Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Lávacsiga
(Ősök Városa szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
"Ez a folyékony lávaként kúszó, képlékeny lény természetesen a legtávolibb rokonságban sincs a békés csigákkal, az elnevezést mindössze alakja miatt kapta. Hihetetlen bár, de időről időre élet születik még a fortyogó lávatavak mélyén - és az esemény nagyságát még az sem csökkenti, hogy ezeknél a szüléseknél bizony mágia bábáskodik. A lávacsiga halálos ellenfél, nyálka helyett szétégetett sziklát hagy maga mögött, és gyilkos tűzcsóvával képes ellenfeleire támadni." - Encyclopedia Fantasia
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

  ... | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | ...
Nézet:
lusta voltam kikereni hanyas szintű a karid,de a regből itélve alig túl a 30-as szinten,szerintem nem sokat arénázhattál még.......én viszont már láttam kicsit több csatát,hidd el ha 1-2 kimarad,hogy nem láttam akkor nem lesz álmatlan éjszakám és nem hiszem hogy ez nem etikus.Aki meg nem akar velem csákányozni az abbahagyhatja.....hol itt a gond?
 
azért írtam hogy fogalom zavarok vannak ,mert ezt olvasom soraid között! nincs semmi továbbfejlesztés csak csalás !És szerintem az 1 kiskapu hogy +6000gy bejött 1 nap és legalálisan szerezte a gazda, a nem legális az lett volna ha a behot feltöri és beír magának +6000 gyt.
Hidd el vannak lusta gazdák sok cspvel.(szerintem Nyomika befutna gyorsan ,ő is letudná arénázni a felgyült cspjét)
a csákányos módba szerintem lehet haladni emlékszem olyanra az 52-esen 1 este alatt nekem 250gyvel Vlad meg 200gyvel gazdagodott mikor elkaptam csákányozás közben.... én nem bántam meg azt a pár órát,de szerintem vlad se síránkozott.
 
Kedves Gaizka!

Nem igazán értem, hogy miért mondod, hogy főleg nálam vannak fogalom zavarok?!?!

A 2942-ben is leírtam, hogy én a továbbfejlesztett csákányozásról beszélek, amikor azt mondom, hogy tisztességtelen.
Soha nem mondtam, hogy a "sima" csákányozás csalás lenne, illetve mikor csákányozást mondtam, akkor is a továbbfejlesztett verzióra gondoltam, csak hosszú leírni bocsi. De ha akarod szívesen beírom ide, hogy szerintem a továbbfejlesztett csákányozással (azért is kiírom) hogyan lehet pár hónap alatt az aréna top élére kerülni ))
Én is megtenném ha:
- véleményem szerint tisztességes lenne (és nekem ez a legfontosabb ellenérv)
- fontos lenne, hogy ott legyek az élen pl. lehetne nyerni vele valamit
- és élvezném még mindig annyira a játékot, hogy további hónapokat terveznék még itt játszani

Egyébként is a "sima" csákányozással összegyűjthető győzelmek száma eltörpül a továbbfejlesztettel gyűjthető mellett.

Kicsit elképzelhetetlen számomra, hogy ketten összegyűjtik a cspket (ahogy te írtad lusta gazda módjára, bár csak lehet, hogy ritkábban vannak net közelében) és élesben learénázzák.
Ha vannak ilyenek, nekik minden elismerésem, amiért a nagy nyomás (ezt valaki más írta) ellenére tisztességesen, élesben párbajoznak és győzzön a jobbik, illetve legyen a jobbnak több győzelme.

"És van a csalás, ami meg van engedve ..."
Nos, szerintem nincs megengedve, legalább is én nem olvastam ilyet sehol, hanem inkább nincs megtiltva.
Tudom, hogy lesznek olyanok, akik szerint ugyanaz a kettő, de szerintem nem és kész. :P


Remélem érthető amit gondolok és nem bántottam meg senkit.

