Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája
A számlanyitás folyamata
Árak + Jelenlét bónusz
Befizetési módok
Jelentkezési lap
Kedvezmények
Kipróbálás (10 ingyenes forduló)
Szabálykönyv
Új játékosoknak
Alanori Krónika kupon
Aukció
Beállítós UL
Bónuszok
Eseménynaptár
Hasznos Információk
Ismeretek hasonlítása
Kalandozók versenye
Karakternév-változtatás
Lemaradás vásárlása
Reinkarnáció
Statisztikák
Szavazások
Tesztcsata
Titanitdukát aukció
Tudástár
UL küldés
Beholder Labirintus
Memóriajáték
Mini-szójáték
Puzzle
Chat, üzenõfal
Fórumok
Közös Tudatok
Közös Tudatok Listája
KT-képességfa
Levelezési lista, IRC
Megosztott fordulók
Nyilvános fordulók
Miniolimpiák
Olimpiák
TF találkozó
AK Archívum
GN Archívum
Írások, novellák
Linkek
TF könyvek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Lady Terilien
Küldd el képeslapként!
Ha gazdag nemesember vagy, könnyen elhódíthatod Lady Terilien atyjának szívét azzal, ha a lánya körül legyeskedsz. Ha azonban a lány szívére pályázol, ne legyél más, csupán egy ágrólszakadt tolvajfiú, akinek alvilági tetteit nemes elvek vezérlik, szavai romantikusak, lelke szabad.
Nézz szét a galériában!
XLVI. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés
A Sötétség Kora - helyzetjelentés
XLVI. Alanori Mini Olimpia

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból
Aukciós statisztika
Az utolsó Aukciós Napon történtek

A lista folytatása...
Épülettervezői pályázat 2. (12)
A Sötétség Kora - helyzetjelentés (7)
Olimpiák eredmémyei (9)
A Sötétség Kora - retró történelmi esemény (17)
Tavaszi befizetési akció 2024.03.01. (péntek) - 2024.03.18. (1)
Tavaszi befizetési akció 2023.02.27. (hétfő) - 2022.03.10. (2)

További témák...

2024-04-13 02:28:34 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

54. Beholder Találkozó 2021.06.19. – Beszámoló

Majdnem egy év után ismét rendezhettünk Beholder Találkozót, amire 2021. június 19-én szombaton került sor. Sajnos a járványügyi szabályok miatt csak védettséggel lehetett részt venni a rendezvényen, ami miatt voltak, akik nem jöttek el.
Bár a védettségi kártyával nem rendelkezők is tudtak pl. zsákbamacskát venni, voltak akik éltek is a lehetőséggel.
A találkozón a nagytermet ismét a HKK-sok foglalták el, ahol a miniversenyek zajlottak. Mivel november közepe óta egy kártyaversenyünk volt, ezért már várták a HKK játékosok, hogy ismét hódolhassanak a hobbijuknak.
A kisebb létszám ellenére is a programok jó hangulatban teltek a játékosok jól érezték magukat.

A találkozó elmaradhatatlan része volt most is a Beholder Szeme Nassolda, ami csupa finomsággal várta az éhes kalandozókat.


Az Activity Party kicsit kevesebb létszámmal, de remek hangulpaatban telt.
Két lehetőség is volt a játékban való részvételre, amiben TF és VÚ játékosok is szerepeltek.
Most is két csapat (A és B) mutogatta el a választott témakörökből a feladványokat.
Néhány témakör: Lakásfelújítás, Karácsony, Ételek, Mondások-Közmondások, Krimi/Thiller Filmek-Sorozatok. Ezt a programot az első emeleten tartottuk, de a jó hangulat a földszintre is lehallatszott 1-1 feladat mutogatása közben.:) Most is születtek emlékezetes pillanatok. Az I. Partyt az A csapat nyerte, akik az A nevet adták maguknak. A II. Partyt a B csapat nyerte, akiknek a nevük szintén A volt... Értitek, ugye?:)

Gratulálunk mindenkinek, aki részt vett a játékban. Játékon belüli nyereményeiket már meg is kapták.

Mindent vagy Semmit! - avagy TP, LE a láthatáron. Ebben a játékban egy-egy TF-es, VÚ-s szövegrészlet volt kis szalagokra feliratozva, amiket az épületben helyeztünk el minden felé.
Az volt a lényeg, hogy az összes szövegrészleteket megtalálják a játékosok és sorrendbe egy plakátra felhelyezzék. Fontos volt, hogy a nyeremény csak akkor van meg, ha a TF-es és a VÚ-s szöveg is összeolvasható volt. A feladat meglepően gyorsan sikerült ezért a TF-esek 2021.06.23-tól két héten át plusz 10% TP-t kapnak a leölt szörnyekre. A VÚ-sok pedig plusz 5% Lélekenergiát a vadászatra 1 hétig 06.23-tól.

