Vissza a Főoldalra
 

Hírek
Mi is az a Shadowrun?
Chat, üzenõfal
Fórumok
Shadowland
Szavazások
Ismertetők, írások
Kaladmodulok
Novellák
Cikkek a Krónikából
Shadowrun könyvek
Linkek
Letöltés
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Adeptus
Küldd el képeslapként!
Az adeptusok mágikusan aktív személyek, akik mágikus potenciáljukat saját belső képességeik feltárására fordítják.
Nézz szét a galériában!
Könyvismertető - Nigel D. Findley: A nap háza
Könyvismertető - Mel Odom: Hajtóvadászat
Könyvismertető - Robert N. Charrette: Jogos kárpótlás
Könyvismertető - Stephen Kenson: Keresztutak

A lista folytatása...
A gyűrű - Shadowrun novella (2)
Játékost keresek! (105)
Robert N. Charrette: Sose kezdj sárkánnyal (15)
Online Shadowrun project (69)
Shadowrun 4. kiadás (151)
Magyar Shadowland (2074)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | ...
Nézet:
Hali mindenkinek!
Nemtudom a ki hogyvan vele,énnekem már nincs kedvem ide látogatni,mert csak a mocsok meg a trágárság van jelenn.Ezútonn szeretném kérni,hogy zárják ki az ilyen elemeket.-Vagy távozzanak magoktol is.
Télapo !Csalódtam benned is.
 
Hmm..

A beleit az ember nem eszi meg..ha ki is szeded a beleit akkor max megetetni tod vele de nem 'ujra megetetni'.

De amugy ennyi nem tobb.:/
 
A késztőknek:

Ti meg elmehettek a fenébe!Ha itt lennétek nem lennének ezek az atrocitások és nem a mi vitatkoznánk és találgatnánk.
 
Megjegyzem ez az utolsó üzim ezen a forumon.
Nem akarom hogy a "Normális emberek szivjanak"miattam illetve ez a kis egysejtü miatt.
Én sajálom hogy leragadott az idulat(sajnos idegbeteg vagyok ez van)és emiatt a normális(itt nem erre a kis buzeránsra godoltam)gamereket is fárasztotamMellesleg egy személyes találkozó megoldotta volna a problémát.Mert az tuti hogy ahogy megláttam volna annyi esélyt nem adtam volna neki hogy a kezét feltegye!
Mindent egybevéve mindenki mástól elnézést kérek.
Kocsos geci te meg reménykedj hogy soha az életben nem hoz össze velem a véletlen,mert ha igen akkor bebizonyitom neked hogy az a 28 legalább 80!!!

Sziasztok.
 
Na Most már elég!@#&@{....Te ki a kurva anyádat hülyézed?Ismersz?

Idefigyelj te kis arrogáns sznob senki,annak örülj hogy nem tudom a cimedet mert ha most itt lennél mellettem a szádon huznám ki a beleidet,aztán ujra megetetném veled!
 
NaAkkor személyeskedjünk.Ne mond hogy nem figyelmeztettekek hogy nem kéne!
De hiddel a végén nem én fogom ezt megbánni....
 
No akor most meg en ertettelek felre teged, ertettem, igazad van, elnezest.
Annyi kitetellel, hogy en nem megyek a duhongobe anyazni mindaddig, mig nem a jatekkal van bajom. Ha valaki hulye, akkor azt ott kell elmondani neki ahol hulye kulonben nem veszi eszre.
es ha mar reagalok akkor meg ennyit, hogy azt a 200K-s targyat nem kepes meg 50-75 ember sem megvenni, ugyanis nincsenek ennyien 38-on . Viszont ami az anyagiakat illeti ennel azert sztem tobben tudjak megengedni maguknak, mert sokaknak van nem eladott targya, ami toplistan nem latszik, es mostmar kincskerzsakkal meg szerencsekovel szintenkent kozel 100K arany jon, igy aki nekiall sporolni az is hamar megveheti. A vilagos leirasokkal egyetertek.
 
Szia!