Továbbra is jó szórakozást mindenkinek:

Robit
 
Nos, szerintem ha valakinek rengeteg ideje van, és kedve is van hozzá, akkor miért ne lehetne öt órán keresztül kihívható, ezzel nincs semmi gond, már feltéve, ha saját maga játszik. Az viszont már kevésbé etikus, ha ezt egy gépi beállítás végzi el helyette. Persze, csalásnak nem nevezhetjük, hiszen nem tiltja semmiféle játékszabály és igazából ártani se árt senkinek, de szerintem erősen rontja a játék élvezetét. Igaza lehet annak is, aki unalmasnak tartja a játékot, de pont azzal lehet egy kis szint belevinni, ha figyeljük, hogy egy másik karakterhez képest mit produkál a miénk. Megelőzzük-e valamilyen listán, egyáltalán feljutunk-e valamilyen listára vagy sem, stb. Na de azon mit nézzek, hogy vajon az én gépem tud több ellenfelet kreálni, vagy X Jakabé?
 
nem a te karid az egyetlen kihívható kari a környéken most még szerencsére.......de 71-72-ön már el fog ott kapni pár törpe és barbár is utánna meg veszélybe leszel ,te is
 
köszönöm a segítséget!
az a fennmaradó pár kari meg 1 kézbe van szerintem közeli szinten ami lehetett volna a 8-as is,de nem az
 
húúú pörög a fórum-számláló,hajrá
annyi mindenkinek a hozzászólásához szeretnék hozzá szólni hogy inkább egybe írom a az egészet!
Először is a 100+ os kariknak írnak le mégegyszer én is és a legtöbb 100 alatti karakter egyetért veletek és nem tartja korrektnek a ti "leépítéseteket" ,de azért van ott még elég sok kari (szerintem nálam a 85-ön sincs több aktív),tárgyak sincsenek....bár az ellenfeleknek sem (alíg vártam hogy 85-ös legyek mert ezekkel a tárgyakkal rengeteg borsot törtek az orrom alá az ellenfelek a 84-en) meg én a ti helyetekben mindennap bombáznám levelekkel a behot amíg van változik valami vagy ki nem tiltanakmert ennél hülyébb dolgot nem hallottam hogy:"MERT EZ 1 INGYENES JÁTÉK" ,nem tudom mennyien lehetünk aktívak ,de több 10000 lehet és nehogy már ennyi emberrel ne lehessen valami komoly reklámot!!(már kisebb létszámmal is lettek milliomosok).........viszont ez az ő dolguk
A másik téma még mindig vannak fogalom zavarok (főleg kabokt-nál) a CSÁKÁNYOS-MÓD NEM CSALÁS sőt szerintem inkább kicsit fanatikusság!!!! AZ szerintem nem csalás ha 5 órán keresztül 5 másodpercenként kihívható valaki (előfordul nálam is) és a fölös cspket le lehet vele arénázni vagy ennek a fordítottja se csalás szerintem. Aztán 1 másik verzió ami arról szól hogy 2 lusta gazda gyüjti a cspket és ha összegyülik többszáz akkor learénázzák, szerintem ez se csalás ha élesbe megy(tudnék erre is példát). És van a csalás,ami meg van engedve a játékba, de nem etikus (erre is tudnék példát ,de ezt csak privibe) ezt gondolja el mindenki ahogy akarja.
Azt le kell szögezni hogy nem muszály arénázni,mint látszik az eleje se arénázik mégis ott vannak a csúcson! lehet hogy kevesebb idő és energia ráfordítással mint aki arénázik.
 
Ez igaz hogy még így is előrébb van, de azért 500 aréna csatát még szerintem úgysem igen lehet vívni hogy beállítják a frissítést, ja és addig oké hogy így 500-ból mondjuk megnyerne 60-at, de ha még jó is a kari akkor 500-ból 400 lazán megvan (még akár több is)... ;)

Elorio Calendil
 
Háát a "továbbfejlesztett csákányosmódhoz" nem kell jó kari, de a simához azért még el kel... ;)
 
A továbbfejlesztett csákányozáshoz már nem kell jó karakter.
Nem érdekes a faj, a tulajdonságok, még az öltözet sem.


