Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
HKK – Ősi Káosz november 25.
Zén Legendái: Trollok szeptember 16.
A pillanat képe
Szörny a mocsárban
(Kalandok Földje szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
A láp minden molekulája egyszerre mozdul, amikor az iszapgólem úgy dönt, megmutatja magát. Talán nem is kellene megvárni, míg a szörny öntudatra ébred, hiszen olyan mindegy, előbb vagy utóbb választod a menekülést célodul.
Nézz szét a galériában!
HKK Kiadói tervek 2024, Versenynaptár
II. Hungarian Card Expo
Ősi káosz lapelemzés, második rész
59. Beholder Találkozó 2023.11.25. - Beszámoló
Ősi Káosz ritkák

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8064)
Rekordok, érdekességek (20)
Lapötletek (64895)
Ősi káosz lapelemzés, első rész (30)
HKK Kiadói tervek 2024, Versenynaptár (31)
HKK kérdés? (46989)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

XIII. Nyugat-Magyarországi HKK Találkozó - 2022.Idén is vár mindenkit a Hatalom Kártyái talán legnagyobb volumenű vidéki Találkozója. Az idei évben az alábbi szabályok mentén kerül az esemény lebonyolításra.

  Helyszín
  A rendezvényt a Sárkánybarlangban tartjuk meg. Az első 2 napon délután 4 óráig zártkörű rendezvényként csak mi vagyunk ott, utána nyitnak a vendégek számára is, a harmadik nap végig zártkörű rendezvényként kerül megtartásra az esemény. Cím: 7621 Pécs, Klímó György utca 18. A verseny egy pincehelységben lesz megtartva, így érdemes a fázósak számára melegen öltözni.

  Időpont
  Időpont: 2021. július 29-31. (péntek-vasárnap)
  Akik a teljes bajnokságra neveznek, két nevezési csomag közül választhatnak:
  - 10.000 Ft-os csomag: A játékos részt vehet az első és a második nap versenyén, amelyen ultraritkát, illetőleg Résföld kiegészítőket nyerhet. Ingyen nevezhet továbbá az első nap délutáni játékára. Ezenkívül esélye van bekerülni a 3. napi döntőre, ahol a végső győzelemért harcolhat, ha pedig kiesik, 3.000 Ft-ért nevezhet a vígaszdraftra.
  - 7.000 Ft-os csomag: A játékos részt vehet az első és a második nap versenyén. Ezenkívül esélye van bekerülni a 3. napi döntőre, ahol a végső győzelemért harcolhat, ha pedig kiesik, 3.000 Ft-ért nevezhet a vigaszdraftra. Ingyen nevezhet továbbá az első nap délutáni játékára. Kiegészítőket azonban az 1-2. napon nem nyerhet, csak a 3. napon részesülhet díjazásban, illetőleg ultraritkák nyerhet, ha az élmezőnyben végez.

  A tavalyihoz képest az 1.000 Ft-os drágulás azért van, mert 4 kiegészítőből lesz a harmadik nap draftja, a kiesők viszont, amennyiben nem vesznek részt a vígaszdrafton, ezt a plusz egy kiegészítőt mindenképpen megkapják.

  Az előnevezők bármelyik csomag választása esetén az alábbi kedvezményekre jogosult a játékos (mindegyik kedvezmény a drágább csomagban 2.000, az olcsóbb csomagban 1.500 Ft-ot ér, a kedvezmények összevonhatók):
  - 18. életévét be nem töltött játékosok.
  - Amatőr játékosok.
  - Kezdő játékosok (Kezdő Ligában indulás szabályai alapján).
  - 50 km-nél messzebbről érkező játékosok.
  - Azon pécsi játékosok, akik vállalják, hogy szállást adnak nem pécsi játékosoknak (csak egyszer).

  Akik csak egy napra szeretnének jönni, azok az alábbi nevezési díjakkal nevezhetnek (ami után a fenti kedvezmények nem járnak):
  1. nap: 2.000 Ft
  2. nap: 2.000 Ft
  3. nap (csak a vigaszdraftra lehet nevezni): 6.000 Ft
  Akik a bajnokságra neveznek, vagy a bajnokságban nem vesznek részt, de a harmadik napi drafton ott szeretnének lenni, azok számára KÖTELEZŐ ELŐRE NEVEZNI ÍRÁSBAN (e-mailben, Facebookon, Beholder fórumon), július 24-ig. (Nevezni a versenyre ezt követően is lehet, de az már nem minősül előnevezésnek). Az előnevezés feltétele a TELJES NEVEZÉSI DÍJ befizetése a szervezőnek személyesen vagy a 11773315-00583127-00000000 számlaszámra történő befizetéssel/átutalással (Szabó András, OTP).

  Azok számára, akik csak az 1. vagy a 2. nap valamelyikére szeretnének jönni (esetleg mindkettőre), nem kötelező az előre fizetés, viszont kérem őket is, hogy az optimális rendelés érdekében jelezzék részvételi szándékukat.
  A RENDEZVÉNY CSAK AKKOR KERÜL MEGTARTÁSRA, HA LEGALÁBB 15 ELŐRE NEVEZŐ JÁTÉKOS VAN JÚLIUS 17-IG. Ha nincs 15 nevező, akkor csak a kiemelt verseny lesz megtartva szeptember 4-én.
  Az első napon Hagyományos versenyre kerül sor az Új Nemzedék Szabályok alkalmazásával. Ezen a versenyen indulási jogot lehet szerezni a Nemzeti Bajnokságra!
  A második napon a Nemzeti Bajnokság 2. napjával egyező formátumra kerül sor. Ez a verseny kiemelt vidéki verseny lesz, tehát létszámtól függetlenül jár érte HSZ pont és 4 ultraritka lap kerül kiosztásra.
  A harmadik napon Frissen bontott válogatós versenyre kerül sor 4 csomagból a (pontos elosztás később). 25 főtől a legjobb 16, 18 főtől a legjobb 12, alatta a legjobb 8 vehet részt ezen a versenyen. A harmadik napon a vígaszdraftra is sor kerül a kieső játékosok, valamint a további érdeklődők részére, ugyanolyan a kiegészítőkből, mint a döntő drafton.

