Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája
A számlanyitás folyamata
Árak + Jelenlét bónusz
Befizetési módok
Jelentkezési lap
Kedvezmények
Kipróbálás (10 ingyenes forduló)
Szabálykönyv
Új játékosoknak
Alanori Krónika kupon
Aukció
Beállítós UL
Bónuszok
Eseménynaptár
Hasznos Információk
Ismeretek hasonlítása
Kalandozók versenye
Karakternév-változtatás
Lemaradás vásárlása
Reinkarnáció
Statisztikák
Szavazások
Tesztcsata
Titanitdukát aukció
Tudástár
UL küldés
Beholder Labirintus
Memóriajáték
Mini-szójáték
Puzzle
Chat, üzenõfal
Fórumok
Közös Tudatok
Közös Tudatok Listája
KT-képességfa
Levelezési lista, IRC
Megosztott fordulók
Nyilvános fordulók
Miniolimpiák
Olimpiák
TF találkozó
AK Archívum
GN Archívum
Írások, novellák
Linkek
TF könyvek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Vérszomjas karvaly
Küldd el képeslapként!
Egyszerű madár? Haha, dehogy! Démon ez, melyet egy pökhendi kyorg szolgálatra kényszerített, csak nem számolt a következményekkel.
Nézz szét a galériában!
Olimpiák eredmémyei
A Sötétség Kora - retró történelmi esemény
XLV. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés
Beholderes HKK verseny január 27. - Versenybeszámoló
2. Termikrajzás

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Aukciós statisztika
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból
Az utolsó Aukciós Napon történtek

A lista folytatása...
TF KÖZÖS TUDATOK (1277)
Olimpiák eredmémyei (6)
TF help (6655)
A Sötétség Kora - retró történelmi esemény (16)
LICIT! (4865)
Épülettervezői pályázat 2. (9)

További témák...

2024-02-22 03:20:54 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

56. Beholder Találkozó 2022.06.18. - Beszámoló

Egy kellemes nyári szombaton ismét összegyűltek a játékosok, hogy részt vegyenek a különböző programokon, találkozhassanak élőben egymással és velünk is. Ünnepi alkalom volt a mostani találkozó, ugyanis 30 éve indultak el az első kalandozók a Túlélők Földjén. Ez azt is jelenti, hogy a Beholder 30 éve kitörölhetetlenül beírta magát a fantasyt (nem csak) kedvelők emlékezetébe. Jó érzés megtapasztalni, hogy olyan TF-es játékosok is szívesen eljönnek, akik akár már nem is játszanak, de a társaság miatt eltöltenek pár kellemes órát a találkozón. Természetesen a 30 éves a TF pólót vagy bögrét is be kellett gyűjteni még a kollekcióba. Mivel már van előrendelés a 100 éves a TF pólóra, így a következő 70 évet is lazán végig visszük veletek.:)
A nagyteremben a HKK verseny forgatagában Lipták László grafikus művész úrral lehetett HKK lapokat dedikáltatni.
Köszönjük szépen neki is és mindenkinek, aki megtisztelt minket a jelenlétével.

A találkozó elmaradhatatlan része volt most is a Beholder Szeme Nassolda, ami rengeteg sütivel, csokival, cukorkával, üdítővel várta az éhes kalandozókat. Ez megint jól jött, mert sajnos a büfével most sem volt szerencsénk, így kellettek a finomságok, de szerencsére a közelben több bolt van, így senki nem maradt táplálék nélkül. A belépő mellé pedig mindenki választhatott egy flaska vizet magának a szomjúság oltására.


Az Activity Party a szokás szerint remek hangulatban telt. Nevetésben nem volt hiány. Köszönhető ez a remek feladványoknak és a még fantasztikusabb megoldásoknak. Sajnos ez így írásban nehezen átadható ezt látni kell!
Mutogatni és rajzolni is lehetett. Szépen akadtak jó megfejtések a több -féle kategóriában. Nem hiába az évek alatt felszedett rutin már activity művésszé teszi a játékosokat, pedig nincs kímélet a feladványok kitalálásakor. Igazából a cél, hogy vicces legyen a mutogatás.:)
Az A csapat nyert, amiben vegyesen voltak TF/VÚ/HKK játékosok.
Gratulálunk mindenkinek, aki részt vett a játékokban. Játékon belüli nyereményeiket már meg is kapták.


