Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája
A számlanyitás folyamata
Árak + Jelenlét bónusz
Befizetési módok
Jelentkezési lap
Kedvezmények
Kipróbálás (10 ingyenes forduló)
Szabálykönyv
Új játékosoknak
Alanori Krónika kupon
Aukció
Beállítós UL
Bónuszok
Eseménynaptár
Hasznos Információk
Ismeretek hasonlítása
Kalandozók versenye
Karakternév-változtatás
Lemaradás vásárlása
Reinkarnáció
Statisztikák
Szavazások
Tesztcsata
Titanitdukát aukció
Tudástár
UL küldés
Beholder Labirintus
Memóriajáték
Mini-szójáték
Puzzle
Chat, üzenõfal
Fórumok
Közös Tudatok
Közös Tudatok Listája
KT-képességfa
Levelezési lista, IRC
Megosztott fordulók
Nyilvános fordulók
Miniolimpiák
Olimpiák
TF találkozó
AK Archívum
GN Archívum
Írások, novellák
Linkek
TF könyvek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Egy sárkány barlangjában
Küldd el képeslapként!
"Nem hazudtak a krónikák, ilyen hát a tipikus életkép egy kincseire vigyázó sárkány barlangjában" - sóhajtott a kalandozó, aki először lépett be a Folrang által belakott földalatti csarnokba. Csakhogy a sóhajtás túl hangosnak bizonyult, és ennek következményeként az utolsónak is hősünk életében...
Nézz szét a galériában!
XLVI. Alanori Mini Olimpia
Tavaszi befizetési akció 2024.03.01. (péntek) - 2024.03.18.

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Aukciós statisztika
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból
Az utolsó Aukciós Napon történtek

A lista folytatása...
Olimpiák eredmémyei (9)
A Sötétség Kora - retró történelmi esemény (17)
Épülettervezői pályázat 2. (10)
Tavaszi befizetési akció 2024.03.01. (péntek) - 2024.03.18. (1)
Tavaszi befizetési akció 2023.02.27. (hétfő) - 2022.03.10. (2)
TF KÖZÖS TUDATOK (1277)

További témák...

2024-03-28 20:44:02 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 |
Nézet:
22. Titusz

Szívemből beszéltél...
szomorkodjunk együtt...

R.-
 
Méghogy az ŐV halott??? Hát, szerintem nem. Én játszok Tfen és ŐVn is, és mindkettő tetszik. Csakhogy baromira drága. Ha belegondolsz, 1 forduló 310FT. 4 szorozva 310zel az 1240. ez ugyan nem sok, de ha azt is hozzávesszük, hogy ez összvisssz havi 4 lépés, az sztem kevés.
 
Való igaz, h a mostani fejlesztések - amik elveszik az időt pl. a KT képességek leprogramozásától - az egész TF-et érintik, míg a képességek jó esetben 5-10%-ot. A kérdés az, hogy szükség van e ezekre. Mármint persze, jó hogy vannak új dolgok, de nem tudom, hogy pl. ezeket a makrókat minek kellett behozni. Persze jó, hogy több a parancshely, de olyan sokan kérték ezt? Lehet, hogy igen, csak én nem tudok róla... Az utolsó IRC fórum két éve volt, ha jól emlékszem.
Az biztos viszont, hogy egy KT képességet fixen 10, 20 30 stb. ember kér. Ha ennek többszöröse kérte a makrókat, többszemélyes kalandokat etc. akkor jogos a dolog.
Viszont ez a változtatás (hogy nem lehetne új képességek) az összes KT-t érinti (több száz ember), és az fix, hogy ezt elég kevés emberke kérhette.

Én személy szerint arra szavaznék, hogy inkább KT képességek legyenek, mint bármi más fejlesztés. 1600-tól is több tárgy, 1000 valahány szörny van amivel "élete" során találkozhat egy karakter, viszont csak 15-20 KT képességgel. Ha ez a szám nő eggyel szvsz sokkal többet jelent az egyénre levetítve, mint 20 új tárgy meg 10 új szörny.
Ez a véleményem, és remélem, nem egy már elment vonat után futok...
 
Ha nem is alapitastol, de mondjuk a totemet az elso, a dutasag arat a masodik kotelezo kepesseg kifejlesztese utan. Szerintem korrekt lenne nem?
 
