Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája
A számlanyitás folyamata
Árak + Jelenlét bónusz
Befizetési módok
Jelentkezési lap
Kedvezmények
Kipróbálás (10 ingyenes forduló)
Szabálykönyv
Új játékosoknak
Alanori Krónika kupon
Aukció
Beállítós UL
Bónuszok
Eseménynaptár
Hasznos Információk
Ismeretek hasonlítása
Kalandozók versenye
Karakternév-változtatás
Lemaradás vásárlása
Reinkarnáció
Statisztikák
Szavazások
Tesztcsata
Titanitdukát aukció
Tudástár
UL küldés
Beholder Labirintus
Memóriajáték
Mini-szójáték
Puzzle
Chat, üzenõfal
Fórumok
Közös Tudatok
Közös Tudatok Listája
KT-képességfa
Levelezési lista, IRC
Megosztott fordulók
Nyilvános fordulók
Miniolimpiák
Olimpiák
TF találkozó
AK Archívum
GN Archívum
Írások, novellák
Linkek
TF könyvek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Lady Terilien
Küldd el képeslapként!
Ha gazdag nemesember vagy, könnyen elhódíthatod Lady Terilien atyjának szívét azzal, ha a lánya körül legyeskedsz. Ha azonban a lány szívére pályázol, ne legyél más, csupán egy ágrólszakadt tolvajfiú, akinek alvilági tetteit nemes elvek vezérlik, szavai romantikusak, lelke szabad.
Nézz szét a galériában!
XLVI. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés
A Sötétség Kora - helyzetjelentés
XLVI. Alanori Mini Olimpia

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Aukciós statisztika
Az utolsó Aukciós Napon történtek
Tudatunk hatalma II. (588. tudati képesség)

A lista folytatása...
Épülettervezői pályázat 2. (11)
A Sötétség Kora - helyzetjelentés (7)
Olimpiák eredmémyei (9)
A Sötétség Kora - retró történelmi esemény (17)
Tavaszi befizetési akció 2024.03.01. (péntek) - 2024.03.18. (1)
Tavaszi befizetési akció 2023.02.27. (hétfő) - 2022.03.10. (2)

További témák...

2024-04-17 00:37:54 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

52. Beholder Találkozó – 2019.11.23. - Beszámoló


2019. november 23-án, szombaton rendeztük meg az 52. Beholder Találkozót és a XXIII. Végzetúr találkozót. A Beholder új játékának az Argum Citynek a játékosait is szívesen láttuk a találkozón, ahol külön kvízzel és fórummal vártuk őket is. A hagyományokat megtartva a legújabb HKK kiegészítő, ami most a Tükördimenzió volt szintén a találkozó napján jelent meg. A lelkes játékosok a miniversenyeken már ki is próbálhatták a lapokat és ismét díjaztuk egy kupával a nap legjobb játékosát. Rengeteg zsákbamacskát osztottunk ki most is a HKK-soknak. Egy kis extra meglepetést is találhatott valaki, ami egy Macskanyelv volt. Természetesen a csoki nem volt „bemacskázva”, el kellett kérni.


A találkozó elmaradhatatlan része volt a Beholder Szeme Nassolda, ami csupa finomsággal várta az éhes kalandozókat, de a játékosok a már szokásos programokat most sem hiányolhatták. Ezek egyike volt a XXX. Alanori Íjászverseny, ahol megmutathatták a játékosok mennyit fejlődött az íjász szakértelmük fél év alatt. Sok lelkes játékos volt most is, a nyerteseket érmekkel, játékon belüli nyereményekkel jutalmaztuk.

Az Activity Party sem maradhatott ki. Most is két csapat rajzolt és mutogatott rendületlenül. Most is több témakör került terítékre, többek között: Híres festmények, Verscímek vagy éppen az Argum City. Gratulálunk mindenkinek, aki részt vett a játékban.


