Vissza a Főoldalra
 
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett

Hírek, újdonságok
Változások listája
A számlanyitás folyamata
Árak + Jelenlét bónusz
Befizetési módok
Demo forduló
Jelentkezési lap
Kedvezmények
Kipróbálás (10 ingyenes forduló)
Szabálykönyv
Új játékosoknak
Alanori Krónika kupon
Aukció
Beállítós UL
Bónuszok
Eseménynaptár
Hasznos Információk
Ismeretek hasonlítása
Karakternév-változtatás
Lemaradás vásárlása
Reinkarnáció
Megosztott fordulók
Nyilvános fordulók
Statisztikák
Szavazások
Tesztcsata
Titanitdukát aukció
Tudástár
UL küldés
Beholder Labirintus
Memóriajáték
Mini-szójáték
Puzzle
Chat, üzenõfal
Fórumok
Közös Tudatok
Közös Tudatok Listája
KT-képességfa
Levelezési lista, IRC
Olimpiák
TF találkozó
AK Archívum
GN Archívum
Írások, novellák
Linkek
TF könyvek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Alpesi tehén
Küldd el képeslapként!
"Hogy kerül ez a békés kérődző ebbe a szörnyektől hemzsegő vadonba?" - Aritma
Nézz szét a galériában!
53.Beholder Találkozó 2020.07.18. – Beszámoló
Szörnyvadászat
Negatív létsík
Befizetési akció 2020.07.14. - 2020.07.24.

A lista folytatása...
Aukciós statisztika
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból
Az utolsó Aukciós Napon történtek
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája

A lista folytatása...
Szörnyvadászat (3)
Jégmágus kt. alakulna (9348)
Befizetési akció 2020.07.14. - 2020.07.24. (3)
TF help (6485)
XXXI. Alanori Mini Olimpia (4)
Negatív létsík (6)

További témák...

2020-08-09 04:09:24 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Pókerjáték
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
Ajánlott böngésző, felbontás:
Internet Explorer, 1024x768
 

TF Format a honlaponGyurik Lászlónak, alias Erynome-nak köszönhetően egy új lehetőséggel bővült a TF oldal. Ezentúl a honlapon a fordulókat speciálisan formázva is meg lehet nézni, ami sok segítséget ad UL íráskor. Ezt a formázást nevezzük TF Formatnak.

De mit is tud ez a Format?
- Alapesetben a karakterlapot és a tárgylistát alakítja kicsit át, lehet benne figyeléseket beállítani tárgyakra és varázslatokra. Ha a karakterre kerül egy átok, vagy sebfertőzés, akkor az a karakterlap felett egy kis táblázatban látható. Így emlékeztet arra, hogy a következő fordulóban érdemes mágiafeloldást használni. Ha leesik a karakterről az áldomás varázslat, ezt is külön figyelheti a Format. A tárgyak figyelésére is van lehetőség, ha elfogyott a deus ex machina, akkor a TF Format szól, hogy pótolni kell. Ugyanitt lehet beállítani a varázslatkomponenseket is és egyéb tárgyakat, pl. figyelmeztessen, ha került a karakterhez egy szopókő. A varázslat és tárgy figyeléseken kívül a tárgylistában lévő tárgyak összsúlyát és összértékét is kiírja, így könnyen át lehet látni, hogy mely tárgyak túl nehezek a cipeléshez, illetve melyek azok a használhatatlan tárgyak, amik sokat érnek és ideje eladni őket.
- A közös tudati képességek listáját nem ömlesztve, hanem táblázatos formában adja meg. Így a KT-képesség fa is kicsit átláthatóbb lesz és könnyen követhető, hogy a fában hol tart a karakter, mit fejlesztett ki, miben van elmaradása, illetve, hogy a Közös Tudat, amelynek tagja, hol tart a fejlesztésében.
- A karakter tárgylistája alapján létre lehet hozni tárgycsoportokat, ami egy-egy külön táblázat lesz a karakterlapon, összesítve a csoportban lévő tárgyakat. Pl. ha létrehozunk egy Cirkuszi Talizmánok csoportot és belerakjuk a talizmánokat, akkor egy külön táblázatban fogjuk látni, hogy jelenleg milyen cirkuszi talizmánok vannak a karakternél, és ezekből mennyi darab. Arra is lehetőség van, hogy a hiányzó tárgyakat is kiírja itt. Azaz, ha betesszük az összes cirkuszi talizmánt és csak 4 féle van a karakternél az 5 féléből, akkor most már van lehetőség kiírni az 5. talizmán nevét is 0 darabszámmal. Ebben az esetben, ha nincs a karakternél az adott tárgy, akkor piros színnel lesz kiírva a csoportban.
- Lehetőség van az ezüstszelence nevű tárgyhoz is segítséget kapni. A TF Format kigyűjti azokat a tárgyakat, amiket az ezüstszelencébe lehet dobni, megmondja mennyi darabot lehet bele dobni, és ilyenkor az ezüstszelence a táblázatban szereplő tárgyakat adhatja vissza. Ha a tárgyak fölé visszük a kurzort, akkor kiírja, hogy melyek azok a varázslatok, amiknek ez a tárgy komponense, vagyis, hogy mi alapján került bele a listába. (Aranyat nem lehet a ládikóba dobni, de a listába belekerült.)
- A másik újdonság a tiltott teleport megszerzéséhez egy kis segítség. Kiírja, hogy melyek azok a tárgyak, vagy szörnyek, amiket még nem ismer a karakter és kérdezhetik a kihívás tornyában. Megtalálható itt még a túl alacsony szakértelmek listája is, amikkel elbukhat a karakter a szakértelempróbákon, illetve a tárgykészítés próbához szükséges, hiányzó tárgyak listája is itt található. Az itt látható tárgy és szörny infó figyelések mindig a karakter aktuális ismeretein alapulnak, így ha egy korábbi fordulót nyitunk meg, akkor is a jelenlegi ismereteket látjuk, nem pedig az abban a fordulóban ismert szörnyeket és tárgyakat!
- A kiválasztható tárgyak és varázslatok a tudástáron alapulnak, illetve a karakterek által ismert varázslatokon. Ha valami nincs a tudástárban, vagy nem ismeri senki, azt a TF Format is „ismeretlen” névvel fogja megjeleníteni.

A TF Format beállításokat mindenki elérheti a számlainformációs oldalról, a karakterek táblázatában van egy link a beállításokhoz. Itt karakterenként lehet beállításokat menteni. Ha valaki nem szeretné, hogy a fordulói formázva legyenek, akkor egyszerűen ki lehet kapcsolni a beállítás oldalon.

A webes TF Format egyelőre kísérleti jelleggel működik, a szerver terheléstől függően az elérése változhat.

Dani Zoltán

Létrehozás: 2016. március 25. 11:38:00Utolsó frissítés: 2016. március 25. 11:55:43 Küldd el a cikket másoknak Nyomtatási forma


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2020
1680 Budapest, Pf. 4 | E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.