Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Vérzékenység
(Túlélők Földje életkép)
Küldd el képeslapként!
"Csak egy quwarg csípte meg, nem lesz semmi baja!..." - Zén: hogyan fogyott el az expedíciónk c. feljegyzéseiből
Nézz szét a galériában!
Hétvégi verseny és Legendák Viadala
XLVI. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés
Legendák Viadala paklibeküldés
HKK Kódex változások
A Sötétség Kora - helyzetjelentés

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020

A lista folytatása...
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (9)
Lapötletek (64956)
Versenybeszámolók (19284)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8133)
Versenyhirdető (1827)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9481)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 |
Nézet:
A Nemzeti draftja itt most kivitelezhetetlen, mivel ott Elözönlés és Tengermély lesz. Ez a magam részéről vállalhatatlan, hiszen ezek azok a kiegek, amik, ha a drafton nem mennek el, 2 évig szervezhetek versenyeket, mire valahogy elfogynak...úgyhogy az első 2 nap lehet a Nemzetire gyakorolni, a harmadik nap az már a jutalmak szerzéséről szól. Gondolom Tamási Viktor augusztusban megint fog draftot szervezni a régi kiegekből valamikor, ott lehet majd arra gyakorolni.
 
Csak annyit tennek hozza elozo evek tapasztalatai alapjan, h ha elter a talalkozo a nemzetitol az par ember kieseset jelenti mivel sokan azert jonnek h arra gyakoroljanak. Nem tom a nemzeti h lesz csak abban vagyok biztos h orokkevalosag nem lesz a drafton.
 
Közben az is hivatalossá vált, hogy zsákbamacska is lesz, tehát aki így akar jó ritkákat szerezni, annak a lehetőség adott!
 
Csak kérdés, Dani Zoli ezt fogja-e engedni...de ha többen jelzik, hogy azt szeretnék, akkor megpróbálom.
 
Örökkévalóság sztem jobb.
Múlt hétvégén Egerben 2 Zansz. 1 Örökkévalóság volt a frissenbontotton és nagyon élvezetes paklik voltak.

Örökkévalóságban meg sztem elég sok értelmes és jó lap van.
 
Eddig nem sok jelentkező van a Ny-magyarországi Találkozóra, de akik jelentkeznek és akik szándékoznak ezt tenni, azoknak a 3. nap kapcsán van némi infom:

Láttam, hogy a Behon mi van a Nemzetin. Azonban a Szaküzletünk már megrendelt 60 db Zanszilánkot, így azokat vagy egy részét mindenképp ki kellene osztani. Tehát az biztos, hogy itt a Zanszilánkok lesz a 3 kiegből 2. A kérdés, mi legyen a 3. Én az Elözönlést favorizálnám, abból a szempontból, hogy az van is a Nemzetin, meg abban azért értelmes ritkák is vannak (Tengermélyben alig-alig). Vélemény?
 
Jah és jelentkezni lehet (és kell) MOSTTÓL!!!
 
Még egy megjegyzés:

Az üzletvezetőnk nem lesz ott a helyszínen, de megengedte, hogy használjuk, viszont emiatt most minden felelősség az enyém, és ha bármi gond lesz, többet biztos nem rendezhetek ilyen volumenű eseményeket. Úgyhogy mindenkit kérek, hogy az üzlet termékeire fokozottan figyeljenek és a helyszínen viselkedjenek intelligens, felnőtt ember módjára.
 
Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is megrendezésre kerül a Nyugat-Magyarországi HKK Találkozó. A rendezvény helye azonban változik, idén Pécs ad otthont a versenynek és a hozzá tartozó színes programoknak. A rendezvénnyel kapcsolatos legfontosabb információk az alábbiak:

Időpont: A verseny július 13-tól 15-ig fog tartani. Minden nap a nevezés és a paklilisták leadása 10 órától, a verseny 11 órától kezdődik (igény esetén pénteken kezdhetünk 12 órától a könnyebb érkezés érdekében). A verseny helyszínén este 8 óráig vannak programok.
Helyszín: Pécs, Ferencesek útja 1.

