Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája
A számlanyitás folyamata
Árak + Jelenlét bónusz
Befizetési módok
Jelentkezési lap
Kedvezmények
Kipróbálás (10 ingyenes forduló)
Szabálykönyv
Új játékosoknak
Alanori Krónika kupon
Aukció
Beállítós UL
Bónuszok
Eseménynaptár
Hasznos Információk
Ismeretek hasonlítása
Kalandozók versenye
Karakternév-változtatás
Lemaradás vásárlása
Reinkarnáció
Statisztikák
Szavazások
Tesztcsata
Titanitdukát aukció
Tudástár
UL küldés
Beholder Labirintus
Memóriajáték
Mini-szójáték
Puzzle
Chat, üzenõfal
Fórumok
Közös Tudatok
Közös Tudatok Listája
KT-képességfa
Levelezési lista, IRC
Megosztott fordulók
Nyilvános fordulók
Miniolimpiák
Olimpiák
TF találkozó
AK Archívum
GN Archívum
Írások, novellák
Linkek
TF könyvek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Egy sárkány barlangjában
Küldd el képeslapként!
"Nem hazudtak a krónikák, ilyen hát a tipikus életkép egy kincseire vigyázó sárkány barlangjában" - sóhajtott a kalandozó, aki először lépett be a Folrang által belakott földalatti csarnokba. Csakhogy a sóhajtás túl hangosnak bizonyult, és ennek következményeként az utolsónak is hősünk életében...
Nézz szét a galériában!
Tavaszi befizetési akció 2024.03.01. (péntek) - 2024.03.18.
Olimpiák eredményei

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Aukciós statisztika
Az utolsó Aukciós Napon történtek
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból

A lista folytatása...
Olimpiák eredmémyei (9)
A Sötétség Kora - retró történelmi esemény (17)
Épülettervezői pályázat 2. (10)
Tavaszi befizetési akció 2024.03.01. (péntek) - 2024.03.18. (1)
Tavaszi befizetési akció 2023.02.27. (hétfő) - 2022.03.10. (2)
TF KÖZÖS TUDATOK (1277)

További témák...

2024-03-19 12:50:51 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
Én írtam.
 
Nem, én nem írtam az ügyfélszolgálatra ezzel kapcsolatban, mivel nem velem történt az eset.
 
Folyamatosan olvasom a GN-t. JV-től válasz még nem érkezett (ugyanís az volt az első, hogy rögtön írva lett az ÜSZ-re amint szembesültél a dologgal).
 
Ezt már tisztáztuk a GN fórumban, a vérszívás be lett kötve egy másik képességhez.
 
Úgy tűnik sokaknak természetes de ha egy kt használni tud egy képességet ami nincs benne már a kt képességeik között ráadásul ezzel fizikális dolgot okoznak (vérszívás - célpont életpontot veszít) az bug, ha pedig erről nem szólnak és jogtalanul használják az csalás.
 
Kösz a kt vezetők nevében.
 
Gratulàlok minden kt vezetõnek aki méltóan képviselte a tudatàt az Olimpiàn
 
Leah hívőként igazhitű, hűséges, egymást segítő, összetartó, szerepjátékos társakat keresel? Leah Igaz Nekromantáinál (L.I.N.) megtalálod a számításaidat és még a fejlesztéshez is kapsz TU-kat a képességfához.

Nekromanták. Az egyetlen Leah kt amely teljesen hű Leah hitéhez mind elvekben, mind a képességekben. Keresd a 9178 kt Főnekromantáját Lord Constantot. ;-)

Ha pedig elfként keresel magadhoz való fajtársakat akkor az Ezüstarcú Sylena Tünde Nemzet (9173 kt) vagy a klasszikus szerepjáték és szabad kalandozás elemeit ötvöző Ghalla elf bárdjai (9180 kt) tárt karokkal és bajtársias örömmel vár téged.

Kalandra, lantra, dalra fel!
 
Fával nem rendelkező kt-kba folyamatosan EF-elő, aktív karakterekkel beszállnék.
 
