Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
A bárdversenyekről
(Túlélők Földje esemény)
Küldd el képeslapként!
Ghallán bizonyos időközönként megrendezésre kerülnek ún. bárdversenyek, melyre bármelyik szépéletű, írástudó kalandozó benevezhet versével vagy prózában írt alkotásával. Csupán a maximalista, szörnyölésre szakosodott kalandozóknak szúrja a szemét ez a rendszeres esemény, hiszen ők ebben a szerepkörben nem igazán tudnak jelentős eredményeket elérni.
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
Gród érzi,hogy lassan mágikus ereje végéhez ér, ezért még mindent belead egy utolsó varázslatba.A Wolio által támadott goblin a szeme előtt hatalmas villanást lát,majd megvakul pár másodpercre.A mágus reméli,hogy a nő ez alatt elintézi.

//Csak a goblin látta a villanást,az agyában történt, a szemek téves információt továbbítottak.Ha durván akarnám fogalmazni,Gród beleturkált a lény agyába,de nem ez a helyzet.Ha lehet így mondani,kis villanást varázsolt a goblin retinája környékére. //
 
Vándort, meglepi az ork vehemens támadása. Ám amint visszanyerte mozgása feletti uralmát, máris ellentámadásba lendül. Ellenfele bal oldalát támadja, pallosával a sérült társát tartó karra sújt. Úgy, hogy csapása a test oldalát is érje. Majd legugolva bepörög a kar alá, és csatabárdját az ork combjába vágja. És tovább mozogva eltávolodik.
 
A varázsló mágiája összeakasztotta a lény lábát, az nagyot esik előre. Mire sikerül feltápászkodnia már csak védekezni marad ideje az esetleges támadók ellen.
A harcosnőre újra és újra lesújt a hobgoblin, majd amikor az visszatámad, annak harci tőrét megakasztja csuklóvédőjével és oldalba találja. Ám az akcióval a lény is szabadon hagyta egyik oldalát, Wolio lángoló pengéje éhesen mar oda.
A barbár jó ütemben érkezik. Első csapásától az ork térdre rogy, a másodiktól előre esik. A troll lándzsája ekkor éri, majdnem keresztülnyársalva. A földön fekvő lény megrendült a sebektől. Vándorhoz hasonló ütemben érkezik társa, rátapos Hagron fegyverének nyelére -mely egész biztosan kettétörne, ha hétköznapi volna- és teljes testel felökleli a sámánt. Az ügyesen blokkol, így komoly baja nem esik, és fegyverét is kézben tudja tartani, ám több métert huppan hátra. Az ork egy lentről felfelé irányuló, csontropogtató csapást indít Vándor felé, ám láthatóan csak az a célja, hogy ellenfelének minél nagyobbat kelljen hátralépnie, és minél jobban a hárításra kelljen koncentrálnia, ezzel értékes lépéseket nyerve maga és az ember közt. Baljával közben felnyalábolja társát, akárha csak egy könnyű pillepaplant kapna fel és hátrálni kezd arrafelé a domb felé, amerről az orkok rohamoztak. Helye van visszavonulni, így a védekező harcra teljesen tud koncentrálni. Persze ez korántsem azt jelenti, hogy sebezhetetlen...



// Gród -ép- 100/5
Hagron -60/46- 50/20, Pontos csapás 10/6 kör
Vándor 120/90, Bagolyszem 10/6 kör, Természet ereje
Wolio 100/94-
Szénszakáll -ép- 100/20
1. Ork barbár -harcképtelen-
2. Ork barbár 120/88, Véreztetés: 2
1. Hobgoblin 60/29 vs Wolio
2. Hobgoblin 60/28 vs Wolio//
 
//Vándortól, Woliotól még választ várok.//
 
Most a troll és a barbár közös erővel támadnak rá az orkra. Hagron ezúttal ellenfele hasába döfi a mágikus erejú fegyverét.
 
Vándor, Hagron segítségére siet. Lendületét kihasználva, ellenfele sérült lába mellé érkezik, és térdével a nyílt sebbe térdel. Majd nagyot lendítve pallosán, most a belső combizmokat veszi célba. Azzal a szándékkal, hogy fegyvere távoztával komoly sebet hagy majd maga után. Aztán egy félkört leírva, az Ork hátába vágja bárdját. Koncentrálva a másik Ork mozgására is.
 
