Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája
A számlanyitás folyamata
Árak + Jelenlét bónusz
Befizetési módok
Jelentkezési lap
Kedvezmények
Kipróbálás (10 ingyenes forduló)
Szabálykönyv
Új játékosoknak
Alanori Krónika kupon
Aukció
Beállítós UL
Bónuszok
Eseménynaptár
Hasznos Információk
Ismeretek hasonlítása
Kalandozók versenye
Karakternév-változtatás
Lemaradás vásárlása
Reinkarnáció
Statisztikák
Szavazások
Tesztcsata
Titanitdukát aukció
Tudástár
UL küldés
Beholder Labirintus
Memóriajáték
Mini-szójáték
Puzzle
Chat, üzenõfal
Fórumok
Közös Tudatok
Közös Tudatok Listája
KT-képességfa
Levelezési lista, IRC
Megosztott fordulók
Nyilvános fordulók
Miniolimpiák
Olimpiák
TF találkozó
AK Archívum
GN Archívum
Írások, novellák
Linkek
TF könyvek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
A hótarantula és áldozata
Küldd el képeslapként!
A hótarantula a bo'adhun magashegységek lakója. A hatalmasra nőtt pók fehér bundájú potrohában akár egy kisebb hátas is könnyedén elférne, és erre valószínűleg volt is már példa a hosszú élete során. A képen is épp egy ilyen eset előzményeit láthatjuk.
Nézz szét a galériában!
XLVI. Alanori Mini Olimpia
Tavaszi befizetési akció 2024.03.01. (péntek) - 2024.03.18.

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Makróbővítés II. (582. tudati képesség)
Aukciós statisztika
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból

A lista folytatása...
Olimpiák eredmémyei (9)
A Sötétség Kora - retró történelmi esemény (17)
Épülettervezői pályázat 2. (10)
Tavaszi befizetési akció 2024.03.01. (péntek) - 2024.03.18. (1)
Tavaszi befizetési akció 2023.02.27. (hétfő) - 2022.03.10. (2)
TF KÖZÖS TUDATOK (1277)

További témák...

2024-03-29 10:59:41 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 |
Nézet:
Nem keso ujragondolni mi is a filozofiad a jatekban? Hat persze, a hatalom megszerzese. De mint tudjuk mindennek es mindenkinek ara van. Miert akarnal szuperhoz lenni, akit rengeteg penzert lehet csak felberelni, ha lehetsz az, aki szuperhosoket berel fel rengeteg penzert?
Ne feledd, a vegso hatalom a penz.
 
A kalmar KT egyre tobb erdeklodovel tel vegi alakulasi tervekkel tovabbra is varja a leendo alapitokat.

Siker, penz, csillogas! Csatlakozz!
 
Egy jelentkezot azert igy is elszipkaztal .
 
Na jo, hat akor ennyi. Sok sikert.
 
A szerepjatek altalaban lemondassal jar, de azert fontos az is, hogy ez egy meghatarozott cel iranyaba tortenik. Nem arrol van itt szo, hogy taptalan akarok lenni, hanem arrol, hogy a tapolas masodlagos ezert bevallalok egy kis taptalansagot is celjaim megvalositasaert cserebe. Sztem.

Az, hogy mi fog megvalosulni annyira nem vilagos, hogy meg az sincs meg pontosan mit akarunk. Ha majd lesz KT, akkor lesz tagsag, es akkor majd a tagok osszeulni es jol kitalaljak, hogy mit is szeretnenk. Aztan majd alkudozunk a JV-vel, ugy ahogy barki mas.
 
Nyilvan ilyet en is fogok tenni, ha szukseges, mar csak azert is, hogy hamarabb meglegyen a 400 nap. Onnantol, hogy fejleszthetunk kepesseget valoszinuleg ugyis nagyobb lesz az erdeklodes.
 
Nem egészen a konkrét tápolásról beszélek, hanem egy normális ütemű haladásról. (Ami pedig a szerepjáték és a TF viszonyát illeti, egy másik fórumban elég korrektül leírták, hogy manapság a szerepjáték ebben a játékban, nem más, mint önkéntes lemondás olyan dolgokról, amik a karaktert segítik.)
Nagyon örülnék neki, ha valami tényleg meghatározót le lehetne tenni az asztalra, de ebben nemcsak a játékosok döntenek, hanem a játékvezető is. Tartok tőle, hogy mire megvalósulna néhány jó ötlet, addig sok változtatáson, sok reformon fog keresztül menni.
Sok sikert mindenkinek!
Rhodion
 
Persze en sem ugy gondoltam, hogy teljesen egyedul. Anno a Jegmagusok is ugy alakultak, hogy 2-2 kari volt egy gazdinal, hogy meglegyen a 7-es letszam.
 
