Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Luhaine, a varázsló
(Könyv szereplő)
Küldd el képeslapként!
Luhaine, a varázsló a Sziklakürtőnek nevezett mágikus börtön lépcsőjénél. Több hatalmas, gonosz lényt is zártak ide az idők folyamán, pl. a Ködszellem is itt raboskodik.
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | ...
Nézet:
Még egyszer hello! Bár nemtom, olvassa-e vki rajtam kívül az ebbe a topicba érkező hozzászólásokat, azért írok még egy ötletet, ami eszembe jutott (újfent hangsúlyozom: alacsony szintű a karim) :
Szakértelem: kétkezesség. Azt hiszem ezt nem kell túl sokat magyaráznom, hogy mi ez, mind2 kézben lehetne fegyvert forgatni. Esetleg kétkezes fegyverek is lehetnének.
 
Hi!
Na az általános izélgetések (új pajzsok, fegyverek, szörnyek, kincsek, blablabla) mellett lenne egy-két ötletem: (megj.:alacsony szintű vagyok, tehát nem bizti, hogy minden dologgal tisztában vagyok, hisz még nem mindent láttam)
1. Hírnév pont: sztem feldobná a játékot még jobban a hírnevesítés. Ezeket a pontokat lehetne gyűjteni mondjuk nehezen leölhető ellenfelek után, vagy 3 szintenként egyszer lehetne nevezni egy Bátorságpróba-szerű versenyre, és a dobogósok pontocskákat kapnának, ami Hall of Fame-be teszi őket Esetleg a híres emberkékről neveznének el bizonyos tárgyakat, ilyesmit.
2. Ez inkább javítás, mint ötlet, de az elmenekülő szörnyek után is járhatna TP, kevesebb ugyan, de azért mégiscsak harcolt a kari.
3. KOCSMA! Egy chat-jellegű ivót is be lehetne rendezni a Sárkányölőben, ahol beszélhetnek az aktív játékosok - nem off jellegű dolgokról, hanem karakterhű dumálgatások folynának. Még nagyobb hangsúlyt kapna a SZEREPjáték.

Na most hirtelen ennyi. Remélem nem nagy hülyeségek.
 
......... ((
 
új fajok
 
magasabb életpont
 
több cselekvés
 
minden új de maga a játék jó
 
több szint
 
fizetős részleg
 
új varázskulcsok
 
új sisakok
 
új pajzsok
 
új páncélok
 
új fegyverek
 
új szörnyek
 
Hááát... lehet, hogy akkor nem.... ;)
 
túl uncsi és hosszadalmas lenne az a sok klikkelés
 
Kiváncsi vagyok akkor is ezt mondanád-e, ha mondjuk 40-50 cselekvést dolgozol le...
 
Nekem egy egyszeru fejlesztesi javaslatom lenne (ha mar felvetette valaki korabban, bocs - nincs energiam tobbszaz hozzaszolast vegigolvasni):

A harc soran egyszerre csak egy kor irodjon ki, es klikkre jelenjen meg a kovetkezo. Igy lehetne kicsit izgulni csata kozben.
 
KB. ez a sorsa az ötleteknek sajna. Megértem, hogy nem fizetős(bár visszahozza a befektetett munkát anyagilag,ez azért egyértelmű, nem csak direkt fizetési rendszer van, ezt mindenki tudja), de némi fejlesztés nem ártana, bár lehet, hogy ez már megtörtént, mert csak 46.szitű vagyok, nem tudom mi történik 50.szint felett. Tudom, erre az a válasz, hogy ha nem tetszik ne játszak, de nekem tetszik, csak van néhány megvalósításra váró ötlet, ami jelentősen növelhetné a játékosok számát....

Viszlát!
 
Még csak azt szeretném hozzátenni, hogy kár, hogy az ötleteidhez nem szólt hozzá senki, mert tök jók.
 
Szevasztok! Remélem ezt az ötletet még nem írta senki. Bocs, de nem volt kedvem végigolvasni az összes beírást! Tehát: én nagyon szeretném, ha lennének olyan kalandok, ahol lenne választási lehetőség valamiben. Arra gondolok, hogy pl. egy összeomlásra váró palotában a sok szoba közül csak egyiket lenne idő átvizsgálni és ki lehetne választani, melyik legyen az, stb. Szerintem ez nagyon feldobná a játékot!
 