Ez a TF közös tudatok topik nyomi nem tűnt fel?
 
20. HELYEN

9173 Ezüstarcú Sylena Tünde Nemzet Elf 66 KÉPESSÉG Aer Thalaron (#1097) 9304 Smaragdsörényű pegazuson ülő tündekirálynő

27. HELYEN

9138 Szeretet Vándorai Elenios 63 KÉPESSÉG Ninkaszi (#1639) 9377 Csőrében mákrózsát tartó galamb

Aer Thalaron többször lett Olimpiai helyezett. Ninkaszit nem látni a helyezettek között (nyilván a gazdája nem költ pénzt olimpiákra).
 
Ninkaszi, Sepp Dietrich felesége! Elenios avatárjainak parancsnoka. Egy A Végzet gyűrűjét, egy A Végzet kitűzőjét, egy arany morférmet, egy arany vadászmedált, egy árnyékpáncélt, egy Azúrcseppet, egy Bíbor mágiagyűrűt, egy Blounther gyűrűjét, egy boszorkánykendőt, egy bozontfonatot, egy bronz éjmedált, egy bronz végzetéremt, egy bronz végzetmedált, egy csonka fülbevalót, egy Dendeitren gyűrűjét, egy díszes fegyvertokot, egy dr'thanox gyűrűt, egy drag'kór fülkarikát, egy drakolder nyakörvet, egy dzsudzsu medált, egy Erdauin metagyűrűt, egy értépő sarkantyút, egy ezüst emlékérmet, egy ezüst morfjelvényt, egy ezüst morfmedált, egy fejvadász medált, egy ganüid masszapáncélt, egy gron vállvédőt, egy gyémánt sámánfétist, egy gyógyító szimbólumot, egy Halálcsizmát, egy Handastye karkötőjét, egy hűbéresi gyűrűt, egy Istenek palástját, egy Istenek sisakját, egy Istenek talizmánját, egy Istenek vállvédőjét, egy jáde ékszert, egy jegygyűrűt, egy kígyószemet, egy koponya gyűrűt, egy kreiton palástot, egy lajstrom medált, egy lényegf. metagyűrűt, egy Lordok karkötőjét, egy lovagi övcsatot, egy lovagi sisakforgót, egy Lucius szerencsep.ét, egy mámorító csáböét, egy medvetalp mokasszint, egy mind. igazgyöngyét, egy moa lábszárvédőt, egy napfény karkötőt, egy nefil-rin medált, egy nemesi ruhadíszt, egy nerub sámánövet, egy Notermanthi amulettet, egy Obarraan köpenyét, egy óelf hatalomjelet, egy og'lhobn fülbevalót, egy olimpiai rubinmedált, egy ősi emblémát, egy Pókisten nyakékét, egy purifikátor övet, egy Pusztítók övét, egy q. demoralizátort, egy q. pusztító medált, egy q. végbélnyúlványt, egy quwarg ékkövet, egy quwarg moralizátort, egy quwarg nyakpántot, egy rakshallion ékszert, egy rizspapír-vértet, egy rogalhal csuklópántot, egy roxati üvegszemet, egy ryuku csataszoknyát, egy ryuku hüvelykgyűrűt, egy ryuku kalózkendőt, egy ryuku mágiafókuszt, egy ryuku ökölgyolcsot, egy Szakamó fülgyűrűjét, egy szem szimbólumot, egy szerencsekockát, egy Sztázisköpenyt, egy tanítvány övet, egy teknős mágiapáncélt, egy Teremtő koronáját, egy térhasító kesztyűt, egy topáz erényövet, egy tőrvető vállszíjat, egy Toyaki csuklópántját, egy troglodita gyűrűt, egy tűzhaj diadémet, egy varkaudar szimbólumot, egy Vlagyimir-díjat, egy Zarknod fülbevalóját, egy Zekhartax gyűrűjet és egy Zhung gyűrűjét visel. Felszerelését egy Turritus trófea, egy Crufex, a lezúzó trófea és egy Riftex trófea díszíti. Furcsa jelvénye van: csőrében mákrózsát tartó galamb. Jobb kezében egy Hasítót, bal kezében egy Csapolót tart. Lőfegyvere egy kábító nyilacska. Hátasállata egy haragvó pegazus! Málhásállata egy púpnélküli dromedár. Familiárisa egy aranylille. Számodra jól felismerhető a körülötte lebegő láthatatlan aura: tiszta fehérrel ragyog, jelezve, hogy ő jó.
 
