Vissza a Főoldalra
 
Hatalom Kártyái

Milyen legyen a májusi páros verseny formátuma?

1) hagyományos új nemzedék
2) tiltott mágia új nemzedék
3) hagyományos káosz
4) tiltott mágia káosz

(A szavazáshoz be kell jelentkezned!)
További szavazások...
Fórum a témához...

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Tűzharc
(Könyv esemény)
Küldd el képeslapként!
A Shadowrunban az igazi tűzerőt az utcai szamurájok és a cégek zsoldos csapatai képviselik. A két fél gyakran keveredik a képen látotthoz hasonló, heves tűzharcba.
Nézz szét a galériában!
XLVI. Alanori Mini Olimpia
Board Game Expo 2024.05.18-19.
HKK Tiltott mágia döntő videó
Májusi verseny formátuma
Beholderes HKK verseny március 16. - Versenybeszámoló

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Aukciós statisztika
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból
Az utolsó Aukciós Napon történtek

A lista folytatása...
HKK kérdés? (47066)
Excelsior (1002)
A májusi verseny páros legyen vagy egyéni? (ÚN-ről és formátumról 2-3. körben szavazunk) (30)
Lapötletek (64943)
[HKK Piac] Régi lapok (1521)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9480)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 | 219 | 220 | 221 | 222 |
Nézet:
Véletlenül belebotlottam egy ryuku naciba, feldobtam a licitre 500-as kezdővel, hátha adnak érte annyit, most 4.000 aranyon áll... Hyperion megy kurvázni Bércbe...
 
Én láttam azt, hogy valamikor még a vízéret és a drótszőrért is csillagászati árakat fizettek. Alanoorban nincs víz, vagy valakinek annyi fölös pénze van, hogy ennyit fizessen egy hétköznapi tárgyért? Ha összeszámolnám, hogy az én tárgyaim mennyiért kelnének el, egy jó 10000 arany bevételem lenne. És abból már vehetnék shinai gömböt.

De hát ott hogy állapítják meg az értzéket? A drótszőr kb 600 aranyért kelt el, a dewus ex machina pedig alig 300-ért. Pedig nem vitás, melyik érne többet.
 
Nincs... egy átlagos kalandozónál a leghasznosabb amit tehet, hogy feldobja a licitre alacson kikiáltási árral (min. 15 arany, hogy a költségeket fedezze), ha szerencséd van és kell valakinek, akkor dőlni fog a lé! Most szereztem kb. 1500 aranyat csak azzal, hogy feldobtam 3 tárgyat... megéri...
 
És az ilyen jéglények által adott tárgyyakat mire lehet használni? Pl. van egy rozmárfogam. Ha eladom, mennyi pénzt kaphatok érte? Ha nem adom el, akkor plusz súlyon kívül van valami haszna?
 
Sajna az még nincsen... az a legújabb ami a jeriko.hu-n van!

Hyperion
 
Ezt honnan lehet leszedni? 2002-es frissítéssel.
 
Hello!

Hyper adatbázist a WWW.JERIKO.HU oldalon lehet találni.

Csak egy bajvan: a veszett rozmár meg hasonlók nincsenek benne.
 
Hópárducbőrnek milyen felhasználási lehetősége van?
 
Nem akar senki Jégmágus lenni? Most alakulunk, gondolj bele, láthatod hogy áll vissza a jég dicsősége, igaz, hogy nem vagyunk patináns kt, de leszünk mi is olyan jók-egyszer- mintők. Ha érdekel írj nekem:Zsiga Zoltán 8151 Szabadbattyán József A. u.16/a
 
Lehet... ezzel kapcsolatban nincs sok tapasztalatom, mert eddig csak isteni küldi miatt fogtam el szörnyet, nem vagyok az az állatbarát típus... De hát ismersz, ezért nem szeretem Ariunt sem... ))) Ez csak poén volt!!!!!!
 
Továbbá fejlődik szörnyelfogásnál is.
 
)))) Gattin környékéről semmit! A főnök az SF-en van...
Akkor fejlődik a csapdaállításod, ha táborozás előtt (ucsó mozgás után) felállítazs egy táborvédő csapdát (erősen javallott berakni befejező pariba...), nekem így lett 13-as...

Hyperion, Dornodon Inkvizítora
 
Igen, eddig rendben is volna. Nem tudnád megmondani véletleenül, mikor nyírjákki azt az éjfatty főnököt, és Gattin környékéről hogy tehetnék érte valamit? Még valami: a csapdakészítésem a csapdaállítástól vagy az újfajta csapda állításától feljődik?
 
Ez a legújabb event a TFen. Mindenki szív, főleg azok, akiknek van imre szörnyük. Elvileg február 15ig tart, de van valami új éjfatty főnök, aminek az ence mintha utalás lenne, hogy őt kell kinyírni (valami 346 vagy mennyi van belőlük).
 
