Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája
A számlanyitás folyamata
Árak + Jelenlét bónusz
Befizetési módok
Jelentkezési lap
Kedvezmények
Kipróbálás (10 ingyenes forduló)
Szabálykönyv
Új játékosoknak
Alanori Krónika kupon
Aukció
Beállítós UL
Bónuszok
Eseménynaptár
Hasznos Információk
Ismeretek hasonlítása
Kalandozók versenye
Karakternév-változtatás
Lemaradás vásárlása
Reinkarnáció
Statisztikák
Szavazások
Tesztcsata
Titanitdukát aukció
Tudástár
UL küldés
Beholder Labirintus
Memóriajáték
Mini-szójáték
Puzzle
Chat, üzenõfal
Fórumok
Közös Tudatok
Közös Tudatok Listája
KT-képességfa
Levelezési lista, IRC
Megosztott fordulók
Nyilvános fordulók
Miniolimpiák
Olimpiák
TF találkozó
AK Archívum
GN Archívum
Írások, novellák
Linkek
TF könyvek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
A szelek ura
Küldd el képeslapként!
Állítólag léteznek más létsíkok is, ahol olyan teremtmények uralkodnak, akikről még sosem hallottuk. Legendák szólnak a levegő síkjáról is, ahol egy ott keletkezett elementál az úr.
Nézz szét a galériában!
Tavaszi befizetési akció 2024.03.01. (péntek) - 2024.03.18.
Olimpiák eredményei

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Aukciós statisztika
Az utolsó Aukciós Napon történtek
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból

A lista folytatása...
Olimpiák eredmémyei (9)
A Sötétség Kora - retró történelmi esemény (17)
Épülettervezői pályázat 2. (10)
Tavaszi befizetési akció 2024.03.01. (péntek) - 2024.03.18. (1)
Tavaszi befizetési akció 2023.02.27. (hétfő) - 2022.03.10. (2)
TF KÖZÖS TUDATOK (1277)

További témák...

2024-03-19 15:04:15 Az UL-ek letöltésre kerültek.

2024-03-19 15:04:18 A TF fordulók kiküldése megkezdődött!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

57. Beholder Találkozó 2022.12.10. - Beszámoló

A megszokotthoz képest ugyan két héttel később volt most a találkozó, de szerencsére a decemberi időpont nem okozott problémát a résztvevőknek. Öröm volt látni, hogy milyen sokan érdeklődtetek az esemény iránt. A HKK-soknál most többen vettek részt a kezdőknek tartott versenyen mint nyáron és a Végzetúr játékosok is nagyobb számmal képviseltették magukat. Reméljük, hogy ez a tendencia megmarad a nyári találkozóra is.


A nagyteremben a HKK verseny forgatagában több grafikus művésszel lehetett HKK lapokat dedikáltatni és videó is készült Híresember segédletével az egész napos pörgésről. Első alkalommal az Alanor is részt vett kiállítóként a találkozón, rengeteg érdekes termékkel érkeztek. Nyáron ismét szívesen látjuk őket.
Köszönjük szépen nekik is és mindenkinek, akik megtiszteltek minket a jelenlétükkel.

A találkozó elmaradhatatlan része volt most is a Beholder Szeme Nassolda, ami rengeteg sütivel, szaloncukorral, cukorkával, várta az édesre éhes kalandozókat. Nem is maradt semmi a nap végére, ami nem is meglepő, hiszen egészen fél 8-ig tartott a verseny.

Az Activity Party a szokás szerint remek hangulatban telt. Nevetésben nem volt hiány. Köszönhető ez a remek feladványoknak és a még fantasztikusabb megoldásoknak. Érdemes részt venni egyszer mindenkinek benne.
Természetesen most szépen akadtak jó megfejtések a többféle kategóriában. Nem hiába az évek alatt felszedett rutin már activity művésszé teszi a játékosokat, pedig nincs kímélet a feladványok kitalálásakor. Nem titok, hogy én (Kati) vagyok az, akit kérdőre lehet vonni a mutogatni valók miatt, de általában azért inkább több dicséret van a játék után, ha tényleg akad egy-egy ötletes feladat.


Igazából a cél, hogy vicces legyen a mutogatás, próbálok a minket körülvevő impulzusokból meríteni a nem Beholderes kategóriáknál. Ilyen volt most a Különleges valós fantasy lények kategória: Gyíkember, Netes-troll, Energiavámpír és a Rezsidémon. Sajnos az utóbbit nem sikerült kitalálni az ezt mutogató csapatnak :) Nyugi van a tarsolyban nyárra is hasonló. :)
Vegyesen voltak TF/VÚ/HKK játékosok most is. A végére az kivételes helyzet állt elő, hogy a két csapat azonos pontot ért el, tehát döntetlen lett az eredmény. Így mindenki első lett. :)
Gratulálunk! Játékon belüli nyereményeiket már meg is kapták.