Belépési díjak:

Versenyzői díj: 3.500 ft. A 18. életévét be nem töltött versenyzők és az amatőr versenyzők 500 ft kedvezményt kapnak (a kettő összevonható, tehát a 18. életévüket be nem töltött amatőrök 2.500 ft-ért nevezhetnek). A versenyzői díj megfizetői részt vehetnek mind a versenyen (az első 2 napon és ha továbbjutnak, akkor a 3. napon is), mind az azon kívüli programokon.
Kísérőjegy: 500 ft. Akiknek kísérőjegyük van, megnézhetik a versenyt, részt vehetnek a verseny utáni programokon, de magán a versenyen nem.

Formátumok:

1. nap: Hagyományos verseny, tiltottak a Beholderes versenyeken tiltott lapok.
2. nap: Sokszínűség jutalma. Tiltott lapok: Aranytojás, Archaix, Boa'dhun varázsital, Bundás yeti, Elmerombolás, Idegösszeomlás, Illúzió, Kurtz, Manafamiliáris, Méonech fürkész, Pszi szakértelem, Sokszínűség, Teológia, ultra ritka lapok.
3. nap: Draftverseny 2 csomag Zanszilánkokból és 1 csomag Elözönlésből.

Díjak:

• 20 vagy kevesebb induló esetén az első 8
• 21-27 induló esetén az első 12
• 28 vagy több induló esetén az első 16

versenyző részt vehet a harmadik nap draftversenyén. Az ott szerzett pakliját mindenki megtarthatja.
Az 5-8. helyezettek ezen felül választásuk szerint 3 csomag Zanszilánkok kiegészítőt kap vagy 3.000 ft értékben ingyen vásárolhat a Szaküzletben.
A nevezési díjból a draft és az 5-8. helyezettek díja után fennmaradó teljes pénzösszeg az első négy helyezett között kerül kiosztásra. Az első helyezett a nyereményalap 50%-át, a második a 30%-át, a harmadik és a negyedik 10-10%-át kapja meg. Az első 3 helyezett ezenfelül egy ultraritka lapot, a negyedik pedig 2 csomag Zanszilánkokat kap. Továbbá az első két nap győztesei is egy-egy ultraritka lappal gazdagodnak.

Szálláslehetőség:

Szállásról mindenki maga gondoskodhat. Van lehetőség azonban kollégiumi szállás igénylésére. Ennek összege 2.000 ft/fő/éj (+400 ft idegenforgalmi adó/fő/éj azoknak, akik ennek megfizetésére kötelesek). Aki szállást kér, igyekezzen 1 héten belül jelezni a szabo_andras88@freemail.hu címre, mivel a hétvégén Pécsett megrendezésre kerülő Rockmaraton miatt a Kollégiumi helyek száma véges! Amennyiben sikerül kedvezőbb feltételekkel másik kollégiumot találni, arról idejében írni fogok!

Egyéb programok:

Miniversenyek:

8 fős miniversenyekre kerül sor a versenyek után Hatalom korlátozása, Istenek háborúja, Hagyományos és sokszínűség jutalma formátumon. A verseny díja 300 ft, egyenes kiesésben zajlik a verseny. Az első helyezett jutalma egy Zanszilánkok, egy általa választott Zén-kiegészítő és egy dobókocka. A második helyezett jutalma egy Zanszilánkok kiegészítő.


Műveltségi vetélkedő:

Pénteken a verseny után idén is megrendezésre kerül a hagyományosnak mondható műveltségi vetélkedő, ezúttal azonban 3 fős csapatok jelentkezését várjuk. Nevezési díj 1.000 ft/csapat. A verseny 4 fordulós lesz, a fordulók címei a következők:

1. 3 a magyar igazság
2. Áramütés
3. Tegyék meg tétjeiket
4. Tudás és bizalom
A négy forduló alatt minél több pontot kell gyűjteni. A vetélkedő első két csapata (5 jelentkező esetén az első 3) hkk kiegészítőkbe és más tárgynyereményekbe részesül.


HKK Activity:

Szombaton a verseny után az elmúlt évekhez hasonlóan idén is lesz Activity, de a szabályok itt is változnak. Ezúttal párok jelentkezését várjuk, akik a játék végéig együtt játszanak. A díja 1.000 ft/pár. A feladványok 2/3-a hkk lap lesz, 1/3-a személy, egy feladvány elmutogatására 1.5 perc lesz, utolsó 30 másodperc nyílt kör. A harmadik fordulótól azonban picit megváltoznak a szabályok…a kártyák között ezúttal is ott lesznek a jokerek, amik megkönnyítik a feladvány megoldását. Az első 2 pár (legalább 5 nevező esetén az első 3) hkk-kiegészítőt és egyéb ajándékot kap, de az igazi nyeremények ezúttal is azok az ajándékok, amik a feladványkártyákban találhatóak.