Keresek egy megoldást egy boltos problémámra (tegyük fel én olyan vagyok, hogy megnézem nem kérdezték-e meg már előttem mások), akkor melyik fórumban fogom megtalálni? A többszáz hozzászólásos, mindennel foglalkozó SÖ kérdések topicban, vagy a konkrétan a boltos problémákkal foglalkozó topicban?
 
Azert jo egy csomo topik, mert ha nem erdekel, nem kell olvasni .
 
Sziasztok!

Igazándiból nem is fejlesztési ötletem lenne, csak nem tudtam hová írni, és úgy véltem talán ide tartozik a leginkább.
Szóval, történt, hogy beléptem a fórumba, ahogy szoktam és azt tapasztaltam ,hogy a fórumnak immáron van egy második fele is, egyetlen topic-kal.
Előrebocsájtom ,hogy senki topic-ját nem szeretném megbántani, de mi a manónak van a fórumnak második része, ahol egyetlen topic bújkál, sőt mi a manónak vannak a fórumban olyan topicok, ahová az isten se ír. Szerintem teljesen felesleges egy külön topic a boltnak, hiszen a friss infók és a sárkányölős kérdések tökéletesen ellátja a funkciót, ha valaki nem lusta keresgélni, vagy ott kérdezni.
Dühöngőt sem igazán értem ,hiszen így is úgy is marjuk egymást más topicokban és senkinek sincsen esze ágában sem átmenni oda. Tán egy józan, hideg fejjel gondolkodó ember megtenni, de gondolom a sok anyázás után ez nem várható el. Persze azért vannak kúltúrált viták is, de szerintem erre a játékkal kapcsolatos egyéb más topic-ok, mint ez a fejlesztési ötletek, bugok, vagy aréna, vagy stb-stb el tudja látni.
"Figyelemmel kíséred-e karaktereid helyezését a statisztikákban?" című történet is bekerült a szavazás miatt, de hogy nem nagyon lesz odaírva semmi, az is biztos, ahogy a milyen gyakran lépek be sem éppen egy egetrengető fórumtéma. A faji kérdést korrektnek tartom, arról lehet vitázni, de itt jegyezném meg, hogy az tökéletesen pótolhatná az "Azok a csodálatos tündérek, avagy szeressük együtt a szépek népét!" című fórumot. A szakértelem, bár érkeztek hozzászólások nem is kevés, de kérdem én miért nem az akadémiában jelentek meg, józan paraszti ésszel oda tartozónak mondanám. Ahogy a tulajdonságok című részt is nyugodtadn a stratégiákhoz lehetett volna írni . a hány karakterrel játszol is oylan sok értelemmel van felruházva, amit, ha törölve lenne senki nem venne észre és szerintem csak azért létezik egyáltalán mert szavazási téma volt. Hansúly a volt-on van.
No és, hogy ne mondjátok, hogy jó hát van benne valami, de hát ez is csak egyfajta látásmód. Elárulom ,hogy személy szerint teljesen feleslegesnek tartom a fogcsikorgatót, hiszen a nyálcsorgató teljes mértékben ugyanarról szól és gyakran el kell gondolkodnom ,hogy a velem történt balszerencsét, most hová is írjam. A legszivesebben a poénokhoz kellene. Sárkányölő hypert is egy az egyben ki lehetne venni, hiszen a kutya sem törődik már vele, bevallom, ha lenne időm, sem vállalnám magamra, hiszen már vagy 30 szint kimaradt azóta, és nem tervezek újabb karakterindításokat csak ezért. Ha valaki vállalja,írjon az illetékeseknek, de csak csendben jegyezném meg tisztelet a kivételnek a többség nem képes a fórumot használni. VAgyis, ahelyett, hogy rákeresne néhány topicban elővarázsolja a bűvös százszor hallott kérdést, amire valószínüleg egyetlen mazohista sem fog válaszolni, mert már elég kiborító.(Halkan megjegyzem a Sárkányölős kérdések 599 hozzászólásában elég sokmindent leírtam, tessék előbb elolvasni és csak aztán kérdezni, de itt tenném hozzá, nem kéne kismilliószor megkérdezni ,hogyha ebből és abból a tárgyból sokat veszek, összeadódik-e mert teljesen logikusan nem adódik össze. Képzeljük csak el, hogy veszek 50 tapasztalatkövet, 50 fókuszt és szerencsekövet, meg kincskereső zsákot és akkor naponta lépek egy szintet annyi tapasztalatot kapok, a támadási százalék teljesen értéktelen lesz a többiről nem is beszélve. VAn aranyam, tudnék spejzolni, de ne nézzük már annyira butának a készítőket, hogy ilyen szarvasbakit elkövetnek. Egy hét alatt megunnánk a játékot.)
NAgyon elkanyarodtam. Személyes véleményem szerint még az ősi adamatit vért topic-kal is kezdenék valamit. Ugyan hozzátartozik a játék hangulatához, de akkor már miért nem Igaz sárkányvért a neve. Sárkányölő HC is egy olyan dolog, ami nem okozott osztatlan sikert, és nyugodtan a nyálcsorgatóba lehetett volna írni a tartalmát.
Ha már benne vagyok, hát ismételten kérek mindenkit, hogy a csaták másolásánál csippentse már le azt a pár felesleges sorocskát, nem olyan nagy művészet, és mind terjedelemben, mind esztétikában szebb, jobb. Legnagyobb sajnálatomra a friss infó csak néhány hatalmasság játszótere, akiktől annyit kérnék, hogy a szintet is próbálják meg odasomni, hátha valaki úgy dönt elkezdi a játékoslap fejlesztését, vagy valamiféle összesítést, de persze nem csak az létezik. A nyálcsorgató nem cak a 1000 életerős ütésekért lett. Miért ne lehetne azzal hencegni ,hogy ki találta a legtöbb kincset egyhuzamban ,vagy ki vitte be a legtöbb ütést egymás után, vagy ki találta a legtöbb kicset adott szinten, vagy aranyat, hangsúlyozom adott szinten. Sok olyan nyálcsorgatásra váró tett van, amit nem csak a leghatalmasabbak képesek megtenni. Nem hiszem , hogy csak Rauko képes örülni egy-egy Számára új tárgynak, vagy a szilmillek legyőzésének, de persze ez a Ti dolgotok.
Végülis egy egyszerű kérésszerűségből egy kollektív letolás is lett, bocsánat mindenkitől, akinek nem inge ne vegye magára.

