Vissza a Főoldalra

HKK Legendás cél: Gemina erdeje gyűjtemény


Ahogy azt a korábbi legendás célnál már leírtuk, lesz Gemina erdeje sorozatok bemutatására is lehetőség foilos ajándéklapért cserébe a szeptemberi Beholderes versenyen.

A Gemina erdeje HKK kiegészítő minden ritka lapját tartalmazó sorozatot kell bemutatni, ez pontosan 69 darab lapot jelent. Az időpont szept. 21, a megszokott Beholderes versenyhelyszínen, a Wekerlei Boccia klubban (részleteket ld. a fenti linken).

A versenyre való nevezés regisztráció és a bemutatóval kapcsolatos eligazítás 9 és 10 óra között fog zajlani. 10 órakor mindenki, aki hozott magával GE sorozatot, leül egy aszalhoz. Kérjük, hogy a sorozatot előzetesen, már otthon rakd ABC sorrendbe (ahogy a lapkeresőben is megjelenik), hogy könnyebb legyen ellenőrizni! Az előző ellenőrzés alapján a legjobb, hogyha a lapokat a fenti sorrend szerint 9 zsebes ultrapro kártyagyűjtő ívekbe rakod (minden zsebbe pontosan 1 lappal), ezt nagyon gyorsan végig tudjuk lapozni. Ha több sorozatot mutatsz be, akkor az egyforma lapokat egymás mellé rakd, tehát 3 db A bölcsek kívánsága, 3 db A gonosz fertőzése, 3 db A Khanok vezére. Ezután lapozunk egyet, 2. és 3. oldalra, itt a következő 18 lap stb. Ha nincs ilyen gyűjtőd, akkor a lapokat egy kupacba, a fenti sorrend szerint rendezd.

Ezután leellenőrizzük a sorozatokat. Az ellenőrzés végeztével a lapokat (foilos B.Jagumir) kiosztjuk, és kezdődik a verseny (várhatóan 11 órakor). Egy játékos maximum 3 sorozatot mutathat be. Aki nem akar sort mutatni, csak a versenyre jön, azokat is kérjük, hogy legkésőbb 10:30-ra érjenek oda.

Az eseményre lehetőség szerint kérjük, hogy nevezz be előzetesen. Ehhez a hkk{kukk}beholder{ponty}hu küldj egy emailt. A levél tárgya "jelentkezés legendás célra" legyen, a levélben írd le a neved, hány sorozatot mutatsz be, és írd bele azt is, hogy hozzájárulsz, hogy a honlapra felrakott listán (ahol látható, ki jelentkezett eddig, hogy ellenőrizni tudd, megkaptuk-e a jelentkezésedet) a neved szerepeljen. A foilos B. Jagumirok gyártása az előző legendás cél résztvevő létszáma alapján történik, ezért várhatóan mindenkinek fog jutni lap, de bármilyen rendkívül esetben, a jelentkezés sorrendje fog dönteni.

Amennyiben valaki előzetesen regisztrál, de a helyszínen nem jelenik meg, vagy pedig nem, vagy kevesebb sorozatot mutat be, mint amennyit beregisztrált, akkor a jövőben rendezett, hasonló eseményeken ő már nem fog tudni előzetesen regisztrálni. Kérjük, mindenki csak a saját nevében regisztráljon.

Kérjük, az eseményre pontosan érkezz. Ebben a legendás célban való részvételre ez az egyetlen lehetőség, és ehhez pontban 10 órakor ott kell lenned. Amennyiben rendelkezel GE teljes sorozattal, de nem fogsz tudni eljönni, kérj meg valakit, akiben megbízol, el tud menni, és nincs saját sorozata, hogy bemutassa a gyűjteményedet, mert további, pótlólagos alkalom nem lesz.

Az előzetes regisztrálók listáját és sorrendjét itt tekintheted meg, vagy az oldalsó menüből, a Legendás cél pontból is elérhető.

A versenyig mindenkinek jó gyűjtögetést kívánunk!

Ui: A foilos Jagumirról lemaradt az ősmágia ikon, elnézést kérünk érte! A lapot már megfaqztuk, természetesen ezt a verziót is ősmágiásnak kell tekinteni.

A cikk a Beholder Kft. oldaláról származik.
A cikk a weben a http://www.beholder.hu/?cikk=27628 címen elérhető.
Létrehozás: 2019. május 28. 13:10:47Utolsó frissítés: 2019. szeptember 9. 10:54:55 Küldd el a cikket másoknak