Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája
A számlanyitás folyamata
Árak + Jelenlét bónusz
Befizetési módok
Jelentkezési lap
Kedvezmények
Kipróbálás (10 ingyenes forduló)
Szabálykönyv
Új játékosoknak
Alanori Krónika kupon
Aukció
Beállítós UL
Bónuszok
Eseménynaptár
Hasznos Információk
Ismeretek hasonlítása
Kalandozók versenye
Karakternév-változtatás
Lemaradás vásárlása
Reinkarnáció
Statisztikák
Szavazások
Tesztcsata
Titanitdukát aukció
Tudástár
UL küldés
Beholder Labirintus
Memóriajáték
Mini-szójáték
Puzzle
Chat, üzenõfal
Fórumok
Közös Tudatok
Közös Tudatok Listája
KT-képességfa
Levelezési lista, IRC
Megosztott fordulók
Nyilvános fordulók
Miniolimpiák
Olimpiák
TF találkozó
AK Archívum
GN Archívum
Írások, novellák
Linkek
TF könyvek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Piroslámpás ház
Küldd el képeslapként!
"A bejárati ajtó felett piros lámpást himbál a szél, alatta két kacér fiatal nézelődik: az egyik egy domború keblű, kihívóan kifestett, lenge öltözetű leány, a másik egy tökéletesen kigyúrt, egyetlen rövidnadrágba öltözött jóképű dalia. Csak találgatni tudsz az épület szolgáltatásainak mibenléte felől." - részlet egy Alanorban járt naív kalandozó fordulójából
Nézz szét a galériában!
XLVI. Alanori Mini Olimpia
Tavaszi befizetési akció 2024.03.01. (péntek) - 2024.03.18.

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Makróbővítés II. (582. tudati képesség)
Aukciós statisztika
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból

A lista folytatása...
Olimpiák eredmémyei (9)
A Sötétség Kora - retró történelmi esemény (17)
Épülettervezői pályázat 2. (10)
Tavaszi befizetési akció 2024.03.01. (péntek) - 2024.03.18. (1)
Tavaszi befizetési akció 2023.02.27. (hétfő) - 2022.03.10. (2)
TF KÖZÖS TUDATOK (1277)

További témák...

2024-03-29 14:17:12 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
Nézet:
Köszi, ha ideér az AK a martianom utolsó tizenkettédevl, lépek is.
 
A köv. patchtől (ami valszeg holnap lesz) így fog működni.
 
Esetleg úgy lehetne módosítani, hogy az első combra mindenképpen 50% esély van (ha van recept, ha nincs). Az első ugyanis 99% eséllyel a küldetéshez kell, ha meg valaki kaját főz belőle, hát IJ.
 
Tudom, de attól még hülyén vizsgálja a feltételeket és büntetve vagyok valamiért, amit el se követtem (értsd: hiába ismertem a receptet, nem találhattam hozzá alapanyagot).
Ha módosítjátok v. beírtok a karakternek 1 db combot v. törlitek a fejéből a receptet (ha kell, papírt is aláírok arról, hogyha megvan a cucc, akkor a felesleget eldobom, mert én tényleg csak haladnék, de így semmi értelme UL-t írjak...majd ha kell hajózáshoz, akkor az más lapra tartozik, de ott még nem tartok), akkor befejezem, de addig nem. Addig büntetve érzem magam (és vagyok is), amikor én jóhiszeműen jártam el, ti viszont nem tájékoztattátok a játékosokat kellő körültekintéssel.
 
FlyXan: neked meg válaszoltam e-mailben.
 
Agyar!
Te most épp azt mondod, hogy a szörny encében a következő szerepeljen: "a képessége ellen nincs védelem, kivéve..."
Egyébként amit ő csinál egy sokkal összetettebb képesség, mint az általános max. ÉP szívó képesség, ezért nincs ellene védelem (csak a BA parancs).
Ha hadakoztok ellene, akkor is így van.
 
"a kisebb és nagyobb max. ÉP vesztésekre pedig immúnitást kapsz." Kivéve ezt meg azt meg amazt az estetet mikor nem...
 
"Egyébként a szörny ence is írja, hogy varázslat nem véd ellene,"

A faji nadrág TÁRGY... Mellesleg javítsatok ki ha tévednék de a full faji cucc az éjfattyak ellenvan... Nahát megint igazam van... Nem ez a megoldás hogy a faji cuccon gyengítünk ugye... GRAT!

"s ez természetesen vonatkozik a hatásában hasonló faji nadrágra is (ki is egészítettem az encet)."

