Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Roxati tolvajok
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
Az Alanori Királyság harmadik legnagyobb városát, Roxatot még a legendák is a tolvajok városaként emlegetik. Kiterjedt alvilági szövetkezetek működnek ott, nap mint nap sötét üzelmeket folytatva, melyet a helytartói hivatalok erre szakosodott gárdistáinak sem sikerült eddig felszámolnia.
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
Hagron magában káromkodva folytatja a keresést. Újabb mágiadetekciót varázsol majd a legközelebbi tárgy felé kezd tapogatózni a halomban. A tekercset közben elteszi biztos helyre.
 
//beware//

Több nyomot is kimutatott a halomban a Mágiadetekció, addig az egy körig míg tartott a varázslat Hagron az egyik keresésébe kezdett. Sajnálatos módon ez nem a keresett tárgy volt. Egy mágikus tekercs ez, méghozzá az Uralom tekercse. Újabb varázslatra van szükség, hogy tovább kereshessen a troll.

//Hagron -ép- 50/25

légyszi légy aktívabb valamivel, lövögesd a mágiadetekciót. naponta többször is ránézek az oldalra.//

//Uralom: d3 körig átveszed az ellenfél fölött az irányítást. A lény képsségei közül nem válogathatsz (mivel nem adom meg őket), ám a "legpusztítóbb módon támadd meg X ellenfelet" esetén a KM (én : P ) valóban a legpusztítóbb módot választja. A varázslatot sokkal könnyebben rázza le magáról egy varázsló karakter, így tanácsosabb az ellenséges harcosokra mondani. Hagron jóváírhatja magának a tekercset, hacsak a későbbiekben nem akarja másnak adni.//
 
//Bocsánat a késlekedésért, de nálam egy időre lerohadt a gép és csak mostanra sikerült mexerelni, szóval mindenkitől elnézést.//

A troll elmormol néhány szót és magára varázsolja a mágiadetekciót, majd, miután ezzel kész van, ismét végigtekint az összegyűjtött tárgyakon.
 
Vándor izmai már kezdtek merevé válni a hosszú várakozástól. Alig bírta visszafogni magát, hogy ne rohanjon az összevissza kavargó ellenség soraiba. Lelki szemei elött, röpködő végtagok és megcsonkított hullák lebegtek. Micsoda remek vérfürdőt lehetne itt rendezni! Arca furcsa grimaszba torzult. Ha a troll hamarosan nem jelenik meg, ki tudja mit fog cselekedni!
 
Gród körbenéz a megdermedt tájon.Goblinok próbálnak alakzatot felvenni.Az egyik épp a sisakját nyomja a fejébe, a másik pedig ülő társán esik át,és pofáján értetlenség ül...
A Gródot védelmező harcosok számára a dermedtség ugyanazt hozta,mint a való élet,semmit sem csinálnak másként,várnak.
Az illúzióhad furán vibrál a megállt világban,néha átsejlik rajtük a goblin tábor.
A mágus megpróbálja megmozdítani a kezét,hogy megtornáztassa,de nem sikerül.Hát persze,ha így lenne,halomra mészárolhatnék mindenkit...de akkor az elmém hogyan lehet aktív?Annak is meg kellett volna állnia,és semmit sem érzékelnie...
Ekkor elmosoylodott...volna.Így csak elképzelte a dolgot,és jót nevetett magában.Ej-ej az a fránya Mullen...

//haladjunk,unatkozom xD //
 
//miután msn-en sosem vagy itt szólok, hogy síma kutakodással csak a körök fognak telni. valami más volt a terv.//
 
// Mindenki!
Én pedig elnézést kérek amiért tapló módon neha ki-kijártam fogadott hugimhoz. Dehát, őt is régen láttam.
Köszönöm részvételetek, egész biztosan találkozunk még, ésaztökjó.

Lord Raptor //
 
//Üdv mindenkinek! Én is hazaértem, és bepótoltam a nyáron elvesztegetett sőrmennyiséget is. Sajnálom, hogy nem tudtam menni, ám remélem a következőn mát ott leszek!
M.t !
Vándor. //
 
//Dejó,most mindenki látja ahogy a teknika ördöge által az orrom piszkálom xD
Pedig nem,csak úgy látszik... :/
Egyébként kösz a képeket!
És legközelebb!Mindenki!Eljön!

