Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája
A számlanyitás folyamata
Árak + Jelenlét bónusz
Befizetési módok
Jelentkezési lap
Kedvezmények
Kipróbálás (10 ingyenes forduló)
Szabálykönyv
Új játékosoknak
Alanori Krónika kupon
Aukció
Beállítós UL
Bónuszok
Eseménynaptár
Hasznos Információk
Ismeretek hasonlítása
Kalandozók versenye
Karakternév-változtatás
Lemaradás vásárlása
Reinkarnáció
Megosztott fordulók
Nyilvános fordulók
Statisztikák
Szavazások
Tesztcsata
Titanitdukát aukció
Tudástár
UL küldés
Beholder Labirintus
Memóriajáték
Mini-szójáték
Puzzle
Chat, üzenõfal
Fórumok
Közös Tudatok
Közös Tudatok Listája
KT-képességfa
Levelezési lista, IRC
Olimpiák
TF találkozó
AK Archívum
GN Archívum
Írások, novellák
Linkek
TF könyvek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Ylgoroth, a nagyhatalmú Thargodan
Küldd el képeslapként!
"A Thargodanok legtöbbje az állandó csatározások során előbb-utóbb megsemmisül, de vannak néhányan, akik hihetetlen ravaszságuk és persze hatalmuk révén képesek voltak fennmaradni a Sötét Föld megszállása óta. Mára már ezek a Thargodan hercegek félisten hatalmú lények, és senki nem meri őket kihívni. Ylgoroth ezen ős-Thargodanok egyike. Ha megpillantod kedvenc formáját, egy megelevenedett fekete borzalmat, amelyet forró tűzaura övez, menekülj, amíg tudsz." - Encyclopedia Fantasia
Nézz szét a galériában!
Befizetési akció 2023.06.05. - 2023.06.19.
58. BEHOLDER TALÁLKOZÓ 2023.06.17. PROGRAMJA
LIX. Alanori Olimpia

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Tudatkinézis II. (511. tudati képesség)
Aukciós statisztika
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból

A lista folytatása...
Rekordok, érdekességek (17)
TF help (6588)
Yaurri bányászverseny 2. (8)
Jégmágus kt. alakulna (9369)
XLII. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés (4)
Morf invázió 3. (19)

További témák...

2023-06-10 16:17:38 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

TF Format a honlaponGyurik Lászlónak, alias Erynome-nak köszönhetően egy új lehetőséggel bővült a TF oldal. Ezentúl a honlapon a fordulókat speciálisan formázva is meg lehet nézni, ami sok segítséget ad UL íráskor. Ezt a formázást nevezzük TF Formatnak.

De mit is tud ez a Format?
- Alapesetben a karakterlapot és a tárgylistát alakítja kicsit át, lehet benne figyeléseket beállítani tárgyakra és varázslatokra. Ha a karakterre kerül egy átok, vagy sebfertőzés, akkor az a karakterlap felett egy kis táblázatban látható. Így emlékeztet arra, hogy a következő fordulóban érdemes mágiafeloldást használni. Ha leesik a karakterről az áldomás varázslat, ezt is külön figyelheti a Format. A tárgyak figyelésére is van lehetőség, ha elfogyott a deus ex machina, akkor a TF Format szól, hogy pótolni kell. Ugyanitt lehet beállítani a varázslatkomponenseket is és egyéb tárgyakat, pl. figyelmeztessen, ha került a karakterhez egy szopókő. A varázslat és tárgy figyeléseken kívül a tárgylistában lévő tárgyak összsúlyát és összértékét is kiírja, így könnyen át lehet látni, hogy mely tárgyak túl nehezek a cipeléshez, illetve melyek azok a használhatatlan tárgyak, amik sokat érnek és ideje eladni őket.
- A közös tudati képességek listáját nem ömlesztve, hanem táblázatos formában adja meg. Így a KT-képesség fa is kicsit átláthatóbb lesz és könnyen követhető, hogy a fában hol tart a karakter, mit fejlesztett ki, miben van elmaradása, illetve, hogy a Közös Tudat, amelynek tagja, hol tart a fejlesztésében.
- A karakter tárgylistája alapján létre lehet hozni tárgycsoportokat, ami egy-egy külön táblázat lesz a karakterlapon, összesítve a csoportban lévő tárgyakat. Pl. ha létrehozunk egy Cirkuszi Talizmánok csoportot és belerakjuk a talizmánokat, akkor egy külön táblázatban fogjuk látni, hogy jelenleg milyen cirkuszi talizmánok vannak a karakternél, és ezekből mennyi darab. Arra is lehetőség van, hogy a hiányzó tárgyakat is kiírja itt. Azaz, ha betesszük az összes cirkuszi talizmánt és csak 4 féle van a karakternél az 5 féléből, akkor most már van lehetőség kiírni az 5. talizmán nevét is 0 darabszámmal. Ebben az esetben, ha nincs a karakternél az adott tárgy, akkor piros színnel lesz kiírva a csoportban.
- Lehetőség van az ezüstszelence nevű tárgyhoz is segítséget kapni. A TF Format kigyűjti azokat a tárgyakat, amiket az ezüstszelencébe lehet dobni, megmondja mennyi darabot lehet bele dobni, és ilyenkor az ezüstszelence a táblázatban szereplő tárgyakat adhatja vissza. Ha a tárgyak fölé visszük a kurzort, akkor kiírja, hogy melyek azok a varázslatok, amiknek ez a tárgy komponense, vagyis, hogy mi alapján került bele a listába. (Aranyat nem lehet a ládikóba dobni, de a listába belekerült.)
- A másik újdonság a tiltott teleport megszerzéséhez egy kis segítség. Kiírja, hogy melyek azok a tárgyak, vagy szörnyek, amiket még nem ismer a karakter és kérdezhetik a kihívás tornyában. Megtalálható itt még a túl alacsony szakértelmek listája is, amikkel elbukhat a karakter a szakértelempróbákon, illetve a tárgykészítés próbához szükséges, hiányzó tárgyak listája is itt található. Az itt látható tárgy és szörny infó figyelések mindig a karakter aktuális ismeretein alapulnak, így ha egy korábbi fordulót nyitunk meg, akkor is a jelenlegi ismereteket látjuk, nem pedig az abban a fordulóban ismert szörnyeket és tárgyakat!
- A kiválasztható tárgyak és varázslatok a tudástáron alapulnak, illetve a karakterek által ismert varázslatokon. Ha valami nincs a tudástárban, vagy nem ismeri senki, azt a TF Format is „ismeretlen” névvel fogja megjeleníteni.

A TF Format beállításokat mindenki elérheti a számlainformációs oldalról, a karakterek táblázatában van egy link a beállításokhoz. Itt karakterenként lehet beállításokat menteni. Ha valaki nem szeretné, hogy a fordulói formázva legyenek, akkor egyszerűen ki lehet kapcsolni a beállítás oldalon.

A webes TF Format egyelőre kísérleti jelleggel működik, a szerver terheléstől függően az elérése változhat.

Dani Zoltán

Létrehozás: 2016. március 25. 11:38:00
Utolsó frissítés: 2016. március 25. 11:55:43
Nyomtatási forma


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2023
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.