Teljesen mindegy, hogy kiskapu, vagy hiba. Én csak azt próbáltam meg ecsetelni, hogy, az aréna problémát talán ott lenne helyesebb megbeszélni, mint ahogy szerintem a dühöngőben kéne anyázni, a nyálcsorgatóban örülni az új tárgyaknak, de a frisseket a friss infóba írni stb, stb.
Azt gondolom nem itt van a lényeg, ha ide írjátok ide írjátok, most legfejebb a szépérzékem bántja, de azért halkan megjegyzem egy idő után átláthatatlan lesz az egész és ha valaki később keresne valamit, akkor igen meg kell szenvednie vele.
Kérem, tanácsolom mindenkinek, hogy próbálja meg olyan helyre írni a beszólását, ahová az tartozik, mert nem csak másoknak, nem nekem, hanem magának is használ vele.
Ami a tesztet illeti. Valójában kicsit humornak, kicsit sértésnek, de leginkább elgodnolkodtatónak szántam, hiszen nyilván ha valaki meggyőzte magát, hogy Ő képes értelmesen hozzátenni a fórumhoz, akkor hiába minden erőlködésünk, nem fogja azt mondani, hogy ha csak ennyi telik tőlem inkább nem írok semmit.
Bevallom most is gondolkodtam ,hogy a dühöngőbe teszem át a vita helyszínét, de azt godnolom, hogy az inkább a teszten nem megfelelt emberkéknek való és mivel kimondottan ilyen vitákra szánt topic nincsen, maradok inkább itt, de persze ez is csak felelsleges szócséplés

Természetesen a példáiddal egyetértek, és nem is szeretnék velük foglalkozni, csak annyit jegyeznék meg, hogy jó lenne, ha a tárgyleírásnál egy kicsit lényegreutalóbb szöveg állna és nem homályos utalások. Jelzem 200K aranyról van szó, had ne mondjam el, hogy ha 25K játékos közül ezt most 50-75 lenne képes megvenni.

Üdv:Celeborn
 
Jutalmad 675 arany!
 
Bug vs. kiskapu.
Az orok dilemma. Kiskapu a le nem vedett leetoseg. Bug a program tervezettol eltero mukodese.

Mondok peldat:
A/ Felnyomom az alkumat maxra, eladom az osszes cuccomat, majd veszek egy tudas konyvet, es visszapakolom "normalis" szakira a pontokat, es meg nyerek is az uzleten. Ez kiskapu. Bar nem olyan gazi, de egy gyongecske kiskapu.
B/ Veszek 2 tudas konyvet, es mindketszer megkapom az osszes szakipontot, ez bug. (Mielott valaki rohan venni nem hiszem, hogy igy van, ez csupan egy pelda a bugra.)

Talan ugy lehet ezt jol megragadni, hogy a kiskapu nem szabalytalan, csak inkorrekt kihasznalasa egy lehetosegnek.

Az arena eseteben viszont nem ilyen egyszeru a helyzet, mert bar en azt hittem kiskaput talaltam, az valojaban bug volt, hiszen Miklos tervei szerint levedte azt a lehetoseget, csak akkor meg ez a levedes nem mukodott jol .

A harmadik pontodat nem ertem, marmint, hogy milyen felteteleket kell teljesiteni csalassal.
 
A negyedikre:
a randomon kéne finomítani, h ne legyen ekkora a szórása...
Van úgy, h a "rettegett" szilmillt vagy egyebet 2 kör alatt elintézem, de van, h elmenekül...
 
Sziasztok!

Első kérdésem, miért van dühöngő, ha itt élitek ki férfias vágyaitokat?

Második kérdés, ha már visszaélés, akor hiba, bug nem? Mellesleg miért kell ragozni a dolgot, ha valakinek van ideje, annyi felhasználót regisztrál, amennyi jól esik, onnantól kezdve meg már ügyeskedés, hogy egy karakternek mennyi győzelmet termelünk.

Harmadik, de nem kérdés, asszem tényleg mindenkinek el kéne végeznie egy saját "értelmes vagyok-e" tesztet és elgondolkodni azon ,ha csalásra van szüksége ahhoz, hogy teljesítse feltételeket, akkor tán jobb lenne, ha ezt, és még sok más topicot hanyagolna.

Negyedik megjegyzés. Biztos mindenki látta már, hogy a bátorságpróba szavazásra került. Gondolom nem véletlen és szerintem inkább azon kéne a fejünk törni, milyen változás dobná fel a játékot a bátorságpróbán, esetleg milyen lehetőséget lehetne még mellé kitalálni.

Üdvözlet: Celeborn
 
No kis baratom. Az van, hogy a fejeden levo buborekot megkiserled gondolkodasra hasznalni egyszer kotozkodes helyett, akkor en is meg fogom allni szemelyeskedes nelkul. Addig meg nem.
 
"Mond kis kocos hol van a mamád..."
 
Bocsi talpDe szépen megkértem hogy ne személyeskedjen amig én sem teszem.De hát ha ez a szerencsétlen csak nem ért a szépszóból.
 
