Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
A frissen kivégzett áldozati orgling
(Ősök Városa szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
"Hmm, élő áldozatra van szükség?" - Cheotox közelebb intette orgling teherhordóját. - "Gyere csak egy pillanatra, Móg!"
Nézz szét a galériában!
Legendák Viadala fontos tudnivalók
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló
2. Termikrajzás – zárás
Tavaszi MondoCon 2024.Április 27-28. Budapest
Hétvégi verseny és Legendák Viadala

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020

A lista folytatása...
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8138)
Lapötletek (64959)
HKK kérdés? (47085)
Legendák Viadala (41)
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló (9)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (31)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | ...
Nézet:
Kedves Migu!
Köszönöm a tanécsaidat, megfogadom. (Nem is tudnék mást tenni.)A bünti jár, mert tényleg úgy léptem át a 3. zónába, hogy enyém a világ. A 2. zóna könnyen szerzett tp.-it jól elfecséreltem olyan szakértelmekre, amik ráértek volna a 3. után is. Azóta már visszamentem a 2. zónába, bár labit már nem hagytam. Gyűjtöm a pontokat.
Válasz kérdést szül:
- A 3. zónában lehet 15 feletti koncentrálást és mágiaerősítést tanulni? (Az 1-ben és 2-be csak 5-ig lehetett.
-Valójában hányas szinten tudok bármit is tenni a csend ellen?
- Végül egy apró, buta kérdés: a fekete sisak mágikus támadásnál is ad többlet sebzést? Vagy csak közelharcnál, (fegyveres harcnál) működik.
Még egyszer köszönöm a korrekt, profi segítséget. További sikereket Neked, -és tanácsokat nekem

Üdv . : RAV...
 
Köszi a választ
asszem akkor még várok vele amíg sikerül kivégeznem a 3. zónát és a negyedikben letelepedek
 
Kedves Ravaszdi!

A Hetek két mágusa is rengeteg kínt élt meg a 2. zóna után. Úgy gondolták, hogy övék a világ, fél kézzel, egy villanással bárkit képesek voltak megsemmisíteni. Arroganciájuk és gőgjük végül megbosszulta magát, ugyanis a 3. zóna teremtményei úgy evolulálódtak, hogy azok a mágusoknak pont nem kedveznek.

Tippek:
- koncentrálás, mágiaerősítés jó magasra;
- ősvillámot és hatótér bővítését tanuld meg minél hamarabb;
- IQ-t told még magasabbra. Az enyémeknek 190-200 körül van;
- szégyen, nem szégyen el kell gondolkodni, hogy mit taposol meg. 55-ös alatti labirintusokba menj, az afölöttit még hagyd, az élőhalottak az elején még túl erős ellenfelek, a démonokat, dimionokat úgyszintén nem érdemes piszkálni. Küldetéseket kezd szépen megcsinálni, építs házat, tehát menj rá a palotaküldetésekre. Nagyon hirtelen megvan az 50, ha párhuzamosan csinálod az 1. és 3. zóna palotaküldetéseit, és nem dobod az elsőt.
- szép fokozatosan erősödsz, és beletanulsz, hogyan kell a 3. zóna ellen fellépni. A későbbiekben is lesznek kellemetlenségek, az ellenfelek elfutnak, tudatzavarnak, ilyesmi, de ilyenkor már nem vészes.
 
A 2. zónán úgy "sétáltam" át, hogy a legerősebb ellenfeleket is levertem, mint vak a poharat. Minden labiban voltam, minden küldetést teljesítettem.
Van savtenger, hevítés, elektrosokk, minden ellenállás.
Földpáncél, védelem IV.
Azt hiszem a koncentráció alacsony.

Vagy van más ötlet? Tényleg segítsetek már!
 
Sziasztok!
Van egy friss karakterem: törp szerzetesem. na és kb. a második küldi a labis, h pucoljam ki egy bizonyosat (minden fajnál más). és van egy ajto ottan és nem tom kinyitni. ha vki vissza tud emlékezni megmondja h neki is voltak ilyen problémái?
Newron
 
Nos, a legegyszerubb dolog baromi sok vergoblin lelekfacsaro gyartasa es akkor nem csak 120-at sebzel bele koronkent. (igen, ugy mukodik, mint a lovagoknal a tarolo, nelkule 120 a max sebzesed bele koronkent...)

