Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája
A számlanyitás folyamata
Árak + Jelenlét bónusz
Befizetési módok
Jelentkezési lap
Kedvezmények
Kipróbálás (10 ingyenes forduló)
Szabálykönyv
Új játékosoknak
Alanori Krónika kupon
Aukció
Beállítós UL
Bónuszok
Eseménynaptár
Hasznos Információk
Ismeretek hasonlítása
Kalandozók versenye
Karakternév-változtatás
Lemaradás vásárlása
Reinkarnáció
Megosztott fordulók
Nyilvános fordulók
Statisztikák
Szavazások
Tesztcsata
Titanitdukát aukció
Tudástár
UL küldés
Beholder Labirintus
Memóriajáték
Mini-szójáték
Puzzle
Chat, üzenõfal
Fórumok
Közös Tudatok
Közös Tudatok Listája
KT-képességfa
Levelezési lista, IRC
Olimpiák
TF találkozó
AK Archívum
GN Archívum
Írások, novellák
Linkek
TF könyvek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Az alakváltás mesterfokán...
Küldd el képeslapként!
... már olyan állatokat sem jelent problémát leutánozni, amilyenek nem is élnek a Túlélők Földjén, vagy élnek ugyan, de még soha senki nem hallott és nem is látott egyet sem.
Nézz szét a galériában!
XLII. Alanori Mini Olimpia
Morf invázió 3.

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból
Aukciós statisztika
Az utolsó Aukciós Napon történtek
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája

A lista folytatása...
Morf invázió 3. (17)
KT-képesség reform 2. (21)
LICIT! (4846)
TF help (6580)
Tavaszi befizetési akció 2023.02.27. (hétfő) - 2022.03.10. (1)
Milyen fejlesztést látnál szívesen a TF-en? (835)

További témák...

2023-03-31 14:29:25 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 |
Nézet:
Újabb tanújele annak, hogy a káosz förmedvénye követőit nem a műveltségük alapján választja ki; mert mint egyik prominens képviselőjénél is láthatjuk, nevéhez híven - verbálisan - keresztül száguld időn és téren és eközben nem mond semmit a sértegetésen kívül.
Eszetlen rambó bogárként léteznek közöttünk chara-din fattyai, kik papjainak hiszik magukat; holott csak visítozó vikócmajmok csupán.

Az Igaz Hit nem ilyen!
Az igaz Hit csodaszép átalakulás: Megértése a nagy egésznek. Megértése a mi voltunknak; életünk valós értelmének. Megértése a Szent Körforgásnak. Megértése a születésnek, a létezésnek és az elmúlásnak.

Aki az Igazságot keresi, az Sherant választja.
Aki a pillanatnyi előnyöket hajszolja, az nagyon eltávolodik a belső valós énjétől; örök boldogtalanság lesz a sorsa!

Érdemes ezen is elgondolkodnia mindenkinek!

Nardaal, a Róka
A Földanya elhivatott Fekete Druidája
 
Nem tudom mit vinnyogtok itt mocskos kis zöldségimádók, meg tűzpapok, mikor az egyetlen igaz isten, Chara-Din eljött, s volt oly kegyes, hogy megkímélte szánalmas kis életeteket, inkább vegyétek ezt megtiszteltetésnek, dobjátok el undorító bőregér meg faszimbólumaitokat, s áldozzatok át az egyetlen igaz istennek!!!! Ékkőért keressétek Zanarchistát, a nagy Chara-din jobbkezét, vagy Roham Bee Lee-t, a nagy Chara-din (két)balkezét!

Roham Bee Lee, Chara-din papja, a Káosz Lordja, minden más undorító isten hívének ellensége
 
Hát igen; mindenhol voltam egy kicsit....
 