Kedves Törzsvendégek!

Ez év november negyedikén, vasárnap, megrendezésre kerül a Nyúvadt Fekete Sárkány kalandorainak harmadik hivatalos találkozója!

Az összejövetelre a délelőtti órákban érdemes érkezni, s a kocsmárost sok széppel és jóval elhalmozni (Salvatore könyv, sörnyitó melltartó, éppúgy, mint sör és egyéb szeszes ital).
A/4-es lapot és egy, azaz egy ceruzát mindenki köteles hozni, fővesztés terhe mellett.
Egyéb felszerelésként fegyverzet, alkar és lábszárvédők (vagy teljes lemezpáncél, esetenként), boroskulacs, utazóbakancs.
Kasztból adódóan dobócsillag véletlen elhozása is javallott ^^

Visszajelzést szíveskedjenek egy gyorsröptű postagalabbal elküldetni a szervezőhöz.


Tisztelettel: Lord Raptor
 
Gród szinte felsikkant a mágiája okozta siker láttán,de még időben visszafojtja.Gyorsan összeszedi magát,ujjai táncolnak,egy kis csa-csa-csa,egy kis szamba...
A mágus meghökkenten néz maga elé...nem érti,mitől van ilyen jó kedve,hiszen épp harcolnak!
Ám az érzés nem múlik,boldog,szinte örül annak,hogy követte őket a két hobgoblin.
Megacélozza tudatát, majd a nőtől távolabb lévő goblinra egy Botlás varázslatot mond el,mely remélhetőleg a földre viszi áldozatát...
 
Nő folyamatos mozgásban van, hárít, vág szúr, megint hárít...mind két fegyverét a levegő után kapó ellen íránytja, lehetőleg hogy most már végezen vele közben úgy mozog hogy a másik csak társán át megkerülve érhesen hozzá.
 
A Fagyrobbanás ropogva morzsolta szét a hobgoblinok bőrét, ahol érte, és a jelentős sérülések mellett a mozgásuk is érezhetően lassabbá vált. Ennek, és Wolio mágikus, különösen sötétté alkotott vértjének köszönhetően a nő időben blokkolni tudta az első támadást, a második elől pedig elhajolt. Az összecsapódó pengék hatására a kardjában lévő misztikus energia felébredt és a fegyvert lángok borították el. Ez egy kialvófélben lévő fáklya fényét adja, így némileg megkönnyíti a sötétben való harcot. Oldalról indított vágása szinte keresztültépte a lény szegycsontját, ahogyan a mágikusan borotvaélessé tett fegyver kritikus találatot visz be. A lény levegőért kapkodva hőköl hátra.
A barbár terve sikerül, elgáncsolja ellenfelét. A pallos elöl elhengeredik ellenfele, de a szikrákat hányó csatabárd elöl már képtelen. Arasznyival a térd fölött, a combjába csapódik a fegyver. Vándor második ellenfele már óvatosabb, hátrálva várja be az embert. Pallosának csapása megpattan az ork fegyverén így csak könnyű vágást ejt -barbár szemmel nézve. Vándornak sikerül megragadnia a zöldbőrű karját, ám az váratlan rántással majdnem feldönti. Az ork ereje, meglepi a hegyek fiát. Mégha meg nem haladja, de Vándor erejével vetekszik. A csatabárdos csapás így ez alkalommal csak a levegőt marja fel. Az ork visszatámad, Vándor vértje elnyeli a halálos erejű csapás nagy részét. Őmaga érzi, hogy mágikus gyorsasága kiszáll belőle, noha tenyerei még mindig zölden izzanak, természetfeletti erővel töltve fel csapásai erejét.
Hagronra nem figyelt eléggé a Vándort odébb rántó ork, így az oldalról döfhet. Lándzsája mélyen az ellenfele húsába mar, s majdnem szívet ér! A kritikus találatra az ork fájdalmasan fölbődül.
A földre került barbár -lábsérüléséhez képest- meglepően gyorsan pattan fel, s egy hegy erejével söpri el a troll védelmét. Az bal vállára kap találatot, érzi ahogy kifut az erő végtagjából. Össze kell szednie magát gyorsan, ha szúrásaiba továbbra is nagy erőt akar összpontosítani.