Egyetertek, nemcsak nakunk keves az ajanlatod Titusz, de a tarsaidnak is tul sok. Egy KT az jobb ha egy gondolat kore szovodik.
 
Shaolor es a lemaradas, illetve a tapossag.
Tovabbra is allitom, hogy NEM leszunk tapos KT, aki tapolni akarna, az ne jelentkezzen. Ugyanakkor az biztos, hogyha osszejon a KT akkor valami meghatarozot le fogunk tenni az asztalra.

Szerepjatekosan: van, aki egymaga legyoz egy hadsereget, es van, aki nem mocskolja be a kezet, hanem inkabb berel egy erosebb hadsereget.
 
Nem jegmagusok akarunk lennei, hanem kamarok, es beloletek sem kene kalmar csinalni. Sztem ha a Jegmagus KT-nak jo kepessegei lesznek, akor megall majd a maga laban is, csak teher lennenk mi ott.
 
Sajat karikbol KT-t alapitani sztem az egyik legertelmetlenebb dolog a vilagon. Megtehetnem, de minek, a KT pont arrol szol, hogy masokkal kozosen alkossunk valamit.
 
Olyan 3-4 komoly jelentkezo van.
Remelem, hogy januarban kis kampannyal tudok meg gyujteni parat es februar hoban meg is tudunk alakulni. Ha sikerul, akkor 2007 marciusban lehet kezdeni a fejlesztest, es az ev vegere mar 3 kepessegunk is lehet, amivel mar szerintem lehet mit kezdeni.
 
En mar most szolok, hogy Kigyo NEM tamogat kalmaros kepessegeket a JegMAGUSokon belul!!!
 
Örvendek hogy vannak még gondolkodó lények a világon Szerintem vitassátok meg az ajánlatot, lehet alkudozni is (meg lennék sértve ha egy kalmár nem alkudozna) és mi is így teszunk a kt n belül. Mi szilveszterkor tartunk egy kt gyulest, akkor lesz egy közös vélemény, addigra szeretném tudni, hogy hogyan is allunk a dologgal.
Gondoljátok végig. Megéri.
Ja és a savas-nyúzós dolgot meg majd meg megbeszéljuk ))

Titusz a jegvezir
 
Jó gyerek ez a Titusz, nem Kócos? Amondó vagyok, csak a nyúzás után rakjuk a savba! ))
Komolyra fordítva a szót, nem is nagy hülyeség amit mondasz! Mint kifejtettem alant, meglehetősen irreális korlátai vannak a vadonatúj KT-k kifejlesztésének (tartok tőle, ennek a reformját is a végletekig elhúzzák majd, mint az új programozó felvételét anno), s ezért az ember igencsak megfontolja az új KT-k létrehozását. Nem mondom, van egy igen szép varázsa a dolognak, de igencsak komoly árat kell fizetni érte, és az ember elgondolkodik rajta, hogy megéri-e. De komolyan! Négyszáz nap a régi időkben jelentett kb. 45 fordulót. Manapság, amikor a többség akár minden másnap tud(na) lépni ez az időtartam felugrott gyakorlatilag 150-200 fordulószámra. Oké, ez egy extrém eset, de akkor is: ha ezt kötelező betartani (márpedig az), akkor a karakterek nagyobb része, egyszerűen képtelen lesz tartani a többiekkel (értsd: mindenki mással, aki KT tag) az iramot, így hiába a varázs, ha magában a játékban nem lesz (eléggé) eredményes az ember. Ez pedig frusztrációhoz vezet, komolyabb kilépésekhez, be sem lépésekhez, stb. A lemaradás pedig egyre nagyobb lesz. A komolyabb kalandozáshoz (ebben szerinem egyetértünk) eléggé fontosak a KT képességek. Egy bizonyos szint után pl. a totem, stb. Így amondó vagyok, megfontolandó Titusz ajánlata, ami elég korrekt.
Minden jót mindenkinek!
Tündöklő Rhodion
 
Én anno probaltam Miklosra hatni észérvekkel, sirassal-rivassal fenyegetözéssel, hogy ne kelljen 400 napot varni, de sziklaszivu maradt, és gonosz
Ugyhogy.....
szerintem gyertek jegmagusnak, nyitunk nektek egy kalmár szekciót, kaphattok 2 képességet, amit arra hasznaltok fel amire akartok, a kt nagy resze ugyis fairlight pap, ti meg meg jobban is jartok par képességel ami mar megvan. Ja 'komprommiszumkészvagyok' , de meg is lehet vesztegetni

Titusz vezír, a Jégmágusok Szövetségének hivatalosan megválasztott diktá... vezetője!
 