Jo lenne ha a korlatozas mellett lenne egy olyan engedmeny a Kft reszerol, hogy az osszes KT megkapja mar alapitastol a Butasag Ara ill. a Gyogyito Totem nevu kepessegeket (ez utobbi lenne a legfontosabb). Szerintem. :/
 
Ehwww
Ne vicceljetetk. A kft legnagyobb bevétele egyértelműen a kártyából és könyveladásokból származik. A Tf és az ŐV már szinte csak egy kolonc... ŐV halott, a Tf haldoklik. Egyszeruen be kell lássuk, hogy a lassan 15 éves játékunk, egy nehezen fejleszthető, elavult forma. Semmi vizualitás real-time (leszamitva a hkk képeket a forcsiban tt) egyszerűen az olcsóbb és nagyobb jatekelmenyt nyújtó mmorpg-k lemosnak mindent...
Az persze mas kerdes, hogy a kft miert a szolgaltatas árát növeli egy ilyen környezetben. Bízik még a fanatikus öregekben? Vagy, hogy?
A kt képességekről: sajna ez előrelátható volt.. mi mar nagyon éreztük magunkon (jégmagusok)
Azt megértem, hogy sok az újítás mellett nincs energia \ akarat az agyonutált kt képességekre... de az is igaz, hogy a tf egyetlen olyan EGYEDISÉGET adó része az EGYEDI kt képességek voltak. Mindenki szaladgalhat a legjobb pancelban legjobb targyakkal... csak a neve más... nagyon szomorú vagyok. Sokan azert jatszottuk a Tf et mert lehetőség volt egyedinek lenni, lehetőség volt saját dolgot alkotni a jatekban. Sajnos ezt az oldalát a jateknak a kft nem támogatja tovabb. Azthiszem a maradek 3 fordulonyi zs-m után Berogurgi Titusz tényleg nyugdíjba vonul...

1997
2006?
 
Azt persze én is megértem és tudom, hogy van melójuk és kevés az idejük, a szabad kapacitásuk.
Craslorgnak azzal a véleményével, hogy: "Másrészt sok új játékos már nincs, inkább a régiek indítanak néha 1-1 új karaktert, hogy valami új ötlettel próbálkozzanak. Hogy kis színt vihessenek a játékba... ." Csak részben értek egyet.
Lennének új játékosok, pláne ha vki ösztönözné őket, ahogy én szoktam az idegenekkel. Ha lenne jó marketing, (ami pénz, de megtérül) lennének játékosok. Én abban látom az egész kulcsát, hogy marhára drága a játék. Manapság az ingyenes játékokat keresik, (persze ez profitszerző vállalkozás) így a tömegek csábítása lenne a cél megfelelő tervvel. Ma nem vonzó az ilyen játék annyira, hogy parancsokat adogatok ki semmi online élmény, pláne nem képi. Iszonyatosan drága mindezekhez képest. Egy "civilnek" egy forduló mindössze statisztikai adathalmaz, semmi vonzót nem talál benne. Erőfeszítésre van szükség.
Már lehet az is érne valamit amit mondasz Radul, hogy 10-20 HUF-fal olcsóbb lenne egy forcsi. De, hogy most emelték, lófütty lenne az is. 280 volt a netes, most 310. Röhej. Még a -20-al sem lennénk a régi árnál, ami a tömegek szerint (utoljára mondom) nagyon SOK. Szóval nekem ez a -20 semmit sem jelentene. Még a régi árhoz képest sem.
Hiába kiabálom már ezt ezer éve én is, csak elszáll a légbe.
 
Pontosan. En mar tobbszor felvetettem forumokon es Miklosnak is irtam mar, hogy jo lenne TF-en is az a kedvezmenyrendszer mint OV-n. Ha tobbet lepsz akkor kevesebbe kerul egy fordulo. Nem kellene sokkal pont eleg lenne 10-20 forint. Ennek mar akkora marketingerteke lenne, hogy arra csabitana a jatekosokat, hogy lepjenek tobbet a karaktereikkel. Nagyon sok jatekosnak van egy vagy tobb nagy lemaradasu karaktere akivel szivesen lepne tobbet csak eppen nem futja ra. Ez egy csabito dolog lenne, kesztetes, hogy lepj tobbet, mert jobban jarsz. Mint a multikban az akcios termek. Akkor is megveszed ha nincs is szukseged ra mert ott van egy meteres tablara kiirva, hogy AKCIO. Persze tudom hogy ez sarkitas, de kb ugyanez lenne itt is szerintem. Ki kellene probalni max ideiglenesen mittudomen fel evig es ha nem realizalnak tobb bevetelt hat megszunne. PL: ha lenne megint a talin TF vs OV vetelkedo lehetne ez a nyeremeny, ha gyoznek a TF esek. (csak egy otlet)
 
