Vissza a Főoldalra
 
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Hatalom Kártyái

Mi a véleményed a megszüntethető követőkről? Szavazás előtt kérlek nézd meg a kapcsolódó fórumot!

1.) Szeretem őket, ellene is, meg vele is játszani.
2.) Nem játszom ilyennel, de ha szembe jön, nem zavar, csatamezőzök, lekánterelem stb.
3.) Nem szeretem őket, pénzfeldobás a játék.
4.) Nem HKKzom, csak szavazok.

(A szavazáshoz be kell jelentkezned!)
További szavazások...
Fórum a témához...
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett

Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Hatalom Kártyái - Kristályláz július 17.
Zén Legendái: A sötétség gyermekei május 22.
A pillanat képe
Az aukciós ügynök
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
Az aukciós ügynök hetente kétszer dolgozik. Ilyenkor egy listát kap arról, melyik kalandozó mit vásárolt az aukción és mennyiért, valamint azokról a tárgyakról és felajánlójukról, amit be kell gyűjteni, hogy felkerülhessen az aukcióra. A feladatot ilyenkor mindenáron teljesíteni kell.
Nézz szét a galériában!
HKK Tábori draftélmények
Ajándéksorsolás Július – Eredményhirdetés
Vácon jártam
Ajándéksorsolás Augusztus
Kérdezz-felelek 41.

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2019
Hatalom Kártyái verseny - 2021. augusztus 8., Farmos
Legaktívabb fórumok és fórumozók
Termékismertető - Káosz Galaktika Kártyajáték - Alappakli

A lista folytatása...
Hkk Tábori draftélmények (3)
[HKK Piac] Eladó lapok (141594)
Vácon jártam (14)
Versenyhirdető (1764)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (7235)
Lapötletek (64488)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:Utoljára ezt küldték:
A káosz kapuja
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

A papi mágia hatalma (Túlélők Földje novella)

- Végre! - kimerülten rogytam a földre, ez a csata minden erőmet fölemésztette. Az a nyavalyás szörnyeteg kis híján végzett velem. Képtelen vagyok akárcsak megmozdulni is, nem hogy bekötözni a sebeimet. Pedig van belőlük bőven. A bal karomat már csak néhány foszladozó bőrcafat tartja a helyén, a mellkasomból jó tenyérnyi darabot téptek ki a dög karmai, az arcom szinte csíkokra van szaggatva, az egész testemen mindenütt kisebb-nagyobb sebek. Nincs erőm, nincs erőm mozdulni, nincs erőm még ahhoz sem, hogy legalább a vérzést csillapítsam.

Lassan valami kábulatféle kerít hatalmába, arra gondolok, nemsokára elvérzem, és meglátom majd őt, a hatalmas Leah-t, akit eddig hűen követtem. Még néhány perc, és végre megtapasztalom mindazt, amiben eddig csak hittem. Imádkozni kezdtem hozzá, adjon nekem erőt, hogy méltósággal lépjek át a birodalmába, ne engedje, hogy a feltámadó életösztön holmi sikoltozásra kényszerítsen.

Valami nincs rendben. A szent szimbólumom hideg és fénytelen. Nem érzem azt a békét és nyugalmat, ami mindig eláraszt, ha imádkozom hozzá. Leah nem figyel szavaimra! Elfordítja tőlem orcáját, és nem fogadja könyörgésemet.

Nem halhatok meg, így nem, még nem! Meg kell tudnom, miért fordult el tőlem az én istenem!

Kétségbeesésem erőt adott, megpróbáltam feltápászkodni, de nem sikerült. Újra és újra próbálkoztam, mindhiába. Ám ahogy kapaszkodó után tapogatózva megragadtam egy bokor lecsüngő ágait, furcsa dolog történt. Megéreztem az ágakban lüktető életerőt, tudatomban pedig jól ismert, jéghideg hang dörrent:

- Érted már, ostoba halandó?

És igen, értettem. Leah nem fordult el tőlem, de még nem enged meghalni.

Élnem kell, mert tervei vannak velem, itt az élők között. Megtanított hát egy újabb varázslatra, amelynek igéi immár ott lapulnak az elmémben, csak ki kell mondanom őket. Ép karommal görcsösen markoltam az ágat, és motyogni kezdtem a szavakat. Végre kimondtam az utolsó szótagot is. Érzem, hogy a kezem, a karom egyre hidegebb, a szívem dobogása pedig lassan átveszi a lüktetés ütemét. Biztosan elrontottam a varázslatot, valamelyik szót eltévesztettem. Végem van. Nincs erőm újra kezdeni. Hirtelen úgy éreztem, villám csapott belém. Majd újra és újra. A szívem iszonyú sebességgel kezdett verni, a szemem elé vörös fátyol hullott, megpattant néhány hajszálér. Vér íze a számban, a testem görcsösen megfeszül, kis híján elharaptam a nyelvem. Nem voltam felkészülve ekkora adag nyers energia befogadására. Ehhez képest a vámpirizáció sokkja gyerekjáték.

Elájultam.

Most itt ülök, teljesen "épen", még sebhelyek sincsenek a testemen. A bokor, ami alatt feküdtem, megfeketedett csonk csupán.

Igaz hát, amit az ősök regéltek, aki erős az ő hitében, azt maga a természet gyógyítja, önmagát sem kímélve. Hála néked, Leah, és néked is, Sheran, amiért megengedted gyermekednek, hogy életét adja értem, a kitaszított tündéért!

(A szavazáshoz be kell jelentkezned!)
(átlag: 27 szavazat alapján 7.1)

Ha ez tetszett, olvasd el a következő, jellegében hasonló cikket is: A küldött (Túlélők Földje novella).

Létrehozás: 2003. október 7. 09:10:05Utolsó frissítés: 2015. május 20. 10:44:09 Küldd el a cikket másoknak Nyomtatási forma


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2021
1680 Budapest, Pf. 4 | E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.