Mindent vagy Semmit! avagy TP, LE a láthatáron. Ebben a feladatban ismét puzzle darabokat kellett összerakni a TF és VÚ játékosoknak, hogy abból a végén egy összeillő kép alakuljon ki.
Fontos volt, hogy a nyeremény csak akkor van meg, ha a TF-es és a VÚ-s képrészlet összes darabja megvan. A feladat ismét gyorsan sikerült ezért a TF-esek 2022.12.15-től két héten át plusz 10% TP-t kapnak a leölt szörnyekre. A VÚ-sok pedig plusz 5% Lélekenergiát a vadászatra 1 hétig 12.15-től.
Gratulálunk a játékosoknak, akik a jutalomhoz segítették a többieket is!

Online Kvíz Party ismét Craslorg vezetésével zajlott, ahol az általa összegyűjtött kérdésekre kellet válaszolni. Csak egy okostelefon kellett, némi internettel.
Különböző kvízkérdések voltak Beholderes és általános témákban. Minden kérdésre 30 másodpercük volt a játékosoknak és a gyorsaság alapján kaptak pontot. A legjobb 2 játékos kapott jutalmat, az első egy HKK játékos lett, a második pedig egy TF-es. Gratulálunk a nyerteseknek!

A TF Lottósorsolás most sem maradhatott ki. Két sorsolás volt ismét. Kézi sorsolás: 3, 15, 17. Gépi sorsolás: 7, 25, 30. 1 találatos szelvény volt most csak, de szomorkodásra nincs ok, mert arannyal jutalmaztuk már ezt a találatot is.
Volt tárgynyeremény sorsolás is, ahol öten plusz nyereményként egy-egy szívecskés csokoládé csomagot kaptak. Nyáron a 24. héten kell majd erősen koncentrálni a számokra.

A TF-eseknek most is volt szülinapi csapatverseny, amit TF30!-nak nevezetünk el találóan. Több feladattal készültünk. Volt TF-es kvíz, szörny- és tárgyanagramma, szuperhős felismerős szöveges feladat és képrejtvény is. A feladatok annyira lekötötték a játékosokat, hogy meglepő módon fél órán keresztül csöndben voltak, ami valljuk be nem a megszokott tevékenységük.:)
Végén az A csapat győzedelmeskedett, akik már meg is kapták a játékon belüli jutalmukat, ahogy a 2. helyezett B csapat is. Gratulálunk nekik!


Az előtérben megtalálhattátok a Beholder kvízt, a Beholder Okos Kódot vagy és a Képrejtvényt, ami most különbségkeresés volt. Sok helyes megfejtés született mindegyik feladatban, kivéve a különbségkeresést, ahol csak egyetlen játékos volt a legközelebb a megoldáshoz. Nyárra valami újat kell kitalálni, ha ez ilyen nehézre sikeredett.

A Minijátékokkal most is sokan töltötték kellemesen az idejüket a nap végén jutalmaztunk is 12 játékost. Lehetett autóversenyzésben részt venni, kvízeket megoldani, és még számtalan kis játékot kipróbálni. Gratulálunk a nyerteseknek!


A „levelezős” játékunk rajongóinak (Túlélők Földje) ismét voltak extra programok/lehetőségek. A Túlélők Földje játékosoknak fórumot tartottunk, ahol komoly megbeszélés folyt a játékosok és a játékvezetés között most már Zolival kiegészülve.
Volt Túlélők Földje licit, ahol minden tétel gazdára lelt, így megszabadultak egy kis aranytól a karakterek.


A Végzetúr játékosok számára is tartottunk fórumot.
A VÚ játékosok is licitálhattak tárgyakra a liciten. Az előtérben több számítógépen minijátékokkal játszhattak. A vállalkozó kedvűek forgathattak szerencsekereket vagy válaszolhattak a kérdésekre a Kvíz olimpián. Nyereményeik játékon belüli tárgyak voltak.

A Tombolán most is meglepetés nyeremények, játékon belüli vagy éppen HKK-s nyeremények voltak. A nagyterem foglaltsága miatt az első emeleten egy külön teremben volt ismét a Tombola buli.
Családias jellegű, remek hangulatú volt a program szokás szerint, tudom ez már unalmas, de tényleg így van. A TF, VÚ, HKK nyeremények jó kezekbe kerültek most is. Minden nyertes tapsot kapott ismét, ami nagyon kellemes hangulatot adott a programnak. De hát mikor is kap bárki egy órán belül akár többször vastapsot?:) Ezért kell a Tombolára eljönni. Öröm volt, hogy a Végzeturasok is taroltak a nyereményekkel, amiket már meg is kaptak a játékon belül.


