Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája
A számlanyitás folyamata
Árak + Jelenlét bónusz
Befizetési módok
Jelentkezési lap
Kedvezmények
Kipróbálás (10 ingyenes forduló)
Szabálykönyv
Új játékosoknak
Alanori Krónika kupon
Aukció
Beállítós UL
Bónuszok
Eseménynaptár
Hasznos Információk
Ismeretek hasonlítása
Kalandozók versenye
Karakternév-változtatás
Lemaradás vásárlása
Reinkarnáció
Megosztott fordulók
Nyilvános fordulók
Statisztikák
Szavazások
Tesztcsata
Titanitdukát aukció
Tudástár
UL küldés
Beholder Labirintus
Memóriajáték
Mini-szójáték
Puzzle
Chat, üzenõfal
Fórumok
Közös Tudatok
Közös Tudatok Listája
KT-képességfa
Levelezési lista, IRC
Olimpiák
TF találkozó
AK Archívum
GN Archívum
Írások, novellák
Linkek
TF könyvek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Az aukciós ügynök
Küldd el képeslapként!
Az aukciós ügynök hetente kétszer dolgozik. Ilyenkor egy listát kap arról, melyik kalandozó mit vásárolt az aukción és mennyiért, valamint azokról a tárgyakról és felajánlójukról, amit be kell gyűjteni, hogy felkerülhessen az aukcióra. A feladatot ilyenkor mindenáron teljesíteni kell.
Nézz szét a galériában!
Többszemélyes Kalandok
Yaurri testépítő verseny
Yaurri titkosírás verseny – zárás
57. BEHOLDER TALÁLKOZÓ 2022.12.10. PROGRAMJA
Yaurri titkosírás verseny

A lista folytatása...
Aukciós statisztika
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból
Az utolsó Aukciós Napon történtek
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája

A lista folytatása...
Yaurri testépítő verseny (8)
Yaurri titkosírás verseny – zárás (7)
[OFF] Káosz Galaktika petíció (54)
Yaurri titkosírás verseny (8)
A TF programban történt változások (157)
Nyugati fejlesztés - 2022. október (3)

További témák...

2022-11-29 08:53:23 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
Ha még nem hallottál a Túlélők Földjéről, kattints ide, bemutatjuk neked!

Az UL küldő rendszer működik, küldhetsz UL-t!

A harcosok könyvének sosem volt célja, hogy elsődleges fegyverszakértelmet lehessen növelni vele. Amikor a Kiégett Földekkel bekerült az a lehetőség, hogy kis eséllyel ugyan, de található kincsként, nem gondoltunk arra, hogy sok-sok forduló alatt annyit összegyűjt valaki, hogy az elsődleges szakértelmét tudja velük növelni. Az a játékos nagyon tisztességes volt, aki először elérte ez a lehetőséget, mivel jelezte nekünk. Ekkor került be a 100-as korlát a harcosok könyvére. Abban az időszakban lehetetlennek tűnt, hogy valaki ez alatt összeszedjen annyit, hogy ki tudja használni. Persze nem számoltunk az új üstökösök Kiégett Földekre jutási sebességével, és az új történelmi események gyorsító hatásával. Sajnos a második, harmadik stb. játékos már nem gondolkozott el azon, hogy vajon a harcosok könyvének célja-e az elsődleges szakértelem növelése, hanem egyszerűen kihasználták a lehetőséget, és nem szóltak nekünk. Ez a dolog mára odáig fajult, hogy egy üstökösnél szinte kötelező, hogy szerencsés legyen, és találjon sok harcosok könyvét. Ha valaki nem szerencsés, azzal komoly hátrányba kerül más üstösökhöz képest. Nem szeretnénk azt, hogy arról szóljon a játék, hogy ki a szerencsésebb az üstökösök közül. Illetve azt sem szeretnénk, hogy az üstökösök ilyen hatalmas előnyhöz jussanak a régi karakterekhez képest, ezért a jövő héten változtatunk egy kicsit a dolgokon.
Miben is áll ez a változás? Lefuttattunk egy kereső algoritmust az összes karakter html fordulójára. Ez kigyűjtötte azt, hogy ki mennyi elsődleges szakértelmet növelt harcosok könyvével. (Nincs túl sok ilyen karakter egyébként.) Ezt a fegyverszakértelem mennyiséget átszámoltuk arra, hogy hány fordulót jelentett ez azzal a fordulónkénti max. fejlődéssel, ami az elhasználáskor korlátozta a karakter fejlődését. Ezt a számot nevezzük el HK-tápnak! Az eddigi legnagyobb HK-táp lesz a max. HK-táp, ezentúl ennél tovább a harcosok könyve nem fog elsődleges szakértelmet növelni. Mindig, amikor valaki harcosok könyvét használ elsődleges fegyverszakértelem növelésére, megnövekedik a HK-táp száma. Ha eléri a maximumot, nem tud tovább elsődleges szakértelmet növelni a könyvekkel. Természetesen mindenki megkapja a lehetőséget, hogy előbb-utóbb ő is elérje a max. HK-tápot akkor is, ha már nem tudna fegyverszakértelmet növelni a harcosok könyvével.
Ennek menete a következő. Mindenki, akinek van legalább egy 110-es, vagy annál nagyobb közelharci fegyverszakértelme, és ezenkívül még kettő min. 100-as, akkor tudja használni a harcosok könyvét. Egy harcosok könyvének elhasználásával kap egy buffert ami +100% fejlődési keretet biztosít a számára a szokásos fordulónkénti max. 4%-on felül. Ezzel egyidőben a karakter HK-tápját megnöveljük 25-tel. (Azért 25-tel, mert 100% fejlődés ennyi forduló alatt lenne elérhető normál esetben.) Ha ez a keret kimerült, tehát a fordulónkénti max. fejlődés felett fejlődött 100%-ot, akkor újabb harcosok könyvét használhat fel ilyen célra, egészen addig, amíg a HK-tápja el nem éri a max. HK-tápot.
Ezt a megoldást találtuk a legjobbnak a probléma kezelésére, és reméljük, senki sem érzi úgy, hogy ettől valami kár éri.Hírarchívum:


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2022
1680 Budapest, Pf. 4 | E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.