(egyébként elfelejtettem elmondani az egyik legjobb morbid viccem,ma jutott ezsembe -.- //
 
// És a tali képei, pár megában összerakva:
http://mapmine.soldatcentral.net/Upload/Behotal.zi p
Sajnáljuk, hogy Fuhur és Vándor nem tudtak eljönni! De majd legközelebb, legközelebb muszáj lesz! Nekik is! //
 
//
Nos, mielőtt aggódni kezdenétek,hazaértem.
Igaz,csak a szerencsén múlott.
A táblán 11es vágányt írt ki indulás előtt 7 perccel,a 11es vágányon más volt kiirva, és a hangosbemondót meg alig lehetett érteni de valami 13 at mondott,de lehet én vok süket.Lehet h ki kellett volna vennem a zenét a fülemből xD
Mindegy,megtaláltam,hazaértem.

Szeretném megköszönni mindenkinek aki eljött, Codynak és Rapnak a szervezőknek, én élveztem az eltöltött időt.
Bocs,ha hallgatag voltam,előfordul új társaságban,idő kell h feloldódjak.Következő talin aktívabb leszek valszeg ^^

És bocs ezért az érzelgősségért, nem szokásom...
Sírjunk együtt... xDDD
Nahszal lényeg h fasza volt,és kész ^^//
 
Az éj leszáll, az ellenséges táborban nem volt különösebb mozgolódás. Elfoglaltátok a pozícióitokat: Gród egy nagyobb sziklán áll, mely méterekre türemkedik ki a lápból, így beláthatja a területet, ám a rá összehordott bokormaradványok és egyebek miatt nehéz őt kiszúrni szabad szemmel. Hagron csapata egy viszonylag száraz ösvényt talált be, a faluba. Ez megkönnyítheti a közlekedést mind be, mind ki. Néhány tábortűz világítja csak meg a hobgoblin tábort. Jobbára csak goblinokat láttok mozogni, noha a tábor alig negyedét látjátok be. A varázsló belefogott a Csalóka táj létrehozásába. Hagronon kívül mindenki igyekezzen kerülni a harcot, mert vaksötétben ez nehézkes.


//bejutni a táborba, a főnök sátráig 6 kör, kijutni ugyanennyi. az éjjellátás 10 körig tart. már ha varázsoltok magatokra. Mullen: természetesen az illúzió előtt mondhatsz a csapatodra ilyen mágiát, ezt offban kérem közölni (persze nem muszály egyből az elején). magadra mindenképpen kell raknod, hogy lásd irányítani a sereged. Hagron: ugyanez vonatkozik rád is. illetve: kisebb láthatatlanság (vagy kiötlesz neki valami értelmes nevet): 10 körig Láthatatlan vagy, ám ez azonnal megszűnik, ha támadni, varázsolni, vagy a mozgáson kívül bármi mást kezdesz csinálni. 20 mana. Mágiadetekció: 5 mana.
Harc vakon: 50% eséllyel elvéted a támadásod //
 
-Azért este mégsem látnak úgy,mint nappal.Tehát az illúzióknak is nagyobb lesz a hatása...mi viszont egy csekélyke mana ráfordításával remekül fogunk látni.Úgyhogy én az éjszakát javasolnám-szól Gród.
 
- Mert ez az élet rendje... semmi sem megy úgy teljesen ahogy eltervezük... olykor olyan emberrel akaszuk össze bajszunkat, akinél elterveztük hogy soha nem fogjuk... olykor olyat bántunk akit sose szeretnék, de olykor ilyen véletlenek pozitív dolgokat is kihozhatnak, hát reméljük ha lesz változás ez is ilyen lesz... én két szemem nyitva lesz és figyeleke míg mágusunk varázsol, ti meg ahogy már imént megbeszéltétek...vigyázatok magatokra hobgoblin mocsok egy fajta népség - majd egy mélyebb levegőt vesz aztán folytatja- szerintem akkor induljatok ahogy felfigyelnek a jelenségre, de ajánlom hogy már előte lopozatok közelebb és max jelzek hogy mikor induljatok, ha nem látjátok...de azért ez mondja meg az aki ért hozzá - és ezzel ő is a varázslóra néz.
 
-A hobgoblinok és az orkok is látnak a sötétben -szól a druida- Nem tudom mikor kellene indulnunk, döntsétek el ti. Aztán várunk amennyit kell, és kezdhetjük is. Mit mondasz varázsló, mikor menjünk?
 