Összeakadsz egy kontyos ezüsthajú, zöld szemű tünde férfival. Bőre teljesen fehér! Rögtön összeismerkedtek, ő Aer Thalaron. Sheran áldozópapja. Tagja az Igaz Barátok Rendjének. Egy angyalok gyűrűjét, egy arany vadászmedált, egy Blounther gyűrűjét, egy bozontfonatot, egy bronz emlékérmet, egy bronz morfjelvényt, egy drag'kór fülkarikát, egy életköves gyűrűt, egy ezüsttölgy kesztyűt, egy ezüsttölgy köpenyt, egy ezüsttölgy mellényt, egy ezüsttölgy nadrágot, egy ezüsttölgy sapkát, egy ezüsttölgy vállvédőt, egy fejvadász medált, egy hatalom fülbevalóját, egy Hatalom Karkötőjét, egy hősiesítő medált, egy kyorg övcsatot, egy lajstrom medált, egy Luthius karkötőjét, egy mind. igazgyöngyét, egy natharion gömböt, egy olimpiai rézmedált, egy ősmágus fülbevalóját, egy q. végbélnyúlványt, egy regeneráló övet, egy rogalhal csuklópántot, egy ryuku kalózkendőt, egy Teremtő koronáját, egy tirik-hun medált, egy törpe bakancsot, egy varkaudar szimbólumot, egy varkaudarölő éremet, egy viharamulettet és egy virág szimbólumot visel. Fegyverzetét egy triklem drakolder trófea, egy élőholt drakolder trófea és egy ryuku sorkatona trófea színesíti. Jelet látsz a ruhájára festve: Smaragdsörényű pegazuson ülő tündekirálynő. Jobb kezében egy pusztító lándzsát, bal kezében egy vámpírtőrt tart. Lőfegyvere egy parittya.
 
Ajánlom a kicsi patrik féle Szeretet Vándorai nevű kt-t. Szegény miután már a barátai nem aktívak a tf-en és ő maga sem tudja nagyon fejleszteni a kt-t igencsak ráférne őkelmére egy segítő troll.

De ha nem egy röhejes kt-ban gondolkodsz akkor bármilyen olyan kt-t tudok neked ajánlani amelyik a fa fejlesztésének tekintetében az 1-20. helyen áll (a szeretet vándorai ettől jóval lejjebb vannak) és nem faji, vallási vagy jellembeli kt.

A Kvazársziklák Népe például troll kt és a 16. helyen áll a fában, jobb képességei is vannak mint patrik kt-jának.
 
Harmadszorra is újrakezdő játékos által irányított, Elenios hívő, Nyugatról indult, tradicionálisan játszott troll férfiú KT-t keres. Minden segítségért köszi!
 
Zsolt: megcsináljuk.

Amíg fizikailag van lehetőségem játszani addig biztos hogy a kt-k is haladni fognak.

Az is öröm számomra, hogy Bossyval rendbe tettük az Erdők Vándorait (igaz utána ki is léptem onnan mert Bossy ott nem aktív vezetőként de azért 3 fa képesség be lett húzva ott is miután a 13 kt képességet leadtuk Zolinak).

Én meg gratulálok a Túlélők kt-hoz a 74 képességével.
 
Ha megcsinalod ugyanazt a Leah KT-val is, nyilvan sokkal vonzobb lesz. Csak nem gondolom, hogy sokan mennenek olyank KT-ba ahol nincs meg elkezdve a kepessegfa, legyen barmennyire is aktiv.

