Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Huddens mester
(Túlélők Földje kalandozó)
Küldd el képeslapként!
A képen a híres kobudera harcművész, Huddens látható, aki először állított elő varázsitalt a lélek belső megtisztításával, és néhány mágikus komponens felhasználásával. Elixírjének cseppjei manapság keresett áruk mindenütt, hiszen a főzet amellett, hogy minden sebedet begyógyítja, állítólag segít a halhatatlanná válásban.
Nézz szét a galériában!
Hétvégi verseny és Legendák Viadala
XLVI. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés
Legendák Viadala paklibeküldés
HKK Kódex változások
A Sötétség Kora - helyzetjelentés

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020

A lista folytatása...
Lapötletek (64958)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (9)
Versenybeszámolók (19284)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8133)
Versenyhirdető (1827)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9481)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
Nézet:
Azért a rend kedvéért nem árt tisztázni.

A Mulligan szabály kapcsán eddig egyetlen egy dologról született döntés: hogy egy meghatározott ideig tartó tesztidőszakban kipróbáljuk. Arról nem, hogy ez végleges jelleggel bevezetésre került, arról meg főleg nem, hogy akármilyen lapot a Mulligan szabály kedvéért nerfelni fogunk.

Ha bárki - akár a kollektív döntés látszatát keltve - ennek ellenkezőjét írja, az maximum a saját szubjektív véleményét fejezi ki a kérdésről, biztosan nem a tesztelő csapatét.

Egyébként az 100%, hogy én egyetlen lap tiltását/nerfelését sem fogok megszavazni a Mulligan szabály kedvéért.
 
Igen, lehet.
 
Köszi megértettem.

Az én gondolatmenetem:
Ha Antiraksival játszom - nem jászom kánterrel - tehát nem tudom megakadályozni az ellenfél megindulását.

Nem az Antiraksi miatt, hanem az erre épülő paklim miatt. De láttam hogy működik a két körös mező+tűz pakli. Jó lesz az is mostantól...
 
Lehet Bilincs ès Börtön mellett használni a mulligan-t?

A cikk leírás szerint a 2. lèpèstől működnek a narancsok. Visszakeverni pedig csak a 4. lèpèsben lehet.
 
Egy rendhagyoan mukodo lap mukodeset el kellett helyezni a rendszerben. Csak a helyere kerult. Eddig is voltak ilyenek, pl. a paros jatek szabalyainal par lapot muszaj volt helyre tenni, magyarazni, hogy hogyan mukodnek.
 
Ha nincs antiraksi - illetve második körtől van - NEM tudod megakadályozni kánterek nélkül, az ellenfél első körös megindulását. Nem nyerését, hanem kiterülését.

Ha van antiraksid, akkor se nagyon tudod Az antiraksi sosem arról szólt, hogy bele tudj szólni az ellenfél játékába. Hanem arról, hogy az ellenfél ne tudjon beleszólni a te játékodba. Ez egy paradoxon, mindenki szeretné, ha bele tudna szólni az ellenfél játékába, de senki sem szeretné, ha az ellenfél bele tudna beleszólni az ő játékába.
Amikor ezt a lapot eredetileg kitaláltuk, az volt vele a cél, hogy ne kántereljék szét az embert, legyen alternatíva, hogy kánterek nélkül játszol, lerakod a lényeidet, ütögetsz velük stb. Ilyen játék már rég nincs.
A kántereket "nem szeretjük", jó lenne, ha az asztalon maradó lapokat azért leszedésekkel is meg lehetne oldani (ezért lett pl sok lapon az erősebb kijátszáskori képesség J-vel helyettesítve, hogy ne legyen muszáj őket is kánterelni). De azért a varázslatok ellen továbbra sem tudsz semmit tenni a kántereken kívül. Ezek továbbra is a játék részei lesznek, csak szándékunk szerint drágábban, kevésbé univerzálisan. Az 1. körös kánterelhetetlenség csak arra volt jó, hogy az 1. körben tud nyerni v legalábbis olyan fölényt kialakítani, amiből az ellenfél nem tud visszajönni. Ezt már évekkel ezelőtt meg kellett volna szerelni, nem most, és nem csak A fájdalom szépsége miatt.

