Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Hatalom Kártyái – Varázsdimenzió június 15.
Zén Legendái: Manaszipoly május 25.
A pillanat képe
A sasok királya
(Kalandok Földje szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
A királysas a levegőég talán legfenségesebb teremtménye: olyan magasan köröz a vidék felett, ahová egyetlen más élőlény sem képes felhatolni, a földről legfeljebb csak fekete pontnak látszik. Éles szemével a legapróbb prédának valót is felfedezi, és süvítve csap le rá.
Nézz szét a galériában!
Varázsdimenzió lapelemzés 2. rész
TP Bónusz 2024.06.19. - 2024.07.03.
60. Beholder Találkozó 2024.06.15. - Beszámoló
Varázsdimenzió lapelemzés 1. rész
Céhek átmeneti tiltása Új Nemzedékről

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Top képek/képeslapok
Birodalom (könyvsorozat)
Hatalom Kártyái - Gyakori Kérdések - Semmi

A lista folytatása...
Lapötletek (64979)
Varázsdimenziók lapelemzés 1. rész (19)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8173)
Ghalla Története (2)
HKK kérdés? (47113)
60. Beholder Találkozó 2024.06.15. - Beszámoló (3)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A mágus ujja
Bíbor möszék
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes

Utoljára ezt küldték:
Bíbor möszék
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
Nézet:
A pozitív elbírálás legnagyobb elősegítője az lesz, ha megalapítjuk a KT-t.
Zöldlomb Legolasra sajnos nem számíthatunk, a kristálygömb szerint ugyanott áll, ahol tavaly július végén találkoztam vele.
Elindulok Fehérbérc felé, úgy számolom, hogy február végére ott leszek.
Akinek égeti a zsebét a sok dohány ugyanmár vegye meg az Aukcióra feldobott kis vaspajzsot meg a hatan vizet, mert mégiscsak szívás, hogy a máskor kapkodni szoktak utána, most meg a gonyoléknak sem kell.

Lipszis Apóka!
Te meg nézd pozitívan a világot, mert különben...
Áh, úgyse bírlak megfenyegetni semmivel, még tréfából sem.
 
Homálylant
Enc.:
"Tíz drótszőrt fűzve egy lajhárcsontba, kiváló lantot készíthetsz" - Nekünk, a Nevén nevezhetetlen követőinek, kiknek a halál csupán egy újabb születésnap, nem lehet komoly eszköz egy ilyen. Az a minimum, hogy ezt a szerencsétlen tákolmányt teljesen bevonjuk öt csepp tintával, ezzel mutatva tiszteletünk Mentorunk iránt, ki Chara-din sötét börtönében sínylődött. A lantot díszíteni is kell valahogy, ezt egy mákrózsa teszi lehetővé, ám mivel ahogy a jót - rosszat, őrültet - zsenit, feketét - fehéret is, úgy a szerelmet és gyűlöletet is csupán egy hajszálnyi vékony vonal választja el egymástól; ezt a mákrózsát gyorsan preparáljuk egy csepp ugh - méreggel (ettől szép hervadt lesz) és egy csepp spiritusszal (ettől jó tartós marad). Végezetül pedig, hogy a különleges hangszíneket is elő tudjuk csalogatni, használjunk tizenöt drótszőrt! A megmunkálása jóval több időt vesz igénybe, mint egy silány kis lanté, ám ez alatt a 80 TVP - nyi idő alatt készítője aurájával is egyesül, így igazán jól csak az játszhat rajta, aki készítette. Természetesen a Homálylant emellett is csak egy igazán hozzáértő zenész kezében ér valamit, így aztán 10 - es zene alatt inkább válasszunk más hangszert. A Homálylant azon felül, hogy romlott szépsége mindenkinek azonnal szembetűnő, megkönnyíti a zene tudományában való előrehaladást a készítőjével kialakított mentális kapocs révén!
Alapanyagok: 15drótszőr + 1lajhárcsont + 1mákrózsa + 1csepp ugh méreg + 1csepp spiritusz + 80 TVP
Játéktechnika:
minimum 10 - es zene
nem átadható/lopható
mindig kiíródik találkozásnál, mintha KF - elve lenne
+25% fejlődés zenére

