Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Elementál a pszionikus létsíkról
(Túlélők Földje szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
A pszi elemi létsíkján a levegőt tömény pszionikus energia tölti be, minden túlbuzog a mentális kiteljesülésektől. Persze még Elenios leggyakorlottabb avatárjának számára is botor vállalkozás ezen a létsíkon kalandozni, hiszen e létsíkot olyan elementálok lakják, akik nem kegyelmeznek holmi jött-ment betolakodóknak.
Nézz szét a galériában!
Tavaszi MondoCon 2024. 04. 27.-28. – Eredményhirdetés
Legendák Viadala - beszámoló
2. Yaurri titkosírás verseny
Legendák Viadala fontos tudnivalók
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Aukciós statisztika
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból
Az utolsó Aukciós Napon történtek

A lista folytatása...
Lapötletek (64961)
HKK kérdés? (47091)
Legendák Viadala (47)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8142)
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló (9)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (31)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
Nézet:
Jó dolog az önkritika.
 
szerintem tk-ból lett bolond :PP
 
egyetértek!
nekemis a kedvence a prince of persia...kipróbáltam kóddal is...hát enyhén xar volt...!
Már vagy 5x végigvittem
 
Meg jó páran elveszik maguktól a játékélményt a kódok segítségével. Én is egy idejig kóderként játszottam (pl.:GTA 3) de szerencsére meguntam a "félistenséget". Így "natúrban" jobban lehet élvezni.
 
Csak az a baj, hogy nem ilyenekről szólnak a reklámok. Mert az ilyen jellegű (stratégia, GTA sorozat, Worms-ök) játékok jók. Most is vegyünk tévet 59.999Huf-ért mert nem vagyunk hülyék. Hülyék nem vagyunk csak kiszolgáltatottak a reklámoknak.
 
Sajnos azt kell mondani a tévében egész jó filmek vannak, csak ha nézed a reklámot nyomatják beléd szünetben, és megvárjuk, hogy folytatódjon és végignézzük a sok(oló) hülye reklámot.
 
Azért a játékokat tényleg nem lehet szidni, emrt vannak igazán színvonalas játékok (pl. kedvenceim a Warcraft sorozat valamint a KotOR vagy a Price of persia). Csak sajnos van 100000 megyek oszt' zúzok jellegű "remekmű" is, ami sokakat szórakoztat. Ez is egy példa a manapság divatos igénytelenségre.
 
Nagyjából igazad van, de pl. engem nem a reklámok irányítanak, és sok embert nem (én elf vagyok, de most hót mind1, csak kár, h. a lakosság 90%-át a reklámok irányítják).

amőgy meg a PS2/Nintendo pl. nálam 1ütt jár a HKK-val és a TF-el, igaz, én nem játszom idióta övöldéket, csak IGAZI, jó, gondolkodtató FANTASY játékokat (Zelda és az RPG-k pl. Final fantasy, Sword of mana).

De sajnos ez én vagyok, meg a magyarok 10%-a
 
Én pl. cáfolom azt, h. a HKK megöli a szerepjátékot. Sokan vannak, akik HK-znak, és szerepjátékoznak 1szerre, én is TF-ezek és HKK-zok 1szerre.

Elesias Evor
 
ÉS a legnagyobb baromság, hogy szeritnem egy csomóan azt se tudják, hogy avlójában mit tud, mondjuk egym obil csak megveszik, emrt menő.

De a tévét ne szidd!
 
Bejött a keletről mesefilm a Tv-ben, reklám, kisgyerek is ugyanezt akarja. Olyan lenni mint a mesében lévő szuperhős: erre épült (épül): a Pokémon, yuigó (vagy mi a franc), Blablaed (hasonló hangzása van az eredetinek)... Dönpingjáték, sok ember...

És a reklám. Ez fogja társadalmunkat örökös és nagymértékű fogyasztóvá tenni. Szupergyógyszer minden nyavajára és még villámgyors is, olcsó autók 2.999.999Ft-tól, árzabálók, sulykolások, kozmetikai cikkek, játékipari reklámok, olyan dolgok amik nélkül nem tudunk élni...

Könyvreklám hány van? Van egyáltalán valamikor? Kulturális nap, programajánló?
Ilyen és ezekhez hasonló normális dolgok NINCSENEK!

Minden embert irányítanak a reklámok. Hiszen milyen jó: a telefon, újabb típus, színeskijelzős, ez már hangrögzítéses is, ezen van kamera, nézd milyen"olcsó" autó, klímája is van, ABS, légzsák kell ennél több? Sok embernek igen. Csoda, hogy ásványkincseink kimerülnek, jön a globális felmelegedés...

De nincs tilalom, törvény és a reklámszakemberek tovább élősködnek...

Hol van ilyenkor a könyv, a szerepjáték, a kártyajáték, a társasjáték?

Nintendo, Game Boy, Play Station 1,2, tévé, terisz...
Ez a "menő".

Ezek nélkül XIX században, hogy tudtak élni?
 
A szerepjáték sokkal összetetebb....de tényleg más a kettő
 
Szerintem emg a két játék és és föld. éN mindkettőt szeretem és, ha van alkalmam mindkettővel játszok és az egész játék lényege teljesen más. A hkk-ban pl. a léyneg a legjobb pakli összeállítása, a másik legyőzése és az előny megszerzése, a szerepjátkban pedig egyszerűen csak szórakozol és beleéled magad egy fanatsy hős szerepébe. Én nagyon remélem, hogy egyik sem hal meg, de, ha választanom kéne könnyen lehet, hogy a HKK-t választanám.
 