Társasjáték:

A versenyek után mindkét nap egy közkedvelt, fantasy-hangulatú társasjátékkal lehet játszani. A játék ingyenes, az első 2 helyezett hkk-kiegészítőket kap ajándékba.


Hkk-kvíz:

Mind a két nap hkk-kvíz vár a versenyzőkre, amelyeket a harmadik nap végén összesítve értékelünk. A kvíz kitöltése ingyenes, a legjobbak között hkk kiegészítőket meg más nyereményeket sorsolunk ki.


Laptervező verseny:

Idén is megrendezésre kerül a laptervező verseny. A lapötleteket (1 játékos egyet) szombat estig lehet elkészíteni és beadni, a legjobbak ajándékot kapnak, valamint eljuttatom őket Makó Balázshoz. Ha valaki illusztrációt is készít, a legjobb illusztráció külön díjazást kap (a lapot és az illusztrációt azonban külön-külön és nem együtt értékeljük).



Ezenkívül lesz még 1-2 meglepetés, de azokról majd a helyszínen fogtok tudomást szerezni!


Érdeklődni és jelentkezni lehet:

Szabó András: szabo_andras88@freemail.hu, 06-30-575-3214 (akik a Beholder fórumon vagy facebookon eddig jelentkeztek, azokat is kérem, hogy erősítsék meg ezt a jelentkezésüket egy e-mail formájában).
 
Én meg arra lennék kíváncsi, mit szólna a drága boltvezetőnk, ha 10-ig bent lennénk...
 
Lehetne a versenyek után olyan miniverseny amiben nincs időkorlát.
Elég érdekes lenne látni hogy pl egy rúd deck mire képes ha közel jár a pakli a végéhez.
 
Tök jó hogy pécsen lesz.
 
Feltettem pár kérdést néhány napja, röviden összefoglalom az eredményeket:


- Az időpont kapcsán a legtöbb ember azt mondta, tök mindegy páran mondták, hogy a 28-i hét kicsit jobb lenne. Azonban a hkk-blogos verseny is szinte biztos, hogy azon a hétvégén lesz. Mivel nem akarom, hogy a két verseny egymást keresztezze, ez sztem senkinek sem jó, ezért maradjunk a július 13-15-i időpontnál.


- Ami a napokat illeti, senki nem akart szombat-vasárnap-hétfőt, tehát péntek-szombat-vasárnap lesz.


- Ami pedig a formátumokat illeti, döntő többség a nemzetis formátumokat akarta, így az lesz.



Kollégium kapcsán még szervezkedem, de biztosan lesz. Pénteken vagy szombaton az egész rendezvényről egy hosszabb cikkben értekezem.
 
Draftolást kiegek nélkül azért elég nehezen tudok elképzelni


Az 5-8. helyezetteknek meg lesz adva a lehetőség, hogy a kiegek helyett az árát levásárolják a boltba, ha valami mást szeretnének.


Az első 4 meg pénzt kap, azzal nincs gond.
 
pedig a 4. kiadásban van a fantomsárkányok, hiányzik 1 db
am kieg nem hiszem hogy kell majd, verseny szinten gazdaságosabb a laponkénti vásár (már zsz-t sem éri meg júliusban bontogatni, max. ha nyered a kieget)
ha valakinek van sok használhatóbb lapja, az bedobhatja a boltnak bizományiként - piac képes áron fogyna rendesen
 
Jövök, és nemzetivel megegyező formátumot szeretnék! A dátum nekem mindegy, de péntek-szombat-vasárnap hármast szeretnék! Esetleg a Bubu szokásos játékai mellett, Casino és Csápó Csabi újraszinkronizáló versenyt is javaslok!
 
Azért ne túlozz, negyedik kiadást még nem láttam a boltban

De menni fog a rendelés, elég kiegünk lesz.
 
+1 jövök. Nemzetivel egyező formátumt szeretnék és a draft is ugyanolyan paklikbol legyen, mint a nemzetin.
 