Robit
 
Ja, és persze mondhatjuk, hogy ha a sportoló beveszi a kis sárga pirulát, akkor igaz, hogy nem érzi a fáradtságot, meg igaz hogy extrém módon nőnek az izmai, de az edzésmunkát akkor is el kell végeznie. Ez vajon felmenti?
 
Persze, kell a jó karakter, ez nem vitás, de végtelenül leegyszerűsítve a dolgot, ha egy csákányos 500 csatából megnyer 60-at, és egy "mezei arénázó" 50-ből 49-et, akkor is előréb lesz a csákányozó, és az eredmény enyhén szólva nem az erőviszonyokat tükrözi. Ha meg, mint ahogy az előzőekben olvasom még irányítani is lehet a kihívást, akkor különösképpen még oda se kell figyelni a karakterfejlesztésre.
 
Ezeken a szineteken nem dicsőség legyőzni egy alacsonyabb szintű ergo rosszabbul felöltözött törpöt vagy barbárt ... viszont azonos kvalitású tündéket már igen, ami anno neked soha vagy nem igen jött össze Gwenneth ellen ha emlékezetem nem csal .... de még szerintem Kador a barbárom ellen sem. És ha ők kemény feladat elé állítanának téged akkor el sem tudom képzelni a Shirkan nevű tündér mit csinálna veled hisz őt még Gwenneth-tel sem tudtam megszorítani soha ... szép dolog az öröm, de csak akkor ha nem káröröm .... egyébként örülök, hogy megismerhettem az egyik legnagyobb rivális nevét az 1 ill 2 hetes toplistáról.
 
Üdv mindenki!
Én még csak azt nem értem, hogy vannak olyan arénás karik, akikkel már 59. szint óta együtt haladok, de még azóta egyszer se vert el egyik sem, de mégis van rengeteg aréna győzelmük... vagy ezek szerint másokat elvernek?!
A Vlad módhoz pedig annyit hozzátennék, hogy azért ahhoz jó karakter is kell, hogy le is tudja győzni az ellenfeleit, akiket kihív automatikusan a gép neki...


Elorio Calendil
 
Nem vitatkozunk, csak beszélgetünk.

Tök unalmas lett a játék, én is már csak megszokásból játszom, de ha így megy tovább hamarosan mindenki, aki mögöttem van egyet előre fog lépni.
 
Velemenyem szerint ez a jatek nem er annyit hogy ilyesmiken vitazzunk. Ha valakinek az a jo, hogy helyette jatszik a gep, akkor tegye. En pl arra hasznalom, ha van egy kis idom a munka kozben, es van cselekvesem is, belepek, haladok parat es kesz. Tok mindegy, hogy kozben lenyomnak-e az arenaban. Ha valakinek az a jo, hogy benne van az arena top20-ban, akkor tegye, es oruljon neki
Most pl en vagyok a top 1-2, de jobben orultem, amikor csak siman a top20-ban voltam, mert akkor tobb elet volt a jatekban. Most meg ez csak ennyit jelent, hogy regota jatszom, es meg nem toroltem mind a 4 karakterem...
 