Mellesleg megkértelek szépen hogy ne személyeskedj.
De már látom te pályát tévesztettélNem mondta még neked senki?Neked kirakat rendezőnek kellet volna menned akkora arcodvanOda talán beférne!)))))
 
Te most frankon kostolgatsz?Én a helyedben nem tenném......mert nagyopn rádmászok!!!
Már bocsi teso de ugy birom hogy te mindig mindet meg tudsz magyarázni))
Nem vagy véletlenül a fejlesztő csapat tagja?
Ha nem akkor ne magyarézzál már meg mindent kedveském..jo?
 
Kozeleben sem vagy. A visszaelesi lehetoseg meg ne erdekeljen :P. Nem "komoly" visszaeles, csak arra jo, hogy az arena top elejere keruljon az ember, mas nagy elonnyel nm jar.
Az alacsonyabb szintuek megverese azert nem jo strategia, mert nem talalsz targyat es kevesebb TP-t is kapsz.
 
Jajj tenyleg ilyen buta vagy, vagy fested magad?
Mennyi idobe kerul megnyomni 2szer egy gombot? 1 masodperc? Vagy kevesebb? Nyilvan nem egyszerre harcolt kat karakterrel, hanem egymas utan.
 
Nem biztos, hogy igazam van, de szerintem egyszeruen surun lepett ki-be. Ez ugyan nem garantalja a gyozelmet, de a surubb csatakat igen. Minden tovabbi nelkul tudnek olyan programot irni, ami belep, majd kijelentkezik, var fel percet (hogy legyen ido kihivni), aztan ujra.
 
Jaja, nekem is ki szokták hívni mind3 karimat, és elég sűrűn ugyanaz... Mármint ugyanaz hívja ki mindhármat...
Legsűrűbben Halál Amál, és Hegyek Királya.
 
Nálam többször előfordult már, hogy kétszer egymás után hívta ki a karakteremet(csak egy van) ugyanaz a karakter.
Arénázott kettőt gyorsan egymás után és úgy alakult, hogy mindkettőször engem kapott. Van ilyen.
 
Azert erdekelne, hogy hogy lehet vele csalni.Nekem max az jut eszembe, hogy a fo karakter elott megy egy masik ket szinttel magasabb, aki allandoan arenazik, igy lekoti a fo karinal magasabb meg vele azonos szintueket, igy csak a nala gyengebbekkel harcol. ez igy majdnem fix gyozelem, de csak akkor mukodik jol, ha nagyon surun tudsz bejelentkezni. Persze igazabol ez nem csalas, max egy kicsit
Volt valami programhiba?
 
Megin kostolgatsz?))
No-no!!
 
Hali

Az nem nagyon foglalkoztat hogy lenyomták a kariimat.ElőferdülItt a gond azzal van hogy ne harcoljon már fizikálsan egyszerre ugyanazon időpontban 1 kari többel egyszerre...Kicsit hülyén nézett ki hogy belépek és kharad kihott..aztán megin belépek egy másik karihoz és ismét Kharad kihivott.De hallotam már olyanról is hogy valakinek 3 al fordul ugyan ez elő...No komment.

UI:Bocsi fiuk de nagyon nem komázom az irrális dolgokat.Nem azt mondom hogy legyen minden ugy mint a valóságban(az nem is lenne jó hiszen ezért játék a játék)de azért a hülyeség felé nem csusszon már el...
 
Mellesleg ha megnézitek a barbár(szegényke)110 es erővel 51 ekt sebzett....
 
jaja.21 ik szintü.De hogy miért sebzett ilyen picit?Azért mert 14 es az erejeLevettem róla minden erő+ és áttettem az ügyességre(99).Általában 70-90 ig szokott sebezni..De a szerencsétlen 110+ os barbáromat még igy is lenyomná(hát nem mókás?).
 
Hanyadik szintű a tündéred? Mert a sebzései alapján elég gyengusznak tűnik... Kritikusban 67... Én a 14. szint ALATT ütöttem ilyeneket...
Viszont akkor hogy' hívja párbajra egy ekkora sebzésű kari? (Mert gondolom ez 20+ -os lehetett...)
 
Ne beszeljunk rola harmadik szemelyben, az en karimrol van szo. Hidd el ha mondodm nem tisztan lett 1000 gyozelme, kulonben nem vettek volna el.
Heti nagyjabol 700 gyozelmet tudtam gyartani vele, mostanra siman meglenne az 5000 gyozelem.
 
Ezzel ugyan mi a gond? Mindket karidat kihivta, mindket karidat leverte. Vagy gyurj arenara, vagy viseld el.
 
  ... | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | ...
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.