// Gród -ép- 100/15
Hagron -60/46- 50/20, Pontos csapás 10/7 kör
Vándor 120/90, Bagolyszem 10/7 kör, Természet ereje
Wolio -ép-
Szénszakáll -ép- 100/20
1. Ork barbár vs Vándor 120/47, Véreztetés: 3
2. Ork barbár vs Vándor 120/90, Véreztetés: 2
1. Hobgoblin 60/36 vs Wolio
2. Hobgoblin 60/28 vs Wolio//
 
Hagron a már korábban alaposan lesérült ork ellen folytatja a harcot. Lándzsáját feje fölé emelve sújt le egyenesen az ork barbár mellkasára.
 
Vándor, a még alig sebződött orkra támad. Lendületet véve legugol, és lábsöprést alkalmaz. Majd egyidőben, függetlenül a sikertől ellenfele térdhajlatába vág pallosával. S a mozdulatot folytatva derékmagasságban bárdját is pallosa után küldi. Remélve, hogy akkor már nem az Ork térdeit éri a csapás. Bár így vagy úgy, de mindenképp erőteljes lessz a roncsolás bármit is találnak el fegyverei. Meg sem várva támadásainak hatását, máris talpon terem (hála a mágiának) és a másik orkra ront. Pallosát annak oldalába vágja úgy, hogy fegyvert forgato kezével ellenfele szabad kezét saját testéhez tudja szorítani. Majd egy hatalmas fordulattal megpördül tengeje körül, és csatabárdját az Ork gyomrába mélyeszti. A mozdulatsor közben reméli, hogy sikerült ellenfele kezét (ha nem is csonttörésig, de) eléggé megrántania. Fedezéket remélhetőleg ellenfele teste nyújt neki a támadások ellen.
 
Wolio azon kivül hogy végig figyelte az utata amin haladtak csodálkozik hogy hirtelen mögéjük terem a semmiből a két hobgoblin. Megis pördül a tengelye körül, és támadásba lendül, útközben elrepül melete varázsló varázslata, és ettől fel áll a szőr a hátán, de nem különs kép foglalkozik most vele. És két oldalról indit két kezével vágást, közben folyamatosan mozog hogy nehezebb célpont legyen.
 
Gród csodálkozva megperdül,és szemügyre veszi a hirtelen megjelent két ellenfélt.
-A fenébe-sziszegi,és felhívja Wolio figyelmét a mögöttük lévő veszélyre.
Majd gyorsan kántálni kezd,mozgó kezei között lehűl a levegő,s ahogy telnek a másodpercek,mozgó ajkai közül páragomolyagok törnek elő.
A mágus ujjai kéken izzani kezdenek,majd a két hobgoblin felé int velük.
Azok hirtelen csontig hatoló hideget éreznek,mely nem ereszti őket,tagjaik nehezen melegednek fel...és persze fagyási sérüléseket is szereztek.

//Random módra megy a fagyási sérülés,de azért Gród próbálta a kezeikre irányítani :P
Ez egy fagyrobbanás volt,vagy fagycsapás,ami tetszik.
Sebzés mellett lelassul a mozgásuk,és támadósebességük.//
 
Az első orkra Vándor mindkét csapása sikerül, míg a másik hárítani tudja a nyakra célzott támadást. Hagron egyszerre döfött társával, ellenfelüknek esélye sem volt védeni. Most nem védik egymás hátát, ezt a szerepet a mögöttük lévő méter magas tüskebokor teljesíti. A hátránya, hogy jobban nem tudnak behátrálni a sűrűbe.
A druida ebben a körben kivár, noha gyógyításhoz szükséges komponenseket készített elő.
A két barbár továbbra is Vándorra összpontosítja csapásait, most egyiket sem sikerül hárítania.
Végül beesnek Wolio és Gród is, a nyomukban két hobgoblinnal.


// Gród -ép- 100/45
Hagron -60/55- 50/20, Pontos csapás 10/8 kör
Vándor 120/98, Gyorsítás 3/1 kör, Bagolyszem 10/8 kör, Természet ereje
Wolio -ép-
Szénszakáll -ép- 100/20
1. Ork barbár vs Vándor 120/68, Véreztetés: 2
2. Ork barbár vs Vándor 120/106, Véreztetés: 1
1. Hobgoblin -ép-
2. Hobgoblin -ép-//
 
Hagron is a sebesült ork barbárra támad, így Vándorral együtt egyszerre sújtanak le rá. A troll lándzsája ezúttal az ork gyomra felé döf.
 
