Vissza a Főoldalra

Sárkányölő - Gyakran feltett kérdések

Látom, hogy mindössze 4 karakternek van hely. Indíthatok-e többet?

Egyszerre legfeljebb 4 karaktered lehet, de ez bőségesen elég is lesz, nem érdemes semmit se túlzásba vinni. Ha egy karakterre ráunsz, és újat akarsz helyette indítani, bármikor kitörölheted.

Mi a helyzet akkor, ha egy hétig nem férek internethez, behozhatatlanul lemaradok?

Szó sincs róla. Először is, a program tárolja a fel nem használt cselekedeteket egészen 999-ig, így bármikor, nagyobb kihagyás után is könnyen behozhatod a lemaradásodat. De a Sárkányölő amúgy sem verseny, nincsen dobogó, amelynek a felső fokára kell felálni, pusztán a szórakozás a cél.

Kattintottam egyet, és egy korábbi oldal jelent meg. Nem stimmel az életpontom se. Mi történt?

A böngésző nem megfelelő beállítása esetén előfordulhat, hogy rosszul, a cache-ből olvassa fel az oldalt egy kattintás után, ahelyett, hogy frissítené. Ilyenkor válaszd ki a karakterlapot, és kattints a SHIFT gomb nyomása közben a Frissítés (Refresh) gombra. Hosszabb távú megoldás: Internet Explorerben az Eszközök menü Internet beállítások pontját válaszd ki. Középen, az ideiglenesen letöltött fájloknál a Beállításokra kattints. Itt az automatikusan opciót válaszd ki. Ha ez sem segít, válaszd azt, hogy az oldalt mindig töltse újra.

Karakterem neve megváltozott, más lett, mint amit adtam neki. Mi történt?

Mint minden ilyen játékban, itt is elvárjuk, hogy a karakterednek a játékhoz illő nevet adjál. Ha a karakter nevének anakronisztikus vagy csúnya szavakat választasz, esetleg valós személynevet, vagy mást, ami nagyon nem illik egy ilyen játékba, akkor azt valószínűleg meg fogjuk változtatni valamire, ami az eredeti névhez legjobban hasonlít, de még elfogadható. Ilyenkor további változtatásra már nincs lehetőség, vagy elfogadod az új nevet, vagy törlöd a karaktert. Ezért kérünk, hogy igyekezz a karaktereidnek megfelelő nevet választani.

Mi a játékban elérhető legmagasabb szint?

Nincs korlátozás, a játékban bármeddig lehet fejlődni. A játékban eredetileg 50. volt a maximális szint, de ez a korlátozás már megszűnt. 51. szinttől a külső létsíkokon kalandozol, új helyszíneken, és jelentősen több TP is jár, viszont 1 kalandozás 3 cselekvéspontba kerül.

Lesznek-e a játékban varázslatok? Küldetések? Új kontinensek? Labirintusok?

A Sárkányölő egy ingyenes játék, és szeretnénk, ha az is maradna. Egy ingyenes játéktól nem várható el az, ami egy fizetőstől. Elképzelhetőek apróbb fejlesztések, módosítások, javítások, de véleményünk szerint a játék most, induláskor készen van - egy nagyon egyszerű, könnyed kikapcsolódást jelentő játék.

Mit tegyek, ha karakteremet valamilyen programhiba miatt kár érte, és ezért kárpótlást szeretnék kérni?

Ha bármilyen hibát találsz, kérlek, írd meg nekünk a sarkanyolo@beholder.hu címre (ne a fórumra!), és a subjectbe írd, hogy "sarkanyolo bug", és mi igyekszünk a hibát a lehető leghamarabb javítani. Kárpótlásra, "karaktervisszaállításra" és hasonlókra sajnos nincs lehetőség, a Sárkányölő ingyenes játék, ezért külön játékvezetője / ügyfélszolgálata sincsen, kérünk, fogadd el olyannak, amilyen.

A cikk a Beholder Kft. oldaláról származik.
A cikk a weben a http://www.beholder.hu/?cikk=5402 címen elérhető.
Létrehozás: 2004. február 26. 13:34:08Utolsó frissítés: 2015. május 20. 10:44:20 Küldd el a cikket másoknak