Van egy hatalmas problémám...

Mi ez a hideg itt? Jó húsz ÉP-t elvesztettem miatta. Tavaly nem volt ilyen, még emlékszem rá. El fog múlni valamikor? Ha igen, ha nem, lehet védekezni valamivel ellene? Esetleg lecseréljem a bőrpáncélomat egy tatuködmönre? Van valakinek infója erről? A hyperben ugyanis hidegről szó sincs. És emlékeim szerint azt hallottam, hogy a Világégés óta egyenletes a hőmérséklet.
 
Ász, már megvan, pontosan 2001.nov.14-én töltöttem le, mikor lesz meg a frissebb??? Már nagyon várom, igaz, hogy az új infókaz kb. 5-6 év múlva tudom hasznosítani, de jó olvasgatni arról, hogy mik történnek alig 600 mérfölddel odébb...

Hyperion, Dornodon Inkvizítora
 
Ha Raia hívő, biztos van gyógyító varázslata. Nekem is, amikor az első oltárt szenteltem, rögtön gyógymógyot adott, ami 5 TVP árán egy jó 30 Ép-t visszahozz. Persze még 6 VP is kell hozzá, de az ezen kívül nem ér sokat (egyelőre).
 
Ha esetleg nem lenne meg a legfrissebb hyper, akkor innen letoltheted:

http://pbm.hu/tf/tsen/

Azota kisse hianyos, de nem fogsz belehalni, ha nincs a 220+os teruletekrol sok infod, a Hovihar meg meg nagyon uj.

Egyebkent meg: Varazslas, belso erok.../Varazspont regeneracio...
Ha ezt atnezted, akkor bongeszd at kulon a varazslatok leirasat es lehet szamolgatni...
Az sem art, ha atnezed az ujitasokat, amiket Miklos leirt a Kronikaban.
 
Nm táborozott többet mint más de tény , hogy őrült! Ha nagyonn kevés volt az ép-je akkor 2-3 fordulon keresztül 90-es volt a menekülési %-a és addig mást csinált nem harcolt (töbnyire tf-elt és így szépen nőttek a tulajdonságai. Nincs semmijen gyógyító varázslata de ha lenne se használná(mivel Raia hívő lehetr , hogy van neki de tuti nem használja)! Tehát totál IDIÓTA de a haverom (és KT társam)és tisztelem az elszántságát.
 
Hi!

Nos, a kör eleji regen képletét a Hyperben az Esőidézés (11. papi vari) alatt találod meg, az álompor asszem duplázza az Ép regent, ha fogadóban alszol SAJÁT SZOBÁBAN (10 arany), akkor az is sokat dob a dolgon... Nem emléxem, hogy még mihez kellett képlet, de ha megírod ide és adsz egy E-mail címet akkor szívesen kibogarászom amit lehet...

Hyperion, Dornodon Inkvizítora

U.i.: tiszta szopacs ez a tél, nem hiányzik a hátam közepéze sem... állandó ép veszteség, de remélem a köv 1-2 forcsimban már meglesz a "bundám"...
 
Egy pillanat...

Kösz az infót, de egy kérdésem mégis lenne,
A Hyperben találok képleteket, ez rendben van. De hol????
 
Dehogynem mehet max. életpont fölé...minden gyógyító varázslat 1 épt mindenképpen gyógyít. Persze ez nem sok, de lehet max. fölé menni, és ez nem bug, így van megcsinálva.
 
A Hyperben találsz képleteket!

Hyperion, Dornodon Inkvizítora
 
A haveromnak is 1-es gyogyitasa van es 120+ forduloszama. Szoval most mar nem is fog GY parancsot kiadni... Nekem a 198-asban 11/70-es. Mondjuk a 88-asban is 10-es volt, ennel regebbi fordulot pedig most nem talatam. Persze a Cirkuszban a szirenes proba noveli
A GY parancs hatasa a szakertelmedtol, az elhasznalt TVP-tol es az aktualis eletero szazalekodtol fugg, mikor gyogyitasz, nezd meg, hogy mennyi TVP-ert mennyit gyogyultal, szamolgasd ki, hogy mennyi eletponton lehettel alapbol es ebbol aztan tudsz tippelni, hogy kovetkezore mennyit gyogyulsz. Kepletem nics, de ha atnezel par fordulot, egesz jo ralatasod lehet a dologra egy kis szamolgatas utan.

