Vissza a Főoldalra
 
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Hatalom Kártyái

Jössz a május 22-i HKK versenyre? (Csak a számokat akarjuk felmérni.)

1.) Igen, addigra valószínűleg lesz védettségi igazolványom is.
2.) Igen, igazolványom sajnos nem lesz.
3.) Nem tudom még, de lesz igazolványom.
4.) Nem tudom még, de nem lesz igazolványom.
5.) Nem jövök.

(A szavazáshoz be kell jelentkezned!)
További szavazások...
Fórum a témához...
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett

Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
A pillanat képe
Mákrózsafőzet
(Túlélők Földje főzet)
Küldd el képeslapként!
A mákrózsafőzet lefőzéséhez nem kell túlságosan nagy tehetség. Ha nem kábulsz el főzés közben a rotyogó nedü illatától, majd el fogsz a bódulattól, mely elfogyasztása után telepedik rád. Az érzés semmi tapasztalthoz nem fogható. Mintha szellemek kerülgetnék anyagi testedet...
Nézz szét a galériában!
Végzet Verme 3. - zárás
HKK lapok foilos újra kiadása
Névpályázat
HKK versenyek újra
Ajándéksorsolás Május

A lista folytatása...
Aukciós statisztika
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból
Az utolsó Aukciós Napon történtek
Termékismertető - HKK Negyedszázad

A lista folytatása...
HKK versenyek újra (42)
[HKK Piac] Gyakori / nem gyakori lapok (3191)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9452)
[HKK Piac] Eladó lapok (141581)
[HKK Piac] Régi lapok (1475)
[HKK Piac] Lapokat keresek (28357)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:Utoljára ezt küldték:
A káosz kapuja
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Pókerjáték
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
Ajánlott böngésző, felbontás:
Internet Explorer, 1024x768
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
Kösz, ERRIL, hogy pénzes tápkirályként most épp te viszed el az orrom elől a Pengepajzsot, amit már ÁPRILIS ÓTA folyamatosan kérek itt a Licit fórumban!

Felvittem párszaz arannyal az árát, bár neked gondolom úgysem számít a pénz. Használd egészséggel a pajzsot, remélem, jól szétzúzza majd valami szörny! (én sajnos nem tudom, mert veled ellentétben még csak 15. szintű a karakterem) :p

Tovabbra is keresek Pengepajzsot, 2000 aranyat adok érte. Haracsoló licitbanditákat elkerülendő, olyan megoldásban is benne lennék, hogy a kedves eladó odaadja a karakteremnek vikócmajom futárral a pajzsot, én meg 2000 arannyal rálicitálok pl. egy általa feltett madártollra vagy kerek kőre.

Köszönöm előre is! ;)
 
A licites 2500 aranya árnál olcsóbb Vaskaromban, nem? :p
 
Boltban en lattam, de valamivel dragabb. Alkuval persze jobban megeri.
 
Vaskaromban előfordult már.
 
Úgy làtom, most sem lesz Pengepajzsom...

Helytartoi varosokban szokott lenni?
 
Ha valakinek van, tegyen fel lécci Optiri agysisakot!
 
Az első ajánlat:

200 zseton = 100.000. arany a bankba

természetesen mindenki névtelen marad...
 
Erről jut eszembe.
Felajánlok 200 zsetont! Igen zsetont!
A következőkre volna szükségem:
Optiri agysisak, Eldaran karkötője, pszi-kő/kövek
Páncél szint nélkül (legalább láncing), sisak szint nélkül, valami tápos, ékszerek szint limit nélküli, valami tápos, pld VP reg., TU reg., + támadás, ti jobban tudjátok.
Akit érdekel az ajánlatom, priviben tegye meg a sajátját, ezekből/ ezek mellé mit ajánl a zsetonokért.
Köszi!
 
Olyannak is lehet küldeni, akit a feladó nem ismer, de utánvét nincs. Az anyagiakat egymás közt más módon kell rendezni.
 
Látom hiába tesz fel nekem valaki az aukcióra pár tárgyat NAGYON kedvező áron, rálicitálnak, én nekem meg nincs pénzem felvenni velük a versenyt. Szegény Optiri agysisakocskám és Eldaran karkötőcském! Brühüühüüü

Most jutott eszembe, hogy valamelyik nap olvasgattam valami futárszolgálatról, amit valamelyik KT fejlesztett ki és azzal el lehet küldeni tárgyat valakinek.
Utánvét abban nincs? Illetve olyannak is lehet küldeni, akit nem ismerünk?

Ha ez sem működik, marad a városi teleport, vagy kénytelen leszek lemondani róla...
 
