Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Zén Legendái: Manaszipoly május 25.
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Lidércláng
(Ősök Városa szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
"A lidércláng nem igazi torzszülött, sokkal inkább egy mágikus manifesztáció, amelyet egy kísérletező kedvű galetki varázsló hozott létre a saját szórakozására, és persze a fiatal galetkik tesztelésére." - Encyclopedia Fantasia
Nézz szét a galériában!
Varázsdimenzió lapbemutató 3. hét
Páros verseny a hétvégén
HKK várható módosítások, nerfek (július 1.)
Épülettervező pályázat 2. - eredményhirdetés
LXI. Alanori Olimpia

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
60. BEHOLDER TALÁLKOZÓ 2024.06.15. PROGRAMJA (7)
Új HKK kiegészítő: Varázsdimenzió (61)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8157)
Épülettervező pályázat 2. - eredményhirdetés (9)
HKK várható módosítások, nerfek (július 1.) (29)
Lapötletek (64971)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
Sziasztok!
most tévedtem az oldalra, de a játékról már hallottam régebben. asszem lenne kedvem játszani, de 1-2 dolgot megkérdeznék 1 kicsit tapasztaltabb embertől
Szval ha valakinek van 1 kis türelme 1 kezdőhöz akk vegyen fel msn-re legyenszíves:$
oscar___wilde@hotmail.com
(3 kis vonal van)
 
nyitottam én is egy ehhez hasonló forumot... chatfórum a neve!
 
hát ba meg ilyet hogy a ...-ba lehet ezzel játszani
 
Sztem ez nem vicces, hanem egyenesen gagyi.
 
Ezt a förtelmet 5 szekundumig láttam, amikor el kellett mennem a kollégium tévéje mellett, ahol épp a Reggeli ment... ugyanott visszafelé még Csonkapici új parlagfű elleni torokvakaró technikáját is láttam ))))
Ezért kell a tévé, hogy vidáman ébredjünk :P
 
ááá ne megvakulok.... nee....megnéztem... hát úgylátom hogy már a magyaroknak sincs szégyene, nem hogy az etnikumnak...
 
a videót ajánlom a figyelmetekbe a zene nem elég önmagában
 
úristen ez nekem fáj XD

beszarok... ú de fáj
 
én a sima 2 ben csináltam egyszer rohdat sok pontot a régi gépemen (lassú volt a játék és időre adta a pontot, nomeg beszorulhtam egy rúdba és össze vissza pörögtem...mikor kiurottma kapásból első lettem azon a versenye )

Na de nem ez a lényeg! Ez egyessekből tömény agressziót váltott ki mások azt mondják hogy jó kritika, szerintme csak simán fos! Nézzétek meg és mondjatok véleményt ti is!!!!

http://cukivagyok.hu
 
Tony Hawk Underground 2-be 1 kombóval csináltam
16.635.373 -matChatek nélkül!
 
Azért írtam e nagy szerü hsz-emet mert hogy a forum előre kerüljön igy ne kelljen keresgetnem....ugyan is Bubu képeit akartam megnézni, csak a kordináták miat egy másik forumba is mindig bekellet térnem ezért az egyszerűsités kedvéért írtam azt a hsz-t...nem kell rögtön leugatni....köszönöm
 
Én amikor egy paklim gyorsaságáról írok, akkor az ellenfél nélküli tesztelésen elért leggyorsabb eredményt mondom...ez alapján öl a féreg paklim a 2. körben...természetesen ez nem azt jelenti, hogy mindig, hanem, hogyha jó a húzás és az ellenfelem nem csinál semmit, akkor nyerek a 2. körben...sztem sokan gondolják ezt ugyanígy...pl egy Lassan járj mellett 1 2. körös nyerés máris neccesebb. Tehát ezeket annyira nem kell komolyan venni...anno, amikor az Első-második körös győzelmeket írtam, akkor is oda akartam írni, hogy a megtörtént esetkre szeretném korlátozni.

