Vissza a Főoldalra
 
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Mennyire érzed fontosnak, hogy a játék új játékosok számára is könnyen megtanulható legyen?

1.) Nem fontos, aki nagyon akarja, úgyis megtanulja, mehet minden lapra 7+ sor, komplex jelölések, matematikai kifejezések stb.
2.) Közepesen fontos, felesleges bonyolítások nem kellenek a lapokra, és legalább a gyakoriak legyenek egyszerűbbek, hogy egy kezdő könnyebben megtanulja.
3.) Nagyon fontos, minél több új játékost kellene bevonni, a lapok legyenek a lehető legegyszerűbben fogalmazva, inkább kevesebb képesség legyen, de az egyértelmű első olvasásra.
4.) Kezdő vagyok, most tanultam meg HKK-zni, nem okoz gondot a lapok megértése.
5.) Kezdő vagyok, a lapokat sokszor túl bonyolultnak érzem.
6.) Nincs véleményem, tartózkodok.

(A szavazáshoz be kell jelentkezned!)
További szavazások...
Fórum a témához...
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi versenyzõk
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Zén Legendái: Labirintus december 11.
Hatalom Kártyái - Homokdűnék november 20.
HKK Negyedszázad október 23.
A pillanat képe
Koponya szimbólum
(Túlélők Földje varázstárgy)
Küldd el képeslapként!
"Leah, azaz a halálisten, követőinek szimbóluma egy rézlapra festett fehér, vigyorgó koponya képe. Érintése nagyon hideg, mintha egy jégcsapot fognál, mintha közvetlen összeköttetésbe kerültél volna a túlvilággal." - részlet az Encyclopedia Fantasiából
Nézz szét a galériában!
Ajándéksorsolás 2021. január + Kredit AKCIÓ!
A tesztelés 50 árnyalata
HKK komplexitása, meccsek gyorsasága
Megnyílt a Sárkánykő webbolt
HKK pakliszerkesztő

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019
Termékismertető - Hatalom Kártyái - HKK junior
Termékismertető - HKK - Zén 2. expedíciója: Elfeledett barlangok

A lista folytatása...
Lapötletek (64437)
A tesztelés 50 árnyalata (17)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (7124)
HKK komplexitása, meccsek gyorsasága (21)
Alternativ HKK (53)
HKK kérdés? (45428)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Pókerjáték
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
Ajánlott böngésző, felbontás:
Internet Explorer, 1024x768
 

HKK Kiadói tervek - 2019


Kedves Játékosok! Reméljük mindenkinek termett HKK a karácsonyfa alatt, és készen álltok, hogy a sok kibontott csomagból összeállított paklikat az idei versenyeken is kipróbáljátok! Mi épphogy kipihentük a januári Mondocon rendezvényt, ahol ismét sok-sok látogatót tanítottunk meg HKK-zni. Az idei első HKK-s cikkünk a most már hagyományosnak számító kiadói tervekről fog szólni.

Januárban a hagyományoknak megfelelően egy új zénes megjelenéssel nyitunk, ami a Ködrelikviák nevet viseli. Ahogy a neve is mutatja, a mini-kiegészítő központi témája a köd ikon és a tárgyak lesznek. A Zénben 3 semlegesítő lap is helyet kapott, lesz mókás, és persze spoilernek szánt kártya is. További részleteket majd a hamarosan érkező beharangozóban olvashattok. A kiegészítőt először a januári beholderes versenyen, jan. 19-én lehet majd megvásárolni. A Zének ezután a szokásos rendszerben érkeznek, március, május, július, szeptember és jó eséllyel idén is lesz karácsonyi meglepetés Zén.

Júniusban érkezik az új HKK kiegészítő, az Élőholt Invázió, a június 15-ére tervezett Behós verseny ennek a frissen bontottja lesz, úgyhogy mindenki már most írja be a naptárjába, ne tervezzen akkorra más programot! Ahogy a neve is mutatja, a kiegészítő a jelenleg a Túlélők Földjén zajló eseményhez kapcsolódik, amely során Morgan, Leah avatárja átjárókat nyitott a Negatív síkra, amelyen keresztül élőholtak özönlöttek Ghallára. Az Élőholt invázió a megszokotthoz képest kisebb, könnyebben legyűjthető lesz (132 új lappal, amiből 52 ritka), viszont várhatóan ebben is lesznek foilos lapok. A kiegészítővel egy új játékmechanizmus is érkezik, amely során a képesség akkor sül ki, ha a lapot a gyűjtődből a Semmibe rakod. Azt, hogy milyen lapok is lesznek benne, a kiegészítő neve alapján mindenkinek a fantáziájára bízzuk. :)

Természetesen lesz év végi kiegészítő is, de erről több részletet csak nyáron tudunk majd mondani. Új alapkiadást erre az évre nem tervezünk. A 10. kiadásból ugyan már elég kevés van, de ha elfogyna, készítünk belőle egy kisebb, korlátozott utánnyomást, hogy 2019-ben még mindenképpen kitartson.

