Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Raken lovas
(Könyv szereplő)
Küldd el képeslapként!
Az idegen, távoli kontinensről érkezett seanchan sereg legveszélyesebb felderítői a rakeneknek nevezett repülő gyíkok lovasai egész életükben erre a hivatásra készülnek. Mégis általában csak a nők és a fiatalok képesek túlélni a levegőben való száguldást.
Nézz szét a galériában!
Legendák Viadala - beszámoló
2. Yaurri titkosírás verseny
Legendák Viadala fontos tudnivalók
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló
2. Termikrajzás – zárás

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
HKK kérdés? (47091)
Legendák Viadala (47)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8142)
Lapötletek (64959)
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló (9)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (31)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 |
Nézet:
Tökéletes. Craslorg, volnál olyan szives és szólnál Miklósnak, hogy lágyítsa meg gonosz kőszívét, és legalább gondolkozzon el a javaslaton? 72 ember nevében is előre kösz! ))
 
Ha úgy vesszük, 72 % a csökkentés mellett van :-)
 
A szavazás végeredménye:

Túl sok-e a 400 nap az első KT képesség fejlesztéséig? (nyílt szavazás)

1.Nem sok, a régi KT-k mind kivárták, várják ki a többiek is! 28% (2
T10, karonfoll, Vili, Chan, Zoliöcsi, Gorhud, Norbertina, Asyn, Basil, GRD, Balázs, siva, Biton, SJL, Thoron Laure, ..morphis, IMi, Darlan, White Nor, Annak, Aarkh, WEASEL, ashid, emc, Prince, Fushi, Issus, dotyu

2.A játéktempó felgyorsult, a korlát túl nagy a jelenlegi helyzetben. Adjunk lehetéséget az újaknak! 56% (56)
nysferatu, BadG., Sosi, Alendaar, ssanya, syraly, Koc, APOKALIPSZIS, Shaolor, Kristos, Kaq, kölök, Mirko, Ashym, eryona, Kregon, veronel, TheAlien, Raver, Bundás Süsin, Beren, Givangel, Westy, Thar'dan, Hyperion, Dess, Alaria, Mahmud, igor, Gimmi, Gilette, Bek, Szutyi, Manus, Craz, KJ, Salle, Redy, skaven, Marcsa, DYAbbad, Con, Rumi, Lord Kis Se, Spirit, Dulfi, bivaly, Zka, LostMind, Leslie, FlyXan, Pht, Vemhes Guppi, McS, Loynis, NUK

3.Semmilyen korlátozásra nincs szükség. 16% (16)
moa, krael, HeCsa, Rex, bega, mcrain, Gal Mantelpe, Vágyak Titkos Útja, sneki, Spunk, cinty, sotydo, smckill, Natha, craslorg, Morehin

A szavazás le van zárva.

Összesen 100 szavazat
Mi lesz az eredménye ???
 
Bocsi ez kimaradt közbenörülök hogy te is a csökentés mellet vagy.
 
Örülök, hogy kifejtetted a véleményed,de engedd meg, hogy hozzá fűzzek néhány dolgot, minden ellenséges szándék nélkül.Kérlek olvasd el, elég lassan gépelek, úgyhogy sokáig tartott leírni
1.Lehet ,hogy az új nyugati karakterek átúsznak a 80 -ik fordulóban, de ne feled a többség gazdája már megtette ezt másik karakterével is, sokkal nagyobb fordulószám mellet.Nem várható el tőlük, hogy még egyszer elkövessék ugyan azokat a hibákat.Az meg szerintem természetes, hogy a fiatal karakterek szeretnének együtt kalandozni a példaképeikkel estleg lefőzni az idősebbeket, vagy csak újdonságokat kipróbálni. Ez már így van az idők kezdete óta, ezt hívják fejlődésnek. Bár igaz, vannak akik sok rabszolgával turbózzák meg a fejlődést.De ez régen is így volt (még emlékszem az ősidőkre amikor valaki azért indított több karaktert, hogy ne csak 1 vizestömlője legyen), legfeljebb nem ennyire optimálisan kihasználva, bár a varázskövek vagy a KT képességek se véltlenül lettek lekorlátozva.