általában lehet még kapni csillagképeket? :O

legyen hkk laponként - az a biztos :-)
 
én a július 28-at preferálnám. a formátum nekem mindegy, inkább a társaság a lényeg.

a bolt meg készüljön rá az eseményre, vagyis ne 3 mérleg csillagkép és egy negyedik kiadásos alapcsomag legyen a készlet, mint általában...

ja,és legyen zsákbamacska, az nagy zsírság
 
oké, engem csak az érdekelt, hogy lesz-e közös hkk tábor fíling, vagy mindenki oldja meg maga

mellesleg elalszok én az autóban is, az nem gond csak fürcsizni tudjak hol...
 
Szállás kapcsán 2 lehetőség lesz.

1. Ráveszel egy pécsit, hogy nála aludhass

2. Lesz kollégiumi szállás. Az a baj, hogy mivel ma derült ki, hogy én szervezem, még nem volt lehetőségem körbekérdezni a koleszokat erről, meg úgy gondoltam, hogy ehhez az egyetemünk hallgatói önkormányzatának segítségét is igénybe veszem. Jövő hétre már konkrét infot fogok erről is írni.



Étkezés kapcsán: Dávid a saját rendezvényein csinált külön büfét, szendvicsekkel, én a magam részéről ezt kihagynám. A verseny helyszínétől 100-méteres körzetben kb. 50 különböző ABC, pékség, Gyrosos, pizzéria, kifőzde, étterem van, szerintem mindenki tud majd válogatni . Persze 1-2-t ajánlani fogok majd.
 
pont hogy a nemzetis formátumokat kellene erőltetni, hisz, ez a második legnagyobb verseny az évben.
Szeretnék menni címet védeni, nekem az időpont mindegy, még nem tudom mi lesz akkor
 
én biztos megyek, hogy mikor, az mind1, úgy szervezem, hogy ráérjek.

ami még fontos lehet, az a szállás meg az ellátás, ha arról írnál valamit, azt szerintem nem csak én köszönném meg

a formátumok meg szerintem lehetnének változatosabbak, mert utána jön a nemzeti, addigra már unnánk
mehetnének a ritka formátumok, mint gyngy, meg faj, méltóság, ilyenek
 
Ezúton is elnézést az új topicért, de úgy gondoltam, hogy az eddigi viták és változások után a legegyszerűbb az ha egy külön témában letisztázunk mindent.

Lényeg a lényeg, lesz Találkozó (hacsak a Dani Zoli nem mond mást, de nem hinném), de az eddigi két évtől ellentétben nem Kaposváron lesz, hanem Pécsett és nem a Szabó Dávid a főszervező, hanem én. A helyszín megegyezik a pécsi versenyek helyszínével, ami nemrég megújult és immárom nem probléma 40-45 fő befogadása sem. A verseny forgatókönyve hasonló lesz a tavalyiakhoz, a verseny utáni programok száma lesz kicsit több terveim szerint. A helyszín picit kisebb, mint a kaposvári, de elférünk benne, egy pincehelyiség az egyik része, de a Dungeonhöz szokott versenyzőknek ez csak nem lehet gáz, ugye? De úgy gondolom, hogy pár dolgot meg kellene beszélnünk:

1. Melyik júliusi hétvége lenne a jó? A kettő, ami szóba jön az a 14-i és a 28-i hétvége. A 28-i nekem könnyebb lenne szervezés szempontjából, viszont nem szabad arról elfeledkezni, hogy Pécsett Rockmaraton lesz 8-tól (talán itt vagytok akkor eleve Pécsett), és, hogy 28-án Forma 1 magyar nagydíj lesz, nem tudom, ez hány embert érintene. Mindenki, aki szándékozik jönni, írja meg, melyik időpont a jobb neki!

2. Mi lenne napok terén az optimális? A verseny 3 napos, péntek-szombat-vasárnap vagy szombat-vasárnap-hétfő beosztás lenne a jobb nektek?

3. A formátumok a nemzetis formátumok legyenek, vagy legyen változtatás?

Ezekre a kérdésekre szerdáig várom a véleményeket, aztán döntök, nevezni utána lehet! Mindenki, aki tervezi, hogy jön, írjon, fontos lehet, de aki biztos nem tud jönni, az ne, nehogy olyan emberek alapján hozzak döntést, aki biztos nem jön.


Részletes programokkal és egyéb információkkal folyamatosan jelentkezem ebben a topicban!
 
 | 1 |
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.