Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Huddens mester
(Túlélők Földje kalandozó)
Küldd el képeslapként!
A képen a híres kobudera harcművész, Huddens látható, aki először állított elő varázsitalt a lélek belső megtisztításával, és néhány mágikus komponens felhasználásával. Elixírjének cseppjei manapság keresett áruk mindenütt, hiszen a főzet amellett, hogy minden sebedet begyógyítja, állítólag segít a halhatatlanná válásban.
Nézz szét a galériában!
Tavaszi MondoCon 2024.Április 27-28. Budapest
Hétvégi verseny és Legendák Viadala
XLVI. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés
Legendák Viadala paklibeküldés
HKK Kódex változások

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból
Aukciós statisztika
Az utolsó Aukciós Napon történtek

A lista folytatása...
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (30)
HKK kérdés? (47084)
Lapötletek (64958)
HKK online, TF online, Argum City (49)
Versenybeszámolók (19284)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8133)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 |
Nézet:
Na azért segítsünk neki. Ezért jó ha fenn vagy a KF levlistán.
Ezek a tippek is onnan vannak Szöcske és Cyron segítségével ugyhogy ne engem szidj ha mégsem :-)) Én nem tartom nyilván melyik hol van én csak labi térképeket gyüjtök.

Orkanc labik:

25000 (42:19)
25013 (26:3
25019 (25:33)
25010 (30,14)
25018 (18,3
 
Sok van, és változik... be kell nézni, és ha gombaspórával találkozol, talán jó helyen jársz...
 
Hali!

Tudna valaki segíteni ,hogy melyik koordinátán van az "orkancos" labirintus??

Köszike!

Xermon a kis gnóm
 
Minden elismerésem a készítőké, hogy van legalább valami. De pl. ha megnézed az ov.pservét, miért mindenki ott van, és nem itt? Mert az csak az ŐV-vel foglalkozik, csomo extra dolog van rajta, és szerintem igényesebb is. Ennyi.
 
mi neked a gagyi ezen az oldalon?
 
A hyper nem minden esetben működne. Pl.: a palotában a 3 karim még hasonló küldiket sem kapott. De fix dolgokat össze lehetne szedni, főleg a térképet, úgy mint a TF-en. Meg lehetne csinálni egy külön oldalt neki, mint az ov.pserve, ahol fórum, meg miegymás lenne. Ez az itteni, már megbocsájtsatok elég "gagyi".
 
Csá!

Szóval összeirogattál pár küldit... az jó.... Kéne csinálni 1 HYPERhez hasonló progit... Erynome-nak kéna szólni... Csak az a kérdés ő jáccik-e KF-t is.... Egyébként ilyenben én is bennelennék....

BUMBY
 
Köszönöm az infót, sokat segített, megcsináltam végre a labit.
 
Legjobb a sikság. Ha jól emlékszem a vizpart erősen javítja, de lehet csak nálam működött a teszt során érdekesen a random.
Sivatagban nem túl célszerű keresgélni
 
Nem kell felderítés.
Minden falnak menj neki. Ha rendes fal visszadob 0 energia, ha illúziófal átmész rajta, mintha ott sem lenne. A kapcsolókat és teleportokat tutisan megtalálja a karakter, ha adott mezőre lép. Valszeg illúziófalat kell keresned.
 
Még valami!

Van valakinek BARBÁRJA, aki megcsinálta a 20104-es labit? Elakadtam benne, nem találom a kapcsolót amivel átjuthatok az elzárt részekhez. Ha valaki megcsinálta, megírná, hogy hol van, és hányas felderítéssel találta meg?
 
Re: 95
Na, mindegy, úgysem tudunk semmit csinálni.

Re: 96
Nem tudom, de én 2-essel minden 3-ra találok. A tapasztalatom az, hogy a legjobban a sima zöld (asszem síkság?) terepen lehet.

Re: 97
A 1021. (42,46)-es épületben 5 db díszes nyakőrvért adnak 1-et.