  12 fő esetén a 3. nap két hatfős csoportba kezdődik, ahova az első 2 nap alapján az 1-2. helyezett 3, a 3-4. 2, az 5-6. 1 pontot visz magából. A csoportelsők automatikusan az első 4-be jutnak, a 2-3. helyezettek az elődöntőbe jutásért játszanak. Onnantól egyenes kieséssel megy tovább a játék.
 • HKK Pubquiz
  Műveltségi vetélkedő
 • Nevezési díj: 500 Ft/fő (bajnokságban részt vevőknek ingyenes).
  2-4 fős csapatok jelentkezését váljuk egy játékra, ami részben HKK-s kérdésekből áll. A győztes csapat ajándékban részesül.

 • HKK nyereményjáték
 • Nevezési díj 500 Ft (pénteki napokon játszóknak ingyenes).
  Egy Hkk-val kapcsolatos rejtvényt kell megfejteni! Aki a legjobban teljesít, nyereményben részesül.

 • HKK Activity
 • Nevezési díj: 500 Ft/fő (bajnokságban részt vevőknek ingyenes).
  A korábbi évekhez hasonlóan lesz HKK Activity, ahol HKK-s és egyéb feladatok megoldásával lehet pontokat szerezni. A legtöbb pontot szerző és a legszerencsésebb csapatokat külön díjazzuk.

 • Laptervező verseny
 • Nevezési díj: 500 ft/fő (szombati napon játszóknak ingyenes).
  Tervezz egy Hkk lapot és nyerj! A lapötletet szombaton az Activity végéig adhatjátok le! A laptervnek tartalmaznia kell egy Hkk lap minden fontos paraméterét (szín, típus, költség, statok, leírás – színesítő szöveg nem kötelező). A legjobb ötletek készítői ajándékban részesülnek, valamint a legjobb ötletek felkerülnek a következő tesztlistára (ezek a lapok legkorábban a 2023-as őszi kiegészítőben jelenhetnek meg, így az erősségüket ehhez lőjétek!). A játékban a Hkk aktuális tesztelői nem vehetnek részt, ugyanakkor ajándék fejében részt vehetnek a kiértékelésben.
  Az első nap 1-2. helyezettje ultraritka lapot kap, a másodikat napon az első 3 helyezett és a legjobb amatőr játékos is. Ezenkívül a nevezők játékosok száma (a 6.000 Ft-ért nevezetteket nem figyelve) + 5 darab Résföld kiegészítő kerül mindkét nap kiosztásra. A harmadik napot követően az első 4 helyezett, valamint a vígaszdraft győztese kap ultraritka lapot. Ezen kívül kiosztásra kerül a nevezési díj értéke, amelyből a draft paklikat vesszük meg, és a maradék nevezési díjból vásárolt kiegészítőket az alábbiak szerint osztjuk ki:
  I. helyezett: A maradék nevezési díj értékének 50%-a.
  II. helyezett: A maradék nevezési díj értékének 30%-a.
  III-IV. helyezett: A maradék nevezési díj értékének 10-10%-a.

  A többi helyezett a nevezettek függvényében HKK kiegészítőket kap. Ezen kívül a draft során szerzett lapjait az összes játékos megtarthatja.
  A Pécsen kívüli versenyzők kollégiumban lesznek elszállásolva, ennek áráról a későbbiekben tudok információval szolgálni, várhatóan 2000 és 3000 Ft között lesz éjszakánként. Néhány embert a pécsi versenyzők el tudnak szállásolni (az eddigi években szinte az összes versenyzőnek tudtunk szállást biztosítani). Mivel nem áll szándékunkban kiemelni embereket, akiknek ingyenes a szállás, másokkal meg mindent megfizettetni, ezért miután eldöntöttük, ki alszik kollégiumban és ki valamelyik pécsi versenyzőnél, kiszámoljuk, hogy a kollégiumi díj összesen mennyire jön ki az ott alvóknak, majd elosztjuk annyi fele, ahányan a kollégiumban és a versenyzőknél összesen szállást igényelnek. Így mindenki ugyanannyit fizet, és senkinek sem lesz túl drága a szállás. Nevezési kedvezmény szállás nyújtásáért csak azok után jár, akik ebbe a közös fizetésbe beleegyeznek. Ha valaki baráti alapon, ingyen ad szállást egy ismerősének, annak nem! Az étkezését mindenki egyénileg oldja meg, ugyanakkor a helyszínünk szomszédságában található egy étterem-pizzéria, ahonnan áthozzák a rendeléseinket.
  Jelentkezni a 06-30-575-3214-es telefonszámom, valamint a szabo_andras88@freemail.hu, illetőleg az andras.dr.szabo@gmail.com e-mail címen lehet! Az esetleges kérdéseket ugyanitt lehet feltenni.

Szeretettel vár Pécsre mindenkit Szabó András, versenyszervező!

Létrehozás: 2022. június 27. 13:28:47
Utolsó frissítés: 2022. június 27. 13:30:05
Nyomtatási forma


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2023
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.