Hopp, az aláírás elmaradt:
Fenderil
 
Duzzad a téma szépen, de nagyon helyes! Engedjétek meg, hogy én is hozzátegyem a magamét...A "Hőskor" Amennel és Galadrielékkel együtt távozott, ha úgy vesszük, akkor bátran elmondható, hogy a játék azokban az időkben volt egyedül sallangoktól mentes (sajnos én még akkor "kicsi" voltam, de a fórumhíreket azért még követtem, ha nem is voltam kapcsolatba velük). A következő generációk mindegyikére rakódott valami, ami kissé keserű szájízt hagy maga után. És ez alól a Nyomika országlása alatti idők sem kivételek! Aki ugyan időben az előzőekhez köthető, de a módszerekben újat hozott. Természetesen nem az ő hibája, de szép lassan "győzelemszám túlnyomás" lett a top20-ban...(hülye kifejezés, de nem jut momentán jobb eszembe;). Hogy mit is értek ezalatt? Jöttek az újabb generációk, akik bizonyítani akartak (és azóta is akarnak persze) és eredményeket produkálni. Ez játékpszichológia, teljesen világos és érthető. Játszol hogy kikapcsolódj, játszol, hogy tét nélküli sikerélményed legyen, stb. Valahol azonban a kezdeti békés győzelemszám emelkedés megugrott és egyre meredekebb számok követték egymást, amikkel az érintettek megpróbáltak lépést tartani. Menjünk kissé visszább, konkrétan Vladra gondolok...Megállt az 52-esen (ami tám%-ra nagyon jó kis szint;) és elgondolkodott, talán eképpen: "Előttem vannak a tündérek, esélyem nincs se ellenük, se a győzelmi számaik ellen és ráadásul se előttem, se utánam a toplistán 1 db egyéb fajú se. Mit tegyek?" A szürkeállomány dolgozott, végeredmény: a sokat vitatott, hírhedt "csákányos" üzemmód. Ki a hibás? Vlad? Nem hinném, mert nyomás alatt volt és próbált megfelelni, ráadásul gondolkodott is nem gyengén a problémán (sajnos ma napig se tudom ki az). A tündérek úgy cakumpakli? Nem hiszem ezt sem, mert miért ne használja ki egy játékos az előnyöket, amik neki vannak teremtve? A gond gyerekek a játékegyensúllyal van. Ez is már lerágott csont, lényeg a lényeg: ingyen játéknak híg a leve. Visszatérve azonabn az előző gondolatszálhoz. A "csákányos" mód megszületése még inkább kezdte nyomni az eredményeket, mire sokan: "háhá, akkor én is!" (és tegyük hozzá: jogosan félig-meddig), ebből pedig kialakult a mára megismert ördögi kör...Ebből pedig csak játékfejlesztői beavatkozással lehetne kikerülni, amire nem sok esély van. Amúgy van itt több módszer is, amiket nem részleteznék, a "csákányos" az egyik legbékésebb...Hány 100 győzelmet happoltunk el Vladtól anno! Aki csak jött és jött és jött (ennek a módszernek az a hátulütője, hogy leechelhetik a csp-id). Hirtelen ennyi, köszönöm a figyelmet és a türelmet.
 
"Mi értelme van ennek, azon kívül, hogy a karakter mászik föl egy haszontalan listán."

Szerintem ők nem gondolják haszontalannak a listát, bár mi többiek valószínűleg igen. Értelme pedig tényleg nincs, de ezt sosem fogják belátni.

----------

"Szerintem ezen lehetne változtatni oly módon, hogy limitálva lenne a naponta elfogadható kihívások száma. Modjuk annyi, ahány cspje van a karakternek egy nap."


Ezzel csak az a gond, hogy a csákányosoknak ettől függetlenül meglenne a max győzelmük könnyedén, a többieknek meg elég nehéz elérni. Tehát továbbra sem egyenlőek az esélyek, bár azt el kell ismerni, hogy nem tudnának olyan ütemben haladni, mint most.


Mindenkinek jó szórakozást:

Robit
 
Csak ne szóld le a Papát!!! Nem olyan rossz ő, csak azt nem kalkulálod bele, hogy tündér vagy és 1 szinttel fentebbi...Rutinos arénás pedig tudja, hogy ez mit jelent:P Írhatna még rajtad kívül jó pár tündér,akik ellen képtelen vagyok nyerni (Gwenneth, darkwizard, stb...), mert a FAJELŐNY a 40-es szint felé már sajnos ekkora, de ennek hírértéke nincsen nagyon. És mivel imádok arénázni, fogadd el, hogy egy ideig még meg fogsz verni mindig (ne aggódj, nem mindenkitől kapok ki;) Ja, találkozunk az 52-n....De akkor te kerülsz ide...
 
Nos, ha jól emlékszem én nem mondtam, hogy van 30. szintű a listában, aki csal.

Én csak azt mondtam, hogy azon a szinten lehet a legjobban kihasználni a rendszer kiskapuját.

Mivel csákányos módszernek ti azt hívjátok, mikor valaki beállítja a böngészőt automatikus frissítésre, ezért én itt a továbbfejlesztett csákányozásra gondolok, amikor nem csak frissít, de gondoskodik is róla, hogy legyen, aki kihívja.