2.Én nem vagyok 600, csak mondjuk 200 játékhetes, de nem szeretném,hogy 10 év múlva is messze lemaradva kullogjak a mostani nagyok után.Ha már a felfedezés élménye csökkent, legalább a fejlődésé kárpótoljon.Senki sem szeret álandóan az utolsó lenni.

4.Irigykedem azokra a játékosokra ,akik nem méricskélik magukat másokhoz, csupán a játékért játszanak.Megpróbáltam én is, de nagyon nehéz.Főleg ha 1 vagy a 2-300-ból.Ellégé frusztráló érzés.

5.Szerintem nem az fog új KT-t alapítani, aki üstökössel játszik.Mivel annak általában már le van foglalva a helye, egy jó kis KT-ban.És kevesebb erőforrásba kerül belépni, mint újat létrehozni és az az optimálisnál sokkal többet fejleszteni.

6.A karaktereknek ugyan annyi TU lenne a fejlesztés mint eddig,ráadásul most nem 30-40 karakter fejleszt mint régen, hanem sokkal kevesebb. .A 400 nap csökkentéssel csak az lenne a különbség, hogy az se kerülne akkora hátrányba, aki azért nem áll le az első képpeség fejlesztéséig, mert szeret játszani.Ez szerintem nem nevezhető kiskapunak, a leállás annál inkább hasonlít rá.

7.Nehéz szerepjátékos KT-t csinálni úgy, hogy talán 100-200 forduló múlva lesz egy képességünk. Így lehet könnyebb lenne egy kicsit.

Köszi, hogy végig szenvedted e sorokat, remélem sikerült más szemszögből is megvilágítanom ezt a dolgot.

Exterminusz
 
Bocsi egyszer korábban leirtam a véleményem erröl.
Csökkenyen mert csökkenyen de nem eltörlésre szerintem.
 
Na ebből most egy szót sem értettem. Kérlek magyarázd el világosan a gondolataidat, mert igazából azzal sem vagyok tisztában. hogy mi a véleményed. Ez a fórum a 400 napos korlátról szól. Szerinted maradjon, csökkenjen, vagy szűnjön meg? És fejtsd ki az összes érved érthetően, hogy aki vitatkozni szeretne reagálni is tudjon.
 
Nem értem minek van az , hogy ma mindenki inkáb valakire hasonlitani akar vagy valakihez méri magát.. Nem értem minek kelenek szám szerű korlátok meg azt sem értem miért an az , hog valaki azt szeretné , hogy valaki tápoljon most a tudatturbo megéri??? Usz vagy varázsolj vagy anyi a sz. tölgy.. Meg kragoru , hogy komolyan nem értem.... Lehet , hogy én gondolkodom rosszul de szerintem akkor is a játékjetekkel kellene valamit csinálni.Ma már egy nyugatrol érkezző karakter 80 - vanadik fordulojára át tud uszni minek még ezek az apró cseprő kiskapuk???
Lehet , hogy én gondolom rosszul de minek kell ez?
Legyan csökkentés aláirom de ne Reálisan....
Ha valaki nem ért velem eggyet OK. mindenkinek megvan a véleménye kéretik az enyémet is tiszteletben tartani.
köszönöm!!!
 
Ne feledd, hogy kozben bekerult tizensok uj varazslat.
 
Érthető a dolog, hisz ezzel a játékkal (és a többivel) nem kevés munka van. Ugyanakkor ha a 400 napot pl. 300-ra vagy 200-ra csökkentenék, az a legjobb esetben is - egy most alakuló KT esetében - év közepe után válna reálissá. 200 nap az csaknem 7 hónap. Ez januártól számítva augusztus közepe-vége. Egy új KT pedig - már csak kényszerűségből is - nem fog olyan képességet fejleszteni (legalábbis nem valószínű), amely forradalmian új volna. Sokkal reálisabb, hogy megmarad az első-második képesség valami gyenge/létező dolognak. Egyik esetben sem kell vele túl sokat foglalkozni. Ergo, ha most ebben a pillanatban megalakul egy új KT, az nagy valószínűséggel a következő évig nem jelent gondot a JV-nek.
 