A teki bölcsivel kapcsolatban mindenki nyugodjon meg, nem volt szó további nerfjéről vagy tiltásáról, ez még csak fel sem merült, nincs semmiféle figyelőlistán sem (ld még amit korábban írtam Résföldben érkező, dobatás elleni lapról).
 
Ha tortenetesen mas hivatkozza be ugyanezt a pontot, az rendben lenne? Mert ha igen, akkor ez netto szemelyeskedes, amit nem vartam volna Toled. De ha kivonjuk ezt a reszt a mondokbol, a maradek akkor is vedheto.

(Ezt mar nem valasznak szanom, de ha mar irok...)

2015-ig bezarolag folyamatosan az volt a mechanika, hogyha eloallt egy inkorrekt szituacio,akkor egy faq-val addig magyaraztuk, hajlitottuk a szabalyokat, amig valahogy ra nem lehetett igazitani az adott lapra/szitura.

Szerintem ez nem jarhatu ut. Es igen, neha szukseg van a szabalyok igazitasara, de az ilyen korrekcioknak a jatek egyszerusiteset es/vagy a kovetkezetesseget kell szolgalniuk. Nem pedig azt, h egy amugy is inkorrekt kombinacio mindenkepp tovabb mukodjon. Es ez nem lehet akadalya az uj szabalyozasnak, vagy szabalyreformnak se.

A lenti jelentos mennyisegu hozzaszolasbol azt latom, hogy sokan szemelyes serelemnek tekintik, ha egy koncepcio eltunik a jatekbol. Ha ez ugy tortenik, hogy az adott koncepcio jatszhatatlanna valik a lap utanpotlas hianya miatt, az rendben van. Ha egy narancs lap tiltasa/nerfelese miatt tortenik, az meg kivivja a nepharagot.

A kragoru familiarisa pl egy inkorrekt koveto. Olyan kepessegei vannak, amik onmagukban is tulzoak. Ha nem jonne ki tobbe egyetlen magikus vedelmu leny se, a koncepcio magatol is elsorvadna. Ettol viszont szegenyedne a jatek. Ha azonban szeretnenk ilyen lenyeket kiadni, muszaj volt ezt a kovetot rendbe tenni. Ezert lett ez a dontes. De most nem fogok egyesevel vegigmenni a teteleken. A lenyeg h a jatek fentarthatosaga a cel.
 
Mondjuk ezzel most szuletett szembemeno valtoztatas, ahol a szabaly lett a Korlatozas-hoz igazitva (nevesitett kivetelt kepezve)

28.5. A szabálylapok és követők egyszerre kezdenek működni.

28.6. A szabálylapok és követők által kialakított helyzetet értékelni kell, majd meg kell határozni, hogy mely játékos hány lappal, továbbá milyen maximális és aktuális életponttal kezdi a játékot.

...

28.9. Újrakeverés (mulligan).

28.10. Ha valamelyik játékos Korlátozás (új) szabálylappal játszik, akkor az ezen a ponton kezd el működni. A játékosok eldobják a kezükből a szükséges lapokat a Semmibe. A sorrendről a Korlátozás gazdája dönt.
 
Szerintem azt nézd meg hogy a legújabb kiegben mennyi a counterek aránya, és azok mit fognak meg... Ezek a változások gondolom erre a rotával megtisztított játékra lettek balanszolva.
 
Ez a saját magam által írt Kódexponttal reagálok és támasztom alá saját magamat, olyan, mintha azt mondaná az ember, hogy "Azért, mert én azt mondtam!".
Kiválló érv! Főleg, hogy ennek a kódexpontnak a játékszabályokhoz sok köze nincsen.
 
 
JuFe, gondoltam szólok, hogy úgy néz ki, Szabolcs feltörte az account-odat.
 
C-ben összeadásra kerülnek B oszlop számai pl C6-ban B6-tól B10-ig került összeadásra a NEM ROSSZABB jelleg miatt. JOBB LESZ kézre:C6-ban B7-től B10-ig adódna össze. Végig számolva:a 4 lapos kezdésnek több esélye van NEM ROSSZABB kézre, az 5 laposnak több esélye van JOBB kézre.
 
