Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Hány darabos asztali Puzzle a kedvenced? (33)
Melyik képből legyen puzzle... (45)
Hány darabos internetes puzzle a legjobb? (34)
Hatalom Kártyái Puzzle (97)
Elindult ingyenes, internetes puzzle játékunk! (21)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 |
Nézet:
Egyszerű: legyenek tiltva a követők, és máris megoldódik a mező probléma!
 
"A deck verhető, és tessenek készülni ellene."

Megtörtént, ahogy említettem volt, van a mező meg a mező counter, mindkét precendens versenyen ilyen paklik voltak a top3-ban. Szerencsére ez már nem az én problémám, have fun a továbbiakban.
 
Minden versenyszervezőnek joga eldönteni, hogy mit tilt, vagy mit nem tilt egy adott versenyen. Az viszont biztos, hogy a mezőt mindenestül kitiltani bármilyen formátumról is nem szerencsés, mivel a meta ezzel instabillá válhat.
A mező egy olyan szabálylap, ami a puszta létezésével is kordában tudja tartani a metát. Épp ezért a hiánya beláthatatlan következményekkel járhat.
Lehet, hogy a mező kitiltása nagyobb kárt okoz, mint amekkorát a jelenléte.
De mint mondtam, ebben a kérdésben mindig a versenyszervező dönt. Amúgy meg regnáló bajnokunknak igaza van. A deck verhető, és tessenek készülni ellene.
 
Amugy az elfnek van több nagy hátrànya is siman verhető.
 
De lehetne sok mindent de sírni tudod mindig könnyebb mint készülni
 
Nem hinném. A lapok nagyja totál blank drágítás ellen (solisar, demizra, meg persze a kék isteni másik 2 tagja), nem is biztos, hogy darabszámra kijönne elég faj lap ha side-olós versenyen gondolkozunk (ha nem, akkor végképp nem jó).

Megjegyzem most se elf mező nyert...hanem harangmester, szóval el lehet kezdeni akkor techelni.
 
Nem érdemes am. egy hasonlóan erős fajt - akár ugyanazt az elfet - 5 laposra összerakni akkor?
 
Nem Faj-ra való a mező a szerintem sem. Mint ahogy egyszínű versenyről is ki tudták tiltani a sokszínűséget.
 
https://ih0.redbubble.net/image.444552636.6162/flat,550x550,075,f.u3.jpg
 
Nálam történt már ilyen, igaz eléggé régen. Annó az ellenfelem végzetúr altípussal indult a veszélyes faj versenyen, és mikor a meccs végégig nem láttam egyetlen végzeturat sem játékban, sem a gyűjtőben, ellenben kijátszott 12+ countert az adott partiban, én bizony bírót hívtam rá. Kiderült, hogy legális volt a deckje, így jöttek fel a lapok. Szóval vannak esetek, amikor igenis lehet okod a gyanakvásra.
 
Megszámolhatom persze, de köteles megmutatni? 2.meccsre meg nyilván nem hívok csak azért bírót, hogy számolja meg az ellenfél elfjeit.
 
Mondjuk megszámolod benne a faj lapokat..?
(nyilván a harmadik meccs után)

Menet közben pedig bírót lehet erre hívni, aki akár a felfüggesztett meccs alatt is ellenőrizheti, hogy a pakli legális-e.
 
Egyébként ezen a faj versenyen, hogyan tudok megbizonyosodni arról, hogy az ellenfelem paklija a side után is legális (tehát tartalmaz 33 faj kártyát és nem cserélt le ebből x-et valami teljesen másra)?
 
Nem kis halak amúgy, de nyilván egy verseny előtt pár nappal ezek inkább a jövő évire vonatkozó gondolatok. Illetve ha más tart ilyet, arra.
 
Kis halak vagytok ti ehhez
 
A mező tiltása mindenképp megfontolandó.Szerintem is kiábrándító, hogy vagy mezővel vagy ellen deckel érdemes indulni.Pont a lényegét veszíti el a verseny.
 
Sztem egyáltalán nem rossz az EE (a GE szar, de az minden szempontból) és a kövi keignél is figyelünk a draftra, szóval szerintem a nemzetis jó lesz.