Kiírás:
Különös hangszert látsz a másiknál, mely éjfekete, és egy hervadt mákrózsa díszíti, melynek pillantásától hirtelen kiver a hideg verejték. Egy Homálylant.
Magyarázat:
Még az előző TF - találkozón jeleztük Miklósnak, hogy új bárd KT - t szeretnénk alapítani a Homály Dalnokai néven. Ennek a leendő KT - nak szeretnénk már a kezdetek kezdetén egy ilyen idézőjeles KT - tárgyat (hiszen még nem sikerült megalapítani). A Nevén Nevezhetetlen egy démon, amely Chara-din mellett raboskodott, az Ő ereje táplálja ezt a lantot, amitől majdnem olyan erős lesz, mint egy bűvös lant. Ez a tárgy csak színesítené a játékot, egy kisebb, félig soproni félig pesti játékos csapatot tenne igazán boldoggá. Amellett, hogy a KT képességek csak 400 nap után fejleszthetők, KT tárgyhoz pedig min. létszám és fennállási idő kell, igazán nehéz lenne ennek a teljesen friss bandának valami láthatót, maradandót alkotni, márpedig bárd KT lévén ez az egyik fő célunk. Megemlíteném még, hogy egyelőre kimondottan a zenére épülő KT képességet NEM TERVEZÜNK, így talán ez is segíthet a pozitív elbírálás ügyében.
 
Cooltúra vazze...
 
Boldog új évet,szedjetek virágot,énekelgessetek a mezőkön,szaladgáljatok,kacagjatok. Menjetek a picsába. Nna,megin kurvajó kedvem van,bakker.
 
Én mindenképpen írok...
 
OK, de először azért a Bárdversenyre írok! Hát ti?
 
De jó hosszú legyen ám a koncert!
 
Kezdheted írni a számokat hozzá.
 
Hümm, ha három év múlva harmincan lesztek, akkor rendezek nektek egy külön koncertet...
 
Lehetöleg indulj Bércbe, lassan mindenki arrafelé orientálódik....
A tárgyak pedig még az ünnepek elött bekerültek, mehet a sok F parancs...
 
Boldog újévet mindenkinek!

Apokalipszis, honnan tudod, hogy füstbe mentek a tárgyterveid? Már az összes új tárgyat berakták a játékba?
A jövő héten kimászom a sörsátorból, induljak el Fehérbércbe vagy még van időm virágot szedni és játszi csontlepkét kergetni a Qvill körötti réteken?
 
Üdv,Dalnokok! Asszem ugrott összes tárgytervem,köztük a Homálylant is...Na,megtudták Beholderék,ki is vagyok? Bakker. Sebaj,megcsináljuk három év múlva,mint KT-tárgy...éljenéljenéljen
 
Jaja... TPben és gazságokban gazdag új évet a kedves fórumozóknak
 
Eh,boldog új évet mindenkinek!!!
 
Semmi lényegest, csak azt kérdeztem, hogy a Homály Dalnokainak van-e valamilyen kapcsolatuk Veled. És ezt a kérdést a hasonlóság miatt tettem fel.
 
Kapcs. ford.
-Mit mond?
 
Már emlékszem, hiszen olvastam az összes Bárdversenyes verset... elég őrült!

Vérvörösalkonyfénnyel van valamilyen kapcsolatotok? (Bocs ha butát kérdezek!)
 
Hááát ha lett volna netem,akkor most biztos Veled innék, de ............... nem volt! Sajnos!... Majd legközeleb!!

Ha nem vagytok életúntak, akkor milyenek vagytok?
 
Így van vezérem mondd meg a frankót!
 