Megnyugtataskeppen: pontosan tudtam eddig is hol jarsz a masik KT-id fejleszteseben es ezert elismeresem, de itt a Nekromantakrol volt most szo.
 
Rosszul látsz valamit mert én meg azt látom, hogy rengeteg a halott kt illetve vannak olyan kt-k akiknek hiába van x képességük a fában mivel halottak így csak egyhelyben állnak. Illetve vannak olyan kt-k amelyeknél még mindig a csere szó szerepel az összes képességüknél.

Úgyhogy rosszul látod.

Semmiből nem tart különben sem fejleszteni a fában, a tünde nemzet amit ugye szintén én viszek ott EGY ÉV ALATT EGYEDÜL fejlesztettem ki 65 KÉPESSÉGET a fában és a 23. helyen áll (hamarosan a 20. helyen).

Ezt bezzeg nem akarod látni de mindenki más látja.

Szóval ha egyedül 1 év alatt 65 képesség megvan a fában akkor a Nekromantáknál TÖBBEDMAGAMMAL szintén behúzható ennyi képesség.

És az a lényeg, hogy sok ismert játékos ma már sehol nincs, sok ismert kt már rég halott de az ESTN és a NEKROMANTÁK aktív továbbra is, játszunk és csináljuk a dolgokat.
 
En ugy latom hogy A Leah Igaz Nekromantainal 0 kepesseg van kifejlesztve a kepessegfaban. Az nem tul vonzo... Vagy rosszul latok valamit?
 
Amint lejjebb olvashattad a Nekromantákban is többen vagyunk. A fában pedig mióta lehet látni melyik kt-nak mennyi TU-ja van a fejlesztésből hátra azt is lehet tudni melyik kt aktív.

Ráadásul az általam vezetett kt-k nem halottak nem úgy mint a drowok, a kicsinált Maffia vagy az Ördögi Kör, a Szeretet Vándorai és még sorolhatnám.

Hogy a S.I.A. aktív vagy sem azt mindenki el tudja dönteni.

Aloha neked is.
 
Honnan gondolod, hogy nem tértem vissza? A gonoszság Apostolaként szerinted be kellene jelentenem?
Ha azt akarnánk, hogy ismét mindenki tőlünk rettegjen a táborhelyén, akár a holmiját, akár az ártatlanságát féltve, vagy akár azon gondolkozva, hogy vajon már megint mivel keserítjük meg az életét, akkor azt nagy dobra verem?
Szóval vezeted a KT-kat? Még mindig egy személyben? Nagyon vonzó lehet bárkinek. Na SIA!

V.
 
Ráadásul veled ellentétben én még játszom és viszem a kt-kat.
 
Mégis van aki a Nekromantákat valasztotta a Próféták helyett.

(Úgy tudtam év elején emailben mi ketten megbeszéltünk mindent.
 
Te már régen sem voltál alternatíva
 
Egyetlen gnóm kt van a Mágia Örökösei (9135 kt). Viszonylag aktív kt 62 fás képességgel, Mehanidas Trak a kt vezető. Próbálj neki írni.

Ha pedig Leah kt-ba lépnél be inkább akkor ajánlom a Leah Igaz Nekromantáit (9178 kt) az egyetlen Leah kt amely valóban úgy szolgálja Leahot ahogy szolgálnia kell. Az ide való belépéssel kapcsolatban pedig kereshetsz engem.
 
Üdv,
Leah hívő gnóm KT-t keres.
 
A Földelem Urai Tharr kt és sokkal előrébb járnak a fában mint a neked ajánlott általános kt.
 
Példának okáért az Ősi Hajnal Lovagjai közé jöhetsz. GN-en is fent vagy?
 
van mukodo KT, ahova Tharr hivoket belephetnek nyugaton?
 
Végre egy igazi hős. Javaslom, hogy nyugaton a borkonyó cserjéken éld ki vágyaidat s tedd közzé hősies cseleketed(bőven elég ha elküldöd privátban a koordinátáit) helyszínét.
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Közös Tudatok | Bugok | Csere-bere | Átadó karakterek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.