Vissza a Főoldalra
 

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső (új)
Lapkereső (régi)
Új Nemzedék lapok
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Szintlépés
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő (új)
Pakliszerkesztő (régi)
Pakliszerkesztő (régi mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Nektoraf
(Túlélők Földje szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
"Sárgás, viaszos testű, szőrnélküli óriásmajmok - rettenetesen agresszívek és sunyik. A bozótosban lapítva várják, hogy arra járjon valami, ami náluk jóval gyengébb, és aztán lesből támadnak." - Encyclopedia Fantasia a nektorafokról
Nézz szét a galériában!
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló
Tavaszi MondoCon 2024.Április 27-28. Budapest
Hétvégi verseny és Legendák Viadala
Legendák Viadala paklibeküldés
HKK Kódex változások

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló (2)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (31)
HKK kérdés? (47084)
Lapötletek (64958)
HKK online, TF online, Argum City (49)
Versenybeszámolók (19284)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

HKK Kiadói tervek 2021


Sajnos az elhúzódó járvány kiszámíthatatlansága számunkra is megnehezíti a tervezést. Versenyek jelenleg nincsenek, és bizonytalan, hogy mikor indulhatnak újra. Azt viszont eldöntöttük, hogy amint újra engedélyezve lennek, az első versenyünk az elmaradt Homokdűnék frissen bontott bepótlása lesz. Ha már legyártottuk hozzá a promóciós lapokat, szeretnénk ki is osztani őket :) No meg van egy hatalmas adag jubileumi zsákbamacskánk is, a szokásoshoz képest dupla mennyiségű foilos ultraritkával, amit még a találkozóra készítettünk, ezek is a frissen bontotton fognak debütálni. Ha a dolgok jól alakulnak, akkor talán januárban eljöhet ez a pillanat, de a februárban mindenképpen reménykedünk.

Az utána következő hónapban Új Nemzedék formátumú versenyünk lesz próbaképp, a szabályokat hamarosan véglegesítjük. Ezen a versenyen fogunk utoljára Gammanókat osztogatni. A további versenyeket, formátumukat, időpontjukat pedig majd a szokásos versenynaptárunkban véglegesítjük, ha már feloldották a karantént.

A Homokdűnék gyártásból kimaradt 4 foil lapot januárban fogjuk megkapni a nyomdától. Ezeket szeretnénk a lehető leghamarabb eljuttatni majd hozzátok, a Brutálgeddonhoz és Méregharcoshoz hasonlóan. Részben legendás cél jutalmaként, részben valamilyen vásárlási akció keretében, ajándékként. Ha már legendás cél, a Tükördimenzióra biztosan lesz, tehát érdemes a szetteket gyűjteni, de felmerült az az ötlet is, hogy a 11. kiadás új ritkáit is be lehessen mutatni egy legendás cél keretében, és akkor mégsem volt olyan haszontalan dolog a sajnos időközben tiltásra került Tűzmadár megszerzése, hiszen kapni fogsz érte egy speciális ajándéklapot. Egyébként van még legyártva néhány speciális foil lapunk, amit még nem osztottunk ki, pont erre a célra. A Legendás célok konkrét dátumát akkor fogjuk tudni kitűzni, hogyha lesz konkrét versenydátumunk.

A Homokdűnék kedvező fogadtatásának nagyon örültünk, köszönjük a bizalmatokat és a sok pozitív visszajelzést! A Cartamundis gyártás számos új kihívást állít elénk, ezek egyike a korábban menetrend szerint érkező zének gyártása. Az átállás miatt 2021-ben még egészen biztosan nem lehet CM-es kártyákat tartalmazó Zén, de úgy néz ki, hogy 2022-től minden évben 3 új Zénnel már tudunk majd jelentkezni. Én azért örülnék, ha 2021-ben is történne valami év közben. Az egyik lehetőség, hogy készítünk még 2 Zént a régi nyomdával, még ennyi kártyahátlap amúgy is le van gyártva már náluk. Nem biztos mondjuk, hogy jó lenne a gyártás során a régi lapokat keverni az újakkal, ezért azon is gondolkodtam, hogy ez a 2 Zén lehetne inkább valamilyen retró hangulatú dolog, nem pedig kőkemény versenylapok. Az alternatíva, hogy Zént egyáltalán nem adunk ki 2021-ben, hanem csinálunk 2 új alfa paklit. Mivel ezeket elsősorban kezdők tanítására használjuk, talán nem akkora gond, hogy még a régi formátum szerint készülnek - persze a ritka lapok ettől még bekavarhatnak. Írjátok meg, nektek mi a véleményetek erről, mit szeretnétek!

Júniusban menetrend szerint jön a HKK új, nagy kiegészítője, a Kristályláz. Nagyon reméljük, hogy a pandémia addigra már az oltásoknak köszönhetően véget ér, és minden visszatér a megszokott kerékvágásba. A Kristálylázról tudnotok kell, hogy a Homokdűnékkel együtt készült, szintén a Cartamundinál, a benne levő lapok a Homokdűnékhez hasonló erősségűek lesznek. Régi-újdonság a kétszínű lapok lesznek, számos ilyennel találkozhattok a Kristálylázban, mint ahogy azt néhány szemfüles játékos már meg is figyelte a gyártásról bemutatott videókban :)

Az év végi kiegészítő tesztelését már elkezdtük. Szomorú hír, hogy Makó Balázs 26 év után úgy döntött, kiszáll a fejlesztésből, de a versenyeket az elkövetkezendő évben továbbra is ő fogja vezetni. Köszönjük a munkáját! A tesztelés vezetését én vettem át, a csapattal együtt készítjük már a 2021 végi kiegészítőt. Ennek tervezése nagyon komoly kihívás elé állít minket, hiszen ezt már annak szellemében kell csinálni, hogy megálljt parancsolunk a powercreepnek, laperősségben elkezdünk visszafelé menni, és olyan kiegészítőt csinálni, ami kompatibilis az Új Nemzedék formátummal is. És mindeközben érdekes marad, újdonságokkal, új koncepciókkal, és olyan lapokkal, amelyeket érdemes játszani.

Remélem, hogy a kiemelt versenyek szép új hagyományát is hamarosan folyathatjuk. Elindítjuk a HKK-t népszerűsítő reklámkampányunkat, reméljük ez is számos új érdeklődőt fog a játékba behozni. Persze azért ez elsősorban rajtatok múlik, tanítsátok meg a játékot minél több barátotoknak, ismerősötöknek jövőre is - amint találkozhattok velük.

Még egy utolsó nagy Karácsonyi meglepetés ajándékkal készülünk számotokra, még ezen a héten megtudjátok, miről van szó, figyeljétek az oldalunkat!

Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Évet mindenkinek!

Tihor Miklós

Létrehozás: 2020. december 15. 15:23:12
Utolsó frissítés: 2021. április 23. 15:41:32
Nyomtatási forma


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.