En sajnaltam ra az idot es energiat ezert mas modszerhez folyamodtam, ami nem 100%-os, de azert ment vele. Labiban mindenkeppen, mert ha nem megy elsore, akkor 2-3 ujabb probalkozasbol mar megvan, idezgetve viszont nem ajanlom.

Maguskent: maxos magia es magiaerosites mellett nem rajong annyira a szuper benitasert. Benitva nem castol gyogyitast magara. Ha 3-4x bejon a csata elso 6 koreben, akkor mar nyero vagy, a maradek korokben szetosvillamozhatod okelmet.

Fegyverrel: jobb es bal kezbe 1-1 balkezes sarkanyfegyo. Azert balkezes, nehogy tul sokat sebezzen a jobb kez, mert akkor a bal mar nem talal. Kelloen magas taglozas mellett okelme a csata vegeig folyamatosan le lesz taglozva, ugy pedig nem megy a gyogyitgatasa.

Ezek melle nem art egy jo magas szivossag sem, ha esetleg neha magahoz terne es gyogyitana, akkor is maradjon meg eleg kor a javitasra.

Sok sikert!

Q
 
Kedves Zolivagyok!

Erre a kérdésre többféle válasz is létezik, ezekből pár:

a, a kérdésre szerepjátékos szemszögből válaszolsz. Jómagam vándor lévén sokkal jobban szeretem a vadont, mint a koszos és nyomorgó városok humanoidkéz akotta műtárgyai között nyomasztó hangulatban koptatni a szarvasből bocskorom talpát, tünde származásomból fakadóan pedig egyenesen az erdőt részesítem előnyben, ezért az én házam Új-Armingtontól nem messze van az erdő szélén.

b, aki esetleg kereskedői vénával született, és imádja a forgatagot, annak Katay vagy Wolflin megfelelő, ez utóbbi azért is, mert mellette van a királyi teleportszolgálat telephelye. Bár, ha eléri a vityilló szintje a megfelelőt, úgyis a saját nappalid kandallójából fogsz hoppanálni kedved szerint akárhova (értsd: bármely zóna bármely felszíni mezejére).

c, aki elvágyódik, Ellisnél keresve sem találhat jobbat, vagy próbálja meg a shimintonay-i lovagokkal összeakasztani a bajszát, és foglaljon magának kastélyt.

Ha neked fontos, akkor oda építs, ahol könnyen el tudsz mindent érni, a pénz-paripa-fegyver szentháromság szolgálatában nem kell órákat zötykölődnöd az éjféli mentesítő postakocsi hátsó bakjának külső szélén a félork segédhajtó kilengéseit kerülgetve. Magasabb szinten úgysem lesz jellemző, hogy olyan gyakran látogasd az 5. zónán kívüli helyeket.

Finderal
 
Kedves Ravaszdi!

hogy érted azt, hogy átsétálsz, mint a 2. zónán? Ezek szerint nem is igen fordultál meg ott? Pedig nem ártana... tudom, hogy a 2. zónának van egy kis "hozzuk fel a kalandozókat egy kicsit, hogy bírják a 3. zónát"-szaga, és hogy sok kihívás nincs benne, de azért érdemes arrafelé is kicsit körbenézni.
Próbálj meg gyűjteni egy kis pénzt(+tp-t is) erősebb varázslatok megvásárlására, azokkal sikerülhet! Védekezésed hogy van, elég jó?
 
Kedves Kalandozótársak!

Tanácsotok kérném, mert teljesen elszontyolodtam. Szeretném végre legyőzni a Géniát, de sehogy sem megy. Ahogy néztem, ugye:
- plusszos sárkányfegyverrel támadható,
- iszonyatos mágiaellenállása van, az elvonáson kívül semmit nem tudtam ellene varázsolni,
- balkézbe nem árt egy sárkány harci kalapács, mert néha bejön a taglózás,
- jó sok sünit kell bekészíteni.

Nos, összeszedtem 220 sünit, a fenekem a bölöncöket nem tudtam levakarni sebek nélkül, de valahogy olyan volt, mintha a sünik+fegyverek együtt nem sebeztek volna többet 140-nél. Talán a lovagoknál tapasztaltam hasonló max sebzéskorlátot.
Na jó, de akkor hogyan öljem meg a rohadékot??? mert ez így rém úncsi, hogy nekiállók csapkodni, mire a korlát és a regeneráció miatt kétszer annyi lesz az életerőpontja a harc végén, mint az elején...
A jótanácsokért előre is köszi!