Mindent vagy Semmit! avagy TP, LE a láthatáron. Ebben a feladatban ismét puzzle darabokat kellett összerakni a TF és VÚ játékosoknak, hogy abból a végén egy összeillő kép alakuljon ki.
Fontos volt, hogy a nyeremény csak akkor van meg, ha a TF-es és a VÚ-s képrészlet összes darabja megvan. A feladat gyorsan sikerült ezért a TF-esek 2022.06.22-től két héten át plusz 10% TP-t kapnak a leölt szörnyekre. A VÚ-sok pedig plusz 5% Lélekenergiát a vadászatra 1 hétig 06.22-től.
Gratulálunk a játékosoknak, akik a jutalomhoz segítették a többieket is!


Online Kvíz Party folytatta pályafutását ezen a találkozón is. Csak egy okostelefon kellett, némi internettel.
Különböző kvízkérdésekre válaszoltak a játékosok Beholderes és általános témákban. Minden kérdésre 30 másodpercük volt a játékosoknak és a gyorsaság alapján kaptak pontot. A legjobb 3 játékos kapott jutalmat, két TF-es és egy VÚ-s. Gratulálunk a nyerteseknek!

A TF Lottósorsolás sem maradhatott ki. Két sorsolás volt ismét. Kézi sorsolás: 2, 22, 27. Gépi sorsolás: 9,18, 22. Mint láthatjátok sikerült azonos számot is sorsolni. Ez talán nem volt véletlen, mert az első sorsolás után Bal Dahin megjegyezte, hogy a 22-est mindig kihúzzuk. Akkor már kénytelen voltam a gépi sorsoláskor ennek eleget tenni. (Tavaly amúgy nem volt 22 a nyertes számok között.)
1 találatos szelvényből volt most is a több. Akadt olyan játékos, akinek mind a két sorsolásban szerencséje volt 1-1 találattal. Egy másik játékos pedig egy 1 és egy 2 találatot is összehozott. Neki majdnem hármasa lett ha nem a 17-est x-eli be hanem a 18-ast.:)
Volt tárgynyeremény sorsolás is, ahol öten plusz nyereményként egy-egy csokoládé csomagot kaptak. Decemberben a 49. heti sorsoláson újra lehet Fortuna istennő segítségét kérni.


A TF-eseknek most külön szülinapi csapatversenyt is tartottunk, amit TF30!-nak nevezetünk el találóan. Három részből állt a játék. Volt TF-es kvíz, tippelős feladvány és egy képes feladat is.
A játék a nosztalgia jegyében zajlott, kellett kicsit túrni az emlékek tárházában a megoldásokért, de szinte fej-fej mellett voltak a csapatok. A végén az A csapat győzedelmeskedett, akik már meg is kapták a játékon belüli jutalmukat. Gratulálunk nekik!


A Beholder 30 éves szülinapját is egy kis játékkal ünnepeltük meg a BEHO30!-al.
Kis színes borítékokat kellett keresni leginkább a nagyteremben. Bár ott komoly küzdelem folyt a Résföld frissen bontott versenyén, de azért minden boríték előkerült onnan is.
A kis borítékok a beholderes játékokról szóló kérdéseket rejtettek, aminek megválaszolásárt egy egyedi szülinapos beholderes toll volt a jutalom. A kérdések lehet elsőre akár nehéznek is tűnhettek, de a beholder honlapon mindenre megtalálható volt a válasz, picit kellett csak utána nézni.

Az előtérben megtalálhattátok a Beholder kvízt, a Beholder Okos Kódot vagy és a Képrejtvényt, ami most különbségkeresés volt. Volt egy eredeti kép, de volt 4 másik és meg kellett keresni azt az egyet, amelyik az eredetivel megegyezik. Sok helyes megfejtés született mindegyik feladatban, ügyesek voltak a játékosok.


A Minijátékokkal most is sokan töltötték kellemesen az idejüket a nap végén jutalmaztunk is 12 játékost, akik között volt TF-es, VÚ-s és HKK is. Gratulálunk nekik!


A „levelezős” játékunk rajongóinak (Túlélők Földje) ismét voltak extra programok/lehetőségek. A Túlélők Földje játékosoknak fórumot tartottunk, ahol komoly megbeszélés folyt a játékosok és a játékvezetés között. Kicsit megzavartam most is az eseményt, ahogy 5 éve is, (bár most nem postás ruhában), de csak boldog szülinapot kívántam és köszöntöttem a TF-eseket is, akik ezt egy nagy tapssal viszonozták. Szép élmény volt.
Volt Túlélők Földje licit, ahol minden tétel gazdára lelt, így megszabadultak egy kis aranytól a karakterek.