Gödöllői voltam, most budapesti, de hogy akkoriban kivel voltam a TF-en... Többnyire a haverommal, aki már gondolom nem játszik. Ott kivel bandáztunk már azt sem tudom. A Naplovagok KT-ben voltam, talán velük. Max ennyit tudok kikövetkeztetni, de emlékezni már semmire sem emlékszem. Talán arra, hogy akkor is ebben a műv-házban volt a B. Találkozó és nagy sor állt a kedvezményes befizetésnél és hogy sose találtam meg elrejtett borítékot.
Néha beugrik egy-egy név is, de ezek közül egy sem ismerős, bocsi.
Az áldott szenilitás! Legalább újra olvashatom a régi könyveimet és újra nézhetem kedvenc filmjeimet, mintha először tenném.
1163. játékhetemnél tartok a régi karimmal. Majdnem 1000 hét lemaradásban vagyok.
A Penge pajzs jó cucc, megnéztem. Qvillben nincs, ott most voltam. Régen tized ennyi cucc sem volt a boltban. Most Fehérbérc felé megyek és ha akkor lesz ott, szólok.
 
Továbbra is érdekelne Pengepajzs 1500 aranyért!!!
Fehérbércből már valami galád tápkiraly elvitte, fejbe is vertem érte az ostoba gnóm boltost, aki Fairlight hitű létére hatráltatja Fairlight (leendő) ghallai helytartóját a fejlődésben!
 
Helló!
Qi Csuang-ce 1815# nagyon ismerős nekem a '90-es évek végi, 2000 eleji TF talikról! Nem Szolnok/Martfű környéki túlélőkkel bandáztál akkoriban? Pl. Aranykezű Wispy, Melibonéi Elric, Sir Gilbert Erail, a tréfás kedvű lovag és olimpiai hős (ő volt a régi karim )
 
A hétfői utolsó letöltés után kapod meg a pénzt. Az eladási árból még levonnak majd 10%-ot.
 
Köszönet Pipacs #3887-nek, aki volt olyan nagylelkű és megvette a feltett cuccaimat! KÖSZI!!!

(amúgy az arany hogy/mikor érkezik meg, mert az aukciós ügynök már elvitte a tárgyakat és levonta a díját?)
 
Van még Eldaran karkötője is.
 
Bocsi, hogy ilyen értelmetlen lett. Úgy tűnik kivágtam véletlen egy részt belőle. De a lényeg benne van.
Legalább nem kell annyit olvasnotok.
Bocsi
 
A nap ragyogjon rátok!

Tök nehéz megállnom, hogy a húsz évvel ezelőtti karim jó (bronz) páncéljait és jobb fegyvereit ne adjam át a karimnak, de tudom, ha megtenném, többet nem mennék vissza nyugatra a labikba, mert már nem volna értelme bőr páncélért és csontszablyáért fordulókat vesztenem.
Tudom sokan azt mondanátok, hogy keletebre is vannak labik, meg mínosz-kúpok, meg phua-kúpok és sokkal jobb cuccokért. Igazatok lenne, de nem szeretném magamon érezni ezt a sürgető nyomást mint most, hogy mennem kell, fejlődnöm kell, varázslatokat kell vennem, kell a pszi, kell, kell, KELL!!! Igaz, most tényleg törekszem hogy meglegyen pár alap varázslatom kb lángcsóváig, mert ahhoz nem kell komponens. Meg jó lenne egy pszi kő is, ha sikerül elég pénzhez jutnom. (mintha boltban is árulnák valahol...) Meg be kell áldoznom Raia-nak és ezért is, a jóság pontokat is gyűjtöm keményen, meg mert be szeretnék lépni az ARANYSÁRKÁNYOK KT.-be. (Persze a Jégmágusok is vonzanak engem, csak közöttük gonosz jellemű is lehet... gondolom és az ellenkezne a karim elveivel. )
Azért hogy mindezt meg tudjam valósítani, de ne váljak üstökös játékossá, csak igénybe vettem a régi karim pár cuccát, amit feltettem az AUKCIÓ-ra.
100db drótszőr, 3db téfea-agy, 1db xirnox szív. Ha kőre és a pár kezdő varázslatra, amivel sokat csak kezdő áron megveszitek, az is elég kb. egy pszi-segítenétek. A régi karim: Qi Csuang-ce 1815#
Ha esetleg nyugaton is lenne valakinek eladó optiri agysisakja, az tök jó lenne! Látom van fent, csak sajna keleten.
Vagy bármi, amivel a tulajdonságaimat jobban fejleszthetem. Nem tudom milyen más eszközök vannak erre. De, súlyzóról is hallottam.
Eddig a TNO-k nélkül a 18. fordulómig a kezdetihez képest +11-el növeltem összesen a tulajdonságaimat.
Köszi hogy elolvastad és ha még meg is veszed a cuccaimat, akkor ... az nagy segítség volna nekem!
Legyen szép napotok!
 
...a púderkő-készletet se felejtsd el a jégcsóvához. Hacsak nem leszel Jégmágus, ugye...
 