Egyébként egyetértek én is azzal, hogy a 400 nap valóban túl sok. Ez a hőskorban, amikor még mindenki levélben nyomta, jó volt és korrekt, de manapság, amikor már az interneten játszók vannak igen erős fölényben, és eléggé körvonalazódtak a KT képességek "optimális" kifejlesztései is (tehát elég kevés új képességet kellene leprogramozni), akkor a 400 nap valóban irreálisan hosszúnak tűnik. Ugyanakkor viszont van abban valami, hogy ez egyfajta szakítópróba is. Aki nem akar áldozatot hozni egy új KT-ért, az ne lépjen bele.
Kócos, te kezdted el az egészet. Most hány jelentkező van, és szerinted mennyien gondolják komolyan?
Üdv mindenkinek!
Tündöklő Rhodion
 
Hörr! ))
 
OK, OK csak kerdeztem. Nem akartam rosszmaju lenni!
 
Én például egy önálló jelentkező lennék, de még igencsak csíra. Na nem baj, lesz ez még másképp is!
Tündöklő Rhodion (#3636)
 
Vannak ra jelentkezok vagy sajat karikbol nyomod?
 
En annyira komolyan, hogy sztem tavasszal meg is alakulunk, jovo nyaron meg mar lesz kepessegunk is.
 
Nekem van egy nagyon kis karim, most lett 5. fordulós, és erősen vonzódok Fairlight irányába. Ha komolyan gondoljátok az új KT-t, akkor jelentkeznék.
Acharimordax
 
Kis bíztatás: anno mikor a jégmágust szerveztuk MINDENKI azt mondta, hogy esélytelen. Azóta élunk virulunk 3 ik képességet tesszuk lassan be és egy NAGYON jó társaság jött össze.
Ugyhogy van remény GL hf ahogy mondani szokták.

(good luck, and have fun

Titusz
 
Igen, a 400 nap komoly elhivatotsagot igenyel. Ezert azt remelem, hogy olyanok fognak elsosorban csatlakozni, akiknek mar van egy jo tapos karijuk, ezert egy masodik karinal nem sajnalnak egy kis aldozatot a tapbol azert, hogy valami ujat csinalhassanak.
 
Az a baj, hogy a karaktereim jo helyen vannak, mindegyik KT-ban. Nem lepnek ki egyikkel sem a jelenlegi tudatabol szoval maradna az, hogy inditsak meg egy uj karaktert. Hat ez lenne a penz oldala a dolognak amit en sajnos mar nem engedhetek meg magamnak. A 400 nap varakozasi ido pedig valoban horror, en a KFT helyeben mar regen eltoroltem volna! Manapsag mar nem kell attol felni, hogy sok uj KT kepesseget kell leprogramozni szoval a 400 nap teljesen felesleges, csak ellehetetlenit egy esetleges uj KT-t.
 
En altalanos KT-ra tervezek, mivel bar az istenek kozul valoban Fairlighthoz tartozik a kereskedes, de amennyire tapasztalom a kalmar lelku kalandozok kevesebb mint fele Fairlight hivo.
Meg mondjuk ha Fairlight lenne, azzal kizarnam magam is a KT-bol ;).

Uj KT fo koltsege az ido. Penzrol nem nagyon tudok.
 
nekem vmi oknal fogva az elnevezesrol Fairlight kt villan be.

azt hiszem a jatekban Fairlight nal inkabb a magia szferara erosit, pedig a penz a masik szfera.

viszont egy uj ktnak horror koltsegei vannak. penz, tu.
 
Az elkepzeles szuper, de elobb kell belepni, es aztan kifejlesztjuk ;).
 
 | 1 | 2 |
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Közös Tudatok | Bugok | Csere-bere | Átadó karakterek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.