- Szinte tökéletes - morogja a troll. - Miért van az az érzésem, hogy valami nem egészen úgy fog menni, ahogy elterveztük?
 
-Akkor, a menekülő utad fogom biztosítani. Néz komolyan a trollra a barbár. -Olyan tisztára söpröm ha kell, mint a főváros királyi negyedét.

-Rendben. Én meg Gród-ra figyelek. Szól Wolio. És máris a holmija között kezd kutatni megfelelő eszközök után.
 
-Tehát,mikor indul az akció?-kérdezi enyhe türelmetlenséggel a hangjában Gród.-Mikor lenne célszerű...kora reggel,vagy késő este?Este kevésbé látnánk, én a hajnali időpontot javasolnám.
 
-Hozzáteszem nem láttunk egy mágiahasználót sem az ellenséges táborban. A Hobgoblinok különben sem mágikus hatalmukról közismertek. Érdekes. Én maradok a troll mellett. Képes vagyok Láthatatlanságot varázsolni, így biztosítom a behatolását és fedezem a visszavonulását. Barbár, a helyedben meggondolnám a harcot. Az ellenfél harcosai viszonylag gyengék, ám nem lebecsülendők. Ezen felül sokan is vannak. Az illúzió közelről átlátszó, így aztán nem tudnál abban a tömegben elbújni és mindenki rád rontana. Javaslom vagy a mágusra vigyázz, vagy a troll menekülési útjára. A hölgynek ugyanezt tudnám javasolni, ne kezdjen értelmetlen magánakcióba. Fontos a csapat összetartása mindkét helyen. Ha minden rendben megy hamar eliszkolhatunk innen, át az orkokhoz.
 
- És mi van a sámánnal? - veti közbe a troll ismét. - Mi van ha lebuktat?
 
-Ezek szerint, te mész a tárgyakért. Néz Wolio a Trollra. -És Mullen tereli el a figyelmet. Igazam van Vándor? Érdeklődik most a barbártól.

-Én is eképpen vélekedem. Szól a barbár, majd folytatja. -És még van egy ötletem! Amig te vigyázol Mullen-re, hogy a nagy koncentrálásban nehogy baja essen, én is csinálhatnék egy kis riadalmat. Egy két kiosztott pofonból nem lehet baj, ha már az álseregre figyelnek. Minnél több felé oszlik a figyelmük, annál jobb! Nem?
 
//de ő olyan troll,hogy megérzi D//

-Rendben,a láthatatlanságon valószínűleg nem látnak át,főleg,ha riadalom van...az illető bemegy,megszerzi az edényt,majd mágiadetekcióval megkeresi a kést,és megpróbálja megszerezni majd kijön.IgaZ?-összegzi a hirtelen felvázolt tervet Gród.
 
-Rárohanni egy tábornyi hobgoblinra? Nem hinném, hogy ez célravezető megoldás lenne. Ha csak nem akarjuk a keresett áldozati kehelyben végezni -szól a druida- A kés nem biztos, hogy ott van. Ez esetben arra utaló nyomokat kellene keresni, hogy merre lehet. A halomból kiszűrni a tárgyat szintén Mágiadetekcióval lehetne, így mindenképp mágiahasználónak kell bemenni. Az ellenfél mágusa is csak úgy tud átlátni az illúzión, ha hozzáér. Egy Mágiadetekció fényt derít a csalásra, de míg s hobgoblinok jórésze nem veszi észre a dolgot, valószínűtlen, hogy ellenőrízné bárki is.


//elnézést, de nincs sem fejvadász itt, sem árnyéktáncos. így marad a tötymörgős mágiadetekciós megoldás.

egy trollnak annyi köze van a mágikus rezgésekhez, mint az alkoholos tűpárnának a láthatatlan fluoreszkáláshoz. nem fogja "megérezni" a tőr helyét. de a mi trollunk tud varázsolni//
 
// Ám te troll lévén közel állsz ezekhez a mágikus tárgyakhoz,és esetleg ha összpontosítasz,érzed a finom rezgést a levegőben,és meg tudnád mondani h nagyjából hol van...vagyis h ottvan e a barlangban vagy nincs.
Próbáljunk magunkon könnyíteni
Aztán pedig a helyzeten. //
 
//Raptor - pontosabban a druida - azt mondta, hogy a kés 'minden bizonnyal' ott van a barlangban a többi cucc között. Na persze nem lenne jó, ha ott helyben derülne ki, hogy mégse. Amúgy valószínűleg ez is úgy működik mint a pán sípja, csak akkor tudnánk rákeresni mágikusan, ha már láttuk volna.//
 