Hogy "Borax korrupt kutyái" mi szerint osztják a pontokat, abban nem vagyok kompetens, de az tuti, hogy elveim ellen való lenne, ha dicstelen előnyszerzéssel próbálnék meg előrébb végezni egy-egy megmérettetésen. Mint igaz kobudera hiszek a becsületes küzdelem felemelő voltában.
Az is tény, hogy általában Olimpiára tartogatom a jobb dobófegyvereimet, illetve mágikus tudásomat akkor alkalmazom a leginkább. Máskülönben én a béke híve vagyok. Ha a vadonban találkozom más kalandozóval, akkor inkább ülök le hozzá egy rövid beszélgetésre a tábortüze mellé - ha nem túlzottan modortalan az illető humanoid.
Emlékezz vissza, halál-pap; feléd is barátsággal közeledtem, de Te tuskó voltál a sűrű erdőben. Nekem rontottál köszönés helyett. Aztán győztél felettem (tény!), de skalpra nem volt jogosultságod.
Hogy mégis megtörténhetett, az bizony a KT-tok képessége révén lehetett. Tudom, hogy Te ezt másképp látod, de elvtelen cselekedet volt.
Magam azt gondolom, hogy a Közös Tudat értéket kell, hogy teremtsen; nem pedig aljas előnyöket kell, hogy megvalósítson.
Meglepőnek tartom, hogy szavaim kritikus élét 'pocskondiázásnak' tartod. Tény, nem adtál esélyt arra, hogy megmutassam feléd azt a tudást, amit illemnek neveznek. Bizony, ennek is magas szintű művelője vagyok. (Sokat számít ám, ha egy kobudera ifjú éveit tanulással tölti egy kolostorban.)
Ha én bírálok, azt stílusosan teszem; nem egyszerű mezei - akarom mondani: barlangi - trollként rontok ajtóstól a házba.

A T parancs felemlegetése nem riaszt meg. Az ránt előbb fegyvert, aki jobban fél - mondta anno egy oktatóm a kolostorban.
Ezen gondolkozz el, MalEvil!

Nardaal, a Róka
A Hithű, Nagytudású, Művelt Fekete Druida (Azaz szerénységem... )
 
Igen! Az előtt meg a 4-esbe!
 
Az olimpián Borax korrupt kutyái osztják a pontokat, de a vadonban más szabályok uralkodnak. Ennek estél Te is áldozatul. De azon kevesek közé tartozol, akik felvállalják a kalandozóharcot, nem pedig gyáván megbújnak egy vaskohó mögött. Éppen ezért tisztellek, mint ellenfelet (bár istenedet megvetem) és ha revansot akarsz venni, bármikor kiállok egy visszavágóra.

Más: Egy KT-t kizárólag akkor pocskondiázz, ha ki van adva rá a T parancs.

MalEvil
 
Sőt, voltam a 2-es kategóriában is...
 
Ha jól emlékszem, voltál te a 6-os kategóriában is! Hogy is van ez?


Vasvella
 
KT képesség nélkül semmik és senkik vagytok!

Javaslom a gyenge karaktereknek, akik bizonytalanak önmagukban, hogy olyan KT-t válasszanak, ahol helyettük a KT képességek működnek és nem a tudás, a bátorság, az életrevalóság és a töretlen igaz hit.
Nyúl KT-ba az ilyen elpuhult úrfiakkal és úrhölgyikékkel!
 
MalEvil "Barátom"!

Te vagy az a halál pap, aki a mostani Olimpián az 5. (harcosok) kategóriában a 22. helyen végzett...?! Ott és akkor nem volt olyan nagy a mellényed, amikor megbújtál a tömegben eredményhirdetéskor. Tudod, amikor engem másodiknak szólítottak ki a három nyertes közül.
De sebaj! Akkor bizony kis drótszőrű pincsi voltál...

Bezzeg most, amikor a híres, neves Nardaal, a Rókát győzted le, akkor már újra döngeted domború oldaladat. Igen, sikeres győzelmet arattál; igaz, csak kevéssel voltál jobb sebzésben, mint jómagam.

De Sheran nagy és hatalmas: DEM-et sem használtam el; viszont azonnal feltámadtam! Ez az igazi erő, ez az igazi hatalom...
Mert nem az a nagy, aki soha nem esik el; hanem az, ki miután elesett, fel is tud kelni!

Ne feledd; egy igazi druida soha nem lesz kevesebb, de több mindenképpen minden egyes összecsapás után. Ha halálra sújtasz is, erőm (és a kí-m) hatalmasabb lesz általa...

Tanulj a bölcsektől. Írva vagyon:az okos sokat beszél (értsd: fecseg, dicsekszik); a bölcs sokat hallgat (és cselekszik; feltámad és megy továb rendíthetetlenül a Szent Hit útján).

Nardaal, a Róka
Fekete Druida
 
A dem megmentette az életét, de egy KT képességünknek köszönhetően sikerült egy darabot kinyisszantanom belőle.
 