Ezt jó olvasni, megnyugtattál. Akkor ideje megrendelnem a Káoszhorda és Varázslények alfa paklikat, na meg majd a 11. alapkiadást, ha végre megjelenik.
Tényleg érdemes 1-2 Roxat céheit és Kristályláz boostereket most venni?
 
Jancsár János korábbi kommentjét a Tekibölcsi tiltására vonatkozóan nagyon rossz megnyilvánulásnak tartom.


Ha már meg lettem szólítva...

"Kódex 1.2.2. A játékegyensúlyt megbontó lapokat, illetve lapkombinációkat szabályozni, módosítani vagy tiltani szükséges."

A Korlátozás + A teknősök bölcsessége már így is egy olyan lapkombináció, ami túl nagy előnyt ad. Ha ez tovább erősödik, akkor valószínűleg kezdeni kell vele valamit. Ritkákat általában nem tiltunk, csak ha tényleg kezelhetetlenek. A bölcsit valszeg elég lenne tovább nerfelni, pl.: a dobatós részhez: "kivéve, ha Korlátozás szabálylapot használsz."
Nem azt írtam, hogy mindenképp szeretném a bölcsit tiltani. Azt akartam megvilágítani, hogy egy szabályreformot nem az alapján kell megítélni, hogy egy-egy speciális szituációban milyen szélsőséges eredményt tud előidézni, hanem az alapján, hogy általánosságban jót tesz-e a játéknak.
Ahogy korábban is írtam: nem a szabályokat kell a lapokhoz igazítani, hanem a lapokat/lapkészletet a szabályokhoz.
 
Antiraksi:
Ez volt az EGYETLEN olyan lap, amit használva fel tudod úgy építeni a deck-et, hogy nem kellenek bele a kánterek. A szuper spoilerek, isteni lapok nagy része, stb. Úgy tűnt ezek voltak túl erősek, ezért ilyeneket nem adtok ki a jövőben, erősítve az asztalon történő játékot, a leszedéseket.

Ha nincs antiraksi - illetve második körtől van - NEM tudod megakadályozni kánterek nélkül, az ellenfél első körös megindulását. Nem nyerését, hanem kiterülését.
Amennyiben a meccsek felében nem Te kezdel, már a mannaelőny is kinyír.

Ezek miatt nem lehetséges nyerés esélyes paklikat összerakni kánterek nélkül. Ezzel egy fajta paklitípust kinyírtatok. Ez fáj nekem.

A paklik fele eddig is kánterekről szólt, most nem lesz kivétel sem. Nem lesz az, hogy az ellen paklijának a fele blank.
Te is sok kánterrel - én is.
Az fog nyerni, akinek több van?
Ja nem, aki többet húz kezdésre, illetve aki jobban kever újra?

Az antiraksi kiherélésével, a mező fog erősödni.

Mostantól én is megpróbálok azzal játszani...
 
A mulligant nem támogatom, mert szeretem az 5 követős dekkeket

De amúgy az szerintem vállalható ebben a formában. Nem vagyok meggyőződve róla, hogy jó lesz, de egy esélyt adnék neki. Szükség viszont nem hiszem, hogy volt rá.
 
Szerintem az összes változtatás felesleges. Együtt tudok élni velük, csak szükségtelenek.

A követő/szabálylap nerfek nagy részét az indikálja, hogy túl durva pörgést tesz lehetővé. Igen. Pontosan ezt tudják HA az ellenfél narancs lapja nem nyeli le keresztbe. Mondjuk a mező. Vagy átkozott követő. Vagy Hálócsapda/Harangmester. És ezt lehet toldozni-foltozni, mert valkainek éppen fáj, hogy kikapott egy nyerhetetlen matchupban, de indokolatlan. A narancs lappal jó eséllyel választasz magadnak olyan matchupokat is, amikben nagyon jó eséllyel simán kikapsz, és kész. Az, hogy ez az első körben vagy az ötödikben történik az sokat nem oszt, nem szoroz.

Erre lehet azt mondani, hogy oké, de az első körben kikapni rossz érzés. Ez igaz. Meg kikapni a Vlagyi asztalirtástól is rossz. Meg kikapni az erdő - tőr dekktől is rossz. Meg kikapni a "te négy countert húztál én meg hármat"-tól is rossz. Ez szerintem egy ilyen bicikli, nem lehet mindent megoldani és nem is feltétlen kell. Játszottam pár kártyajátékkal, mindben előfordul olyan, hogy kb. nyerhetetlen matchuppal kerülsz szembe. Ilyenkor szerintem nem számít, hogy most épp az első vagy a 10. körben bukok fixen. Ha az elsőben, akkor legalább van egy kis időm kajálni valamit.

