Vissza a Főoldalra
 

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Egy segítő kéz
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
Hogy mit is jelent egy Közös Tudatba tartozni? Társakat, akikre számítani lehet, ha bajba kerülnél a Túlélők Földje ádáz és küzdelmes mindennapjaiban.
Nézz szét a galériában!
Legendák Viadala fontos tudnivalók
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló
Tavaszi MondoCon 2024.Április 27-28. Budapest
Hétvégi verseny és Legendák Viadala
Legendák Viadala paklibeküldés

A lista folytatása...
Hatalom Kártyái - Lezajlott versenyek
Hatalom Kártyái - Versenykiírások
Hatalom Kártyái verseny - 2024. április 26., Dungeon
Az eddig megjelent HKK kiegészítők listája

A lista folytatása...
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8137)
Legendák Viadala (41)
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló (9)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (31)
HKK kérdés? (47084)
Lapötletek (64958)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

25 éves a HKK!


A HKK idén ünnepli 25. évfordulóját. A járvány miatt számos verseny elmaradt, ezért nem lesz olyan fényes az ünneplés, mint szerettük volna, de ettől függetlenül, számos promóciós lappal készültünk, és igyekszünk is ezeket szétosztani :)

Az első 2 lappal, a 25 éves a HKK ikonnal ellátott Az erős erejével és a régi grafikájú Griffőnix-szel már meg is ismerkedhettetek, ezeket a korlátozott példányszámú lapokat a 11. kiadás megjelenésekor kapják azok, akik a 11. kiadásból rendelnek.

A következő osztásra kerülő promóciós lapunk egy egyedi grafikájú Vámpírsárkány lesz. Ezt az ajándéklapot azok kapják meg, akik részt vesznek a 11. kiadás július 18-i frissen bontott versenyén. Ezen a versenyen lehet először nyerni a 3 új ultra ritka lapot, A pokol kutyája, A főnix halála és Azt parancsolom. A versenyen továbbra is választható lesz a korábbi 3 lap, A három kívánság gyűrűje, Dimenziócsere és Rotyogó motyogó is, mivel ezekből a járvány miatt kevesebb került kiosztásra. A verseny első 4 helyezettje a fenti 6 lap foilos verziója közül válogathat, az 5-8. helyezettek (vagyis az A és B csoport 3-4. helyezettjei) pedig a nem foilos megfelelőik közül. Amelyik csoportban nincs az első 4 között amatőr versenyző, ott a legjobb amatőr versenyző is kap egy ultrát. Reméljük meghoztuk a kedveteket a 11. kiadás frissen bontott versenyhez és minél többen eljöttök! Az új 11. kiadású lapok a héten felkerültek a lapkeresőbe!

Ne felejtsétek el, hogy ugyanitt, a 11. kiadás frissen bontott versenyén elérhető lesz a Beholderes mega-zsákbamacska! Változatlan, 300 Ft-os áron, minden eddiginél jobb ár/érték aránnyal, rengeteg egyedi régi lappal, foillal és ultrával.

Következő promóciós lapunk a Gammanó. Ezt a lapot az augusztusi, szeptemberi és januári beholderes versenyünkön részt vevők fogják megkapni ajándékba (sőt, ha marad elég, még a februári versenyen is osztani fogjuk). Ígéretünkhöz híven próbáljuk az UR elmaradást bepótolni ezeken a versenyeken: szokás szerint az első 2 helyezett mindkét kategóriában kap 1-1 foilos UR-t, de ezúttal a 3. helyezettek is kapnak ultaritkát. Ezenkívül mindkét kategóriában az 1-8. helyezettek még egy foilos Gammanót is nyernek!

Szeptemberben jön még egyébként a speciális, 25 éves évfordulóra készült Zén is.

Októberben jön a 2020-as HKK Nemzeti bajnokság! Szokás szerint erre az eseményre is lesz promóciós lap, a résztvevők egy egyedi grafikájú Szellemszolgát kapnak ajándékba. Ez a lap azonban nemcsak az 1. napon jár, hanem minden nap kapnak a játékosok 1-1 darabot, tehát aki mindhárom napon részt vesz, össze tudja gyűjteni a teljes playsetet. A Nemzeti Bajnokságon kiosztott díjalapot tavaly 200 ezer Forintra növeltük, ez most is ugyanennyi lesz,viszont a 25. évfordulóra tekintettel most több ultrát fogunk kiosztani - az 1. és 2. napon az első 3 fog ultrát kapni (a fent felsorolt 6 lap közül), az 1-2. foilost, a 3. normált. A 3. napon pedig az első 8 mindegyike fog ultrát kapni (az első 4 foilost, ezeket az összes foilos UR közül választhatják, ami még elérhető; az 5-8. a fenti 6 UR-ből választhat majd).

Ha minden jól megy, november 21-én tartjuk az új, év végi HKK kiegészítő frissen bontott versenyét, ez lesz az első HKK kiegészítő, amely már a belga Cartamundinál készül. A megemelt díjazás mellett itt is lesz promóciós lap, egy foilos Fekete özvegyet fogunk kiosztani minden résztvevőnek.

A kiemelt vidéki versenyek támogatására készítettünk egy új lapot, ez az Orgling kém, ez fogja váltani az Orzag bilincsét, ha abból már kapott mindegyik versenyhelyszín. Ebből a lapból foilos verzió is készült, az osztás módja még nincs eldöntve (lehet, hogy díj lesz belőle a kiemelt vidéki versenyek dobogósainak).

A legendás célokról sem feledkeztünk meg, év elején az Elemi erők sorozatok célt a járvány miatt kénytelenek voltunk elhalasztani a szeptemberi versenyre. Mivel akkor még nem tudtuk, meddig tart a karantén, ez egy biztonságos időpontnak tűnt. Viszont szeretnénk egy Legendás célt, ahol az Élőholt inváziós sorokat is bemutathatjátok (az azért járó jutalomlap már el is készült). Két lehetőséget látok: az egyik, hogy az EE bemutatót előrehozzuk augusztusra (persze csak akkor, ha a bemutatóra jelentkező játékosoknak ez megfelel), ez esetben az ÉI célt meg lehet tartani akár a szeptemberi versenyen. Ha azonban marad a szeptemberi időpont, akkor az ÉI-re legkorábban januárban kerülhet sor.

Ne felejtsétek, a Hatalom Szövetsége tagságikat meghosszabbítottuk 3 hónappal, szeptember 30-ig érvényesek, és a HSZ végeredménybe is bele fognak számítani még a szeptemberig tartott versenyek, mint ahogy a Nemzetire is be lehet jutni rólunk. A következő HSZ félév pedig októbertől tart 2021. március végéig, a HSZ-es lap továbbra is a foilos A közösség hírnöke lesz.

Izgatottan várjuk az idei versenyeket, reméljük, már semmilyen további korlátozás nem fogja a terveinket keresztülhúzni. Reméljük minél többen eljöttök!

Tihor Miklós

Létrehozás: 2020. július 15. 10:46:14
Utolsó frissítés: 2020. július 15. 11:55:47
Nyomtatási forma


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.