A minap beszelgettem speedzzel es rakerdeztem, hogy all a TK-s dolog. Azt valaszolta, hogy kb. 1 honapja nem tudott meg ranezni sem, annyi elmaradas/egyeb felhalmozodott dolog van. :/
 
A kérdés u.a. mint a fórum címe, csak elfelejtettem előbb leírni
 
A GN szavazás állása e írás idején:

Nem sok, a régi KT-k mind kivárták, várják ki a többiek is! 27% (25)

A játéktempó felgyorsult, a korlát túl nagy a jelenlegi helyzetben. Adjunk lehetőséget az újaknak! 56% (51)


Semmilyen korlátozásra nincs szükség. 16% (15)
Össz: 91 fő eddig
 
Dess: a 400 nap csak azzal sporol probramozoi kapacitast, hogy probalja az uj kezdemenyezeseket elnyomni (ha ez nem sikerul, akkor ugyanannyi kapacitas kell, csak kesobb).

Ketto: szted tenyleg van annyi fanatikus, aki uj KT-t alakitana? Mar 3 KT-n is csodalkoznek.

Harom: Regen egyszerre 20-30 KT fejlesztett ki kepesseget 100 naponta es nem volt "kulon" programozo. Sztem ha most 10 fejlesztgetne az havi 3 kepesseg, amit ha nagynehezen is, de elbirna a jatek fejlesztesi reszlege.
 
A regi KT-knak inkabb cel kene, mint tap. Ugyan most a csere az egy kis cel, de egyreszt iszonyu sokat kell fejleszteni hozza, masreszt annyira nem motivalo.
 
Hat bizony nincs. Kereskedohoz csak picit is hasonlito KT egy van, az is inaktiv es vallasi, igy sokaknak nem elerheto.
 
Nem látom én sötéten, megprobálom mindig optimálisan nézzni mindent. Had ragadjam meg az alkalmat tudom ez nem a reklám helye de aPusztitás Prófétái egy nagyon jó KT.Vannak táposabbak , jobbak de itt legalább jó KT szövetség van.
 
Hát épp ez az, Én nem szeretném pusztán erőforrásnak tekinteni ezt a KT dolgot, de a legtöbb "kész" tudat elvesztette a hajdani szerepjátékos vonzerejét, és csak duplavpplusztámadásstb... maradt belőlük. Vagy csak túlzottan sötéten láto, a dolgokat?
 
Erre már korábban válaszoltunk. Nem fejlesztenek a KT-k merőben új képességeket. Senki sem szeretné elvonni a programozó figyelmét a többi fejlesztéstől, de meggyőződésem, hogy ha csökkenne is az időkorlát, nem lenne sokkal több feladata a játék fejlesztőjének. Ami fontos, hogy értse meg mindenki, mi is játszunk, és igénybe vesszük a játék legtöbb elemét, tehát nem akarjuk tönkretenni. Még várunk néhány napot a játékosok reakcióira, felkeressük a KFT-t a kérésünkkel, ők majd döntenek, mi pedig elfogadjuk. Lehet hogy van arany középút...
 
Nos Sziasztok!!!!

Ahogy olvastam ezt a forumot valahogy eszembe jutott az mikor már a NAGY karakterek felfedezték a TF-et s bejártak nagyon sokmindent és volt hyper , a kezdeti emberek megrohanták Miklóst , hogy legyen 9 nap helyett 7 napos egy játékhét. Jo.Utána ugyan ezek a kezdő vagy nem kezdő brigád kérte a csatamező korlátott csak tudnám , hogy miért? Mindegy. Mamár rengetegen csak a TÁPért játcanak van vagy 5-6 karakter aki 1 alá dolgoznak. Mindegy ha birja anyagilag csinálja csak igy nem tudom mi a szépsége....
A KT-k napjaival egy képlet:
Régen 400 nap egyenlő volt 45 forduloval kb. most ez 58 forduló. A csökentést enyiböl aláirom de arányosan forduló számra....vagy játékhétre.
100 nap régen 12 fordulo ma 15 kb. ezt is levinném 12 játékhétre.
tehát kb én a 400 naposat 315 naposra vinném le a 100 napot 84 re. Ez az ami reálisan kérhető is lenne Miklóstol szerintem...
A KT-k pedig szomorú ha már csak mint egy errő forásst nézed nem pedig a brigádod akikkel együt nyomjátok a játékot s segitetek meg dumáltok / Néha a bulik is jók / Ezt én igy gondolom lehet , hogy ti nem.
 