Versenyen én még soha nem nyertem 3. kör előtt, 3. körben is csak egyszer.
 
nem azért de feltűnt nektek hogy egyre több emberke írogat hülyeségeket a fórumokban azzal kapcsolatban hogy milyen gyors a paklija?! Ha valaki csak végíg fut 1-2 fórumot kapásból azt vágja le hogy ez az egész játék elfajult és semmi kreativitás nem kell hozzá csak valami kurva kemény deck ami nyer 2. körre és a meccseket az nyeri aki jobban húz, ill kezd. Szeritnem efektíve ez az ami sok játékost visszatart, pl. mikor összerak egy dekcet és örül ohgy átlag 4 kör alatt általában levágja az ellenfelét(ami szerintem már nagyon jó deck) aztán valamelyik fórumban meg bemesélik neki hogy ez nem így van simán lehet nyerni 1 körben is szar a decked meg béna a játékos... eléggé elvesiz az ember kedvét (ezt amúgy a quwarg fórum kapcsán mondom)
 
Minek köszönhetjük ezt az értelmes, költői, nagyszerű személyiségre és nagyon magas IQ hányadosra utaló mondatot?
 
.
 
3 kötet:

Dimenziók közti út

"Már komolyan azt hittem, hogy meghalok a TarZan-féle sertés által, amikor hirtelen minden megváltozott. Egy sötét terembe voltam, ahol apró fények világítotak, de ez éppen elég volt ahhoz, hogy vámíprtudásomnak köszönhetően jól lássak. A teremben 11 vámpír lord rajtam kívül. Egyiket se láttam még soha, kivéve egyet, aki a vámpírok nagymestere volt. Ő köszöntött:
- Üdvöz légy! Úgy döntöttünk, hogy sok dolgot megéltél már, ezért beválasztunk a vámpírok tanácsába. És most gyűlés van, ezért ideteleportáltunk.
- Ennek igazán örülök- mondtam nevetve.
- Senki sem volt még ilyen boldog, hogy beválasztották.
- Háááááát...nekem se ez a legfontosabb dolog.
- Miért mi történt?
- Hagyjuk- feleltem, mire egy msik vámípr megszólalt.
- Valami nagyon disznó dolgod lehetett.
- Nem is tudod mekkora....
- Mindegy- felelte a mester- sokkal komolyabb baj van...mindenki figyljen a képernyőre, te meg foglalj helyet a 3-as pultnál.
Odaültem, azonnal kielmelkedett egy kéz egy cetlivel. A cetlin ez állt:
Adhatok valami italt?
Megkérdeztem, mit javasol, mire ő: Ajnlanám a 30-as évjáratú 0-ás vércsoprtot, finom, gyümölcsízű, és élénkítő hatása van. Elfogadtam, kijött egy poháér, amiből elkezdtem inni, miközben a mester megszólalt.
- Ez a problémánk- egy kép jelent meg egy nagy szőrs röhögő alakkal, ami ránk mutat
- Ebbe mi a vészes?
- Ez- felelte és bejátsztták egy vámípr lord elleni csatátját. Sokkal magsabb volt, és erősebb, és amint a vámír beleharapott a torkába, azonnal elgyengült és meghalt...ami nem lenne fura, ha mindez, nem a vámpírral történt volna meg.
- Itt a baj..több száz éves álméból jött vissza ez a bestia, aki a vámpírk írtására fejlődött...igaz, annak ideján én teremtettem szogálatra csakhát a vérkoncebntrátumomat összekevertem a fokhagymával...és ez lett a vége. Én azonban nem tudom legyőzni, mivel minél erősebb a vámpír, annál több ereje van neki is, de neki alapereje is van.
- akkor mit kell tenni- kérdezte valaki
- egy gyengébb vámpírt kell odaküldeni, ő ellene nem lesz akkora hatalma, talán letudja gyxőzni...viszont innen kell kiválasztani.
- És ki lesz az?
- Mindjárt eldöntjük. Uraim, nincs más hátra. Szavazzanak, ki a leggyengébb lánc szem?
A 11 vámpír mindegyike egy táblát, és valamit írt rá. Én is ezt tettem. De én nem ismerek senkit!!!! obb híján megnéztem egyik mellettem ülő kit ír. Az én nevemet írta, mire én:
- Anyád!!!
- Mi van?
- Hogy érzi maát az anyád?
- Meghalt.
- Hogy?
- Megöltem, úgy lettem lord
- Az nem jó
- Miért te hogy?
- Berci adta a rangot!
- Anyád!!!
- Tiéd!
- Inkább hagyjuk.
- Jó
A mellettem lévő "Józsi"-t írta, így én is őt.
- A Szavazásnak vége, mindjért megtudjuk ki a leggyengébb láncszem!- szólét a mester
Mindenki mutatta a táblát és a nevet:
- Bubu, Bubu, Józsi, Józsi, Bubu, Bubu, Bubu, Bubu, Bubu, Bubu, Bubu.
- Bubu, miért Józsi?
Őszinte voltam:
- Mert a mellettem lévő azt írta!
- BAROM! Bill, miért Józsi?
- Mert nem több, mint egy egyszerű kis gazda
- Kikérem magamnak!!!- üvöltötte az illető fenkölt stílusban- Én nem egy kis gazda vagyk, hanem én vagyok Torg Yan József ésnem kis gazda, hanem KÍÍÍSGAZDA!!!!
- Mindegy, Bubu ön a leggyengébb lánc szem. Önnek kell menni. Odateleportáljuk, álljon a kör közepére.
