Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Elenios hátasa
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
Keringnek legendák Elenios legendás teremtményeiről, melyek szépsége szemkápráztató... pedig még olyan ember nem is látta őket, aki utána erről beszélt volna. Csak a Szerelem Istennőjének legodaadóbb papjai előtt nyílik meg a lehetőség, hogy egy ily csodás pegazus hátára ülhessenek.
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
Nézet:
A Sárkányölő egy olyan játék ami egyiknek egy rakat ****,másoknak pedig ***** jó game,megint mások pedig úgy tartják,hogy van nála jobb ingyenes is,és van rosszabb is.Én a harmadik csoportba tartozom...véleményem szerint a legnagyobb baj a túlságoan korlátozott interaktivitás.De ez másoknak előny.Én speciel jobban szeretem azokat a játékokat,amik kissé bonyolultabbak.Azt is szeretem,ha a karakter sikeressége nem csak a szerencsétől függ,hanem a gazda tapasztaltságától,tudásától,játékismeretétől,és dönéseitől is,nagy mértékben.Így minden karakter igen egyedi,mert a gazda úgy alakítja a karaktere sorsát,ahogy neki tetszik. Szememben két ingyenes Internetes játék előzi meg...nevüket most nem írom ide le.Mindenki döntse el magának,hogy hova tartozik.


///off: Ha viszont az általam kipróbált fizetős játékokat IS belevesszük akkor egy játék magasan veri mindegyiket: a KF.Persze nem várom el a Sö-től azt a színvonalat. offend///
 
szerintem is és az előzők a szívemből szóltak!!!
 
Sziasztok.Ez a játék nagyon jó.Én meguntam de visszajöttem és újra tudom élvezni a játékot.Ez a játék egy valódi nagyon szuper online-játék!
 
Jó estét Hölgyeim, Uraim!

Én is most írok ide először de jó ideje már annak, hogy elkezdtem gyúrni a SÁRKÁNYÖLŐ-t.

Szóval: a véleményem a következő.

Egypár hozzászólásból láttam, hogy enyhén szólva elküldték a hűvösre a játékot és nem éppen dícsérő szavakkal illették meg. Ezt elsősorban az tegye meg aki minimum ilyen kaliberű NET-GAMEval tud előrukkolni, ha pedig csak szövegben tökös, annak a véleményére marhára nem vagyunk kiváncsiak.

Temp7832! ezt nem neked szántam, ez csak úgy kijött belőlem az olyan típusú hozzászólóknak akiknek itt helyük nincsen.

Az én értékelésem egy kicsit más szemléletű.
Vegyük azt, hogy mindenben lehet találni hibát amit humánus módon készítünk, innentől kezdve Én nem adok elégséges osztályzatot a Te leírt felosztásod mellé. Minimum HÁRMAS mindegyik. Szerintem ennyi elég egyenlőre ahhoz hogy leírjam a véleményemet.

Várom hozzászólásotokat. Minden jót Hölgyeim, Uraim!
 
oké bocs csak szeretek utolsó hozzászóló lenni. Tényleg bocs megértettem.
 
Tökéletesen egyetértek Kiadoval, ha nincs mondanivalód inkább hallgass.
 
Te artic:
Szerintem hogyha nincs mit mondanod,akkor inkább ne írj semmit,tök értelmetlen,hogy minden témába írsz 1 sort,vagy 2 szót ami ugyan idevág,de zagyvaság az egész,nem kapsz érte díjat,hogyha mind1ik mögött ott áll a neved,mint utolsó hozzászóló..
 
szintem minden jó
 
Hellosztok én most irok ide elösször és elszeretném mondani azzz eddigi tapasztalataimat:

A történetek:jeles
Játék menet:jó
Izgalom:közepes
Karakterek:jeles
Fegyverek:elégséges(a tulajdonságok miatt mert le is vehet belöle)
Szörnyek:jeles

Ha te is szeretnéd értékelni akkor irj ide és igérem válaszolok rá.
 
Az még ennél is szarabb (bocs a reklámért... :PP)

lehetett volna olyan ez is mint pl. a kalandkönyvek... ott legalább 3-4 verzióból választhatsz, hogy hogyan élsz...
 
fel mehecc slavelandolni, ott van döntésed a csatákban.



elnézést a reklámért.
 