Sok régebbi KT képesség érintette, érinti a TF 5-10 %-át... Itt megint előjöhet, hogy azért mert 10 évvel később van, már nem jár nekem ugyanaz, mint neki?
Úgy látszik ezért - is - kellett volna az összes KT képességet megszüntetni már régen, meghagyni a táposokat MINDEN KT-nak, emellet csak 0 pontos 'szerepjátékos' képességek. De az, hogy van valakinek egy ötlete (függetlenül attól, hogy jó-e, nem jó-e - ez különben is nézőpont kérdése, ami nekem jó, az másnak nem biztos) és azért, mert később jut el oda, hogy ezt megvalósíthassa, szerintem neki is ugyanolyan joga van hozzá, hogy megkapja és ugyanakkora örömet okoz neki, ha megkapja.
Van 1-2 KT, amelyik már rég befulladt. A nekik készített képességek leprogramozása ezek szerint időpocsékolás volt? Szerintem nem, mert a KT akkori tagjai ezt hónapokig (esetleg évekig?) használták. Most már csak a helyet foglalja a forráskódban, de egy akkori fizető réteg örült neki és ezt az örömet nem ildomos elvenni másoktól.

Ettől függetlenül megértem, hogy most másra kell a fejlesztési idő, de remélem, hogy ez néhány hónapon belül meg fog változni, és újra jöhetnek az egyedi (nem másolt, nem picit átalakított, stb...) KT képességek a még nem teljes KT-knak. Másrészt sok új játékos már nincs, inkább a régiek indítanak néha 1-1 új karaktert, hogy valami új ötlettel próbálkozzanak. Hogy kis színt vihessenek a játékba...
 
Azért annyiban meg kell védeni a beholdert hogy igenis kerülnek be újdonságok a játékba, van számos fejlesztés tehát nem arról van szó hogy nem akarnak dolgozni. Csak arról talán, hogy az új KT képességek érintik a TF 10 vagy kevesebb %-át, a többi fejlesztés pedig amin most dolgoznak az helyett mindenkit...
 
Én csak azt nem értem, hogy miért nem csökkentették az árakat emelés helyett (jó persze nem vok ennyire naív), de ha érzékelhetően csökkentek volna az árak, akkor több játékos játszana, a meglevők és az újak több karakterrel játszanának, és van még egyéb vonzata, szóval többet kereshettek volna úgy vele. "A kevesebb több" itt megállná a helyét. Nem hiszem, hogy ne bírnák ki egyébként is a csökkentést. Én már sokaknak lobbiztam a TF mellett, de a fizetős mivolta, kiváltképp, hogy a "nagy semmiért", hogy jóformán egy mailt kell küldeni, semmi látvány és nem real time-os, sok a hibalehetőség elriasztja az embereket. Ha jóval olcsóbb lenne, nem 10Ft-tal egy forduló, akkor az emberek is jobban érdeklődnének iránta.

Az meg persze már régóta így van, hogy új képességeket nem látnak szívesen. Azt viszont elhiszem, hogy nem nagyon van idejük. De könyörgöm, ennyire nem akar hozzájuk menni dolgozni senki? Vagy ennyire nem futi új munkatársakra? Ezek a dolgok kifizetődnek. Mert ha javul a játék színvonala, új dolgok kerülnek be, a játékosok is szívesebben játszanak. Nem először és gyanítom nem is utoljára látjuk a marketing teljes hiányát, vagy szánt szándékkal való figyelmen kívül hagyását.
 
