Vissza a Főoldalra
 
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Azt a döntést hoztuk, hogy az egyszínűség egyedisége formátumon bizonyos hatásoknál nem kell megmutatni a kezet annak igazolására, hogy csak egyszínű lapok vannak a kezedben, hiszen ez mindig teljesül. Egyetértesz ezzel, vagy szerinted jobb, ha a kezet ugyanúgy kell mutatni ilyenkor is?

1) Igen, maradjon így.
2) Nem kell ez a kivétel.
3) A szabályalkotókra bízom.

(A szavazáshoz be kell jelentkezned!)
További szavazások...
Fórum a témához...
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett

Hírek, változások
Mi is az a HKK?
Hogyan kezdjek játszani?
Megjelent kiegészítők
Teljes szabálykönyv
HKK Kódex
Sorsoló program
Őslich szabályok
HKK-t forgalmazó boltok
HKK klubok
Lapkereső
Tiltott és módosított lapok
Versenykiírások
Lezajlott versenyek
Mai versenyek
Profi pontok és versenyzők
Hatalom Szövetsége
Hatalom Szövetsége tabella
Nemzeti bajnokság
Kiemelt vidéki versenyek
Versenyszabályok
Versenyszervezőknek
Chat, üzenõfal
Fórumok
Szavazások
HKK találkozó
Legendás cél
Toplisták
Pakliszerkesztő
Pakliszerkesztő (mobilos verzió)
Megosztások
Memóriajáték
Memóriajáték - Alfa
Kerátor Műhelye
HKK 20 Puzzle
HKK Puzzle
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
HKK Blog
HKK Toborzás
HKK Védnöki Program
AK Archívum
Paklileírások
Írások, novellák
TF és ŐV könyvek
Letöltés
HKK Videók
Gyakori kérdések
Kérdezz-felelek
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Zén Legendái: A fény gyermekei szeptember 18.
Hatalom Kártyái - Kristályláz július 17.
A pillanat képe
Vámpírvadászat
(Túlélők Földje életkép)
Küldd el képeslapként!
"Midőn Lord Daramoula kikelt a sírjából, átdöftük szívét a fakaróval... Ruhájának béléseiben azonban nem találtunk a hőn áhított pálcájából... Aztán dübörgő léptek figyelmeztettek arra, hogy miért... Csak a szolgájával végeztünk..." - egy rég halott varázsló megfejtett emlékbuborékjának tartalma
Nézz szét a galériában!
Válogatós verseny - 2021. szeptember 18.
Előrendelhető a legújabb Zén Legendái minikiegészítő A fény gyermekei
Új Zén: A fény gyermekei
Tükördimenzió akció - 2021.09.08. - 2021.09.15.
Tükördimenzió Legendás cél sorbemutató

A lista folytatása...
Hatalom Kártyái - Gyakori Kérdések - forrásra immúnis
Termékismertető - Hatalom Kártyái - Homokdűnék
Termékismertető - Hatalom Kártyái - Kristályláz
Termékismertető - Hatalom Kártyái - 11. kiadás

A lista folytatása...
HKK pakliszerkesztő (173)
Tükördimenzió akció - 2021.09.08. - 2021.09.15. (24)
[HKK Piac] Lapokat keresek (28377)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (7294)
Új Zén: A fény gyermekei (43)
Kombók a HKK-ban (5964)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

XII. Nyugat-Magyarországi HKK Találkozó - 2021.

  Helyszín
  A rendezvényt új helyszínen, a Sárkánybarlangban tartjuk meg. Az első 2 napon délután 4 óráig zártkörű rendezvényként csak mi vagyunk ott, utána nyitnak a vendégek számára is, a harmadik nap végig zártkörű rendezvényként kerül megtartásra az esemény. Cím: 7621 Pécs, Klímó György utca 18. A verseny egy pincehelységben lesz megtartva, így érdemes a fázósak számára melegen öltözni.