Köszi mindenkinek a tippeket!
Titus, látod pont ezt szeretem. Jégmágusként a jégcsóvát ajánlod! Ez az a szerepjáték tűz, amiért jó ez a játék. Ezért sem kérem, hogy indokolatlan (nem szerepjátékos) segítséget nyújtsatok nekem. Én a húsz évvel ezelőtti stílusban szeretnék játszani. Persze nagyon hálás vagyok a jószívűségetekért, és természetesen lesznek megvásárolható tételek tőlem az AUKCIÓ-n, de próbálok nem irreális árakért feltenni dolgokat, hogy nehogy egy jószívű, véletlen gazdaggá tegyen és elvegye a mindennapi szenvedés örömét. ;)
Egy drótszőr pld. 4 arany és egy csomó boltban kapni. Persze azért el kell menni, majd vissza, ez TVP, VP és idő. Ezért aki nem akar erre áldozni gondolom szívesen fizet érte 10 aranyat, de ennél sokkal többet kérni érte nem volna korrekt. (Ez még a kereskedelemben sem ritka haszonkulcs.) Villámár pedig még ennek is a 10x lesz, ami szintén elfogadott, hogy aki gyorsan akar valamit, az többet fizet. Így egy drótszőr 10 arany licittel indul, 100 arany villámárral. Próbálom ezt az elvet követni majd, kivéve ha kereslet-kínálat "törvénye" nem módosítja a bolti árakat.
A karakterem 5117# Susurri Ventus, ha véletlen találkoztok vele.
Ha vesztek tőle valamit köszönettel fogja fogadni. Ha ráárad egy dömper áldás és cucc egy táborozás során, gondolom biztos sokkal jobban fog örülni neki, mintha meglopnák és biztos nagyon meg is lepődne, mert nem értené mivel érdemelte ezt ki.
Én azonban mint játékos nem kérek neki semmit. Így sem érti szegény alakváltóm, hogy hogyan lehetséges az, hogy a küldetéseknél pont azt kérik tőle, amit előtte már hogy-hogy nem összegyűjtött. Néha már kezdi azt hinni, talán valami kegyeltje egy istenségnek, hogy előre tud dolgokat, mielőtt azok megtörténnének.
 
Mozogj keletebbre, fejleszd a fegyverszakértelmet, amikor magasabb lesz (18 korul) akkor már a legtöbb szörny leesik és meg lehet próbálkozni a rajzás szélével. Vagy addig is lehet túrni a helytartói labirintusokat. Onnan is esik némi táp, de az igazán jó móka a sok quwarg.
Ha felraksz bármit a licitre, akkor én megveszem őket és akkor a tisztes szegénységed tisztes gyarapodásra változik, amiből lehet majd venni jó jégcsóvát
 
Ugarhejat, dozmong szivet, purifikator hajat, ilkin ercet, remak szivet, xirnox szivet, trikornis szarvat peldaul. Ezeket en is szivesen megveszem kis es nagy mennyisegben egyarant!
 
A drótszőrre szerintem találsz vevőt, a többit nem nagyon erőltetném. A karidtól függ, hogy mivel érdemes még üzletelned. Ha Sheranos Sheran cserepével, ha törpe csatabárddal, egyébként esetleg súlyzóval, stb.
 
Biztos butaság lesz amit kérdezek, de érdemes feltennem AUKCIÓra, hogy 6db drótszőr, meg 15 kaja, 1 vadász tatu bőr?
A nulláról próbálom feltornázni az aranykészletemet, hogy pár alapszintű varázslatot, esetleg 1-2 tárgyat megvegyek, de ezeknél jobb táp nem esik.
Vagy valami ötlet mit kellene gyűjtenem, szednem, hogy a tisztes szegénységből előrébb léphessek?
Köszi a tanácsokat előre is!
 
Sziasztok!

Kis ónixkulcsot keresek 2db-ot.
 
Továbbra is érdekelne egy Pengepajzs, 1500 aranyat is adnék érte! ;)
Köszi!
 
Tudna valaki Pengepajzsot adni Nyugaton? 999 aranyat is megadnék érte!!!
Köszi!
 
Sziasztok!

Rughar Gyűrűjét (518. TÁRGY) vennék.

woryz
 
Sziasztok!

Keresném azt a vállalkozó szellemet, aki nyugaton eladna egy szőrös azuka hátast szörnypiacon.
Szívesen fizetem a befogással járó költségeket.

Üdv
Asu
 
Na végül szereztem ryuku kopját meg egy Méregfogat is...

REKLÁMÁRON a Nodonrod kitűző, a gyógykenőcs, a sötét kámzsa és a bíbor erőöv!!!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Közös Tudatok | Bugok | Csere-bere | Átadó karakterek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2021
1680 Budapest, Pf. 4 | E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.