Ami ennél sokkal fontosabb, hogy dominálják-e ezek az első körös paklik a versenyeket? Én nem úgy látom, hogy ez így lenne. Nyert mező is, nyert fókusz is. Ha sok lenne a fókusz/AFSZ + anti-raksi, akkor majd lesz sok erdő - mező - járj, ami jól tudja kezelni. Kész.

Viszont problémás lehet az, hogy túl sok a narancs lap, túl sok a random stratégia és az ember úgy érzi, hogy csak az számít a versenyen, hogy milyen narancs lapok ellen ül le játszani. Ez már valamivel validabb probléma megfogalmazás szerintem, és ebben én is vétkes vagyok. Én is arra szavaztam, hogy ne rotáljanak a szabálylapok és követők, mert ez ad egy ízt a HKK-nak.

Így ezt a sok toldozás-foltozást látva hajlok arra, hogy ez hiba volt, mert rossz érzéseket hagy az emberekben, miközben a tesztelést durván megnehezíti. Balázs felvetése a kis zénről és a narancs lapok rotálásával jó irány, de szerintem lennének szabálylapok, amik újra é újra jönnének ugyanúgy, nem feltétlen vennék meg az emberek tizedjére, pláne nem vállalható mennyiségben a kieget. De mondjuk lehetne az elkövetkezendő kiegészítőkben dedikált slotja a szabálylapnak/követőnek. Szóval van a csomag, van benne X gyakori, Y nem gyakori, 2 ritka és 1 szabálylap/követő - ami lehet ritka, nem gyakori vagy gyakori. Így minimális impact mellett tudna működni a rotálás.

Én a magam részéről továbbra is sajnálnám, de azt hiszem ez lenne egy egészséges megoldása a dolognak, nem az, hogy újabb X szabálylap/követő nem azt tudja, ami rá van írva, hanem.
 
Szerintem legyen a bilincs.Igen gusztustalan az is, hogy lehet mellette gyűjtőt generálni...
 
Mi lesz a következő? Az egérút????
 
Én se akarok kimaradni a fotel szurkolásból
Nyilván amit írok első sorban érzelmi benyőmású,de itt ott talán lesz logikai alapja is.

Epikus követők:
Az olcsóbbítás módosítása elfogadható hisz a kiadó és a tesztelők látják mi a jövő,elképzelhető, hogy ez komoly para lenne a jövőt tekintve,így ez szerintem rendben van.
a+2 max ép buff az nehezen védhető,így elsőre főleg annak fényében hogy egy rakás agro deck még ki is lett herélve a narancs lap nerfekkel+ ugye lesznek olyan epikusok amiket ugye nem érint a nerf rész csak a buff így ez különösen érthetetlen miért volt fontos.

Az istenek hírnöke
Elsőre teljesen korrekt és védhető nerfnek tűnik.

Kragoru familiárisa
Az, hogy túl erős ez a követő alap esetben ez nem kérdés,de ahol igazán gusztustalan az a drágító környezetes setup volt vagy amikor még az avatárok repkedhettek többek között ez miatt is ingyen,így hogy az avatárok meg lettek szerelve talán adtam volna neki egy esélyt úgy hogy drágító szablapot nem lehetett volna mellé tenni(teszem hozzá én semmilyen olcsóbbító/manát adó követő mellé nem engednék drágító szablapot,de persze ez tudom ehhez is egy komolyabb teszt kellene + ehhez igaztott új lapok). Summa summárum kicsit túlgyengítettnek hat és mondhatnám, hogy (ha jól emlékszem) soha nem kragoztam,így igazából nem is érdekel(kikapni sokszor tőle),de azért játék technikailag ez pont mind1. Félek ezt a követőt így elveszítettük teljesen a metából.