A kor eleji gyogyulas az egeszsegedtol es az aktualis eletponttol fugg. Ha 20 folotti egeszseged van es 30% alatt van a eleterod akkor 25-30 korul lehet gyogyulni. Ha 50% folott vagy, akkor mar 20 alatti a gyogyulas. (+ alompor )

A gyogymogy D4-et gyogyit varazslaterosseg szintenkent, max. szintje 10. Tehat ekkor atlag 25-ot gyogyulsz. Az aktualis eleterodtol nem fugg a hatekonysaga. Persze gyogymoggyal nem mehetsz max. eletpont fole... ;) Viszont ha van VP-d es van kiadva FGY, akkor labikban gyogymogyot fogsz hasznalni automatikusan, ha lemesz a megadott % ala. Ehhez nem kell a gyogyito totem nevezetu KT kepesseg (legalabbis ez regebben igy volt).

Tehat az egeszbol az kovetkezik, hogy kor vegen nem eri meg gyogyitani + varazslatbol a GY parancsok utan van csak ertelme.

Sikeres fordulokat!
 
Vagy még egy lehet: piszok nagy szerencswéje van, és egy darab szörnnyel se találkozott még.
 
Nem olyan biztos, hogy a gyógymógy nem hoz sokat vissza. Az elvileg a papi rangtól és a teológiától függ, plusz az okozott sebesülés mértékéről. A GY meg elvileg az okozott saebesüléstől, a gyógyítás képességtől, a ráfordított TVP-től, szóval valószínűleg van rá képlet, lehetne rá alkotni, ha valakinek van rá fölös három napja és marha nagy logikája. Meg lehet csinálni. Nekem a 95. fordulómban volt 38-as gyógyításom, és kb. 90 ÉP veszteségem. Erre kör eleji regenerálás 17-es egészséggel visszahozott vagy huszat, aztán 2-es teológiával és hűséges követő ranggal 27 életpontot kaptam vissza, utána egy GY 40 47 ÉP-t hozott vissza, és a sok gyakorlástól eggyel nőtt a gyógyításom. Ez bezavart. A következő GY 10 már csak 3 ÉP-t adott, amit egy GY 1 is megtett volna. És ráadásul jobban jártam volna három V 5-tel és 15 TVP felhasználásával, mint így. Ezért kéne az a képlet. Nincs a TF-n olyan valaki, aki matematikus és már foglalkoztatta ez a probléma?

Még egy: Lordkisse-nek: Ilyen nem létezik. Akkor vagy évszázadokat táborozott, vagy az első fordulóban megtanulta az azonnali gyógyítást, vagy az FGY-ben beállított értéket soha nem érte el. Akkor pedig vagy őrült, vagy már halott.
 
Ezt nehezen tudom elhinni, de voltak már csodák!!!

A gyógyitásos bajodra: igazán ötletem nincs, nekem úgy lett 40-es gyógyitásom 100. fordulómra, hogy sokat használtam a GY parancsot! Az elején tiszta veszteség, de majd ha lesz 50-60-as (nekem most 59), akkor egy GY 40-nel akár 100-130 Ép-t is gyógyúlhatsz, ami gyógymóggyal már (asszem) nem elérhető... Pesze ez függ az akt. ép-től és talán az egészségtől is, ez utóbbi nem biztos...

Hyperion, Dornodon Inkvizítora

U.i.: Lord Kis Se, ugye milyen mókás, hogy ha egy "kezdőnek" kell segíteni, akkor jó és gonosz, gonosz és jó egymással karöltve próbálja kihúzni a "bajból" a rászorulót???

További jó játékot mindenkinek, most újra megy "viszonylag" rendesen a gépem... )))
 
Akkor csináld úgy mint Hexeter barátom és garantáltan megspórolsz egy rakás tvp-t. Ő ugyanis 1-es gyógyítással rendelkezik de csak azért mert a 0. fordukójában gyógyítottak egyet rajta de ő maga még soha sem(és mégis már 200+ fordulós!!).
 
Kéne egy kicsi segítség: Gyakran sebesülök, de nem akarok felesleges TVP-t pazarolni a GYógyításra. Múltkor is, kb. 90 ép-t kellett regenerálni, varázsoltam egy gyógymógyot, és kiadtam egy GY 40-et. Úgy számoiltam, hogy ez kb. 70 ÉP. Akkor még kellett volna húsz, ezért egy GY 10-et is kiadtam. Nyamvadt 3 ÉP-t hozott vissza. Ugyanis a kör eleji regenerációt nem számoltam bele. Van erre vmilyen képlet, hogy a gyógymógy mennyit gyógyít, a kör eleji regenerálás max. mennyit hoz vissza, és a GY parancs mennyit ad? Feleslegesen eldobtam így valami 8 TVP-t. Ezt nem szeretném megismételni.
 
Kösz, megérkezett, bár csak azért ijedtem meg egy kicsit, mert máskor hétvégén is mindig jött ha neten küldtem. Volt, hogy egy szombazton napi két fordulót külcdtem el és kaptam meg.
 
  ... | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 | 219 | 220 | 221 | 222 |
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Közös Tudatok | Bugok | Csere-bere | Átadó karakterek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.