a gyöngymangókra, hogy szívassam, mert Eleniosz fatty. A többi tételére pedig azért mert zavar a rettentő rossz helyesírása. Mást én is szoktam irritálni, ezért megszívat, de ezen nem akadok fenn. Főleg, ha így átkerül egy kis időre a sötét oldalra, még ha csak egy kis időre is.

Vasvella, Dornodon Inkvizítora

Busta, lássuk a többi tétel mennyit ér meg neked?
 
üdv hogy megnyugtasalak kicsit hajnalcsillagtol megkaptam tegnap a 3-gyöngymangot, meg néhány értékes tárgyat ugyhogy tarsd csak meg magadnak a gyöngymangokat.
 
Chara-din és Dornodon vs. Elenios :-))))) A Wrestle mania ma esti összecsapásán, licitmeccs a ringben :-)
 
Ez így ebben a formában sántít egy picit. Azért mert a játékos nem tökéletesen ír helyesen, a karakterét bünteted? (vagyis inkább szívatod?)

És ezt szerepjátékos burokba csomagolod? Ezzel az erővel minden egyes licitbe belepiszkálhatnál, amit nem Vasvella tart. Dornodonnak az is tetszene, ha pl. Donna d'Raon-nal ba***** ki ily módon.
 
Nos! Mivel látom, hogy kezd elmérgesedni a helyzet, ami ugyan kedvemre való , de mégis néha kitör bennem a jóság , ezért elárulom a célomat, hogy mindenki tisztán lásson. Busta, mivel olyan szépen felhívtad a nyilvános fordulódra a figyelmet, ahol kiderült, hogy Eleniosz fattya vagy, és azt is írtad, hogy küldetéshez kell, ezért gondoltam, kicsit megnehezítem a dolgodat. Jól látták páran, hogy nekem ez nem tétel, így megtehetem. Tudom, hogy Dornodonnak ez tetszik!

Vasvella, Dornodon Inkvizítora

Ui: Gondoltam, addig figyelem a liciteidet busta, ameddig meg nem tanulsz csak egy picit helyesen írni!
 
Majd megtudod :-))) (mond6nám azt is hogy el-busta-d, kisbarátom :-))))
 
Amúgy miért ne licitálhatna akár kibaszásból is. Ő Dornodonos, Te pedig Elenios hívő vagy.
 
Szerintem erre most rá fogsz jönni.
 
Jól van srácok, nyugodjatok már meg, ez csak egy játék!
Felüllictáltak, hát felülllicitáltak, van ilyen!

(Nagyon egyszerűen meg lehet csinálni: mindent megvesz előled, amire rálicitálsz. És mivel vélhetőleg több pénze van, meg tudja tenni)

A kulturált színvonalat meg kéretik megtartani Busta!
 
  ... | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | ...
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Közös Tudatok | Bugok | Csere-bere | Átadó karakterek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2021
1680 Budapest, Pf. 4 | E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.