Díszvendége is volt a Tombolának. Dév az Alanortól segített a húzásban, amikor is az általuk felajánlott Funko POP! figura lett kisorsolva. A taps itt a húzónak és a nyertesnek is járt. Köszönjük Alanor.
Nem maradhatott el a szokásos plüss nyeremény most sem a végén. Kétféle is volt egy harcos teknős a HKK világából még ha mások nem is így gondolták és egy sárgaborsó-zöldborsó-hernyólány, aminek én a Hanna nevet adtam. Igazából nem tudjuk mi volt de nagyon cuki és ez a lényeg. Nyáron ugyan nem igazán volt cirombás tombola, de megígértem, hogy mostanra lesz. És lett.
#cirombáscápáskékkettes #intenzívlila


Gratulálunk minden nyertesnek! Nyáron újra lesz Tombolás!
A Hatalom Kártyái legújabb kiegészítőjének, a Hódításoknak a megjelenéskori frissen bontott versenyét december 10-én, a Beholder Találkozó keretében rendeztük. Egészen gyönyörű létszámú versenyzőnek örvendhettünk, 38 profi, 49 amatőr és 53 kezdő indult, vagyis összesen 140 játékos, plusz a 7 tesztelő külön kis versenye. Különösen a kezdők igen nagy száma adott okot örömre. Ez emlékeim szerint minden idők 3. legnépesebb HKK versenye lett így, csak a Chara-din visszatér és a Múltidéző frissen bontottja előzte meg. Szerencsére most a Kondor nagy termében gond nélkül tudtunk helyet biztosítani mindenkinek.


Volt dolgunk rendesen Horváth Dáviddal (Miklós is besegített időnként), a sok ember + új szabályok + új lapok kombó jópár kérdést felvetett, de igyekeztünk pörgősen és konzisztensen válaszolni mindre. A hamarosan jövő FAQ-ban találkozhattok majd a fontosabbakkal. A hajó tematika és a fullart lapok okozták a legtöbb izgalmat és lelkesedést, úgy láttam. A megjelent művészek biztosította dedikálás is sok játékosnak okozott örömet. Azok a játékosok, akiknek volt egy szusszanásnyi idejük HKK kvízt is kitölthettek, 10 kérdésre kellett helyesen válaszolniuk. A jó megfejtők között 6 játékost sorsoltunk ki, akik 1-1 Hódítások paklinak örülhettek.

A profik között az alábbi sorrend alakult ki:

1. Sallai Gábor 13 pont
2. Gergely Ferenc 13
3. Bege Gábor 13
4. Panyik Zoltán 12
5. Baross Ferenc 12
6. Csernus Gábor 10
7. Nagy Dániel 4. 10
8. Pásztor Szabolcs 10

Az amatőrök legjobbjai:

1. Farkas Tamás 2. 15 pont, vagyis pontveszteség nélkül!
2. Szkupien Zoltán 13
3. Novák Balázs János 12
4. Hegedűs Márk 12
5. Bognár Bálint 12
6. Hajdu Roland 12
7. Rácz Dávid 12

A kezdőknél pedig:

1. Horváth Márton 18 pont, vagyis pontveszteség nélkül!
2. Kósa Ferenc Bence 15
3. Rácz István Richárd 15
4. Gál Bence 15
5. Stubner Gábor 13
6. Gál Norman 13
7. Szabó Dávid Ferenc 13
8. Szombathy Dániel 13

Kiemelném Kósa Ferenc Bence teljesítményét, aki mindössze 11 évesen, az első versenyén hozta ezt a szép eredményt!


A tesztelők bontott versenyét Vogel Patrik nyerte.

A Beholder Kft mindenkit szeretettel vár továbbra is versenyein, a kezdő kategória is biztosított lesz, tehát bátran menjenek a kezdők is! (Velem valószínű a nyári bontotton találkozhattok legközelebb.)

Az aukciók és kvízek nyertesei és megoldásai:
Végzetúr aukció nyertesei Túlélők Földje aukció nyertesei A Beholder kvíz megfejtése Képrejtvény Vlagyimír díj eredményei

Mindenkinek köszönjük a részvételt és gratulálunk a nyertesnek! 2023. június 17-én ismét ezen a helyszínen várunk majd benneteket. Addig is kellemes időtöltést kívánunk a Beholder játékaival és mindenkinek kellemes ünnepeket!

Mazán Katalin és Makó Balázs (HKK beszámoló)

Létrehozás: 2022. december 12. 12:56:47
Utolsó frissítés: 2022. december 14. 14:54:20
Nyomtatási forma


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.