  Időpont
  Időpont: 2021. szeptember 3-5. (péntek-vasárnap)
   Akik a teljes bajnokságra neveznek, két nevezési csomag közül választhatnak:
   - 8.000 Ft-os csomag: A játékos részt vehet az első és a második nap versenyén, amelyen ultraritkát, illetőleg Kristályláz kiegészítőket nyerhet. Ingyen nevezhet továbbá az első nap délutáni játékára. Ezenkívül esélye van bekerülni a 3. napi döntőre, ahol a végső győzelemért harcolhat, ha pedig kiesik, 2.500 Ft-ért nevezhet a vigaszdraftra.
   - 6.000 Ft-os csomag: A játékos részt vehet az első és a második nap versenyén. Ezenkívül esélye van bekerülni a 3. napi döntőre, ahol a végső győzelemért harcolhat, ha pedig kiesik, 2.500 Ft-ért nevezhet a vigaszdraftra. Ingyen nevezhet továbbá az első nap délutáni játékára. Kiegészítőket azonban az 1-2. napon nem nyerhet, csak a 3. napon részesülhet díjazásban, illetőleg ultraritkák nyerhet, ha az élmezőnyben végez.

   A tavalyihoz képest az 1.000 Ft-os drágulás azért van, mert 4 kiegészítőből lesz a harmadik nap draftja, a kiesők viszont, amennyiben nem vesznek részt a vígaszdrafton, ezt a plusz egy kiegészítőt mindenképpen megkapják.

   Az előnevezők bármelyik csomag választása esetén az alábbi kedvezményekre jogosult a játékos (mindegyik kedvezmény 1000 Ft-ot ér, a kedvezmények összevonhatók):
   - 18. életévét be nem töltött játékosok.
   - Amatőr játékosok.
   - Kezdő játékosok (Kezdő Ligában indulás szabályai alapján).
   - 50 km-nél messzebbről érkező játékosok.
   - Azon pécsi játékosok, akik vállalják, hogy szállást adnak nem pécsi játékosoknak (játékosonként 1.000 Ft, utólagos elszámolással).

   Akik csak egy napra szeretnének jönni, azok az alábbi nevezési díjakkal nevezhetnek (ami után a fenti kedvezmények nem járnak):
   1. nap: 1.500 Ft
   2. nap: 1.500 Ft
   3. nap (csak a vigaszdraftra lehet nevezni): 6.000 Ft
   Akik a bajnokságra neveznek, vagy a bajnokságban nem vesznek részt, de a harmadik napi drafton ott szeretnének lenni, azok számára KÖTELEZŐ ELŐRE NEVEZNI ÍRÁSBAN (e-mailben, Facebookon, Beholder fórumon), augusztus 29-ig. (Nevezni a versenyre ezt követően is lehet, de az már nem minősül előnevezésnek). Az előnevezés feltétele a TELJES NEVEZÉSI DÍJ befizetése a szervezőnek személyesen vagy a 11773315-00583127-00000000 számlaszámra történő befizetéssel/átutalással (Szabó András, OTP).

   Azok számára, akik csak az 1. vagy a 2. nap valamelyikére szeretnének jönni (esetleg mindkettőre), nem kötelező az előre fizetés, viszont kérem őket is, hogy az optimális rendelés érdekében jelezzék részvételi szándékukat.
   A RENDEZVÉNY CSAK AKKOR KERÜL MEGTARTÁSRA, HA LEGALÁBB 15 ELŐRE NEVEZŐ JÁTÉKOS VAN AUGUSZTUS 27-IG. Ha nincs 15 nevező, akkor csak a kiemelt verseny lesz megtartva szeptember 4-én.
   Az első napon Hagyományos versenyre kerül sor az Új Nemzedék Szabályok alkalmazásával. Ezen a versenyen indulási jogot lehet szerezni a Nemzeti Bajnokságra!
   A második napon egyszínű-egylapos verseny tartására kerül sor. Ez a verseny kiemelt vidéki verseny lesz, tehát létszámtól függetlenül jár érte HSZ pont és 4 ultraritka lap kerül kiosztásra.
   A harmadik napon Frissen bontott válogatós versenyre kerül sor 2 csomag Kristálylázból és 2 csomag Homokdűnékből. 25 főtől a legjobb 16, 18 főtől a legjobb 12, alatta a legjobb 8 vehet részt ezen a versenyen. A harmadik napon a vígaszdraftra is sor kerül a kieső játékosok, valamint a további érdeklődők részére, ugyanolyan a kiegészítőkből, mint a döntő drafton.