Hatásában hasonló... mekkora szöveg... )))))))))

Elmegyek programozónak a behóhoz.

Ez az a hozzáNEMállás ami nem tetszik ebben az amúgy nagyon jó játékban. De a kedves kalandozók lenyelnek mindent. Éljen a függőség! ))
 
Akkor légyszi módosítsd a sziklozug comb találásánál a feltételek sorrendjét.
Először nézze meg, hogy aktív-e az estharos küldetés.
Ha az, akkor nézze meg, hogy volt-e már valaha a karakternél comb. Ha még nem volt, akkor kapja meg az 50%-os esélyt akkor is, ha ismeri a ragut (amúgyis beraktatok egy kapcsolót, hogy ezzel ne lehessen visszaélni).

Ha nem aktív a küldetés, akkor lehet vizsgálgatni a recept ismeretét.

Mert én addig nem lépek, amíg ez olyan hülyén vizsgálja a dolgokat, ahogy.
 
Egyébként a szörny ence is írja, hogy varázslat nem véd ellene, s ez természetesen vonatkozik a hatásában hasonló faji nadrágra is (ki is egészítettem az encet).
 
Éljenek a lusta progrmozók... Biztos rohadt nehéz lehet átírni hogy ha van a karin faji nadrág, akkor csak tvp és TP minusz, mert a többi jó öreg szívást ugye mindenképpen meg kell hagyni... AGYLÖVÉS!

Én gépészmérnök vagyok szerszámtervező, de simán megoldanám akár Delphiben... Szégyen!
 
Idezek neked:

Szia!

Van egy ejfatty a mlothag szurcsolo ami erintesevel max.ep-t sziv. Van rajtam faji nadrag ami ved a nagyobb es kisebb max. ep vesztesek ellen, viszont ez az ejfatty ugyanugy szivja a max.epm nadragon keresztul is.
Akkor mi ertelme van a vedelemnek?

Dess

Szia!

Ennek az éjfattynak másféle max. ép szívó képessége van (egyéb, más szívásokkal párosított, a max. ép vesztés csupán mellékhatás), s ez ellen nem véd a faji nadrág.

Speedz
 
Mert a ml'othag táposabb holmi faji cuccnál, ez meg lett mondva. Sajna nem bug...de azért reklamálhatsz, hátha megcsinálják ;).
 
Faji nadrágban miért szív maxép-t a Ml'othag szürcsölő???

Programhiba, vagy a faji nadrág mégse adja az enc. szerinti védelmet?
 
Csak ugy altalanossagban mondom nem vegye senki szemelyeskedesnek, de ha nem vagytok megelegedve a jelenlegi istenetekkel aldozzatok at Chara-dinnak! Neki van a legtobb egyedi varazslata jelenleg a jatekban! Ekko ugyben nalam lehet jelentkezni! :-)
 
Egy szó amiért mindezen dolgok érdekesek: játékegyensúly...

Én annó nem a tápért választottam Tharrt, hanem mert a háború istene, és minden igaz harcosé, tehát csak ez illik hozzám. Mikor bátyámmal és az egyik legjobb barátommal beáldoztunk fogalmunk sem volt mit ad majd nem ez volt a lényeg. DE Tharrnak NINCS egyetlen egyedi varija sem, minden más megvan másnak is... Még ha hamarabb is kaptam csupasz izmot óriáserőt, akkor is.

Ha hosszú távon akarjuk tartani az egyensúlyt a lent leírtakon nem gyökeresen változtatni de csiszolni KELL!! Hogy miért: Gyógyítás nincs egyensúlyban, mindneki megszerezheti a Tharr varázslatokat még az ongóliant tombolást is, akkor a Tharrosok miért nem?
Jelen pillanatban a gonoszoknak áll a zászló nagyon, aztán a jók elvannak a jogarakkal amit mindíg mindenhol megvehetnek... Hol vannak a semlegesek???

Persze hazabeszélek, mert ez így nem jó! Szívesen megcsináltam volna én is az abszolút jellemet hogy ne kelljen karkötőt slotolni állandóan, szívesen csinálnék küldit a maxba gyógyító variért bizony bizony.

Örülök, hogy a szándék már megvan a változtatáshoz...
 
Nem igazán értem a problémátokat. Ha a semleges és a jó meg a gonosz ugyan azt fogja kapni csak más néven más enc-cel akkor abba mi lesz a sok színűség. Aki felvállalta azt, hogy jó és a többi jellemet választja az fel is készűlhetett arra, hogy lesznek buktatók és nehéz dolgok. Ha "A" megoldás ugyan azt biztosítja mint "B" akkor minek választaná valaki a "B"-t?
Fir
 
Szia Miklos!