Most akkor el is halálozott, vagy csak a varázslat vagy DEM mentette meg?
 
Látod Nardaal! Ti, a fűzabáló hívei provokáljátok ki folyamatosan, hogy megtámadjunk titeket.
Direkt nem szóltam semmit a kommentedre (pedig nem igaz, amit írtál), erre egy kis senkiházi hittársad, aki belehalna egy puha utés varázslatba is itt kóstolgat.
Te legalább meg tudod magad védeni (vagyis ahogy látom borsoditól nem ), vagy nevezzük úgy, hogy lő- és dobófegyver fázist még túléled.
Takonypóc haverommal pont beszélgettünk, hogy egy kis gaztalanításba kellene kezdenünk (úgy is jön a pollen szezon ), de ezt szerintem felgyorsítjuk. 1-2 fekete lótusz és szent tölgy megint gyújtós lesz!
A Leahos haverom csak azért kell, mert ő a bokrok kivágásában profibb! Én meg kiválasztom a célpontokat, majd le MEO-zom a kiadott munkát!


Vasvella, Dornodon projekt felelőse
 
Hát Nardaal, látod Sheran nem véd meg. A skalpod mátol büszkén fogom hordani.
MalEvil, Leah papja
 
Maradjon Dornodon...
 
Nodonrod halandóként is pondró volt, és istenecskeként sem ér a többi Isten lábnyomába sem.

Ymmor-Thal, a Földanya helyettese
 
SHERAN; a Földanya!!!
 
Ez egyszerű opportunizmus. Lehet, hogy egyik isten sem befolyásolta ennyi halandó sorsát ilyen rövid idő alatt, azonban a tűzvihar áldozatainak száma, csak a töredéke Leah alattvalói számának. Ő tudja, hogy az idő neki dolgozik, nincs szüksége mesterséges gerjesztésre.
 
Bevallom, én tisztelem a 6 valódi Halhatatlant, köztük Leah-ot is, aki a Halál Ura.
Igazi druidaként tudom, hogy jó nincs gonosz nélkül és fordítva; a lényeg: az Egyensúly.
Aki Sherant követi, az tudja, hogy a Természetben szigorú, kemény törvény áll fenn. Az egyik élet feltétele bizony olykor a másik halála. De csak oly mértékben, hogy ne sérüljön a Földanya által létrehozott Egyensúly.
Leah Nagyúr szerves része a fent említett folyamatnak. Minden holt lélek az Ő birodalmába kerül. Neki nincs szüksége Tűzre, hogy ez megvalósuljon. A hatalma megkérdőjelezhetetlen; meg ő valódi (gonosz) Isten. Minden semleges tudja, hogy az Egyensúlyhoz Leah is kell.
Egy Istennek sem kellett felégetnie a világot, hogy Istenné váljon. Bezzeg a felkapaszkodottnak meg kellett tennie, mert önző célját (az örök élet illúziója) máshogy nem tudta elérni, csak földünk nagy részének totális elpusztítása által. Ezzel megsértette az Egyensúlyt. Nem ő birtokolja az elpusztított lelkeket, ő csak megfosztotta őket a legdrágább kincsüktől: az életüktől. Igazi Isten nem tesz ilyet, hiszen egy Isten ereje a híveinek számától és hitük erejétől függ. (Leah sem járt jól a sok hozzá került lélekkel hosszú távon, mert élő hívek IMája erősíti az ő hatalmát.) Ha mindenki kihal(na) Ghallán, az Istenek is megszünnének "létezni".
Gondolkodjatok szavaimon, Túlélők (Sorstársaim)!

Nardaal, a Róka
Sheran Főpapja
A Fekete Druida KT vezetője; Fődruida
 
Dornodonra! Mekkora hülyeségeket hordtál össze Nardaal!

Nem azért vagyunk szerencsések mert túléltük AZ ISTEN által okozott vihart, hanem azért mert részesei lehettünk. Dornodon isteni mivolta kérdéses? Ki kérdőjelezi meg? Te?

Viszont amit Leahról írtál az szimpatikus számomra, mivel én GONOSZ vagyok. Lásd be, hogy a lelked mélyén Te is.

Chan

ui.: amikor a benned szunnyadó gonoszság a felszínre tör majd, helyesen válassz! Egy szavadba kerül és biztosítom neked a dözmöng szívet, a mérget és a szablyát.
 