Ezt azon a szinten lehet a leghatékonyabban kihasználni, amikor naponta a legtöbb (72) cselekvést kap.
És mivel a szintlépés tönkreteszi ezt a módszert, ezért a legelső szint, ahol megvan a napi 72 cselekvés, na az a kánaán az aréna topba kívánkozó, továbbfejlesztett csákányos karakter számára.

És én ugyan tényleg azt gondolom, hogy ez csalás, de mivel nincs leírva, hogy ezt nem lehet csinálni ezért én inkább a tisztességtelen jelzőt használnám erre a módszerre.

Olyan ez, mint amikor a bunyós állandóan gyenge, béna, félkarú ellenfelekkel mérkőzik. Kiváló a mérlege, hiszen mindegyiket megverte, de minden szakember tudja, hogy hogyan érte el, így aztán akkor fognak csak figyelni rá, amikor már megfelelő ellenfeleket győz le.
A különbség annyi, hogy itt elsőre nem látszik, hogy a karakter hogyan arénázik. Bár aki odafigyel az tudja, hogy aki rendszeresen napi 100-nál több győzelmet csinál (nem beszélve a napi többszáz győzelemről) az minden bizonnyal csákányozik, sőt valószínűleg a továbbfejlesztett csákányozást míveli.

Mindenkinek jó szórakozást:

Robit
 
Ez az ami normális keretek között bunkóság a többi játékossal szemben, még akkor is, ha a rendszer kiskapuja engedélyezi és nincs érte büntetés...=)
 
Nem tudom, van-e értelme morális kérdéseket feszegetni, de elnézegetve ezt a listát kétségessé válik a "manuális" arénázás értelme annak, aki a top 20-ba akar kerülni akár az egyyhetes listáján is. Az odáig ok, hogy elvileg ahányszor belép, annyiszor lehet kihívott. Ha ezt saját maga teszi az rendben levőnek tűnik, de ha egy gépi beállítás....!? Ez a csákányos üzemmód olyan, mint a sportban a dopping. Nem érzed a fáradtságot. Ha kalandozol, pihenned kell. Csákányos módban egy gép a karaktered. Nehezen tudom elképzelni, hogy ha valakinek van napi ezer összecsapása, akkor azt végigmazsolázza, hogy kit hogyan gyözött le, kitöl kapott ki stb. Mi értelme van ennek, azon kívül, hogy a karakter mászik föl egy haszontalan listán. Szerintem ezen lehetne változtatni oly módon, hogy limitálva lenne a naponta elfogadható kihívások száma. Modjuk annyi, ahány cspje van a karakternek egy nap. Egyenlő pályák, egyenlő esélyek. Bicikli kizárva.
 
Tanadorn vs. Mormogi papa. Kezd már röhej számba menni. Hehehe

Pihenésed alatt az arénában párviadalra hívott Mormogi papa, a törpe. Végignézed a felszerelését: lángacél párbajtőr, lángacél varázspajzs, lángacél páncél, sárkánypikkely öv, Thór maszkja. Kezdődjék hát az összecsapás!


Elsőként mozdulsz.

Kritikus ütés: Sikeresen megütötted! 400 pontnyit sebződött.

Mormogi papa melléütött!

Kritikus ütés: Sikeresen megütötted! 388 ép sebzés.

Mormogi papa nem talált.

Zumm! 171 pontnyit sebződött.

Mormogi papa nem talált.

Telitaláltat! 168 életpontnyit sérült.

Mormogi papa habozik támadni.

Kritikus ütés: Sikeresen megütötted! 405 ép-t sebeztél.

Mormogi papa támadását nem tudod hárítani. 141 ép sebzést okoz neked.

Fegyvered lesújt. 171 életpontnyit sérült.

Mormogi papa csak köröz körülötted.

Kritikus ütés: Zumm! 448 ép sebzés.


Fényes győzelmet arattál!
 