Dühös voltam, de oda kellett mennem. Amint ez megtörtént teleportáltam, de még hangot hallottam:
- Elromlott a teleportáló mechanizmus!!!!- hamarosan megértettem miről van szó! Egy tenger vagy óceán közepén voltam. és egy fél méter átmérőjű kötön egynsúlyoztam, ami süllyedt a dúlyom alatt. Nem tudtam mit tegyek...végül , végül magamra terítettem a köpenyem és ugrottam a víz alá. Ekkor láttam, hogy ez egy fejetőre fordított tábla. A táblán ez állt.
VIGYÁZZ FOKOZOTTAN ÓRIÁSI CÁPAVESZÉLY Eddig jutottam el, amikor hirtelen valami megharata a lábam én meg üvöltöttem, próbáltam kiúzni, de az illető makacs volt és nem engedett. Ideje elbánnom vele. Tűzgolyót lőttem felé, ami amint kilőttem eltűtnt, hát igen, víz alatt ez necces. Hirtelen támadt ötletből denevérré változtam és elkezdtem kirepülni. Már épp sikerült volna, amikor a cápa utánam ugrott ésbekaptt Már csak egy trükköm volt hátra, igazaz nem rossz. Gázzá változtam, mielött lenyelt volnalt volna. Ez jó, de hogy jutok ki gázként. Szerecsém volt, mert valószínű valami mást is megevett, ugyanis hatalmasat böfögött és a kiáramló levegővel együtt ki is jutottam. Úgí gondoltam, talán ki jutuok innen, ha a szélre bízom magam gázként. Elkényelmesedtem és vártam. Azonban 12 óra múllva, amikor az oszlopot tőlem 10 méterre láttam, úgy gondoltam, más megoldás kell. Újra denevérré változtam, kirepültem az oszlopra, ami azonnal újra süllyedni kezdett. Elgondolkodtam azon, hogy denevérként repülök, de nem bírtam volja sokáig. Hirtelen sárkáynokat láátam az égen, szám szerint hármat. egy Tűzsárkényt, egy Jégsárkny, meg egy illúziósárkányt. Feléük intettem, hogy vegyenek fel. Közeldtek felém. Azonban amikr közel értek, rájöttem, hogy nem volt jó ötlet, ugyanis a tűzsárkányon ott ült az Óriáskebabésszőnegnyalórágóvérpelefántevemulthaodr onarválámadárka kukkatktuszakiembertistérdelvesütavillájábanigenac ickány és nagyin lelkesedett az irányt, hogy megöljön. De eslyt adott nekem is. Felém röpült a tűzsárkány a másik kettő a levegőbe körözött. Amint közel ért a sárkány, felugrottam rá ls letámadtam az Óriáskebabésszőnegnyalórágóvérpelefántevemulthaodr onarválámadárka kukkatktuszakiembertistérdelvesütavillájábanigenac ickány-t, aki meg sem érezte. Megint elfelejtettem, hogy csak akkor sebződik, ha ketten támadják. Ő is ütött, méghozzá akkorát, higy leröpültem a sárkányról, és a lábába kapszkodtam. Ellenfelem két tőrt idézet, és az egyiket belém akarta hajítani, amit azonban letteportáltam egyenesen a vállába. LÉreztem, enyém a győzelem, és egy Fagyasztsugarat lőttem felé
. És ennek a rohadt sárkányak pont most kell mozgatnia a fejáét a dugár irányába!!!!! Befagyott a sárkány, mi meg zuhantunk. Szétterítettem a kpenyem, és felmelegítettem körülöttem e levegőt, ígfy lassan zuhantam. Az Óriáskebabésszőnegnyalórágóvérpelefántevemulthaodr onarválámadárka kukkatktuszakiembertistérdelvesütavillájábanigenac ickány füttyentett, és röpült az illúziósárkány, hogy elkapja és sikerült is neki, majd felém indult. Ekkor ötletem támadt. Ez a sárkány egy varázslány. Amint közel értek hozzávágtam az antimágikkus pport tartalmazó dobozt és eltűnt. Aznban a szél fújt és én is kaptam egy kicsit Zuhantam le, de devérré változtam, míg ellenfelem a vízbe zuhant. Most kiderült, ott bírja-e? Válasz nem érkezett, hacsak a lerepülő jégsrákányt, ami kikapta a víz alól, nem tekintjük válasznak. Én az oszlopra repültem, ő meg felém újra. Lesöpörtem magamról a port s megint tervet agyaltam ki. Ellenfelem nem nagyon bírta a sárjkány hidegát, gondotam, sérül tőle, akkor pedig talán egy támadás is elég a sebesítésére. Egy pajzsot alalmaztam magam köré, amely láthatatlan és ha valaki hozzáér, akkor az egészen elektromos csapás megy végig. Meg is történt, az Óriáskebabésszőnegnyalórágóvérpelefántevemulthaodr onarválámadárka kukkatktuszakiembertistérdelvesütavillájábanigenac ickány bekapta horgot és elektromos sokktól vízbe zuhant, sárkány meg elpusztult. Azonban egy dolgot felejtettem el, hogy már túl mélyre süllyedt a pózna, és a pajzs a víz alatt volt. A VÍZ MEG TÚL JÓL VEZETI AZ ÁRAMOT!!!!
ZZZZZZZZZZ
 