Koszonom hogy atgondoltad a kerdest, valamint valaszoltal is. Amennyiben tenylegesen sikerul a komponenseket gyakoritani, ez egy teljesen jo megoldas a problemara. Gyogyitasonkent 5 TVP + 30 VP + 50-100 arany elfogadhato szerintem.

Csak szeretnem a figyelmedet felhivni hogy valoszinuleg drasztikus komponens gyakoritasra lesz szukseg. Mint kifejtettem alant, a ryuku szigetek elott a Huddens elixir nelkul is jol el lehetett boldogulni, tehat a vasarolt/igenyelt mennyiseg sokkal kisebb volt. A szigeteken a Huddens igeny erosen megno, hiszen minden semleges karakter (de legalabb Tharr es Fairlight hivei) az alternativ gyogymodokrol (isteni/osi gyogyitas) erre fog valtani.

Udv:
Simon
 
Még a semlegeseket maxba gyógyitó tárgy témájával kapcsolatban. Az igaz, hogy maga a Huddens elixir nem átadható, de a komponensei igen, amit kemény 5 TVP-ért kell összeraknod. Az hogy most egy semlegesnek az 500+ TVPjéből el kell költeni erre 30-at, sokkal kevesebbet számit, mint hogy annak idején egy jónak a 150 TVPjéből kellett 30-at elkölteni körönként, hogy a jellempontját növelje. A Huddens komponenseit ugyan vmivel gyakoribbá tesszük/tettük, hogy az árak kiegyensúlyozottak legyenek, de nem fogjuk átadhatóvá tenni. Ugyanezért nem lehet hipphopp a papi karkötőt slot nélkülivé tenni, mivel a semlegesek a kezdetektől hordhatják, a jóknak és gonoszoknak viszont idő amig elérik a max. jellemet, ez nem lenne igazságos. Ehelyett majd egy bizonyos idő után ki lehet majd váltani.
 
Persze, hogy nem érted, mert nem veled beszéltem, hanem Miklóssal...
 
Nem hiszem, hogy a Luthius karkötőjével kapcsolatban bármilyen dilemma lenne, meg hogy hogyan keverted ide. Választhatsz: ha azt húzod fel, több TP-t kapsz, ha másik karkötőt, akkor a tulajdonságaid (vagy bármi másod) lesznek nagyobbak. Ezzel kapcsolatban semmi nem fog változni.
 
Értem, de szerintem a papi karkötő és a Luthius dilemmája nem ugyanolyan súlyú kérdés.

Szerintem a papi karkötők mindenképpen slotmentesek kellenek hogy legyenek egy idő után, mert a semlegeseknek ez iszonyatos hátrány, remélem nem kell kifejtenem így is kevesebbet ad még az arany is mint egy abszolút jellem.

A +1 slotot karkötőre adó képesség/varázslat/tárgy pedig létszükség, sokkal több a karkötő mint az öv, vagy fülbevaló (ez utóbbiban több slotmentes is van)...

Mindenesetre remélem lesz megoldás a papi karkötő kérdésben. Tényleg nincs tervbevéve papi karkötőből nagyobb volumenű pl 8-as vagy 10-es?

Gábor
 
Hali, a kérést fogtam a TF talin, és megigértem hogy lesz rá megoldás. (Bár a TF talin igérni nem szoktunk, csak beszélgetni...) Vki a slot nélküliséget javasolta, ezt ott el is mondtam, hogy miért nem lenne korrekt, de már találtunk egy jobb megoldást.
 
Szerintem 3 be fog kerülni a 6-ból, ha ez fényezés akkor ez van. Nagyon kidolgozottan adtam le a terveket, jól átgondoltam, mielőtt le lett adva...

Ha nem tetszik valami az meg a te bajod... :P
 
Es ezt hogy dontotted el magadban, kedves agyar?
Eleg rendesen fenyezed sajat magad...
 
Azt a Luthiusra mondta, az arany papit MEGÍGÉRTE...

Nekem mindegy mert én adtam le olyan pályázatot ami egyensúlyt figyelembevéve oldaná meg a problémát, és nem esne mindenkinek az ölébe a kegy, hogy megússzon egy slotot.

Remélem az én 6 tervemből bekerül minnél több, mert eléggé szerepjátékos/játékegyensúly baráti mind.
 
Sirály. Épp most jutottam el arra a pontra, hogy muszáj levenni a papi karkötőt... De akkor lehet, hogy várok még 1 hónapot.
 