Üdv Celeborn
 
Egeszen elter a szeperzekunk. ))
Tudom, hogy pontos ertek alapjan rendez, de nem tudom, hogy mennyi a kulonbseg. Mar 2 tizedes is sokat lenditene, 3 volna a tuti.

Kulcsos: igy valoban egyszerubb, de ahogy en mondtam ugy meg sokkal egyszerubb.
 
Az azonos szintüek statisztikája érdekes ötlet, sajna a statisztikát már annyit és annyian gyúrtuk itt, hogy minél gyorsabb legyen, hogy már nem nagyon mer komolyan hozzápiszkálni senki
 
Hali, a százalékos listánál valójában a valódi, sok tizedes pontosságú érték alapján rendez a program, tehát a lista pontos, csak csúnya lenne, ha valami hosszú törtszám iródna ki.

A kulcsokkal kapcsolatban, a következő egyszerű megoldást javaslom: vegyél 10-20 kulcsot (ez nem sok kattintás), és utána nyomj egy Shift+Refresht (magyarban Shift+Frissités). Ekkor veszel megint 10-20 kulcsot, és nem kell annyit kattintgatni.
 
Lenne a jatekban egy olyan momentum , amivel igazabol nem ertek egyet, megpedig az, hogy a menekulo teremtmeny rontja a statisztikat. Nem en menekulok el, hanem o, akkor pedig nyertem. Igazam van vagy igazam van Az arena viadalnak viszont bele
kellene szamitania a statisztikaba. Igy korrektebb lenne. Velemeny ?
 
Üdv Nektek!

Egyet értek!A játék sebbessége tényleg elfogadható.Bár csak most kezdtem játszani,de nagyon tetszik!
 
  ... | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | ...
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.