Mivel hamarosan újra regényt írok az utolsó 2 részt felmásolom ide:

" Evr kilőtte a nyílát, amit Berci egy hajszállal került el. Dühösen fújta ki a levegőt.
- Szóval meg akarsz halni!
- Nem, meert akkor kardomba dőlnék. Téged foglak kinyírni
- Azt megnézem- kiáltotta Berci, majd telekinetika erejét használva falhoz csapta Evort. Evor azonnal fölpattant, és emberfeletti gyorsasággal ugrott Bercihez és úgy állba rúgta, hogy Bercinek utána három hátig nem volt gonddja a kolbászevés miatti túlsúllyal. Egyre vadabbul harcoltak, Evor már kardot is rántott. De harc hangjait is elnyomta TarZan hangos jegyeladási kísérlete:
- JEGYEKET VEGYENEK, JEGYEKET VEGYENEK! Kőkemén összecsapástc láthatnak, ráadásul ha valaki kajálni vagy piálni akar?
- Piálni, már nincs rajtam átok?
- Kuss Elesias! Szóval aki azt aar, annak büfé is áll rendelkezésére. Jöjjenek hát, csak 1 arany!
És valóban. Pár száz fős tömeg jelent meg a harc színterén. Újra a harccal kezdtem el foglalkozni. Evor mellett robbant fel egy tűzgolyó, ám a robbanás ereje egint a falhoz vágta. Ekkor Evor ismét az állatok hívásának trükkjét akarta. Ám valamit elrontott vagy a körülmnyek változtak meg. Egy hatalmas T-Rex dübörgött elő.
- Mi a fene van?
- Őszinte sajnálatodra ez a terület a kihaltak birodalma, itt csak már kihalt állatok élnek. És én parancsolok nekik! Támadás, Buksi!
- Buksi?
- Ez a neve!
- Ja, oké
A T-rex arzonban Evornál jobb célpontnak találta azs összegyűlt pódiumot. Feléjük indult. Sikítva rohantak az emberek össze-vissza. A dínó TarZant vette célba! Még időben elrohant, bár nem sokon múlott, hogy a neve KaputTarZanná módosuljon. Egy idő után a Tyranossaurus felhagyott az üldözésével és Evor felé indult. Evor belelőtt egy nyílvesszőtt, de különösebb siker nélkül.
- Ám legyen- mondta Evor és egy alakváltó gömböt vett elő!
- NEEEEEEEEEE!- üvöltöttem.
- Miért ne!
- Mert kínai!!!!!!!!
- Dehogyis, hisz TarZan személyesen adta!
- Épp az a baj.
- Igazad van, T-rexként nem tudom kordába tartani az erőmet- mondta, majd felém dobta a gömböt, ami nem tudtam elkapni T-rex bébivé változtam.Ekkor a T-rex felém indult, mintha a fiát vélte volna bennem felismerni, én meg rohantam előle. Egy idő után rájöttem, hogy e nem megoldás. Lefekódtem, majd elkezdtem sírni, mintha húsra vágynék, így ma dinó megint Evorra figyelt,. De az ő kezében már áncéltörő nyílvessző volt, és amint a T-rex kinyitotta a száját, elengedte a nyilat. A dinoszaurusz torkán átment a nyíl, és nyomban szörnyetthalt. Berci, aki közben azt hitte, hogy Buksi leölte Evort, elkezdett indiántánciot lejteni, és meglepődött, amikor egy nyíl majdnem levitte a vállát. A csata folytatódott, én meg visszaváltoztam. Éreztem, harcolnom kell. Felhúztam Ágoston íját és céloztam....de kire? Néztem ahogy evor kerüli ki ,és varázstárgyakkal semlegesíti Berci mágiáit, miközben nyilával próbálja Bercit eltalálni, ki bukfencezi el előlük, és bombázza mágiákal Evort. Ekkor a csata fordulópontjához érkezett. Evor nyila oldalba találta Bercit, aki a földre került. Ekkor eszembe jutott a Fájdalmas igazság. Bwercinek nem lenne ellenfél Evor, ha részeg lenne, de Evor nem részeg. Az esélyegyenlőség csorbult. Evor felé tartottam az íjat és hátba lőttem vele. Az elf pikkelpáncélja azonban hárította a nyilat, aki dühösen felém fordult.