A Végzetúr játékosok számára is tartottunk fórumot.
A VÚ játékosok is licitálhattak tárgyakra a liciten. Az előtérben több számítógépen minijátékokkal játszhattak. A vállalkozó kedvűek forgathattak szerencsekereket vagy válaszolhattak a kérdésekre a Kvíz olimpián. Nyereményeik játékon belüli tárgyak voltak.


A Tombolán most is meglepi nyeremények, játékon belüli vagy éppen HKK-s nyeremények voltak. A nagyterem foglaltsága miatt az első emeleten egy külön teremben volt ismét a Tombola buli.
Családias jellegű, remek hangulatú volt a program szokás szerint. A TF, VÚ, HKK nyeremények jó kezekbe kerültek most is. Voltak új arcok is, ami követendő példa. Minden nyertes tapsot kapott, ami nagyon kellemes hangulatot adott a programnak. De hát mikor is kap bárki egy órán belül akár többször vastapsot?:) Ezért kell a Tombolára eljönni.
Nem maradhatott el a cuki plüss nyeremény most sem a végén. Kétféle is volt egy csirke és egy zsiráfnyakú zebra. Mind a kettő nagyon cuki volt. A zebra nyertese elárulta, hogy Ernő lett a neve, a csirkéét még nem tudjuk.
Az egyik egy TF-es játékoshoz került, a másik pedig egy HKK-shoz. Volt még egy beholderes nagy ajándékcsomag, aminek szintén egy HKK játékos örülhetett. Cirombás tombola most nem igazán volt ezért a cirombástalan kifejezést tanulták meg a kedves játékosok, de ígérem decemberre lesz ciromba is.
Gratulálunk minden nyertesnek!


A HKK Frissen bontott versenyt a nagyteremben tartottuk, ahol kényelmesen elfértek a játékosok.
A Résföld kiegészítő megjelenés előtti frissen bontott versenyére 41 profi, 38 amatőr és 31 kezdő látogatott el, összesen tehát nem kevesebb, mint 110 játékos!
A versenyen 4 csomagból kellett legalább 40 lapos paklikat összerakni, a 2 epikus narancslapot tiltottuk. Lelkesen próbálgatták az új lapokat a játékosok, volt dolga a bíróknak is rendesen:), és a kezdő kategória is komoly sikert aratott. Páran meglepődtek, de a kezdőben indulás feltétele immár csak a 0 profi pont, a „hány milyen versenyen indultál” jellegű feltétel eltörlésre került.


Nem sokkal 10 óra után el is tudtuk kezdeni a paklik kiosztását, 11-kor magát a versenyt is, persze a hosszabbított (75, majd 70 perces) fordulók még így is este 7 órás befejezést hoztak (döntő nem volt most a profi-amatőr-kezdő kategóriák miatt).
A profi kategóriát Moschnitzka Ádám nyerte meg, legerősebb lapjai a Gyémántfésű, Szeráf (remekül kombózott a Megelőző ütéssel), Kígyóméreg, Manócsúzli voltak.
A második Makó Gergely lett, ő a Vlagyimir ítéletét, a Manócsúzlit, a Toxomintlent és a Zarknod érintését említette kiemelkedőnek.
A harmadik Molnár Ferenc (Térfaló manaspórák, A kristálytorony őrzője, Féregfark, Plazmapermet, Zafírsörényű pegazus), a negyedik pedig Bege Gábor (Manócsúzli, Minotaurusz eunuch, Földanya ereje, Kémhálózat).
Az amatőrök között ez a sorrend alakult ki:
1. Váradi Paszkál
2. Béres Gergely
3. Poroszkai László
4. Varga István 2.

A Kezdőknél pedig:
Czirkos Dániel
Hibbey Levente
Vakarcs József
Kovács Gergő

Mindenkinek gratulálunk, és köszönjük, hogy eljött, gyertek máskor is! Beholderes verseny legközelebb augusztusban lesz, közben júliusban egy pesti kiemelt is becsúszik a jópár vidéki mellett.

Az aukciók és kvízek nyertesei és megoldásai: Végzetúr aukció nyertesei Túlélők Földje aukció nyertesei A Beholder kvíz megfejtése Képrejtvény Vlagyimír díj eredményei

Mindenkinek köszönjük a részvételt és gratulálunk a nyertesnek! 2022. december 10-én ismét ezen a helyszínen várunk majd benneteket.
Addig is kellemes időtöltést kívánunk a Beholder játékaival és mindenkinek kellemes nyaralást!

Mazán Katalin és Makó Balázs (HKK beszámoló)

Létrehozás: 2022. június 20. 11:04:51
Utolsó frissítés: 2022. június 21. 15:11:43
Nyomtatási forma


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.