Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Helyre kis varázsló
(Túlélők Földje kalandozó)
Küldd el képeslapként!
"Gandalf volt a kedvenc szereplőd a Gyűrűk Urában? Nosza, itt a helyed. A Túlélők Földje csak úgy hemzseg az ehhez hasonló alakoktól, vagy a táborozásod alatt keresnek fel téged, vagy te bukkansz táborhelyeikre egy-egy árnyas bozót menedékében. Indulj hát neki, milliónyi kaland vár." - propaganda szöveg egy Gatinhoz közeli útjelző táblán
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 |
Nézet:
A törp egy tűzcsíkot látott a padlón. Ugyanolyan színű tűzcsíkot mint a varázsló tornádója! Ekkor felötlött benne egy emlék. Annak a varázslónak az arcát látta már! 2 évvel ezelőtt egy barbár a templomban imádkozott amikor Galador bejött. A pap ügyet sem vetve rá tovább imádkozott. Galador a sebei begyógyitásáért jött.
-Elnézést!-mondta Galador, de semmi.
-Hahó!-szólt Galador, de a pap tovább imádkozott.
-HÉÉÉ!-üvöltött rá Galador.Semmi. Galador megrúgta a papot. Erre a pap felált, feléfordult és rákiáltott:
-MIT AKARSZ!!??
-Semmm....itt...
 
Galadornak még el kellet látnia sebeit. Fáradt volt, de azért bekötözte a sebeit. A házában meglepetés várta. A házában teljes volt a felfordulás. Az asztal kettétört, a székek három felé törtek, a felszerelése pedig sehol.
 
Mivel pénze elfogyott és már az éjfélt is elütötte az óra, elindult haza felé. Ráfért a pihenés.
 
A tűztornádó hatalmas robajjal közeledett Galador felé, akinek már csak egyetlen pillanata maradt a reagálásra. Szerencsére be tudott ugrani egy sötét sikátorba, de a tűztornádó hőjét testén érezte, megperzselt szőrszálai émelyítő füsttel lepték el arcát. Ez megzavarta, ennyi idő elegendő volt támadójának, hogy kereket oldjon. Galador nem értette a történteket, kik, miért támadták rá? Mi lehet a birtokában ami ilyen fontos lehet ellenségeienk? Vagy a múltban követett el valamit? Gondolkodását nem segítette sajgó halántéka, leginkább az fúrta az oldalát ki lehet az a pap. Abban biztos volt, hogy az eseményeknek köze va egymáshoz, de a kulcsot még nem tudhatta a kezében ami a rejtély megoldását szolgálta. Ráadásul a barbárok és a varkaudarok ősi ellenségek, rendkívül ritkán szövetkeztek a történelem során.
 
Az elesett varkaudar az életéért könyörgött. A fegyverét elejtette. Ekkor azonban furcsa dolog történt. Galador még ki akartad halgatni a varkaudart, de ekkor valami furcsa rezgést érzett a testén. A keze magától mozdult! Megragadta a fejszéjét és lefejeszte a varkaudart. Ezután egy újjab remegést érzett és már ő maga mozgatta mindenét.~Ez mi volt?~- a másik varkaudar megrémült ahogy látta társa halálát. már rohant is. Galador egy köpenyes embert(vagy legalábbis olyasmit) látott elrohanni. Galador nem volt hülye, tudta hogy az a ember csinálta testével azt a furcsa rezgést. Őt követte. A köpenyes felé fordult. Galador lefékezett amikor látta mi az ellenfele. Egy barbár volt.
-Mennnnnny..... elllll.....-mondta a barbár és egy tűztornádót csinált.
 
Dölöngélve ugyan de folytatta az üldözést. A két varkaudar közül az eggyik elesett a sokfutástól.
 
Közben a tőrrel kettészelte a köteleit. A két varkaudar mindent ami a keze ügyébe került a törp felé dobta. Galador minden elől kitért, amíg az eggyik varkaudar egy hatalmas asztalt dobott felé. Galador még mindig nem emlékezett mi történt miután az a varkaudar leütötte. Amikor magához tért az a barbár meg akarta ölni. ~Ne ájulj el már megint, ne ájulj el már meg...~mondta magában a törp.
 
Galadort azonban nem kellett félteni. Rémísztőbb helyzetekből is sikeresen kivágta már magát, mikor Gundabad hegyében szunnyadó Smaug ellen harcolt, a sárkány lángcsóvái elől ügyesen kitért akkor is, most is kitűnű reflexeire támaszkodva a barbár hatalmas csapását elkerülte, s közben a földről felmarkolt réztőrrel a barbár szaporán verő szívét ketté szelte. A varkaudaraknak sem kellett több, hanyat homlok menekültek ki a csarnokból. Galador most már bátran, félelemtől mentesen járt körbe, vizsgálta a tárgyakat, s közülök a legértékesebbnek a barbár felszerelsét gondolta. Felsejlett előtte egy rég elfeledett kép, mikor még törp-szakálla csak pelyhedzett, a Rézhegység lábánál fekvő kastély-barlangukat pusztító támadás érte. Barbárok, varkaudarak és még tucatnyi rémisztő teremtés szándékozta elrabolni a féltve őrzött kincseket. Ott látott hasonló felszerelésű óriásokat. A bosszútól fűtve menekülő támadói után indult.
 