- Te mocskos vűámpír, ezért meghalsz, mondta majd kardot rántott. Én s azt tettem, majd összecsaptunk. Kegyelten kdelem volt, amint fegyver-fegyver ellen pörögtünk forogtunk. Berci úgy döntött segít nekem. Ellenfelem feje föltött Savgömböt robbantott épp akkor amikor ő hátrált én meg adul rá akartam ugrani. BUMMMMMMMMM! A gömb a fejem fölött ért célba, és egy adag savat zúdított rám, ami alig tudtam semlegesíteni. Evort is érte a kezén sav, aki kétségbeesetten egy hordó vízbe ugrott...
- BERCI, MIÉRT KELL AZ ALAKVÁLTÓ ITALAIDAT HORDÓBA TARTANI!!!!!!!!
Amikor kijött, Evor egy TÖRPE volt. Szarvas sisakkal, 2-kezes bárddal és dühösen nézett Berci fele. Én is mérges voltam rá. Most ketten kezdtük el Bercit támadni, 2 oldalró Ám egyszer egy ütésem véletlenül Evort taláéta el.
- Anyád
- Tiéd, miért nem lltál félre.
Berci ezt ki akarta használni egy evrba küldött villámmal, ám ő elugrott és a villám engem talált el. Megaragdtam, Bercit, ám a dühös Evor belém ütötte fejszéjét és áén elejtettem őt.
- Ne felejtsd el, hogy Evor ellen kezdtél harcolni- üvölt felém Berci
- De azt se, hogy mit tett velünk- mondta mély hangján Evor
- De mi nem egyms ellen harcoltunk?
- De
- Akkor csak egymást gyakuuk
- Jó
- Fiúk- szóltam bele- de én s beszálltam a harcba és- kuss!!!!!- üvöltötték, miközben egymás felé ugrottakl. Evor szarvas sisakjával, Berci meg keményfej mágiával, én megk8iszámítottam: MINDKETTEN ENGEM FOGNAK ELTALÁLNI!!!!! Gyorsan félreugrottam. DURRRRRRRRRR!!!!!!! A becsapódás elementáli volt. Mindkettejüknek iszlnyat fájt a feje, még a cvvédőeszközök ellenére, és amijt a földhöz csapódtak, més testrészeik is fájtak. Mindkettő dühösen felém nézett
- TE!!!!!!!!! TE VAGY AZ OKA
Elindultak felém. Tudtam kettejük ellen nincs esáélyem, valahogy össze kéne ugrasztani őket. Varázsnyilat lőttem Evorba, deoldalról. Amnt Evort eltalálta, Berci felé nézett!
- Ezt miért csináltad?
- Én?
- Igen, te!
- Semmit nem tettem!
- De te voltál!
- Nem, ő volt- felelte Berci és le akart támadni, de evor ráugrott és próbálta bárdját szabaddá tenni, de nem hagytam, ráugrottam Evorra. Helyzet. Berci alul fekszik, próbál mágiákal bombzni, Evor fölötte, bárdjával próbálja lecsapni ellenfelét, fölötte én karmaimmal igyekszem áttörni Evor páncélját. A vitát TarZan oldotta meg. Ideges volt a pánik és a kiesett pénz miatt, mivel a tömegh felháborodottan kérte vissza a pénzt így amikor meglátott minket felénk ugrott, 15000 kilós óriássertéssé változott, és mindhármukat agyonnyomta."