A csapatversenyt most Városi Arénának neveztük el, ahol 3 csapat vehetett részt egy nagyon jó hangulatú megmérettetésben. Voltak szellemi és fizikai kihívások, de a csapatok rendületlenül vették az akadályokat. Az A, B, és C csapat a végén ebben a sorrendben is végzett. Mindenki kapott egyéni jutalmat, de a játékosok a TF-eseknek és a VÚ-soknak is szereztek extra jutalmat.
A TF nyeremény: +10% TP a leölt szörnyekre 2019.11.27.- 2019.12.17-ig.
VÚ-s nyeremény: +5% lélekenergia a vadászatra 1 hétig, azaz 2019.11.27-2019.12.04-ig.
Gratulálunk a csapatoknak!


A TF Lottósorsolás számai: Kézi sorsolás: 22, 27, 29. Gépi sorsolás: 4, 22, 29. 1 találatos szelvények voltak most csak, a nyereményeket aranyban már meg is kapták a karakterek. A tárgynyeremény sorsolásán pedig Lottó csokit kapott 5 szerencsés. Nyáron reméljük több szerencsés nyertes lesz.


A nagyteremben ismét megtalálhattátok a Beholder kvízt, a Beholder Okos Kódot vagy éppen a Képrejtvényt. A Minijátékokkal pedig most is sokan tölthették kellemesen az idejüket a nap végén jutalmaztunk is 12 játékost.


A két „levelezős” játékunk rajongóinak (Túlélők Földje és Ősök Városa) ismét voltak extra programok/lehetőségek. A Túlélők Földje játékosoknak fórumot tartottunk, ahol komoly megbeszélés folyt a játékosok és a játékvezetés között. Volt Titanitdukát Aukció, valamint Túlélők Földje licit, a játékosok megkapták az Olimpiai fordulóikat is. Az olimpiai nyereményekkel párhuzamosan kiosztottuk a Vlagyimir-díjakat is.
Az Ősök városa játékosok is gazdagodhattak pár játékon belüli tárggyal és extra jutalomként a 20 éves születésnap alkalmából kupával vagy csokival kedveskedtünk a találkozón megjelent ŐV-seknek.


A Végzetúr játékosok számára is tartottunk fórumot. A VÚ játékosok is licitálhattak tárgyakra a liciten. A nagyteremben több számítógépen is minijátékokkal lehetett játszani A vállalkozó kedvűek forgathattak szerencsekereket vagy válaszolhattak a kérdésekre a Kvíz olimpián. Nyereményeik játékon belüli tárgyak voltak.

A HKK miniversenyeket most 2 teremben tartottuk, külön a frissen bontottat és külön a hagyományost. Ennek és a szép játékoslétszámnak köszönhetően 56 darab 4 fős bontott versenyt és 25 darab 8 fős hagyományos versenyt tudtunk rendezni, ami abszolút rekord! A bontottakon 36 játékos indult, a hagyikon pedig 35 (némi átfedés volt). A két legeredményesebb játékos holtversenyben Kecskeméthy Zsolt és Buzás Norbert voltak, mindketten 32 pontot értek el, csak bontott versenyen. Ők vihették el az 1-1 foilos új UR lapot. Rajtuk kívül a bontotton még 8-an, a hagyin pedig 13-an tudtak ultra-ritkát beváltani! Emellett kiosztottunk 65 csomag Tükördimenziót és 72 csomag Zént is, szóval igazi nyereményesőnek örülhettek a résztvevők, szinte senki sem távozott üres kézzel!

A Tombolán is már a megszokott TF, VÚ, HKK és Meglepetés nyereményekkel vártuk a játékosokat. Nem maradhatott el a cuki plüss nyeremény sem, ami most a Tudós teknős névre hallgatott.


Az aukciók és kvízek nyertesei és megoldásai:
Végzetúr aukció nyertesei Túlélők Földje aukció nyertesei Titanitdukát aukció licitek Vlagyimir-díj A Beholder kvíz megfejtése Argum City kvíz megfejtése A Képrejtvény megfejtése

Mindenkinek köszönjük a részvételt és gratulálunk a nyertesnek! 2020. június 20-án ismét ezen a helyszínen várunk majd benneteket. Addig is kellemes időtöltést kívánunk a Beholder játékaival!


Létrehozás: 2019. november 26. 10:37:20
Utolsó frissítés: 2019. november 27. 09:18:35
Nyomtatási forma


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.