Vissza a Főoldalra
 
Hatalom Kártyái

Milyen legyen a májusi páros verseny formátuma?

1) hagyományos új nemzedék
2) tiltott mágia új nemzedék
3) hagyományos káosz
4) tiltott mágia káosz

(A szavazáshoz be kell jelentkezned!)
További szavazások...
Fórum a témához...

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Dezintegráció
(Túlélők Földje varázslat)
Küldd el képeslapként!
"He-he! Csak nem porrá omlott a kis barátod? Siess összeszedni a hamut, mielőtt még elfújja a szél!" - Urgod gonoszkodásaiból
Nézz szét a galériában!
XLVI. Alanori Mini Olimpia
Board Game Expo 2024.05.18-19.
HKK Tiltott mágia döntő videó
Májusi verseny formátuma
Beholderes HKK verseny március 16. - Versenybeszámoló

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
Excelsior (1002)
A májusi verseny páros legyen vagy egyéni? (ÚN-ről és formátumról 2-3. körben szavazunk) (30)
HKK kérdés? (47065)
Lapötletek (64943)
[HKK Piac] Régi lapok (1521)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9480)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

XIII. Nyugat-Magyarországi HKK Találkozó - 2022.



Idén is vár mindenkit a Hatalom Kártyái talán legnagyobb volumenű vidéki Találkozója. Az idei évben az alábbi szabályok mentén kerül az esemény lebonyolításra.

    Helyszín
    A rendezvényt a Sárkánybarlangban tartjuk meg. Az első 2 napon délután 4 óráig zártkörű rendezvényként csak mi vagyunk ott, utána nyitnak a vendégek számára is, a harmadik nap végig zártkörű rendezvényként kerül megtartásra az esemény. Cím: 7621 Pécs, Klímó György utca 18. A verseny egy pincehelységben lesz megtartva, így érdemes a fázósak számára melegen öltözni.

    Időpont
    Időpont: 2021. július 29-31. (péntek-vasárnap)
    Akik a teljes bajnokságra neveznek, két nevezési csomag közül választhatnak:
    - 10.000 Ft-os csomag: A játékos részt vehet az első és a második nap versenyén, amelyen ultraritkát, illetőleg Résföld kiegészítőket nyerhet. Ingyen nevezhet továbbá az első nap délutáni játékára. Ezenkívül esélye van bekerülni a 3. napi döntőre, ahol a végső győzelemért harcolhat, ha pedig kiesik, 3.000 Ft-ért nevezhet a vígaszdraftra.
    - 7.000 Ft-os csomag: A játékos részt vehet az első és a második nap versenyén. Ezenkívül esélye van bekerülni a 3. napi döntőre, ahol a végső győzelemért harcolhat, ha pedig kiesik, 3.000 Ft-ért nevezhet a vigaszdraftra. Ingyen nevezhet továbbá az első nap délutáni játékára. Kiegészítőket azonban az 1-2. napon nem nyerhet, csak a 3. napon részesülhet díjazásban, illetőleg ultraritkák nyerhet, ha az élmezőnyben végez.

    A tavalyihoz képest az 1.000 Ft-os drágulás azért van, mert 4 kiegészítőből lesz a harmadik nap draftja, a kiesők viszont, amennyiben nem vesznek részt a vígaszdrafton, ezt a plusz egy kiegészítőt mindenképpen megkapják.

    Az előnevezők bármelyik csomag választása esetén az alábbi kedvezményekre jogosult a játékos (mindegyik kedvezmény a drágább csomagban 2.000, az olcsóbb csomagban 1.500 Ft-ot ér, a kedvezmények összevonhatók):
    - 18. életévét be nem töltött játékosok.
    - Amatőr játékosok.
    - Kezdő játékosok (Kezdő Ligában indulás szabályai alapján).
    - 50 km-nél messzebbről érkező játékosok.
    - Azon pécsi játékosok, akik vállalják, hogy szállást adnak nem pécsi játékosoknak (csak egyszer).

    Akik csak egy napra szeretnének jönni, azok az alábbi nevezési díjakkal nevezhetnek (ami után a fenti kedvezmények nem járnak):
    1. nap: 2.000 Ft
    2. nap: 2.000 Ft
    3. nap (csak a vigaszdraftra lehet nevezni): 6.000 Ft
    Akik a bajnokságra neveznek, vagy a bajnokságban nem vesznek részt, de a harmadik napi drafton ott szeretnének lenni, azok számára KÖTELEZŐ ELŐRE NEVEZNI ÍRÁSBAN (e-mailben, Facebookon, Beholder fórumon), július 24-ig. (Nevezni a versenyre ezt követően is lehet, de az már nem minősül előnevezésnek). Az előnevezés feltétele a TELJES NEVEZÉSI DÍJ befizetése a szervezőnek személyesen vagy a 11773315-00583127-00000000 számlaszámra történő befizetéssel/átutalással (Szabó András, OTP).

    Azok számára, akik csak az 1. vagy a 2. nap valamelyikére szeretnének jönni (esetleg mindkettőre), nem kötelező az előre fizetés, viszont kérem őket is, hogy az optimális rendelés érdekében jelezzék részvételi szándékukat.
    A RENDEZVÉNY CSAK AKKOR KERÜL MEGTARTÁSRA, HA LEGALÁBB 15 ELŐRE NEVEZŐ JÁTÉKOS VAN JÚLIUS 17-IG. Ha nincs 15 nevező, akkor csak a kiemelt verseny lesz megtartva szeptember 4-én.
    Az első napon Hagyományos versenyre kerül sor az Új Nemzedék Szabályok alkalmazásával. Ezen a versenyen indulási jogot lehet szerezni a Nemzeti Bajnokságra!
    A második napon a Nemzeti Bajnokság 2. napjával egyező formátumra kerül sor. Ez a verseny kiemelt vidéki verseny lesz, tehát létszámtól függetlenül jár érte HSZ pont és 4 ultraritka lap kerül kiosztásra.
    A harmadik napon Frissen bontott válogatós versenyre kerül sor 4 csomagból a (pontos elosztás később). 25 főtől a legjobb 16, 18 főtől a legjobb 12, alatta a legjobb 8 vehet részt ezen a versenyen. A harmadik napon a vígaszdraftra is sor kerül a kieső játékosok, valamint a további érdeklődők részére, ugyanolyan a kiegészítőkből, mint a döntő drafton.