Ez volt a 2. kötet vége, harmadikat elkezdem valamikor.
 
csak egy percre jöttem fel írni a bátyádnak
 
Mit mondtam neked a Mágikus tudatzárról????????

Igazam lett
 
Mindig arról, amiről. Néha a zene a téma, máskor a regénywem, van amikor Hkk vagy vmi topicos dolog...gyakorlatilag bármi.
 
Az nem baj
 
Itt tulképp miről beszélnek az emberek? Csak mert én azt vettem észre, hogy itt is a HKK a téma.
 
1688. hozzászolás az 1.re
kicsit megkéstél
 
Köszönjük az érdemi hozzászólást egy mér kétéves üzenetre.
 
LOL LOL LOL LOL
 
Ok, köszi!
 
Régóta ígérgetem, de hamarosan ténbyleg folytatni fogom. Igyekszem még ma, bár nem biztos, hogy sikerül....
 
Jókor felelek, de azéárt megteszem:

Megmondom ősziontán a te lapötleted bizony egy kis problémát okozott nekem.

Ugyanis amikor Makó Balázs leírta nekem, hoigy melyik lapok jönnek ki, akkor tőled kettőt is kiírt:

- Kozmikus örvény

- Mágikus tudatzárű

Ezek közül csak egyik jelent meg, az Örvény, ám a képessége teljesen más volt, mint annak az örvénynek, amit én küdtem tovább. Viszont nagyjából hasonlított a te Mágikus tudatzáradra. Szal én se értwettem teljesen, hogy most mi van, de tulajdonképpen mindegy

Tehát a te lapötleted a Kozmikus örvény! És igen, én küldtem tovább.

Mondjuk nem zárom ki, hogy vmelyik Zénbe egy Mágikus tudatzár is megjelenik, de megesküdni erre nem mernék.
 
mikor írja már le Bubu a vámpíros történetének a folytatását?
 
Gondoltam már ha már szereztem Legendák Völgyét talán bele kelle nézni a szab. könyvbe!(1hét után)
Meglepődöten tapasztaltam hogy a további lapötleteknél szerepelt a nevem(valószínűleg az internet segítségével került a lap a tervezők asztalára, valószínűleg Bubu némi segítségével)
Kösz Bubu hogy bekülted a lapötletet, és továbbra is buzdítok mindenkit hogy küldje be a lapötleteit!

tiby88
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.