Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája
A számlanyitás folyamata
Árak + Jelenlét bónusz
Befizetési módok
Jelentkezési lap
Kedvezmények
Kipróbálás (10 ingyenes forduló)
Szabálykönyv
Új játékosoknak
Alanori Krónika kupon
Aukció
Beállítós UL
Bónuszok
Eseménynaptár
Hasznos Információk
Ismeretek hasonlítása
Kalandozók versenye
Karakternév-változtatás
Lemaradás vásárlása
Reinkarnáció
Statisztikák
Szavazások
Tesztcsata
Titanitdukát aukció
Tudástár
UL küldés
Beholder Labirintus
Memóriajáték
Mini-szójáték
Puzzle
Chat, üzenõfal
Fórumok
Közös Tudatok
Közös Tudatok Listája
KT-képességfa
Levelezési lista, IRC
Megosztott fordulók
Nyilvános fordulók
Miniolimpiák
Olimpiák
TF találkozó
AK Archívum
GN Archívum
Írások, novellák
Linkek
TF könyvek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Esőidézés
Küldd el képeslapként!
Egy ember fajú kalandozóhölgy, amint éppen átadja magát az általa idézett zápor felüdítő hatásának.
Nézz szét a galériában!
XLVI. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés
A Sötétség Kora - helyzetjelentés
XLVI. Alanori Mini Olimpia

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Aukciós statisztika
Az utolsó Aukciós Napon történtek
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból

A lista folytatása...
HKK online, TF online, Argum City (49)
Épülettervezői pályázat 2. (11)
A Sötétség Kora - helyzetjelentés (7)
Olimpiák eredmémyei (9)
A Sötétség Kora - retró történelmi esemény (17)
Tavaszi befizetési akció 2024.03.01. (péntek) - 2024.03.18. (1)

További témák...

2024-04-20 06:12:26 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

55. Beholder Találkozó 2021.11.27. - Beszámoló

Idén novemberben nem maradt el a találkozó szerencsére, de a járvány miatt maszkban kellett lenni a házon belül, amihez lassan de kezdünk hozzászokni. Köszönjük, hogy ebből nem volt probléma.
A nagytermet ismét a HKK-sok foglalták el, ahol most Páros versenyre hívtuk meg a játékosokat. Ez mindig izgalmas kihívás a HKK-soknak, akik pihenésképen HKK-s kvízt is kitölthettek.
A nap folyamán a programok jó hangulatban teltek, a játékosok jól érezték magukat, akik most sokkal többen voltak mint a nyári találkozón.

A találkozó elmaradhatatlan része volt most is a Beholder Szeme Nassolda, ami rengeteg szaloncukorral várta az éhes kalandozókat. Ez most különösen jól jött, mert sajnos a büfé még sem nyitott ki, így kellettek a finomságok, de szerencsére a közelben több bolt van, így senki nem maradt táplálék nélkül.

Az Activity Party a szokás szerint remek hangulatban telt. A már jól ismert feladat a mutogatás volt most is a soron. Szépen akadtak jó megfejtések a többféle kategóriában. Nem hiába az évek alatt felszedett rutin már activity művésszé teszi a játékosokat.
A Party II. részét ARTivitynek neveztük el, mert itt a fő feladat a rajzolás volt. Itt is volt többféle kategóriából lehetett kiválasztani a rajzolandó feladványt. Születtek komoly művészi alkotások is.


Az ARTivity háttérfeladatban pedig egy nagyon szép képet, a Szirén zombit kellett kirakniuk a játékosoknak a puzzle darabokból. Amelyik csapat tudta a kép címét, plusz pontot is kapott.
Az Activityt az A. csapat nyerte, az ARTivityt pedig a B. csapat nyerte.
Gratulálunk mindenkinek, aki részt vett a játékokban! Játékon belüli nyereményeiket már meg is kapták.

Mindent vagy Semmit! - avagy TP, LE a láthatáron. Ebben a feladatban puzzle darabokat kellett összerakni a TF és VÚ játékosoknak, hogy abból a végén egy összeillő kép alakuljon ki.
Fontos volt, hogy a nyeremény csak akkor van meg, ha a TF-es és a VÚ-s képrészlet összes darabja megvan. A feladat gyorsan sikerült ezért a TF-esek 2021.12.01-től két héten át plusz 10% TP-t kapnak a leölt szörnyekre. A VÚ-sok pedig plusz 5% Lélekenergiát a vadászatra 1 hétig 12.01-től. Gratulálunk a játékosoknak, akik a jutalomhoz segítették a többieket is!