Támogatók:
saját egyéb karakterek
két 25.szintű KT-tag
sok-sok barát,aki nem fordít hátat
És persze itt van apokalipszis hatalmas pofája,és "elbűvölő" modora!!!!!!!!!!!!:-))))))
 
Tulajdonképpen van itt még egy félreértés. Nem vagyunk életuntak. egyszerű lenne ezen változtatni!:-) Mindenesetre,mi egy más nézőpontot választottunk. Pesszimistának sem mondanám legtöbbünket,hiszen ITT VAGYUNK. Mindegy,mit szólnak hozzánk,mekkorát rúgnak belénk,mi folytatjuk.
greenfairy,mindent köszönök. Szívből remélem,hogy hamarosan irl találkozunk. 28. pest? Délutáni kocsmázás?
 
Apokalipszis - Egy őrült naplója: Részletek a gyötrelem oltáráról
3. kategória, második helyezett
 
Szia!

Bár tudod, hogy Én támogatom a KT-t, de azért kötekednék egy kicsit veled, mármint abban, hogy milyen támogatóitok vannak (saját karakterek vagy valóban lelkes támogatói egy "pesszimista, életunt" KT-nak....
Számomra az utóbbi sem elképzelhetetlen, mert engem is meg lehetne fűzni, persze ehhez mondjuk jó Bárdversenyes versek kellenének.... vagy ott nem fogtok részt venni elvi okokból?

Üdv:
Dramezisz
 
Hello Mindenki!
2005 elején létrejön a KT,elérjük egyik célunk. Mindenkinek köszönöm,aki bármilyen módon,akár csak szóval,akár egyébbel is támogatott minket.
Továbbra is várjuk a jelentkezőket,holott még mindig nem tudunk különösebben mit felmutatni. Leszámítva talán a szörnyidézést. Varázsital-főzést. Varázstárgy-készítést. 20+szintű támogatókat(testőr,bérgyilkos). Közös kasszát 1000+induló arannyal. Társakat. Barátokat.
 
Csatlakozom.
Mindenkinek békés ünnepeket és újesztendőt kívánok.
 
Valami hasonlót.... és jó KT alakulást!
 
Hali mindenki!!!
Kellemes karácsonyi ünnepeket,boldog új évet!!!
 
Itthonról netezek, szóval neked van peched...
:-)))))))))))))))))))
 
Hejj, te otthon hagytad a humorérzéked, ecsém?
 
Apokalipszis 5331
Az őrült naplója - részletek a megmenekülésről
Bátyám mellett nevelkedtem Édesapánk kis királyságában,békében,nyugalomban,mígnem egy aranyos kis ezüstmágus úgy nem döntött,hogy istenné akar válni. Mondottam is neki,hogy vigyen magával,ehelyett,bár életemet megkímélte,magamra hagyott a kiégett földön. Túl sokáig bolyongtam,saját testem energiáit,részeit át meg átalakítgatva az életbenmaradásért... Évek teltek el,lassan,kínok közt,mígnem végre buja,zöld terepre érkeztem:már akkor tudtam,hogy innentől Sherannak szentelem az életem. Azonban az új világban mást se láttam,mint hogy a természetet nyakló nélkül kiszipolyozzák,pusztítják. Aszkézisbe vonultam,Istennőmhöz fohászkodva,mígnem kegyesen megvilágosította elmém: a humanoidok ejtette sebeket begyógyítani nem,csak megelőzni lehet. Ha nincs,ki szennyezze,lényegében megszűnik a környezetszennyezés!
Ezek után tudomásomra jutott,hogy bátyám még mindig él-illetve élőhalott. Annyira felébredt benne a testvéri szeretet,hogy egy barom vámpírt meg egy idióta törpét is iderendelt,hogy nekem "segítsenek". Elegem van!
Később,jóval később egy furcsa hangot kezdtem hallani a fejemben...Fehérbérc felé akart csábítani...
Ez a törpe,meg a vámpír...meg még egy szerencsétlen elf is jött közben...Nos,egész jó kis bagázs lett. Ha meghúzzák magukat,a végén még életben hagyom őket.
 
  ... | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Közös Tudatok | Bugok | Csere-bere | Átadó karakterek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.