Pont ez az... Az nem játék, aminek a súgóját sem kell elolvasni, mert belépsz és már tudsz játszani... Mellesleg roppant korlátozott az embered, semmit nem tehet a csaták kimeneteléért, semmi döntésed nincs, stb...
 
sztem naon könnyü megtanulni.
persze csak annak, aki élvezi.
 
hmmm... ez aztán az összetett játék! Napkig tanulhatom a szabályokat...
 
Hozzáteszem az ez alatti szöveghez, hogy a fórumnevem egyezik a (az egyik) játékosom nevével!
 
Hellóka!

A játék nagyon jó, csak kár hogy a többi fizetős! Azér' megnézném azt aki erre költi a pénzét! Hülyeség!!! Szóval ennyi.

U.i.: Aki tudja kinek a nevét viseli a játékosom, annak nem kell szólnia, tudom hogy az illető nem tündér volt...talán mondhatjuk rá hogy pont az ellenkezője...
 
Néha nem ártana az életben is Moderátor.

Pl valaki rosszat tenne és akkor odamenne egy Moderátor és azt mondaná:
-Elnézést de az eddigi cselekedetei alapján az accountját törölni kell az élet cimű topicból...talán egy másik accounttal,más helyen,más időben,ujra irhat ebbe a topicba.
és törölné a mandrót....

//elnézést kérek mindenkitől,de ezt egyszerüen nem hagyhattam ki,akinek nem tetszik akkor az csak az első sort olvassa//
 
Moderátor biztos intézkedik,ha tud róla,max néhány hét késéssel.
 
Hogy lehet valakinek ilyen mocskos szája.(nem rád célzok @@)
 
szerintem le kéne tiltani azokat, akik 1es fórumokat a következő, vagy ezekhez hasonló hozzászólásokkal éltetik:

"hjhufhfj"
"?"
"!"
"kikaptam az arénában! a k*rva anyádat *******"(a győztes karakter neve)
"minden sárkányölős 1 nagy g*ci"
f*nganom kell b*ssza meg!"
"ennek a fórumnak mi értelme van! zárják be és tűnjenek a p*csába!"
"mér nem adod fel a pénzt te büdös g*ci?!!!!"


stb...
stb...
Sajnos ezen idézetek nem kitaláltak, tényleg láttamk ilyen hszeket a sárkányölőben, vagy a hkk-ban.

A mérgedet ne a fórumon tölcsed ki, ha esetleg kikaptál az arénában. Ez csak roncsolja, rondítja a fórumot, s azt hiszik minden beholderesről, h egy nagy műveletlen tuskó.
A méreg letöltése a köv. módokon is lehetséges:
-belerúgsz a falba
-leköpöd a géped
-kidobod a géped az ablakon
-felgyújtod a macskád
-kiugrasz a teraszról
-falhoz vágsz 1 tányérat
-hangosan káromkocc, de nem a fórumba!!!!

stb...
szóval attól, h elkezdesz a fórumba átkozódni, nem fogsz győzni az arénában. (nem mintha a macskád felgyújtásától erősödne a karid, de ezzel legalább nem ártasz a többi-többnyire normális-beholderesnek.
ha mindenki úgy dühöngene, ahogy akarna, én már rég bementem volna némelyik napon bézbólütővel a beholder igazgatóságára, csak azér mer bal lábbal keltem föl aznap. de furcsa, h tudtam magamon uralkodni, s csak 1 halk b*zd meggel is kibírtam.

Ne csúfíccsuk el fórumainkat oda nem illő megjegyzésekkel.



Ez a véleményem.
Várom a tiéteket is.
 
Igazatok van!!!
 
Nos én nem azért nyitottam meg újra azt az omniozus topickot,hogy mintegy a hatalommmal kekeckedve már csak azért is megteszem,merthú de kemény faszagyerek vagyok.aki ezt gondolja azt sajnáltatom,de nem érdekel.azért nyitottam mert ugy éreztem talán már a címével is el lehet kerülni jó pár felesleges kérdést,illetve ezekre a kérdésekre jópár bunkó beszólást.Nos azzal eggyetértek hogy túl sok a topic,rengeteg a felesleges,sok az idétlen oda nem illő hozzászólás,de ez igy lesz addig a mig vannak jópofa hülyegyerekek+magukat keménytökü igazi netpatkánynak képzelő baromarcúak,azok ugy is fognak irni minden hülyeséget korlát és öncenzura nélkül.
Én nem ejtek könnyeket ha eltörlik a topicokok felét,akár azt is amit én nyitottam,csak utána kerüld el a Sárkányölőt egy évig és néz fel,szvsz ugyanugy tele lesz majd barom topicikokkal és hülye beszólással.
Bocsánat mindenkitől akit esetleg megbántottam volna,vagy beletapostam az érzéseibe.
 
van benne igazság.
gyakorlatilag nincs is mit hozzáfűznöm, mert minden lényegeset elmondtál.
ha vki azt hiszi, azér beszél ilyen könnyen, mert ő a toplistavezető, téved (szerintem).
Igaz, celeborn?
 