Nem ezt mondta, hanem hogy találunk rá megoldást. Szerencsétekre az egyik általatok beadott varázslattervező pályázat pont ezzel kapcsolatos.
 
Kaptam egy ígéretet arra Miklóstól, hogy a papi karkötők slotmentesek lesznek, mikortól fog kb. bekerülni a programba?

Danair
 
Hello!

Az alabbi emailt kuldtem a TF jatekvezeteshez. Szeretnem
tamogatasotokat megnyerni ez ugyben.

Reakciokat/valaszokat koszonom.

Udv:
Simon / Manus


---------
A ryuku szigetekkel egy ujabb vilag kerult a jatekba, ujabb
kihivasokkal, ujabb szornyekkel. Tobbnyire izgalmas es pozitiv dolgok kerultek a jatekba, azonban egy teruleten ugy erzem felbillenoben van a jatekegyensuly.

Ez a terulet a gyogyitas. A ryuku szigetes szornyek nagyon magas sebzest okoznak, igazabol az egyetlen elfogadhato gyogyitasi lehetoseg a maxra gyogyitas (targy, varazslat).

Ugyanakkor, ezen a teruleten erosen valtozoak a lehetosegek, es az alabbi elemzes alapjan a semlegesek, fokent Tharr es Fairlight hivei erosen hatraltatva vannak.


Gyogyito targyak elemzese:

Jok (szent jogar):
Atadhato: igen
Talalhato: igen (Csatamezo/masznivalo)
Talalhato szornykincs: igen (random kincs)
Tarto szukseges: nem
Tarto atadhato: (-)
Tarto talalhato: (-)

Semlegesek (huddens elixir):
Atadhato: nem
Talalhato: nem
Talalhato szornykincs: nem
Tarto szukseges: igen
Tarto atadhato: nem
Tarto talalhato: nem

Gonoszok (sotet ital):
Atadhato: igen
Talalhato: igen (Csatamezo/masznivalo)
Talalhato szornykincs: igen (arnylord)
Tarto szukseges: igen
Tarto atadhato: igen
Tarto talalhato: igen


Maxra gyogyito varazslatok elemzese:

Jok: igen
Semlegesek: Sheran igen, Tharr/Fairlight nem
Gonoszok: nem

Itt jeleznem, hogy a nem maxra gyogyito varazslatok extra 100-150 TVP-t jelentenenek (gondolok itt isteni gyogyitasra, osi gyogyitasnal meg extremebb TVP ertekekrol lenne szo).


A fo gond az hogy ezek a gyogyito targyak/varazslatok es azoknak jellem/isten szerinti elosztasa a "regi szep idokben" keszult, amikor a kalandozok max EP-je es a szornyek sebzese meg sokkal kisebb regiokban mozgott. Korabban a helyetesito varazslatok/targyak (osi/isteni gyogyitas, kenocsok, stb) megfelelo alternativat nyujtottak meg semlegeseknek is, es nem kerultek erezheto hatranyba.

Ugy gondolom, hogy a ryuku szigetekkel ez az egyensuly teljesen felborult es erre megoldast kell talalni.

A semlegeseknek nincsen atadhato, azaz boltbol/licitrol
beszerezheto,TVP koltseg nelkuli maxra gyogyitasi lehetosege. Ezen felul, Tharr es Fairlight hiveinek nincs maxra gyogyito varazslata sem.

Ket javaslatom van (vagy/vagy):
1. Uj atadhato gyogyito targy bevezetese (csak semlegeseknek), mely hasonlo mertekben es helyszineken lenne talalhato mint a szent jogar es sotet ital.
2. Huddens elixir es varazsfiola atadhatova tetele, valamint talalhato targyakka tetele hasonlokeppen sotet ital / Fekete kehely ertekeihez.

Ezenkivul persze mas megoldasok is lehetnek - de a fentiek kozul az egyik valoszinuleg gyorsan bevezethetoek lennenek.


Zarasul annyit, hogy amint elkezdtem olvasgatni ryuku szigetes nyilvanos fordulokat, mindjart az jutott az eszembe, hogy egyszeruen nagyon TVP igenyes es parancsigenyes lesz semlegeseknek a gyogyitas. Remelem ez Nektek is ugyanilyen nyilvanvalo, es a fentiek meggyoznek arrol hogy kiszuras lenne a semlegesekkel ha valami megoldast erre nem talalnank.

----------
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Közös Tudatok | Bugok | Csere-bere | Átadó karakterek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.