Korábban volt már szó a legendás célokról, amellyel még jobban meg akarjuk mozgatni idén a játékosközösséget, és a gyűjtőket is díjazni szeretnénk. Az idei évre 3 ilyen célt tűzünk ki elétek:

 • 1. Hozz el és mutass be egy teljes sorozatot az Alanori Olimpia kiegészítő lapjaiból a márciusi Beholderes versenyre! Mielőtt a márc. 23-i versenyt elkezdenénk, mindenkit, aki regisztrál az eseményre, leültetünk 1-1 asztalhoz, akárcsak egy frissen bontott verseny pakliellenőrzésénél. A teljes sorozatokat végigellenőrizzük. (A könnyebb ellenőrzés kedvéért megkérünk majd, hogy a lapokat rakd ABC sorrendbe.) Értelemszerűen, amíg a teljes ellenőrzéssel nem végeztünk, mindenki ülve marad. Az eddigi tapasztalat alapján ez nagyjából fél órát vesz igénybe, a verseny ennyivel tovább fog tartani, de ez a nevezők számától is függ.
  Minden egyes teljes sorozatot egy foilos A nagytanács ítéletével díjazunk, egy játékos több sorozatot is bemutathat, de legfeljebb hármat. Amennyiben a nevezések száma meghaladja a rendelkezésre álló foilos lapok számát, úgy az extra sorozatokért a lap nem foilos verziója jár majd. Az esemény előtt 1 hónappal megnyitjuk az internetes regisztrációt, ez alapján dől el a sorrend.
  Ha az eseményre valamilyen okból nem tudsz ellátogatni, javasoljuk, hogy keress valakit, akiben 100%-kosan megbízol, és a sorozatodat elviszi és bemutatja az eseményen, ugyanis ez az egyetlen ilyen lehetőség lesz, utólag, más időpontban, értelemszerű okokból a bemutatásra nem lesz lehetőség.

 • 2. Hozz el és mutass be egy teljes sorozatot a Gemina erdeje kiegészítő lapjaiból!
  A szabályok azonosak a fentiekkel, de az ajándék lap a B. Jagumir nevű, korábbi BDV-s lap foilos verziója lesz. Az időpontot még később véglegesítjük.

 • 3. Vegyél részt 6 különböző településen rendezett HKK versenyen 2019-ben, amelyet nem Pest megyében rendeznek!
  A feltételek a következők:
  A versenynek hivatalos, Beholder által támogatott versenynek kell lennie, amely legalább 1 hónappal a verseny megrendezése előtt már szerepelt a Beholder versenynaptárában.
  A versenyen nem lehet korlátozás a résztvevőkre játéktudás, lakhely vagy egyéb szempontok alapján (max. befogadóképesség alapján).
  Egy játékos egy napon csak egyszer teljesítheti a feltételt, és 2 egymást követő napon nem teljesítheti 100 km-nél közelebb levő helyszíneken.
  A verseny helyszínén fotót kell készíteni a verseny résztvevőivel. A fotón szerepeljen a résztvevők jól felismerhető képe, egy aznapi napilap, és készüljön a szabadban, a háttérben az adott település jól felismerhető jellemzőjével (vagy google mapson beazonosítható helyszínnel). Nagyszámú résztvevő esetén a játékosok szétoszthatók több fotóra is. A fotó készítése a versenyszervező dolga lesz, idén akkor minden általunk támogatott vidéki verseny esetén elvárjuk ezt a szervezőktől.

  A célt teljesítők díja egy foilos Techiánaflux lesz. A lapokat a cél teljesítésének sorrendjében ítéljük oda, és a következő Beholderes versenyen átvehetők.
  Amennyiben a foilos Techiánafluxok elfogynak, a verseny véget ér, továbbiakat szerezni nem lehet. A célnak lesz egy 2. „elméleti” lépése is, arra az esetre, ha a célt kevesen teljesítik, és maradnak meg lapok 2019 végéig. A maradék lapokból ekkor +1-et fog kapni mindenki 2020. januárjában, aki 10 ilyen versenyen részt vett. (Ha ezek száma meghaladja a lapok számát, akkor a sorrend fog számítani.)

 • Ne feledjétek, a BDV-ben már új lapok vannak, a Drakolder tor és Az elemek illúziója, a szintlépés jutalmak újra átvehetők, és ezek a lapok is összegyűjthetők. A retró lapok iránti nagy kereslet miatt készleteinket átválogattuk, és a BDV jutalmak közé bekerült néhány régi ultra-ritka lap is, így szeretnénk a gyűjtőket segíteni, hogy gyűjteményüket teljessé tehessék.

  Jó játékot kívánunk mindenkinek!

  Tihor Miklós és Makó Balázs

  Létrehozás: 2019. január 9. 11:28:52Utolsó frissítés: 2019. január 9. 11:59:38 Küldd el a cikket másoknak Nyomtatási forma


  Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

  © Beholder Kft., 2003 - 2021
  1680 Budapest, Pf. 4 | E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

  Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.