Finderal
 
Üdv. Segítőkész barátaim!
15. szintű gnóm mágus vagyok. Most keveredtem a 3. zónába, Katayonusba. És ottan engemet minden "jött-ment" úgy lepofoz, hogy elment az életkedvem is.
19+9=28-as mágia, 15+7=22-es mágiaimm., dicsőség csizma 5 kritikus csapással + 2-es kritikus csapás, varázslat erősítés 130-as IQ-val, 10-es mágiaerősítés, 7-es koncentrálás.
Azt hittem itt is átsétálok, mint a 2. zónán. Itt mindenki
immunis az összes elemre? Már az intenzív idegkorbácsot próbálom, az meg gyenge, azért vernek le. Segítség, segítség !!!!
 
Hi
Hol érdemes felhúzni a saját házam?
Katayonuson vagy majd csak magasföldön?
Köszi
Ek'lenor
 
Hát, az alap, amivel indulsz, az mindenből 40, nem? Mágus, ember. És most a szerencse, meg az ügyesség 35
 
Szia!

Nem lehet h elvesztettél egy tárgyar ami adott +5öt minden tulajdonségodra?
Most nincs más tippem
 
Az előzőhöz annyit, hogy mocsárlázam sincs.
 
Sziasztok, miért van az, hogy mostanában minden tulajdonságom (erő iq szerencse stb.) egyaránt 5-tel csökkent? Nem haltam meg 5x
 
Értem,kösz a segitséget.


Voltran
 
Ugyanúgy vannak sorban, mint a leírásnál:
http://kf.pbm.hu/index.php?menu=barkacs

Azaz felülről a harmadik lesz a lándzsa.
 
Sziasztok.Akarnék csinálni egy démonlándzsát,megvan hozzá minden.De mikor elkésziteném,csak kérdőjeleket ir ki a gép.Hogyan tudnám kiszűrni,hogy melyik ezek közül a lándzsa?

Voltran
 
Szia!
Boxerből csak a Shulud balkezes. Azonban foghatsz te balkezes vágófegyvert is kézbe, csak teljesítened kell a fegyver használhatóság feltételeit (x vágófegyver ismeret pl.).
Lord Cormacc
 
13. rangon, azaz 12 teljesített kaszt küldi után
kapod majd meg Shulud boxerét, ami az egyetlen
balkezes boxer.
...és több mint valószínű, hogy az is marad...

Harmadik zónás szerzetes házat a (39,2)-n találod.

Ja, és mindezt a Hyperben is megtalálod.

Üdv: Xeorn
 
Hali! A szerzetesnek lesz valaha balkezes fegyvere, vagy csak a puszta keze? Ha igen, mikor, hol számíthatok rá? Köszönet a válaszért!
 
Szerintem ezt az "egyéb bug" topicba kellet volna írni...
 
van egy kigyóbőr sisakom, de nincs mellete százalék hogy mennyire kopott, mégis kiírja nekem mellé hogy fenés, ez mit jelent? egyszer csak szétesik a tárgy?
 
hiába ölsz meg többet, csak 10 db-ért kapsz aranyat
 
Sziasztok.
Van ez a heti vérdij vagy micsoda. nemrég az volt h öljünk meg 10 kisebb vámpírt. én megöltem 23, s mikor beváltottam csak egy pénzmennyiséget kaptam. (kb 10 arany volt, de nem kaptam 20-t érte) ez igy normális?
Newron
 
Ahh,most nézem,hogy felveszi kétszer,csak nem irja ki tételesen.Kösz a megvilágosítást Dean

Voltran
 
4. zona kozepe - vege fele, a lovagszigeten lehet bevaltani taposnak mondhato targyakra.
Q
 
bocsi. kígyósban labikban vannak.
Newron
 
az elementálos labikban vannak.
BUÉK mindenkinek! Newron
 
medúzacsápot hol találok? a tengeri barlangokban se jönnek
 
  ... | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | ...
Nézet:
Infók | Csere-bere | Fejlesztési ötletek | Bugok | Segítség kezdôknek | Labirintusok | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.