Kalíthas barátom.

Sajnálatos módon én is ezt látom manapság, nagyon sok a juggiós és egyéb kártyás kisgyerek, akik soha nem tapasztalták még a szerepjáték örömét. Reméljük változni fog.
 
Líthas!

Sajnos ez tényleg igaz. A kártyajátékok (nem csak a HKK) megeszik a szerepjátékot. Mert bár drágább, de gyorsabban nyújt játékélményt és a mai rohanó világban ez az elvárás. Ezen nem lehet ilyen egyszerűen változtatni, amikor az igazi "nehézfiúk" (és lányok) elfordulnak a szerepjátéktól. Bele kell törődnünk a vereségbe és reménykedni. Meg HKK-zni. ennyi. A telefonszámomat meg ne írjátok már ki nyílvánossan, mert zavaró!!! :-)

Darun
 
Jó, ötlet fogadva. Szóval ki akar a TEÁZÓk-nak adakozni? :-))))
 
Nem lehetne egyszerűen TEÁZÓK-ra rövidíteni???
 
Ezzennel létrehozom a "Tegyünk eggyütt a szegény szerepjátékgamerekért akiknek nincs elég pénzük, hogy a Hkk-ról szerepjátékra váltsanak!"

Rövidítve:"TEASZSZANEPHAHSZV"

Ha ön is kívánja vagyona segítségével támogatni a rászoruló gyermekeket hívjon minket.

06/74-666-666 a segítő hívószám.
 
Ez is azt bizonyítja, hogy A Hkk- hatása a gyerekek szellemi fejlődésére, avagy bolondok-e a Hkk-sok? kérdés igaz
 
szerintem a szerepjáték SOKKAL jobb élvezetesebb, érdekesebb, tartósabb, 1 szóval mindenben jobb mint a hkk v. más kártyajátékok........

én is szerepgémeznék ha lenne rá lehetőségem.......DE NINCS HAHAHA SZÍVÁS HAHAHAHa
 
Viszont ehez a példához folyamodva az embereket a verseny kihívások megoldására, versenyszellem és küzdési vágy kiépítésére, növelésére ösztönzi. Mert a visszahúzódóbbakban, a kishitüekben... Is fölvetődik a "Meg kell próbálni!" és a "Már csak akkoris megnehezítem a nyerését!", stb.
 
Üdv!

A gyerekek fejlődését pozitívan folyásolja be, de egyes tinégyerekét nem minden esetben.
Történt egyszer 1 versenyen:
3. fordulónál tartottunk. Már minden pár között eldőlt hogy meik a jobb, kivéve 1-et. Ezek ketten nem bírtak 1mással, szó szereint kínozták 1mást és a többi játékost akik azt figyelték hogy mit csinálnak:
Mindennel próbálkoztak amivel csak tudtak, lapokra és szabályokra hivatkoztak,ezzel bosszantva egymást, és megnevettetve a többieket. Ezért vagy azért, de mindenkinek vörös volt a feje. Mi /nézők/ már arra vártunk hogy mikor vágják egymáshoz a széküket. Közben felvetődött a kérdés: Hanyadik körben tartanak? Egyikük Gyógyító rakshalliont használt. A max ÉP-je 24 volt. Hangosan felteszem a kérdést: Még csak a 4. körben tartanak? Kidetült, hogy már megszüntette az ellen követőjét /15 max. ÉP/. Ekkorát néztem OO Ez még így ment 5-10 percig, már majdnem ütötték egymást, amikor bejött a terembe a szervező: Lejárt a fordulóra szánt 1 óra. Fellélegeztünk /Visszavágót kértek egymástól, amit versenyen kívül játszhattak le. Sajna nem láttam /

Tanulság: Lehet, hogy a memóriát fejleszti, de egyes embereknél szellemi, idegi és lelki stresszhez vezethet a tulzott játék, és ez nem feltétlenül építő jellegű .

Ui.: CSigavér
 
Kellemesebb lehetett mint mesékkel, versekkel, rahedli számításos feladattal megtanulni ezeket.
 
A hKK-sok hülyék! Példának itt vagok rögtön én! )
 
Remélem igazad lesz. :-) Jobb lett volna később születni...
 
Líthas!

Persze hogy vannak, mindennek van. Pl elveszi a pénzt a fontosabb dolgoktól és megöli a szerepjátékot. Nálunk is egy év alatt mindenki abahagyta a szerepjátékot és valamilyen kártyával bohóckodik. Én is. És ez nem jó! Mellesleg most is annyi kombó van a hülye paklimba, hogy soha nem fognak kijönni. Pedíg le tudom gyógyulni a Gyógyító raksalliont, kiröhögöm az életszívó kullancsot, de minek??? Versenyen úgy sem rúghatok labdába, mert mindenki trendi paklit csinál, vagy maguk találják ki. Szerintem undorító ez a "hogyan öljük meg az ellenfelet a második körben" hozzáállás! Ha más nem, ezen változtani kéne!!!

Darun
 
Azert ugy gondolom ... a hkk nak vannak rosz oldalai . is .. mondjatok ilyet is .
 
) ahogy mondod )
 
megtanulta kivonni az ép-ket összeadni a manát szétosztani a sebzést és szorozni hányszor sebez +3-at a Szuszi köpőcsővel ) és a szinesitőszövegből meg megtanult fogalmazni )
 
dehogynem,hát erről beszélek
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.