Amúgy én nem értem ezt a faj jó lenne dolgot mire alapozod. Az elfek előtt meg a goblinok voltak a full meta és az árasztotta el a mezőnyt, és ez éveken keresztül volt.

Szerintem a faj sehogy se jó...én amúgy a dupla fajt nagyjából bírom, ott több a lehetőség, kevésbé betonbiztos a meta és szerintem diverzebb is, úgyhogy simán lehetne ilyet szervezni úgy általánosságban (aztán lehet ezzel csak én vagyok így persze).
 
Tiltólistára a mezőt és joccakát.
 
Rolanddal értek egyet, amúgy a faj egy jó formátum lenne... őszintén szólva, ha szombaton BP-n lennék, akkor inkább Veszélyes fajon vennék részt, mint drafton (talán a mostani draftok jók lesznek, de eddig úgy érzékeltem, hogy nem elégé balanszos a történet, se frissen bontott...látszik is, hogy hagyira készülnek a lapok, és más formátumra nem annyira, ami szerintem kicsit szomorú...)

És mellesleg, az elf áradat mellett a próféták helytálltak szerdán ;)
 
Az, hogy nem lesz több ilyen. Amúgy te is tudod, hogy hagyi metára készülnek alapvetően a lapok (azért persze vannak egyéb szempontok) és személy szerint én nem dőlnék kardomba, ha az egyetlen faj évente ez a márciusi lenne az amatőröknek.

Nyilván most az elfek eléggé rendben vannak, gondolom pihi lesz ilyen téren, ahogy amennyire látom nem jöttek tucatszám a goblinok az utóbbi időben.
 
Mi ebben az örömteli? Hogy játszhatatlan lett egy formátum, mert el lehet indulni mezővel vagy mező counterrel? Én azért jobban örülnék, ha tesztelői szinten inkább az kerülne elő, hogy lehet-e erre megoldást találni (ha van egyáltalán), mint hogy "örüljünk" neki.
 
Hát nem para, de azért nem árt szerintem ezeket ezen a szinten előre végigfutni lapkeresőben
 
Akkor az sem lesz para ha meccs kozben telon megnezem hogy mondjuk egy Johann milyen poolbol tud idezni? Nem tul noobfriendly ez a sok token sajnos
 
Ezt örömmel hallom, már csak ezért is megérte!
 
Mivel még nem került ki az infó, a válasz 16. Ha rajtam múlik, egy éven belül nem tartunk ilyen versenyt, nagy csalódás volt annak ellenére, hogy ajándékozó volt az UR, és iszonyú sematikus volt a meta.
 
Mostanában már elég telefonról megmutatni a lapot, de mindenki rengeteg tokent hord magával, néha Miklóséknál is szokott lenni.

Én személy szerint az utóbbi időben csak egy a gyűjtőn levő kockával jelölöm, ha ott is van token, a kézben és asztalon levők számítanak úgyis (máshol nem is lehet).
 
Nézd meg, mennyien voltak a legutóbbi exes versenyen.
 
Cso,

Drafton hogy van kezelve a sok tokent meg elore kikeszitett lapot termelo effekt? Pl egy Varazskert vagy Oshangya kelteto miutan mukodott par korig hogy fogjuk nyomon kovetni a sok termelt lapot meg hogy mit tud? Az elnyomottak dala is eleg nagy tartomanyt fed le, van ezekre a szitukra bevett megoldas vagy fejben kell tartani mindent?
Amikor legutobb votlam draftolni a legbonyolultabb tokenes lap a Molluszk volt...
 
A lényeg lemaradt. Ha valaki tud segíteni megköszönném
 
Sziasztok!

Lehet nagy kérés lesz, de faj-ra kellene pár lap.

Megjegyzem, próbáltam beszerezni őket, de Dév csak jövő héten tudja eladni nekem.

Szóval, ezeket szeretném kölcsön kérni (esetleg meg is venném)
3 fürge manó
3 batkamanó
1 őrmanó
3 manó felderítő.

Dungeonban is ott leszek pénteken a versenyen. Ott is megbeszélhetjük a részleteket
 
 | 1 | 2 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.