Galador rögtön felismeri a két varkaudart akik meg akarták ölni az utcán. A barbár int a két szörnyetegnek akik rögtön rohannak a törp felé. Galador(talán az övükön fityegő kötél miatt, talán a varkaudarok röhögése miatt) rögtön tudta hogy ezek meg akarják kötözni. A fegyvere után nyúlt.Eltűnt! A szívos törp puszta kezével leterítette az eggyik szörnyet de a másiknak sikerült a kezeit összekötöznie. Most Galador a lábaival kezdett el kapálózni.A szörnyet eggyszer képen találta aki ezért dühében pofán ütötte a törpöt. A törp elvesztette az eszméletét.
 
És ekkor hirtelen beront a templomba egy hatalmas barbár.
Galador észreveszi hogy a barbár nem egyszerű barbár. Sisakja rubinokkal ékesítve, páncélja közepén smaragd gyűrű. Kardja hüvelye rúnákkal ékesítve de Galadornak ez ismeretlen nyelv.Ekkor megszólal a barbár:
-Te ölted meg eggyik varkaudaramat?!
-Ki vagy...
-IGEN VAGY NEM?!
-Igen.-felelte a törp. Ekkor két másik varkaudar jött be a templomba. Mindkettőjüknél bunkó volt.~Ennek nem lesz jó vége...
 
A sebe tovább sajgott, miután meghúzta magát az egyik padsorban, hamar elnyomta az álom. Hamarosan azonban rémülten összerezzent. A hatalmas csarnok morajlott. Világos fénysáv húzódott végig a templomon, megvilágítva lábát.Kísérje meg a menekülést? Nem késő már? És hová? A fény azoban megbabonázta, ebben a világításban ismét áhítatot sugároztak a falak, a kupoák emelkedni látszottak, az oszlopo mintha végtelen sorban menetelnének az ismeretlenbe. Úgy érezte figyelik, elindult. Behunyta a szemét, mély lélegzetet vett, mentében máris megkönnyebbült. Ahogy megszokta a homályt, hihetetlen látvány tárult a szeme elé. A pillérek között telt arcú férfi szobra állt. Galador nem vette észre először, hogy mindkét kezében koronát tart, s azokkal mintha az idők végtelensége óta készülne megkoronázni két törpe alakot, az interregnum két trónkövetőjét. Azonban ha ezt nem is, mást annál inkább látott. Hatalmas, ősi törp páncélokat, pajzsokat amelyeket rubinnal arannyal vertek ki, halmokban álltak a sarkokban a kincsek. Valahonnan ismerős tárgyakra lett figyelmes, családja elfeledett dicső tárgyai hevertek körös-körül a lábánál, amelyekről egy helyen olvasott csak, mintha az ősi Törp Könyv lapjai elevenedek volna meg.
 
Mikor Galador magához tér, korom sötétségben találja magát. Négykézláb kúszva, lassan körbejárja a helyiséget, mégse talál semmilyen be vagy ki szögellést. Azonban törp józansága ilyenkor sem veszíti el, nem hiába töltött el annyi hosszú órát barlangok mélyén kincs után kutatva. Jobb híján felegyenesedig, akkor eszmél rá, hogy egy furcsa módon alacsony homlokzatú szobában zárták, hamar meg is találja a csapó ajtót, neki feszül, hatalmas dörrenés és... Egy templomban találja magát.
 
-Na jó akkor megtartom!-kiáltoz a törp de még mindig semmi.~Akkor megtartom!~gondolja. Azonban az eggyik ház mögül kiugrik két másik varkaudar.
-Hű, de randák vagytok!És még rám mondják az emberek, hogy hülyén nézek ki...-mondja de látszik, hogy ezt nem kellet volna.
-Pusztuljon!!!-kiállt az eggyik varkaudar.
-Igen, pusztuljon!!!- kiáltja a másik is. ~Asszem ideje elhúzni!~-gondolja Galador és már menne is de ekkor ütést érez a fején és elájul.
 
A varkaudarnál egy pénzzel teli aranyzsákot talál a törp. ~Most már csak azt kéne kitalálni kié ez az arany.~gondolja Galador. Visszamegy arra a helyre ahol találkozott a varkaudarral.
-Hahó! Hé! Valakit nem lopott ki egy varkaudar? Hahó!-kiáltozott Galador de semmi.
 
Lesújt vele és placcs! A varkaudar megdöglik!
 
A varkaudar felugrik egy nagy falra onnan pedig egyenesen Galador mögé! Nem tétovázik sokat az öklével egy hatalmasat ütött a szörny koponyájára. A szörny kábultan elterül a földön.
-Nesze neked! Amúgy ki vagy te?
-Nem tartozik rád!-feleli a varkaudar. Galador előhúzza a baltáját, de a torzszülött ettől se ijed meg.~Na jó te akartad!~gondolja Galador.
 
Nem gondolkozol sokat utána rohansz. A varkaudar észrevette a mögötte loholó törpöt. Máris elkezdett gyorsítani.
-Hé! Hé! Álj csak meg te szörny!
 
Ebben a topicban egy történetben a saját karaktereink a hősök(és lehetőleg törpök). Hogy hogy értem? Kezdem a történetet:
Galador még mindig bosszús volt. Honnan tudhatta volna, hogy az a pap tolvaj? ~Most sokáig széles ívben elkerülhetem a templomot!~ gondolta bosszúsan.Ahogy baktatott az utcán csak az járt az eszében hogy otthon ledől. ~Mi a fene? Épp most húzzott el előttem egy varkaudar! De egyedül?~
 
 | 1 | 2 | 3 |
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.