Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Zén Legendái: Manaszipoly május 25.
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Bábel, az újjászületett technosámán
(Könyv)
Küldd el képeslapként!
A képen Bábel, a Mátrix messiása, az újjászületett technosámán látható, kinek kalandjain a Technobábel című könyv kísér keresztül.
Nézz szét a galériában!
A Sötétség Kora - helyzetjelentés 2.
Varázsdimenzió lapbemutató 3. hét
Páros verseny a hétvégén
HKK várható módosítások, nerfek (július 1.)
Épülettervező pályázat 2. - eredményhirdetés

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020

A lista folytatása...
Új HKK kiegészítő: Varázsdimenzió (69)
HKK kérdés? (47095)
A Sötétség Kora - helyzetjelentés 2. (1)
Lapötletek (64972)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8159)
60. BEHOLDER TALÁLKOZÓ 2024.06.15. PROGRAMJA (9)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
Thomas és a Valheru
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.

Utoljára ezt küldték:
Thomas és a Valheru
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

Totemre hívás (227. tudati képesség)

Teljes név:Totemre hívás
Pontérték:8

Enciklopédia:
"...Ta-ram-tamtam, ta-ram-tamtam. - Tompán dübörögnek a hatalmas üstdobok. Felverik a néma erdő csendjét. A kicsiny erdei irtás közepén egy magányos oszlop magaslik, három megtermett máglyával körberakva. A magasra csapó lángok világítják be a térséget. Izzadt, csapzott táncosok csupasz bőrén táncolnak a fények. Ugrálnak, forognak, pörögnek az oszlop körül már napnyugta óta lankadatlan. Egy ütemre lépnek, egy ütemre lélegzenek, egyek minden tekintetben. Ha valaki kidől, rögtön másik ugrik a helyére. S tart a mulatság szakadatlan. A troll dobosok teljes extázisban püfölik a dobokat, csak addig pihennek, míg felhajtanak egy jó kupa sert.
Az idézés, a totem-szellem hívása a kiteljesedés felé közelít. Ősi tekercsekből, bölcsektől, az álmaikból szedegették össze a tudást. Mely elhozhatja hozzájuk a Hófarkast, hitük megtestesítőjét. Hogy elbírálja művüket, a hatalmas totemoszlopot.
A farkasfej szemei zöld ragyogással teltek meg, s a táncosok felé zuhantak. Feleúton már egy farkasfej derengett körülöttük, s mire földet értek, már egy megtermett farkas esett puhán az oszlop lábához. Egy hatalmas farkas, különös, smaragdzöld szemekkel. Egy farkas, melyet már mindannyian jól ismertek álmaikból. S megdermedtek a táncosok, s csend telepedett a tájra. Mert a Hófarkas megérkezett. - Rég láttam ily remekművet - vakkantotta elégedetten. - Örömömet lelem benne és bennetek. Az összefogás újabb csodájával bizonyítottatok... magatoknak, mert én nem sokat tévedek. A falka jó kezekben van, s én elfogadom áldozatotok, megáldom hát ezen oszlopot. Mostantól e mágikus fókusz sok csodás dologra lehet képes. Használjátok bölcsen és jól. A falkáért!
A napkelte a tisztáson érte a Klánt. Kimerülten hevertek szerteszét, mozdulni sem bírtak. De boldogította őket a tudat, hogy ma ismét egy nagy dolgot cselekedtek, a többit meg majd úgyis kiheverik..."
Mostantól használhatod a Totemre hívás képességet az EK 227 <X> <Y> paranccsal. A képesség segítségével saját Szent ligetedbe vagy a közösen épített Totemoszlopra teleportálhatsz. A célpont megadásával választhatsz közülük. (1: Szent liget; 2: Totemoszlop) Költsége alapesetben 3 TU a ligetre, 5 TU az oszlopra, és mindig 5 TVP. Az elköltendő TU-pontok mennyiségét azonban a KT-képesség fejlesztésével csökkentheted. A ligetre 6 TU, míg az oszlopra 5 TU befejlesztésével kerül eggyel kevesebbe az utazás, de a parancs költsége nem mehet 1 TU alá. A Totemre hívást körönként csak egyszer használhatod, és nem keresztezheted vele az Alanori Csatornát. A teleport hatása addig tart, amíg el nem mozdulsz a liget vagy oszlop mezejéről.
Pl.: Ha 12 TU-t fejlesztettél a képességen, akkor a ligetre 1 TU, míg az oszlopra 3 TU a teleport, ha 18-at, akkor a ligetre még mindig 1 TU, de az oszlopra már csak 2 TU a költség. Ahhoz, hogy az oszlopra is 1 TU-ért teleportálhass, 20 TU-t kell fejlesztened. [De vigyázz, mert mindig, amikor új képességet kapunk, törlődik az utolsó fejlesztésbe ölt TU-k száma!]
Megjegyzés: az oszlopra csak akkor lehet teleportálni, ha elkészült. Az építés a (122,50)-es mezőn folyik, az oszlopot az ÉP 505 <TVP> paranccsal építheted (20-asával költsd a TVP-t). A felépülés után az oszlopot a KT vezetőnek még fel kell szentelnie, ettől fogva nem rombolható és lehet oda teleportálni. A képességet természetesen nem használhatod, ha éppen más teleport hatása alatt állsz vagy épületben/labirintusban tartózkodsz. FIGYELEM! Ha a kedvenc táborhely elhagyásakor az első mozgással város mezőre lépsz, nem kerülsz vissza a kiinduló koordinátákra. Az első nem város mezőre lépéskor kerülsz csak vissza.
A képességről bővebben az Alanori Krónika 81. számában olvashatsz.
Ezt a képességet az alábbi közös tudatok fejlesztették ki: Hófarkas Klán

Létrehozás: 2003. október 10. 00:50:32
Utolsó frissítés: 2023. augusztus 3. 09:56:35
Nyomtatási forma


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.