Vándor, mozgás közben észreveszi, hogy még gyorsabban is tud mozogni mint ahogy azt elsőre hitte. Így azonnal támadásba lendül. Elsőre ismét a már megsebzett ellenfél felé lendül. Fegyvereivel viszintes támadást kezdeményez annak térdei felé. Saját tengelye körül megpördülve. Majd ebből a mozdulatból felálva alulról felfelé irányuló vágást ejt annak melkasán. S azonnal az oldalán elhelyezkedő ork felé lendül. Csatabárdját a gyomor felé lendíti, pallosával pedig a nyakat támadja. S igyekszik kihasználni a terep adta előnyöket, bokrokat, fákat. A védekezést elősegítendő.
 
A barbár mindkét támadása talál, a másodikkal majdnem sikerül kiütnie az ork kezéből a fegyvert. Még így is elég lassan mozgott, hiszen körönként négy támadást is képes lenne leadni.
Hagron kritikus találatot visz be ellenfelének! Az összerogy állatias hörgést hallatva. A druida mágiája által a troll emberfeletti pontosságra tett szert.
Az ork barbárok tudták Vándorral tartani a lépést. Az első könnyedén megkerülte a másodikat támadásához, így nem "rajta keresztül" kellett véghez vinnie azt. Minden esetre kezdenek a sűrűbe hatolni a harcolók, ezzel csökkentve az esélyét annak, hogy mások is csatlakoznak. Az első ork Vándor mellkasa felé sújt, ám a csapás lendülete elvásik a vértjében. A másikat oldalról kapja, ezt már képtelen időben hárítani, de így is csak könnyen sérül.


// Gród -ép- 100/45
Hagron -60/55- 50/20, Pontos csapás 10/9 kör
Vándor 120/107, Gyorsítás 3/2 kör, Bagolyszem 10/9 kör, Természet ereje
Wolio -ép-
Szénszakáll -ép- 100/20
1. Ork barbár vs Vándor 120/111, Véreztetés: 1
2. Ork barbár vs Vándor

Pontos csapás: 20% esély van arra, hogy kétszereződik a sebzés.

Természet ereje: +3 sebzést ad, egész csatára. Eddig elfelejtettem feltüntetni. A druida első mágiája volt.//
 
//Gródék meg futnak,majd Rap,írd meg mikorra érnek oda...
A futást nem lehet színesen leírni több körön keresztül,szal nem is írok.Vagy de.//

Gród Wolioval az oldalán a többiek felé fut.

// //
 
A troll lándzsájával a legyengült ork harcos torka felé döf, abban reménykedik, hátha sikerül megadnia neki a kegyelemdöfést. Közben egy lépést tesz hátrafelé, az erdő irányába.
 
A látásában beállt változás, megint meglepi a barbárt. De ez nem tart sokáig, mivel a két Ork Barbár máris veszélyes közelségbe került. Kihasználva mostani adotságait, támadásba lendül. Gyorsaságának hála, egy bukfenc kíséretében a két ellenfél közé került. És a hozzá közelebbinek bevisz egy gyomor vágást, majd azonnal kipördül. És bárdjával annak fegyvert tartó kezét veszi célba. S próbál ellenfele háta mögé kerülni, hogy a másik Ork társán keresztül tudja csak elérni. Mindeközben úgy próbál taktikázni, hogy amazok az erdő felé vegyék az irányt.
 
Vándor mindkét csapása talált. A rámondott mágia természetfeletti lendületet adott neki, így következő támadásait kétszer is leadhatja, míg az ellenfél csak egyszer képes visszaütni.
Egyszerre a barbár szemeit természetfeletti fény vakítja el, majd sziporkázva tovatűnik. A kontúrok kiélesednek, a formák letisztulnak. Az éjjeli látás képességével hősünk biztosabban talál. Szénszakáll elégedetten bólogat, s közben hátrál a csapattal.