Na, más. Összeírtam azoknak az épületeknek a listáját, ahonnan küldiket lehet kapni. Ha valaki ismer még, megtenné, hogy kiegészíti a listát? Köszönöm.

Faji
Kaszti
Palota + Hírvivés
Élet
Halál
Faji (3. rangtól)
Kaszti (3. rangtól)
Akadémia
Fogadó
 
Hogyan szerezhetek ezüst gyurut?
Cserélne valaki?
 
Nem tudom ki hogy van vele de nekem harmas elelemszerzessel sem sikerul kajat talalnom.Hol erdemes vadasyni eggyatalan?
 
nekem az alapvető gondom az volt, hogy ez a varázslat alapvetően eltér a többitől. Míg a többi hatékonysága a mágia szakértelemtől függ, és azt is fejleszti, a gyógyitás egy másik szakértelemtől függ, de nem azt fejleszti. Nem hinném, hogy hülyeség amit mondok, szerintem mindenki beláthatja, hogy ez a varázslat kilóg a sorból. Ez a varázslat most úgy működik, mintha a rejtőzést növelő varázslat erőssége a rejtőzéstől függene. Maci valami olyan magyarázatot adott rá, hogy a gyógyításban szerzett tapasztalataimat használom fel, amikor a varázslatot elmondom. De ennyi erővel ez vonatkozhatna a rejtőzésre is. Nem hiszem, hogy nem logikus amit mondok.
De lehet, hogy tényleg nagyon erős lenne a varázslat, ha a gyógyítást fejlesztené, és ezért nem valósítható meg.
 
Jó, rendben, elfogadom, hogy igazad van. Mármint nem ezt gondolom, de ezt mondom. Ebben az esetben nem jó a gyógyítás varázslat. Akkor ne használd. Az összes többi kaszt az elejétől fogva gyógynövényekkel gyógyít. A mágusoknak megvan az esélyük, hogy máshogy IS gyógyítsanak. De nem kötelező használni. A többieknek még egyenlőre lehetőségük sincs változtatni ezen. Ha nem tetszik, hogy a gyógyítás varázslat miatt mind2-t fejlesztened kell, gyógyíts hagyományos módon. A lőfegyveres példához. Ennyi erővel a vándorom sérelmezhetné, hogy amikor távolsági fegyvert használnál, miért nem fejlődik a szúró. Mert így 2 szakértelmet kell fejleszteni a harchoz, míg a mágusoknak csak a mágiát. Ezt most úgy írtam, hogy 3 karival játszom: barbár, vándor, MÁGUS.
 
Hi!
Gyogyitas:

Varazsolsz, tehat a magia fog noni tole, nem a gyogyitas szakertelem. Bizonyos logika szerint nohetne a gyogyitas is, de logikusan le tudom vezetni ha szukseges szerepjatekos szempoontbol is, hogy miert nem no.
Amugy ennel fontosabb okok is vannak: A kulonbozo gyogyitasi modoknak legalabb nagyvonalakban egyforma erosnek kell lenniuk. A magikus gyogyitas igy is elonyosebb, mint a gyogynovenyes. Ha meg a gyogyitas szaki is fejlodne tole, az mar tul erosse tenne.
 
ellentmondasz saját magadnak. a majomügyesség ugyan nem fejleszti az ügyességet, és a rejtőzködés sem fejleszti a rejtőzködés varázslat, de nem is az ügyességtől, illetve a rejtőzködés szakértelem mértékétől függ a varázslatok hatékonysága. Az a szakértelem fejlődik a varázslatok használatával, amelyiktől függ a varázslatok hatékonysága, és ez itt a lényeg! A mostani helyzet olyan, mintha az élelemszerzés során ugyan az élelemszerzés szakértelem fejlődne, de a lőfegyverhasználattól függne a hatékonysága.
 