Kicsit pontosítottam a listán

1. Gaizka barbár 26988 (85)
2. Nyomi tündérke tündér 26101 (101)
3. Azeannon tündér 24467 (
4. HALÁLOS KUZTI törpe 23732 (53)
5. Jose tündér 20982 (95)
6. Dardevil omega tündér 16172 (82)
7. Szunyog a Vérszivó tündér 15894 (82)
8. Csákányos Vlad törpe 15324 (52)
9. Dark Brutal barbár 15035 (70)
10. Fenderil tündér 14713 (82)
11. Dardevil tündér 14305 (82)
12. Jimmi a Fíreg tündér 13868 (75-80)
13. Shell tündér 11167 (96)
14. Sodomico tündér 11017 (75-80)
15. Quin Raven tündér 10853 (90-95)
16. Robit tündér 10306 (9
17. Korillion tündér 9967 (93-95)
18. Tharin Greenheart tündér 9554 (79-80)
19. Progenie Of Apocalypse tündér 9020 (10)
20. Gwynedd barbár 8804 (79-80)
 
Tanadorn vs. Kriptonit 39 lvl. Hehehe

Pihenésed alatt az arénában párviadalra hívott Kriptonit, a tündér. Végignézed a felszerelését: Hentesbárd, a Hatalom pajzsa, Szivárvány páncél, szerencsepatkó, Tündérkirálynő korona. Kezdődjék hát az összecsapás!


Te ütsz először.

Kritikus ütés: Odacsapsz. 374 ponttal csökkent az ép-je.

Kriptonit sikeresen eltalált! 78 életpontnyit sérülsz.

Kritikus ütés: Sikeresen megütötted! 415 életpontnyit sérült.

Kriptonit lesújt rád. 90 sebzést kapsz!

Sikeresen megütötted! 152 ép-t vesztett.

Kriptonit melléütött!

Kritikus ütés: Lesújtasz. 422 életpontnyit sérült.


Fényes győzelmet arattál!
 
nem tudom kire gondoltál hogy 30as szinten van és csal?itt az aréna top20 megpróbálom leírni ki hanyas lehet:

1. Gaizka barbár 26988 (85)
2. Nyomi tündérke tündér 26101 (101)
3. Azeannon tündér 24467 (
4. HALÁLOS KUZTI törpe 23732 (53)
5. Jose tündér 20982 (92-95)
6. Dardevil omega tündér 16172 (82)
7. Szunyog a Vérszivó tündér 15894 (82)
8. Csákányos Vlad törpe 15324 (52)
9. Dark Brutal barbár 15035 (70)
10. Fenderil tündér 14713 (82)
11. Dardevil tündér 14305 (82)
12. Jimmi a Fíreg tündér 13868 (75-80)
13. Shell tündér 11167 (95-100)
14. Sodomico tündér 11017 (75-80)
15. Quin Raven tündér 10853 (90-95)
16. Robit tündér 10306 (98-100)
17. Korillion tündér 9967 (93-95)
18. Tharin Greenheart tündér 9554 (75-80)
19. Progenie Of Apocalypse tündér 9020 (10)
20. Gwynedd barbár 8804 (79-80)
 
én magam nemigazán szeretem a agukon trainingelö karikat.Sztem az olyan becstelen,és egyáltalán nem mutatja,hogy valóban milyen jó is a kari...
 
Nem a 8. szint, hanem a harminc akárhanyadik, ahol először kapsz 20 percenként cselekvést.
Ahány karaktered van ezen a szinten annyiszor 1000 győzelmet könyvelhetsz el kéthetente.
Ezért nincs értelme nézni az aréna top-ot. Nem mutatja valósan a karakterek értékét.

Olyan ez, mint régen a sztahanov (bocs, de fogalmam sincs hogyan írják) brigádok. Azok is többen csinálták a munkát, de csak az egyikőjüknek tüntették fel. Így többszáz %-ra teljesítette az az egy a normát.
 
úgylátom nem a felsőbb szinteken kell keresni az aréna paradicsomot!!!!! hanem a 8. szinten : Azeannon
ma össze szorgoskodott 6000+ gy-t,lehet ott a már nem 1x cspt adnak 1 nap? még 2 ilyen nap és 10-est rám ver
 
  ... | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | ...
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.