A Kozos Tudatoknal fellepo idokorlatok mind-mind a veges programozoi kapacitas miatt vannak. (Szerintem.) Ha nem 100 naponta jonne ki egy kepesseg, es a 400 nap se lenne, akkor 10 uj KT eseten szerintetek mennyi ido maradna TF tobbi, szerintem lenyegesebb, fejlesztesi teruletebol?
 
Mert van jó pár ember akinek más a véleménye.Lehet eszébe jutott egy jó KT ötlet, esetleg csalódott a rég KT-jában,talán új játékos és szinte esélye sincs bejutni a számára szimpatikus KT-ba vagy csak jól esik vmi maradandót létrehozni stb.
Vagy egyszerűen csak nem lehet valakit kizárni egy ilyen fontos dologból a Tf-en, csak mert később kezdte a játékot.
Exterminusz
 
Ha valaki 10 évvel később jutott hozzá kedvenc játékunkhoz, vagy mostanra alakult ki egy olyan erős társasága akikkel szövetkezhet, ne vehesse ki a részét a TF formálásában? Néhány éve pont a közös tudatok megalakulása és viszálykodása volt a Tf központi témája. Mára ez csak erőforrásszerzés. Aki szeretne valami újat, kapja meg rá a lehetőséget. És mihez képest sok a KT? Hol nem férsz tőlük. Észre sem veszed ha létrejön még 10-15. És nyugodtan maradhadsz a megszokott társaságodnál, legfeljebb nem kell várnod arra, hogy élvezhesd a befektetett munka gyümölcsét. Ha viszont vagyunk néhányan akik fejleszteni szeretnénk, az legyen a mi gondunk...
 
!!! Itt a PONT !!!

Hozzátéve, hogy a régi KT-knak is kellene adni valami plusszt még, azon kívül, hogy cserélhetik a képességeket, hogy érezhető legyen a fejlődés.
 
Minek akartunk valaha is KT-kat, nem? Egyáltalán, minek törekszünk egyéniségre, függetlenségre, önállóságra? Talán a legjobb lenne, ha a JV megmondaná, hová tartozunk, és kész, igaz?
Ha valóban ezt gondolod, akkor nem hiszel a játék fejlődésében. Mert a fejlődésnek nemcsak a statisztikák durvulásában kellene megmutatkoznia (szerintem ott kellene legkevésbé), hanem az új karakterek és (még inkább) új játékosok belépésében. Ennek pedig az egyik nagyon jó módja, ha vonzóvá tesszük az újak számára is a KT-k rendszerét, ha megadjuk a lehetőséget mindenkinek, hogy egy kicsit ők is formálják ezt a világot.
Szerintem ez nemesebb cél, és talán hasznosabb is, mint az ezer éves KT-k tápolása.
Acharimordax
 
Én úgy gondolom hogy túl sok KT van már így is.Egyálltalán minek akarnak újat.Nincs elég olyan KT ahol ki tudnák fejteni azt amit akarnak?
 
Bár én egy olyan KT tagja vagyok, ami már túl van a 13-képességen, mégis támogatom a kezdeményezést. a TF-en egyértelműen a tudati szervezkedések a legérdekesebb dolgok. A Ghalla Népén ki is írtam egy szavazást, akit érdekel szavazzon! A linkek között megtalálja a címet aki nem ismerné.


Phantom Lord
 
Remélem sikerül, én midenesetre támogatom az eltörlést. De a csökkentést is elfogadom,nagy duzogva
 
Vagy először kérni, majd az orra alá dörgölni
 
Kerni kell es nem orr ala dorgolni!
 
 | 1 | 2 | 3 |
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Közös Tudatok | Bugok | Csere-bere | Átadó karakterek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.