Hello!
Az én véleményem az, hogy csak hivatalossá tettek egy müködő gyakorlatot. Jégmágusként több ötletet, egyéni képességet is visszadobott a Kft " túl bonyolult leprogramozni" vagy egyéb érdekes indokkal, de ha régit, vagy ahoz hasonlót kértünk azt betették. Szerintem ez a játék szabadon fogalmazva szolgáltatás. Most emelték az árát nem rég, ezzel az intézkedéssel csökkentették a szinvonalát. Ez a megszorító intézkedések része lehet, ami engem sokkal jobban érint, mint a vizitdij.
Ezzel elérik azt, hogy új KT nem alakul. Minek? Az egyéni arculatnak annyi.

Kereszturi Zsolt,
aki a múlt évezredben kezdte ezt a játékot
 
Még szerencse, hogy pont most fejlesztjük a 4. képességünket, lassan lejár a 400 nap, tehát lehetne saját. Az is szerencse, hogy sokan emiatt a KT miatt kezdtünk el újra játszani, vagy indítottunk új karaktereket, ha nem szerettünk volna egyedi képességeket (nem sokat, 2-3-ról van szó), akkor az egészet el sem kezdjük. Legalább kapna minden kis KT 1 slotot sajátra, vagy valami hasonló. Most nagyon elkeseredtem, már ahhoz sincs kedvem, hogy írjak a KFT-nek ezügyben, pedig mint a szövetségünk vezetője kénytelen leszek, hiszen több játékost képviselek. Még valami: a játékosok igenis tudnak új ötletekkel előállni, nekünk is van olyan, ami még nincs a játékban.

Nagy Tibor
 
Teljesen egyetértek. Pl. az újonnan alakulgató Barbár KT is szarban van. Mindig van valami ami elveszi az ember kedvét. Vagy többet kell fizetni asz emelés miatt ahelyett, hogy kevesebbet kéne, vagy egyéb.
 
uwáááááááááá
grrrrrrrrrr
akkor a jégmágusok szkanderozzanak(by Anna Bella)(ugye radul?)
megértem, hogy vannak korlátolt kapacitásaitok, stbstb, de ha ez végleges, akkor az én pénzemre ne számítson azután a KFt, hogy nem alkothatunk valami újat KT-szinten...
 
Egyetértek, ha már új képességet nem lehet fejleszteni akkor legalább az enc-et engedjétek átírni.
 
Ez nem hangzik tul jol... Most akkor egy uj KT es azok akik meg nem ertek el a 13. kepesseget valasszanak majd az eddigiek kozul? Azert remelem legalabb az enceket atengeditek majd irni!
 
"Tul sok eroforrast vesz el egy-egy uj KT-kepesseg a programozotol, es voltakepp keves jatekost erint egy-egy kepesseg. Tehat nem eri meg a befektetett ido-energia/megterules."

Természetesen ez is közrejátszik, és ne felejtsétek el, iszonyatosan régóta csináljuk a KT képességeket, már több mint 400 egyedi képesség van, nem nagyon lehet olyat kitalálni, amit még nem valósitottak meg, és engedélyeznénk. Ideiglenest irtam, mert elképzelhetőnek tartom, hogy a korlátot később feloldjuk. Hamarosan bővíteni szeretnénk a programozó csapatunkat, és ha találunk olyan embert, aki egyéb feladatai mellett ezt is felvállalja, annál jobb, de nem akarok megígérni semmit.
 
Nade egyre kevesebb (jóval kevesebb) új képesség van, amit le kell programozni. Szerintem itt más lehet a háttérben. Talán taliig okosabbak leszünk.
 
Szerintem ez az ideiglenes ez veglegest jelent. Tul sok eroforrast vesz el egy-egy uj KT-kepesseg a programozotol, es voltakepp keves jatekost erint egy-egy kepesseg. Tehat nem eri meg a befektetett ido-energia/megterules.

:/
 
Ne is! Legroszabb esetben megvarjatok az elso kepesseggel a 400 napot addig csak megoldjak a gondokat...
 
Reméljük tényleg csak ideiglenes.
 
Akkor se adom fel!!!!!!!!!! Annyit szenvedtem érte, hogy nem hagyom!
 
Szegeny barbar KT...
 
Igazából ez olyan, mint amikor megvan a csaj, és hogy milyen ruha van rajta. Úgyis a "belső" a lényeg, vagyis, hogy mit csinál a képesség, a körítés meg... Tudom, szerepjáték.
 
Szerintem a makrók most több játékost érintenek...
 
Nem sikerült programozót találni?
 
 | 1 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.