// Gród -ép- 100/45
Hagron -60/55- 50/20
Vándor 120/107, Gyorsítás 3/3 kör, Bagolyszem 10/10 kör
Szénszakáll -ép- 100/35
1. Ork harcos 60/16 vs Hagron
1. Ork barbár vs Vándor
2. Ork barbár vs Vándor //
 
//Hm,nem is írtam e-mailt azt hiszem,de PÜ-ben is megfelel
Elolvastam,szerintem egy egész jó rész lett.
Igen,vannak benne helyesírási hibák,de nem sok,és a legtöbbje az ilyen kötőjeles,és pontozásos.
Szóval jó lett.
Örülök,hogy vetted a fáradtságot,és amit összealkottunk itt,annak egy részét rendbeszedted.Ez nagyon jó dolog.
Kár,hogy nem értél el sikert,pedig dolgoztál rajta.Viszont az összeszedett,lementett szöveget már nem veszi el tőled senki... //
 
//Mindenkinek elküldtem! Mullen, nem találom sehol a mail címed! Ezért privát üziben ment, bocs! Kérném az őszinte véleményeket. Mivel van még négy rész ezen kívül, a másik csapaté is megvan! M.t ! Vándor. //
 
//Tiszteletem
engem is érdekelne az iromány... meg te is, szóval majd muszáj eljönnöd legközelebbi találkozóra...
Szerintem jó elgondolás volt, csak arról nem tehetünk, hogy a vezetőség....
minden jót
üdv
w//
 
//Én is kíváncsi lennék,gondolom,h szemetet nem adtál ki a kezedből.A helyesírási hibákra ott van nekik a korrektoruk :P

Egyébként nagy falat ez,elsőnek azt kéne elérni,h Rap moderálhassa a két topikot...
De ugye ez sem lehetséges.Mi csak csóri játékosok vagyunk,akik besunnyogtak a hatalmas úr fórumjára.

Én is gondolkoztam ezen egyébként,de nem könyvön,ahhoz túl szétszórt,de egy egy kalandot igényesen novellába szedve...nos az értékelhető lenne sztem.
Novellának túl hosszú -> nemakarásnak nyögés a vége,lehet folytatásos történetet csinálni.

Többször bizonyosodott,hogy a maximum az,ha mi itt szórakozunk,de azért szép próbálkozás volt! //
 
// Én kíváncsi volnék, mivel lepted meg házigazdáinkat. Emellett megemlíteném, hogy személyszerint már évek óta feladtam bármilyen reményt a velük való együttműködésre, akármiben is :-x //
 
//Előre is bocsi eme sorokért, de mindenképp tudatni akarom őket. Írtam a behónak, íme:

> Tisztelt Játékvezető!
> A KALANDOK VÁROSA fórumozói, már hosszú ideje szórakoztatják magukat folytatásos történetek megírásával.
> Ezen történetek mostanra már egy egész novella sorozattá dagadtak. Szeretnénk, ha a KRÓNIKÁBAN nyomtatásban
> is közölnétek ezeket a történeteket. Nem csak a magunk, hanem a netet nélkülöző ill. nem fórumozó játékosok szórakoztatására.
> Hírdetve, a különböző mentalitású karakterek munkájának gyümölcsét. S talán reklámnak sem lenne utolsó! Az első részt a melléklet
> tartalmazza! Kellemes olvasást!
> Közreműködéseteket előre is köszönjük!
> A KALANDOK VÁROSA forumozói.

A válasz:

Szia!
Koszi, de ez sajnos novellanak hosszu. Egyebkent pedig szerintem
kiadhatatlan, stilusilag, nyelvtanilag, helyesirasilag nem megfelelo
ahhoz, hogy konyvkent ki lehessen adni.
Oszinte velemenyt irtam.

Udv: Dani Zoltan

Aki kíváncsi a beküldött írásra, annak elküldöm. Valamint várnám a kritikákat, ötleteket. Magánban.
Mégegyszer bocs!//
 
Vándor, érdekesnek találja érzékszerveinek változását. Ám fentartásai is vannak velük kapcsolatban. Ráadásul, amikor újra a trollra támadó orkra támad észreveszi, hogy mozdulatai felgyorsultak. Mindkét fegyverével az ellenfelére csap, majd odaszól a társának.
-Próbáljunk harc közben hátrálni az erdő felé, nem szeretném, hogy a többi förtelem csatlakozzon hozzájuk!
Majd megint megpróbál nehezebbb célpontot nyújtani.
 
,knvhvknml- mkb élmklnlb
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.