A fájdalom szépsége
Ó hányszor szívtam miatta az utóbbi időben... A nerfelése a lapnak teljesen jogos a mértéke elsőre kicsit túlzónak hat mint ahogy a többiek is emltették az Am raksival párban főleg az. Ezzel a paklival se játszottam soha versenyen,így nem biztos, hogy objektíven tudom belőni,de nem látom mitől fog ez a pakli továbbra is működni.Nyilván valami kontrolosabb deck felé akarná talán ez a nerf elterelni a paklit,de komoly lapkészlet mennyiségnek kellene érkeznie szerintem a köv kiegekben, hogy ebből valóban legyen életképes koncepció.

Antimágikus rakshallion
Részben védhető a nerf hisz a logikai minta ezt diktálja ami a többi hasonló követőnél már megtörtént,de mégis kicsit fáj a módosítás hisz csökkenti a szerepét a többi hasonló követővel szemben.Félek,így ennek köszönhetően előbb alakítanak az emberek a paklijukon pár szett lapot, hogy jobban simuljon valamelyik drágító követő felé, minthogy ezt az egysíkú követőt válasszák. Ahol a szerepe várhatóan megmarad az az 5 követő,de az a deck halmaz eddig se a fénykorát élte és ez a csuda mulligan még jobban a "helyére teszi"...

Semleges csatamező
A nagy kaszabolásból fura, hogy ilyen szinten kitudott maradni(tuti vannak kapcsolatai magasabb körökben ).
Viccet félretéve a szablapra (valószínűleg) szükség van hisz mérleg nyelve tud lenni a teljes metát figyelembe véve.Ellen lapok is jöttek amik orrba verték valamelyest. Talán belefér még a kivárás a nerfet érintően,de mélyen nem temetném el a lehetőségét.

Lassan Járj
Mint írtam én a tempó járjas(és minden egyéb drágító szablap esetében is) paklikra fókuszálnék csak. Ettől még egy Járj+ harang vagy elenios követő stb stb érdekes színes üde színfoltja lehet a játéknak.Nem szerencsés az ágyúval verébre effektus szerintem...

Mulligan
Hát ez elsőre elég inkorektnek tűnik.Nyilván első sorban a szélső értékekben lesz az,de ez is a játék része és ha ez bevezetésre kerül csak azt érjük el, hogy ezeket érintő paklikat kezdjük el kiszorítani a metából.Képzeljük el pl az együgyű vs 5 követő párharcot.Side után vszeg hányszor fog kikapni az együgyű? Ó jajj véletlen nem esett be a sivatagi teki a 6 lapba na akkor hörrentsük be újra timera pls....,,de ugyanugy inkorrekt lesz egy 3 erdő ellen is amikor az 5 lap side után már biztos "fixen" húzza majd az ősmágiás spoilereit.
Amennyiben egyenlő kezdőkéz mérete akkor azt mondom esetleg védhető a storry.Még talán -1 lapnál is hibahatáron belüli,de 2 lap különbség felett én már büntetném -1 lap visszahúzással(akár +4 lap esetén -2vel) a dolgot és akkor már valóban van kockázati eleme a dolognak. Anélkül ez csak újfent a sablonos "kontrol lobby' akaratérvényesítésének tűnik....uff
 
Szerintem teljesen igazad van.
 
Azt teljes mértékben megértem, hogy nem egy felemelő érzés első körben kikapni A fájdalom szépségétől, főleg beleszólási lehetőség nélkül.

Ha ennyire erős a szabálylap, akkor miért nem játszik vele a versenyzők jelentős hányada? Egyrészt mert viszonylag egydimenziós a játék vele, másrészt mert önmagában nem egy világbajnok narancs lap. A sebzek&húzok koncepciót bilincs, börtön, járj, keltető, erdő és halócsapda is jó eséllyel legyőzi, de az Életenergia, Harangmester, gólemes követő sem országos cimborák. Mezőt nyilván hagyjuk is...
Hány versenyt nyert meg idén A fájdalom szépsége magában? Mi volt a legjobb helyezése?

Ez a narancslap a Változó környezet koncepcióban erős, megtámogatva az ősi rúna lehetőségével, ami a fenti lapok jelentős részét megoldja egy körre. Minden másra meg ott a mastercard.

Az én személyes problémám nem a nerffel van, hiszen megfelelő körülmények között AFS nagyon erős. A bajom, hogy egyből ágyúval lőtt a kiadó és ha már ott volt lelőtte a szablap mellől az antiraksit is... csak hogy biztos legyen.