Online Kvíz Party egy új fajta játékunk volt, amit nyáron már kipróbáltunk. Csak egy okostelefon kellett, némi internettel.
Különböző kvízkérdésekre válaszoltak a játékosok. Minden kérdésre 30 másodpercük volt a játékosoknak és a gyorsaság alapján kaptak pontot. A legjobb egy Végzetúr játékos volt, a második helyezett pedig egy TF-es. Gratulálunk a nyerteseknek!


A TF Lottósorsolás sem maradt ki. Két sorsolás volt ismét. Kézi sorsolás: 7, 10, 16. Gépi sorsolás: 7, 16, 25. Mint láthatjátok sikerült két azonos számot is sorsolni. Lehet nyárra fejleszteni kellene a szoftveren. :)
1 találatos szelvényből volt most csak, de volt 3 játékos, akik a 7-est húzták be, így ők kétszer is kaptak az 1-es találatért járó arany nyereményből. Volt tárgynyeremény sorsolás is, ahol öten pedig plusz nyereményként egy mikulás csomagot kaptak, némi édességgel.


Az előtérben megtalálhattátok a Beholder kvízt, a Beholder Okos Kódot vagy éppen a Képrejtvényt, ami most egy különlegesebb különbségkeresés volt. Volt egy eredeti kép, amit 3 -féle képen tükröztünk és meg kellett keresni azt, amelyik az eredetivel megegyezik. Két képnél ugyanis a tükrözés után változtattunk is a képen. Sok helyes megfejtés született, ügyesek voltak a játékosok.

A Minijátékokkal most is sokan töltötték kellemesen az idejüket a nap végén jutalmaztunk is 12 játékost, akik között volt TF-es, VÚ-s vagy AC-s is. Gratulálunk nekik!


A „levelezős” játékunk rajongóinak (Túlélők Földje) ismét voltak extra programok/lehetőségek. A Túlélők Földje játékosoknak fórumot tartottunk, ahol komoly megbeszélés folyt a játékosok és a játékvezetés között.
Volt Túlélők Földje licit, ahol minden tétel gazdára lelt, így megszabadultak egy kis aranytól a karakterek.


A Végzetúr játékosok számára is tartottunk fórumot.
A VÚ játékosok is licitálhattak tárgyakra a liciten. Az előtérben több számítógépen minijátékokkal játszhattak. A vállalkozó kedvűek forgathattak szerencsekereket vagy válaszolhattak a kérdésekre a Kvíz olimpián. Nyereményeik játékon belüli tárgyak voltak.

A Tombolán meglepi nyeremények és játékon belüli vagy éppen HKK-s nyeremények is voltak. A nagyterem foglaltsága miatt az első emeleten egy külön teremben volt ismét a Tombola buli.
Családias jellegű, remek hangulatú volt a program szokás szerint. Szerencsére a HKK nyeremények sem maradtak meg, voltak páran, akik már végeztek a versennyel és fel tudtak jönni erre a programra is. A TF, VÚ, HKK nyeremények jó kezekbe kerültek most is.
Nem maradhatott el a cuki plüss nyeremény most sem a végén. Kétféle is volt egy harcos teknős, és egy mézes bödönbe szorult Micimackónak álcázott Pikachu. Mindenesetre nagyon aranyos volt.


Az egyik egy TF-es játékoshoz került, a másik pedig egy hölgyhöz, aki a HKK-s férjét kísérte el és a belépővel nyerte.
A tombolára két látássérült játékostársunk is érkezett, akiket egy tüneményes vakvezető kutyus kísért el. Nagyon örültünk neki, hogy élőben tudták élvezni ők is a találkozó több programját is, mindenben tudtuk őket segíteni.
A tombolán még szerencséjük is volt, mert Végzeturas nyereménnyel lettek gazdagabbak.
Reméljük, hogy nyáron velük együtt újra jól szórakozhatunk majd a tombola sorsoláson.
Gratulálunk minden nyertesnek! Ne feledjétek: Cicafiú. :)

A HKK Páros versenyt a nagyteremben tartottuk, ahol kényelmesen elfértek a játékosok. Erről itt tudtok bővebben olvasni.

Az aukciók és kvízek nyertesei és megoldásai: Végzetúr aukció nyertesei Túlélők Földje aukció nyertesei A Beholder kvíz megfejtése Képrejtvény - Tükrözés Vlagyimír díj eredményei

Mindenkinek köszönjük a részvételt és gratulálunk a nyertesnek! 2022. júniusában ismét ezen a helyszínen várunk majd benneteket.

Addig is kellemes időtöltést kívánunk a Beholder játékaival és mindenkinek kellemes ünnepeket!

Létrehozás: 2021. november 30. 10:00:17
Utolsó frissítés: 2021. november 30. 16:10:01
Nyomtatási forma


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.