   12 fő esetén a 3. nap két hatfős csoportba kezdődik, ahova az első 2 nap alapján az 1-2. helyezett 3, a 3-4. 2, az 5-6. 1 pontot visz magából. A csoportelsők automatikusan az első 4-be jutnak, a 2-3. helyezettek az elődöntőbe jutásért játszanak. Onnantól egyenes kieséssel megy tovább a játék.
  • HKK Pubquiz
   Műveltségi vetélkedő
  • Nevezési díj: 500 Ft/fő (bajnokságban részt vevőknek ingyenes).
   2-4 fős csapatok jelentkezését váljuk egy játékra, ami részben HKK-s kérdésekből áll. A győztes csapat ajándékban részesül.

  • HKK Activity
  • Nevezési díj: 500 Ft/fő.
   A tavalyi évekhez hasonlóan lesz HKK Activity, ahol HKK-s és egyéb feladatok megoldásával lehet pontokat szerezni. A legtöbb pontot szerző és a legszerencsésebb csapatokat külön díjazzuk.
   Az első nap 1. helyezettje ultraritka lapot kap, a másodikat napon az első 3 helyezett és a legjobb amatőr játékos is. Ezenkívül a nevezők játékosok száma (a 6.000 Ft-ért nevezetteket nem figyelve) + 5 darab Kristályláz kiegészítő kerül mindkét nap kiosztásra. A harmadik napot követően az első 4 helyezett, valamint a vígaszdraft győztese kap ultraritka lapot. Ezen kívül kiosztásra kerül a nevezési díj értéke, amelyből a draft paklikat vesszük meg, és a maradék nevezési díjból vásárolt kiegészítőket az alábbiak szerint osztjuk ki:
   I. helyezett: A maradék nevezési díj értékének 50%-a.
   II. helyezett: A maradék nevezési díj értékének 30%-a.
   III-IV. helyezett: A maradék nevezési díj értékének 10-10%-a.

   A többi helyezett a nevezettek függvényében HKK kiegészítőket kap. Ezen kívül a draft során szerzett lapjait az összes játékos megtarthatja.
   A Pécsen kívüli versenyzők kollégiumban lesznek elszállásolva, ennek áráról a későbbiekben tudok információval szolgálni, várhatóan 2000 és 3000 Ft között lesz éjszakánként. Néhány embert a pécsi versenyzők el tudnak szállásolni (az eddigi években szinte az összes versenyzőnek tudtunk szállást biztosítani). Mivel nem áll szándékunkban kiemelni embereket, akiknek ingyenes a szállás, másokkal meg mindent megfizettetni, ezért miután eldöntöttük, ki alszik kollégiumban és ki valamelyik pécsi versenyzőnél, kiszámoljuk, hogy a kollégiumi díj összesen mennyire jön ki az ott alvóknak, majd elosztjuk annyi fele, ahányan a kollégiumban és a versenyzőknél összesen szállást igényelnek. Így mindenki ugyanannyit fizet, és senkinek sem lesz túl drága a szállás. Nevezési kedvezmény szállás nyújtásáért csak azok után jár, akik ebbe a közös fizetésbe beleegyeznek. Ha valaki baráti alapon, ingyen ad szállást egy ismerősének, annak nem! Az étkezését mindenki egyénileg oldja meg, ugyanakkor a helyszínünk szomszédságában található egy étterem-pizzéria, ahonnan áthozzák a rendeléseinket.
   Jelentkezni a 06-30-575-3214-es telefonszámom, valamint a szabo_andras88@freemail.hu, illetőleg az andras.dr.szabo@gmail.com e-mail címen lehet! Az esetleges kérdéseket ugyanitt lehet feltenni.

  Szeretettel vár Pécsre mindenkit Szabó András, versenyszervező!

  Létrehozás: 2021. augusztus 13. 09:10:53Utolsó frissítés: 2021. augusztus 24. 10:11:53 Küldd el a cikket másoknak Nyomtatási forma


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2021
1680 Budapest, Pf. 4 | E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.