Akkor még egyszer elmondom! Ha varázsolsz, akkor a mágia fejlődik, ha gyógyítasz, akkor a gyógyítás! Az, hogy mit varázsolsz már lényegtelen. Hogy a varázslat függ a gyógyítás szakértelmedtől, az egy dolog. Nem olyan nehéz dolog felvinni 4es-5ös szintre a gyógyítást, hogy a vari ténylegesen megérje Ha meg nem akarod felvinni, akkor gyógyíts hagyományos módon, ami ugye a gyógyítást fejleszti. Szerintem nem várható el, hogy a varázslat tulajdonságot/képességet fejlesszen. Ezzel az erővel a majomügyesség miért nem fejleszti az ügyességet, vagy a rejtőzködést adó varázslat a rejtőzködést?

Amúgy meg, hogy mi lenne nagy előny, meg mi nem azt eldöntheted, de:
1. Így is elég durva a mágus már az elejétől kezdve
2. Azért volt a tesztelési időszak, hogy a tesztelők ezt ellenőrizzék, és ha úgy tartották jónak, hogy elég a mágia fejlesztése a gyógyítás varitól, akkor az úgy jó.


Más:
Van fenőkő
2 lehetőség van a beszerzésére:

1. Labirintusokban találsz
2. Információim alapján van egy hely, ahol tárgyakért fenőkövet adnak cserébe. Sajna még nem találkoztam a hellyel, de állítólag nem éri meg. Ennek ellennére úgy gondolom, hogy pl. egy +3-as +4es, vagy valami különlegesebb tárgyért meg fogja érni
 
azt megértem, hogy ne a mágia szintjétől függjön a gyógyítás varázslat hatékonysága, ez tényleg nagy előny lenne a varázslóknak. De ha én varázslatokkal akarom gyógyítani magamat, akkor a használat során javuljon a hatékonysága, ugyan úgy, mintha gyógykenőcsökkel gyógyítanám magam. Tehát, ha a gyógyítás szakértelemtől függ a gyógyítás varázslat hatékonysága, akkor fejlődjön is a használattal !!!
 
nem tudom milyen top players-re gondolsz, ott van a statisztika oldal, ahol minden pontban mérhető értékre van egy toplista, nézelődhetsz.
 
Csa!

1.) Fenoko van még a játékban???
2.) Miért van 1 csomó cuccnál korlátozás az átadásra???
3.) Nem lesz TOP PLAYERS a SITE-on... Kivácsi lennék mennyire vagyok lemaradva...
 
Hali!

Egyetértek Jokesz véleményével.Szrintem is akkor függjön a mágiától a gyógyítás,mert ez így a varázslókra nézve hátrányos mivel mindkét szakértelmet fejleszteni kell nekik míg a nem mágusoknak elég csak a gyógyítást fejleszteni!
 
így elég hülyén működik szerintem ez a varázslat. Ha a mágiaszakértelem fejlődik tőle, akkor a mágiaszakértelemtől függjön, a hatékonysága. Ha pedig a gyógyítástól függ, akkor a gyógyítás szakértelem fejlődjön tőle.
 
Nem néztem meg, hogy fejlődik-e de véleményem szerint.

1: Ha varázsolsz, akkor a mágia fejlődik.
2: Ha gyógynövényekkel gyógyítasz, akkor a gyógyítás fejlődik

Mivel a gyógyítás varázslatot használod, logikus, hogy a mágia fejlődik, és nem a gyógyítás. Kicsit durva lenne, ha mindkettő fejlődne tőle
 
Majd meglátom, Xermon... Egyelőre nincs szükségem semmire, de majd szólok, ha lesz... :-)
 
Hello AWENHAI!

A 33,34 en vagyok Xermonnal es majd csak csutortokon lepek ha odaadnad a nyakorveket megkoszonnem illetve ha kell cserebe valami es van akkor adok.
 
Az rendben van, hogy a gyógyitás varázslat a gyógyitás szakértelemtől függ, de akkor a gyógyitás miért nem fejlődik tőle ???
 
Vagy veszel boltban...
 
Xermon, az egyik karim a 28,31-en áll, ha oda mész, és írsz kariszámot és nevet, akkor 8 nyakörv vár...
 
  ... | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 |
Nézet:
Infók | Csere-bere | Fejlesztési ötletek | Bugok | Segítség kezdôknek | Labirintusok | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.