Online Kvíz Party egy új játékunk volt, amihez csak egy okostelefon kellett, némi internettel.
Természetesen különböző kvízkérdésekre kellett válaszolni. A selejtezőben a Beholderrel kapcsolatos kérdések voltak, a döntőben pedig általános kérdések. Minden kérdésre 30 másodpercük volt a játékosoknak és a gyorsaság alapján kaptak pontot. A top 4 került a döntőbe, amit egy TF-es játékos nyert meg, de mind a 4 döntős megkapta a játékon belüli nyereményt. A program jól mutatkozott be valószínűleg a következő találkozón megismételjük. Gratulálunk a nyerteseknek!

A TF Lottósorsolás sem maradt ki. Két sorsolás volt ismét. Kézi sorsolás: 2, 18, 19. Gépi sorsolás: 6, 10, 21. 1 találatos szelvényből volt most csak, de a TF-en már ezért is kaptak aranyat a karakterek. Öten pedig plusz nyereményként Lottó csokit is kaptak. Érdekesség, hogy a 3-as szám volt a, amit a legtöbben megtippeltek. Majd talán a következő talin ki is sorsoljuk.


Az előtérben megtalálhattátok a Beholder kvízt, a Beholder Okos Kódot vagy éppen a Képrejtvényt, ami most egy Különbségkeresés volt. Kicsit felrúgva a hagyományokat most nem az volt a kérdés, hogy mik a különbségek, hanem hogy mennyi különbséget találtok. Itt meg is tudjátok nézni még nem árulom el a megfejtést. :)

A Minijátékokkal most is sokan töltötték kellemesen az idejüket a nap végén jutalmaztunk is 12 játékost. A TF-esek egymást segítve tágították az elméjüket.:)

A „levelezős” játékunk rajongóinak (Túlélők Földje) ismét voltak extra programok/lehetőségek. A Túlélők Földje játékosoknak fórumot tartottunk, ahol komoly megbeszélés folyt a játékosok és a játékvezetés között.
Volt Túlélők Földje licit, ahol minden tétel gazdára lelet. A TF-esek összetartozása itt is megmutatkozott, hogy társukat segítve történt a licitálás.


A Végzetúr játékosok számára is tartottunk fórumot, ahol megvitattuk a játék aktuális problémáit, kérdéseid, köztük a sokmilliárd LE-s sajtolásokat. Szó esett új fejlesztésekről, és bemutattuk készülő új grafikus Végzetúr interfészünket, amellyel a VÚ új világán lehet majd játszani, akár mobiltelefonról is.
A VÚ játékosok is licitálhattak tárgyakra a liciten. Az előtérben több számítógépen minijátékokkal játszhattak. A vállalkozó kedvűek forgathattak szerencsekereket vagy válaszolhattak a kérdésekre a Kvíz olimpián. Nyereményeik játékon belüli tárgyak voltak.


A Tombolán most ismét volt meglepi nyeremény is nem csak játékon belüli vagy HKK-s nyeremények. A nagyterem foglaltsága miatt az első emeleten egy külön teremben volt a Tombola buli.
Családias jellegű, remek hangulatú volt a program szokás szerint. Jó látni, hogy már egyre több a HKK játékos is. A TF, VÚ, HKK nyeremények jó kezekbe kerültek most is.
Nem maradhatott el a cuki plüss nyeremény most sem a végén. Kétféle is volt egy Alfahím vérfarkas, ami egy nagyon cuki alvó kutya volt és egy fenevad dinó, ami pedig egy nagyon aranyos kis dinó volt. Mind a kettő nagy tetszésnek örvendett. Ezek TF-es nyertesekhez kerültek, a főnyeremény (Beholderes csomag) pedig egy Végzetúras játékosé lett.
Gratulálunk minden nyertesnek! Ne feledjétek: Ciromba.:) A HKK miniversenyeket a nagyteremben tartottuk, kényelmesen elfértek a játékosok.
31 játékos vett részt. 19 hagyományos és 11 frissen bontott versenyt tartottunk. A legtöbb pontot Nagy Dániel érte el Lassan járj! paklijával, 28-at, a legtöbb pontot csak bontott versenyeken indulva pedig Makó Gergely, 22-t, így ők örülhettek a választott új foilos ultraritka lapoknak.
Ezenkívül gazdára talált még 6 UR, 36 Homokdűnék, 40 Zén és rengeteg zsákbamacska is.


Az aukciók nyertesei és a kvíz megoldása: Végzetúr aukció nyertesei Túlélők Földje aukció nyertesei A Beholder kvíz megfejtése Különbségkeresés Vlagyimír díj eredményei

Mindenkinek köszönjük a részvételt és gratulálunk a nyertesnek! 2021.december 4-én ismét ezen a helyszínen várunk majd benneteket. Addig is kellemes időtöltést kívánunk a Beholder játékaival és mindenkinek szép nyarat!

Létrehozás: 2021. június 21. 11:09:28
Utolsó frissítés: 2021. június 23. 10:15:03
Nyomtatási forma


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.