//Hát gondoltam én is a láthatatlanságra,de az olyan snassz,azér mondtam a majmot
Hmm..gondoltam h ez az illúzió nem lesz egyszerű,Rap megnehezíti a dolgunkat :P //
-Szóval a kés nincs ott.Mielőtt akármit is teszünk,a kést is meg kellene keresni.Az a legcélravezetőbb,ha egyszerre rontunk rá a táborra,és elvisszük az egész készletet.
Kit tudná kikutatni,hogy hol van a kés?
A mágus ránéz a trollra.
-Hagron,a te néped kötődik a relikviákhoz,nem ismersz valami olyan varázst,amivel meg tudnánk határozni a helyét?

//Hát akkor úgytűnik a délibáb lesz a figyelemelterelés...
Bár közelről már átlátnak rajta,mégis seregnek tűnik.
Manám miatt nem tudok sok egységet megidézni a 10manásból,szóval az úgy nem sereg.
A láthatatlanságot meg kellene fontolni,4 goblin szolga nemhiszem,hogy ki lenne képezve az ilyen ellen.//
 
- És az illúzión nem fog átlátni a sámán? - veti közbe a troll.
 
-Gyanítom őrzik a tárgyakat -fejti ki véleményét a druida- Az orkoknak van sámánjuk, aki valószínűleg ismeri a Láthatatlanság varázst. Így már valószínűleg ez ellen felkészültek. A hobgoblin törzsfő szállása majdnem a tábor közepén van. Beküldtem egy apró rovart a kérésetekre. Azt mondta, hogy odabent csak a négy goblin szolga van, akik a lényt viszik a hordszekéren. Valami mégsem stimmel ezzel a Láthatatlansággal. A rovar egy nagy rakat tárgyról beszélt odabent, illetve egy külön, gyertyákkal kivilágított sarokról, ahol a tál is van. A kés minden bizonnyal az egyéb zsákmányok közt fekszik. Sok idő lehet előkeresni, erre a feladatra szerintem a fejvadász lenne a legideálisabb, neki a legélesebbek az érzékei. És talán talál más, használható dolgot is. Folytassátok a gondolatmeneteteket, barátaim.

//Ha ezt választjátok:
Illúzió (emberméretű): egy darabot megidézni 10 mana. Keresztül lehet rajta nyúlni, hangot nem ad ki.
Képmás létrehozása 20 mana. Ennek a támadásai a felét sebzik a normálisnak, és minden csapása után van esélye az ellenfélnek, hogy felfedezze, hogy illúzióról van szó. Innentől nem sebzi.
Ezernyi tükörkép: a mágiahasználóról csinál hasonmásokat. Ezeket megcsapva kapásból szétfoszlanak. 10 mana/fő, legfeljebb 3 főt lehet körönként csinálni. A varázslás pillanatában a varázsló ellép, és a képmásai is ezt teszik. Innentől mindenkinek lehetetlen lesz megállapítani, melyik az igazi.
Délibáb: 30 mana, ezzel akár seregeket is meg lehet jeleníteni, vagy a tájat megváltoztatni. Oázist a látóhatárra, keményt talajt a mocsár helyére, hágót a járhatatlan hegygerincre. A fenntartáshoz koncentrálni kell, egy percig (10 kör) marad meg. Újra elvarázsolva az illúzió megszakítás nélkül folytatódik. Ha valaki a közelébe kerül átlát rajta, vagyis tíz lépésről már rájön az átverésre. Így az "ork sereg" nem ronthat a táborra.

Lehet még gondolkodni egyéb verziókon is. Vagy ezt tökéletesíteni. Az egyszerűség kedvéért majd Mullen mondja ki az utolsó szót, elvégre az ő varázsereje szükségeltetik majd leginkább.//
 
- Az állatalak helyett esetleg megpróbálkozhatnánk egy láthatatlansággal. Szerintem egy majom kissé feltűnő lenne ezen a vidéken, még a goblinoknak is.
 
mig én el vagyok folalva és az iluzioial adig ezek ösze rakhatnak egy kelmes tesdörgárdát. ha egy csimpánz eltudja lopni akkor egy kis segitségre szorultok ha nem a tolvajlásban hanem harcban. mig távol vanak adig nem okozhatnak gondot nyilveszöimnek kedves mágus.
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.