Khmm, én eddig azt hitem, hogy az én Uram maga a Halál. Dornodon legfeljebb némi gonoszság és tűz fölött uralkodik, de még ezen is osztozik a többiekkel. Leah hatalma végleges és megkérdőjelezhetetlen.


Szerintem Dornodon sokat mesélhetne Leahnak a halálról és a pusztításról. Úgy értem, ha azt kérném, hogy mutasson egy Leah-hívő a Tűzviharhoz fogható mérvű tettet, amelyet istene vitt véghez, lehet, hogy bajban lenne.
 
Leah hatalmát megkérdőjelezném a halálkapuk, feltámadások, demek és fiatalság italok idejében.
 
Dornodon az egy igaz isten.

A mi Urunk a halál és a pusztulás ura,


Khmm, én eddig azt hitem, hogy az én Uram maga a Halál. Dornodon legfeljebb némi gonoszság és tűz fölött uralkodik, de még ezen is osztozik a többiekkel. Leah hatalma végleges és megkérdőjelezhetetlen.
 
Sheran minden Tölgyfáját képtelenség elpusztítani. Ha kivágnak egy fát, új élet sarjad belőle. Ezért (is) hatalmas a Földanya.
A gonosz elpusztíthat több Szent Tölgyet is, de a Természet nem vész el ettől, csak a gyilkosok lelke válik halottá. Hiszen "maguk alatt vágják a fát".

A dornodoniták oltárai viszont szépen fogyogatnak - végleg!

Nardaal, a Róka
A Fekete Druida KT vezetője; Fődruida
 
Ha jól tudom, CHD-on kívül minden isten korábban halandó volt egykor! Tehát mindenki felkapaszkodott. Itt csak időbeni eltérés van! Egyébként meg nem érdekel, hogy mit gondolsz, de hozzáállásod miatt Dornodon által elvárt 1 db Szent Tölgyfa kiírtása helyett 2 db-ot fogok epusztítani Vedd úgy, hogy ezt te írtottad ki. A helyedben én neki kezdenék gyorsan levédeni az összes létezőt!

Vasvella
 
Mi szerencsések vagyunk, mert túléltük a Tűzet, amit az a felkapaszkodott okozott, de mennyi élet lett oda akkor.
Dornodon isteni mivolta kétséges. A Halhatatlanok Csarnoka teljes volt nélküle is. Leah képviseli egyedül jogosan a sötét oldalt.
Mi - a Földanya követői - csak a halál istenét tekintjük Istennek a gonoszok csoportjából; hiszen az Élet természetes folytatása - szerves része ebből adódóan - az elmúlás.

Sheran hatalmas és kegyes. Elfogadjuk tehát a valós istenhiteket, de ebbe nem tartozik bele egy dornodonita és káosz-követő megtévedt túlélő hitszerű képződménye sem.

Sheran legyen Mindannyiunkkal!

Nardaal, a Róka
A Fekete Druida KT vezetője, Fődruida
 
Dornodonnak köszönhetünk mindent. A teremtés vele kezdődött.
Van aki képes ezt a helyes aspektusból szemlélni és van aki nem. MÉG nem.
 
Dorni??? Ő kefélte el a törpe bányákat, és tette a földeket kietlenné...

De a humbug story tetszett...
 
Dornodon az egy igaz isten.

A mi Urunk a halál és a pusztulás ura, minden sötét lelkű védelmezője. Hozzá fohászkodunk, ha ártó mérget kenünk fegyverünkre, hogy gyors véget hozzon ellenségünkre, az Ő átkát szórjuk, ha valaki az utunkban áll. Dornodon áldja meg minden rontó cselekedetünket, az Ő pengemosolya tükröződik ránk minden általunk leölt teremtmény üveges tekintetében. Öröm a mi Urunk szolgájának lenni, mert bőkezűen megjutalmazza azt, aki hű hozzá és kedvére cselekszik.

Testvéreim, terjesszétek a hitet és írtsátok a hitetleneket. Áldott legyen a Sötétség, áldott legyen a pusztulás, áldott legyen a szent Denevér!

Áfonya az Inkvizítor, Dornodon papja
 
Egy igaz isten van...

D O R N O D O N

az összes többi csak humbug.
 
 | 1 | 2 |
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Közös Tudatok | Bugok | Csere-bere | Átadó karakterek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2023
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.