Miklós azt írta korábban, hogy a 3 hónap teszt időszak végén még jöhet szigorítás, lazítás nem valószínű. Ennek tükrében ha a köv negyedévben senki nem viszi versenyre a lapot, mert nyilván így életképtelen, akkor is marad minden így ahogy most lett, ha véletlenül valahol jól szerepel, netán elver egy epikust...
Sokkal 'felhasználó barátabb' megoldás lett volna egy K2 vagy K3, utána még mindig lehetett volna szigorítani. Lépésről, lépésre... Mondanám, hogy Lassan járj... de még nerfeltek

Legyünk őszinték, AFSZ nerfje nélkül sem lettek volna nagy első körös nyerések, hisz' az antiraksi már nem véd... van egy nyugodt köre bármilyen dekknek szépen törni a követőt, hiszen utána kánter nélkül 3 lappal a 4-5 lapos kontroll dekkek ellen... talán valamilyen hatalmas mákból, de nem egy valószínű forgatókönyv...

Viszont K1 képességgel sánta antiraksival? egyszerűbb, elegánsabb és őszintébb lett volna simán tiltani...

Remélem nem bántok meg senkit véleményemmel, de olyan érzésem támadt, hogy azok a koncepciók, amik az átlagosnál jobban zavarják az epikus követőket, azok komoly bajban vannak, sok jóra nem számíthatnak... még szerencse, hogy bilincs ellen relatíve könnyű side-olni.
Ha az epikus a jövő, akkor legalább legyen tiszta, legyen kommunikálva, mert akkor jobban átgondolom mielőtt újabb UR szabálylapot veszek

Jancsár János korábbi kommentjét a Tekibölcsi tiltására vonatkozóan nagyon rossz megnyilvánulásnak tartom. Egyrészt a lapok ilyen jellegű tiltása senkinek sem segít, hogy élvezze a játékot, másrészt nem egy 200 forintos kártyáról van szó... de ha 50 forint lenne, akkor sem lenne fair.
 
Csináltam egy korrektebb számitást a mulliganról.
A lényeg: Nem feltétlenül akkor húzunk újat, ha nagyobb eséllyel lesz jobb az új kéz, mint rosszabb, mert az is számít, mennyivel tud jobb vagy rosszabb lenni. Tehát akkor húzunk újat, ha az új húzás várható értéke (EV) nagyobb az első kezünk értékénél. Ugyanemiatt célszerű a várható érték növekedését vizsgálni, nem azt, hogy milyen gyakran élünk a mulligannal.
A sárga input mezők, így a "jó" és "rossz" lapok súlya és a kezdőkéz mérete szabadon variálhatók (másolás után).

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1iNxMpGU6kIiz8s7CWok2r9F1j_o-vniKRSwrHCAfwUc/edit?u sp=sharing
 
Az oké hogy te itt vagy nagyon örülök neked.
De a második kaposvári verseny marad el mert nincs ember… Pécsi játékosok is csak azért vannak mert összeszokott a társaság… ennek van valami oka ha te így szereted örülök neki hajrá de minden második embertől azt hallom hogy “el kéne adni a gyűjteményt” nyilván ennek is van valami oka…
 
Szia Zdenyák Dávid vagyok nem vagyok én névtelen…
Viszont erre ennyi a megoldás jó irányba viszitek a játékot
 
ezt hallottuk már x+1 éve is, mégis itt vagyok. HKK, én így szeretlek!
 
Oké, majd elutalom a névtelen, arctalan profilodnak.
 
Hat akkor tanulj a hibákból…
Mert így fognak elmenni a játékosok… hogy a verseny lapok 70% nem azt tudja mint ami rá van írva…
Szerinted így lesznek új játékosok?
Könyebb le írni hogy tiltás vagy nerf mit hogy picit jobban hallgatni a többi tesztelőre nem csak önhatalmúlag dönteni hogy jó lessz az úgy aztán majd nerfelünk… azt fogjatok evvel elérni hogy ültök majd ketten a szobába aztán egymás ellen tudtok játszani mert rajtatok kívül senki nem fog …(de ez is csak egy vélemény )
 
You must be new here?

*cries in SF*
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.