Üdv Mindenkinek!

Elsősorban nem a játékról mint inkább a fórumról szeretnék szólni! Komolyan mondom, hajmeresztő, ami a fórum nagy részén történik. A legtöbb hozzászólás nélkülözi mindazt, amiért a fórum létezik!
Nemigazán értem, hogy miért kell esztelenül irogatni, ahelyett, hogy az ember kétszer is meggondolná, hogy mit ír és hová. Nem egy topikban találkozhat az ember más topikokhoz tartozó vitával! Talán újdonság, de amit leírunk az minősít is minket még akkor is, hogyha a fene se tudja, hogy a fantázianevek mögött kik lapulnak!
Itt van például ez a temérdek topik. Ha valakinek mondandója vagy kérdése van, akkor tán az lenne az első hol lehetne ezt megtennie. Hasamra ütök, kapásból van három topik, amit mi régen nyálcsorgatónak hívtunk, egy amit fogcsikorgatónak, kettő amit fejlesztési ötleteknek, három amit sárkányölős kérdéseknek, sorolhatnám még, felesleges. De beszélhetnénk a játékhoz abszolút nem tartozó topikról, és azt se nagyon tudom elhinni, hogyan létezhet rasszizmusra utaló topik.
Attól tartok a fórum képe igencsak megváltozna, egy hétvégi moderálás után és senkinek ne legyenek illuziói előfordulhat.
Előfordult, és ezzel rá is térhetünk arra az ominózus törölt topikra, ami újra megnyitásra került! Komolyan nem értem, mi értelme van felülbírálni egy moderálást, nem csodálkoznék egy azonnali piros lapon! Még akkor sem, ha a témának talán van a fórumon létjogosultsága, de nem ilyen formában. Így azt kell mondjam teljesen megértem az ellenzőket, habár azt a legkönnyebb. Fújolni és szidalmazni azokat, akik próbálnak segíteni! Persze az ötlet támogatóit is, látható a probléma! A megoldás talán az lenne, ha egy mondjuk hasznos infók néven olyan topik nyílna, mint amilyen annak idején a friss infók volt. Röviden és tömören egy topik, tetemes információhordozó tartalommal a lehető legkevesebb hozzászólással. Ehhez persze az kellene, hogy mindenki féken tudja tartani magát és a véleményét, kérdéseit máshol szóvá tenni, hogy ide csak és csakis az kerüljön, ami muszáj!
Persze ez csak az én véleményem és lehet ,hogy tévedek!

Celeborn
 
Meg az akadémia is nagyon rajság, csak az a baj, hogy egy idő után túl sok dolgot lehet már megtanulni, és ha az ember mittom én elkezdett valamit nanulni, akkor a többit is, meg a többit is. Én a magam részéről ezt úgy oldottam meg, hogy csak két dolgot tanulok: Kritikus ütés, Zárnyitás. Aztán fölnövelem mind a kettőt mittom 10-re aztán a többit is megnézem.
 
Ja, pedig én egy kicsit megijedtem, mert aszittem, hogy az összes szinten (pedig végtelen az elérhető szint, de ez most mindegy) úgyanazok a tárgyak, meg küldetések lesznek.
 
Ja, és új tárgyak is vannak.
 
20. szinten ahol most vagyok a törpémmel vannak új helyszínek!!!
 
Ja és az jó benne, hogy bizonyos szint felett új helyszíneket kapsz. Meg újfajta fegyverek, meg tárgyak (pl. rúnakulcs)
 
Én nem törődöm a statisztikákkal, mert... szóval nem, mert lassan játszok vele. Bár ha fölgyűlik mittomén 500 cselekvés 1 nap alatt lejátszom. Bár nemtom 22-es szinten már gyorsan gyűlnek a cselek.
A játéknak nincsen különösebb értelme... én amolyan unaloműzőnek nevezném, és ezzel mindent el is mondtam...
Megyek is egy kicsit tolni a Sárkányölőt
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.