    12 fő esetén a 3. nap két hatfős csoportba kezdődik, ahova az első 2 nap alapján az 1-2. helyezett 3, a 3-4. 2, az 5-6. 1 pontot visz magából. A csoportelsők automatikusan az első 4-be jutnak, a 2-3. helyezettek az elődöntőbe jutásért játszanak. Onnantól egyenes kieséssel megy tovább a játék.
  • HKK Pubquiz
    Műveltségi vetélkedő
  • Nevezési díj: 500 Ft/fő (bajnokságban részt vevőknek ingyenes).
    2-4 fős csapatok jelentkezését váljuk egy játékra, ami részben HKK-s kérdésekből áll. A győztes csapat ajándékban részesül.

  • HKK nyereményjáték
  • Nevezési díj 500 Ft (pénteki napokon játszóknak ingyenes).
    Egy Hkk-val kapcsolatos rejtvényt kell megfejteni! Aki a legjobban teljesít, nyereményben részesül.

  • HKK Activity
  • Nevezési díj: 500 Ft/fő (bajnokságban részt vevőknek ingyenes).
    A korábbi évekhez hasonlóan lesz HKK Activity, ahol HKK-s és egyéb feladatok megoldásával lehet pontokat szerezni. A legtöbb pontot szerző és a legszerencsésebb csapatokat külön díjazzuk.

  • Laptervező verseny
  • Nevezési díj: 500 ft/fő (szombati napon játszóknak ingyenes).
    Tervezz egy Hkk lapot és nyerj! A lapötletet szombaton az Activity végéig adhatjátok le! A laptervnek tartalmaznia kell egy Hkk lap minden fontos paraméterét (szín, típus, költség, statok, leírás – színesítő szöveg nem kötelező). A legjobb ötletek készítői ajándékban részesülnek, valamint a legjobb ötletek felkerülnek a következő tesztlistára (ezek a lapok legkorábban a 2023-as őszi kiegészítőben jelenhetnek meg, így az erősségüket ehhez lőjétek!). A játékban a Hkk aktuális tesztelői nem vehetnek részt, ugyanakkor ajándék fejében részt vehetnek a kiértékelésben.
    Az első nap 1-2. helyezettje ultraritka lapot kap, a másodikat napon az első 3 helyezett és a legjobb amatőr játékos is. Ezenkívül a nevezők játékosok száma (a 6.000 Ft-ért nevezetteket nem figyelve) + 5 darab Résföld kiegészítő kerül mindkét nap kiosztásra. A harmadik napot követően az első 4 helyezett, valamint a vígaszdraft győztese kap ultraritka lapot. Ezen kívül kiosztásra kerül a nevezési díj értéke, amelyből a draft paklikat vesszük meg, és a maradék nevezési díjból vásárolt kiegészítőket az alábbiak szerint osztjuk ki:
    I. helyezett: A maradék nevezési díj értékének 50%-a.
    II. helyezett: A maradék nevezési díj értékének 30%-a.
    III-IV. helyezett: A maradék nevezési díj értékének 10-10%-a.

    A többi helyezett a nevezettek függvényében HKK kiegészítőket kap. Ezen kívül a draft során szerzett lapjait az összes játékos megtarthatja.
    A Pécsen kívüli versenyzők kollégiumban lesznek elszállásolva, ennek áráról a későbbiekben tudok információval szolgálni, várhatóan 2000 és 3000 Ft között lesz éjszakánként. Néhány embert a pécsi versenyzők el tudnak szállásolni (az eddigi években szinte az összes versenyzőnek tudtunk szállást biztosítani). Mivel nem áll szándékunkban kiemelni embereket, akiknek ingyenes a szállás, másokkal meg mindent megfizettetni, ezért miután eldöntöttük, ki alszik kollégiumban és ki valamelyik pécsi versenyzőnél, kiszámoljuk, hogy a kollégiumi díj összesen mennyire jön ki az ott alvóknak, majd elosztjuk annyi fele, ahányan a kollégiumban és a versenyzőknél összesen szállást igényelnek. Így mindenki ugyanannyit fizet, és senkinek sem lesz túl drága a szállás. Nevezési kedvezmény szállás nyújtásáért csak azok után jár, akik ebbe a közös fizetésbe beleegyeznek. Ha valaki baráti alapon, ingyen ad szállást egy ismerősének, annak nem! Az étkezését mindenki egyénileg oldja meg, ugyanakkor a helyszínünk szomszédságában található egy étterem-pizzéria, ahonnan áthozzák a rendeléseinket.
    Jelentkezni a 06-30-575-3214-es telefonszámom, valamint a szabo_andras88@freemail.hu, illetőleg az andras.dr.szabo@gmail.com e-mail címen lehet! Az esetleges kérdéseket ugyanitt lehet feltenni.

Szeretettel vár Pécsre mindenkit Szabó András, versenyszervező!

Létrehozás: 2022. június 27. 13:28:47
Utolsó frissítés: 2022. június 27. 13:30:05
Nyomtatási forma


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.