Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Hány darabos asztali Puzzle a kedvenced? (33)
Melyik képből legyen puzzle... (45)
Hány darabos internetes puzzle a legjobb? (34)
Hatalom Kártyái Puzzle (97)
Elindult ingyenes, internetes puzzle játékunk! (21)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 |
Nézet:
Nos, ha a Dér-CON-on egy normális formátum lett volna, még mentünk volna is. De így nem... bocsika.
 
A Január 31-i versenyt átraktam február 1-ére a debreceni Dér-con anime kiállítás miatt, ahol szintén lesz HKK verseny. Minden további információ a versenyről változatlan.

A kiírásokhoz már felkerült a módosított időpont, csak jelezem itt is azoknak, akiknek nem tűnne fel és jönnének.
 
Ha van valakinek fölösleges eladó/csere gyak-nemgyak lapjai, ezek érdekelnének:
2 Tömeghisztéria
1 Friss szellő
2 Ezüst sereg
2 Magányos torony
1 Ében íj
1 Yeti mágus
2 Yeti nagymogul
1 Kóspalaki sajtolvasó
1 A teremtés zenekara
1 Eszenciaőr
1 Helytartói jogar
1 Ragyogó manó
2 Mikkeldorf
1 Türkiz fókuszkristály
1 Drakolder testőr
2 Őshangya lélekbúvár
1 Varkaudar tűzmágus
3 Mágiamorfáló
 
Ha valakinek problémás lenne az eljutás a buszállomásról az Outletig, kérem egy elérhetősséggel jelezze a szervezőnknél. Megoldjuk.
 
Sziasztok!
Szeptember 27-én, szombaton 2 UR-es páros versenyt tartunk Polgáron. Ezúttal egy, a szokásostól eltérő helyszínen, a város határában lévő Outlet center éttermében.
Gyertek minél többen!
 
Sziasztok!
A szombati versenyt szeretném 09:45-kor elkezdeni, így jó lenne, ha 09:30-ig megérkezne mindenki és megkezdenénk a nevezést minél hamarabb, a termet csak 17:00-ig kapjuk meg arra a napra.
Aki később jön, az szóljon, és sorsolunk neki addig ellenfelet.
Ezt a rendszert a későbbiekben is szeretném tartani.

(Valamint Nyíregyházára az utolsó busz 17:00-kor indul, úgyhogy már csak emiatt is jobb lenne hamarabb befejezni)
 
Én nem értelek titeket. Az én felvetésem volt az,hogy kellene egy nagyjából mértanilag "középen" lévő helyszín Debrecen,Nyíregyháza,Eger és Miskolc között. Igen,nincsenek polgári játékosok,nem is nekik van rendezve.De pl. vannak olyanok,akiknek az elfoglaltságai miatt maradnak ki egri,nyíregyházi vagy épp debreceni versenyek,viszont szívesen jönnének játszani. Felnőtt emberek vagyunk,nem mindig érünk rá játszani,de ha éppen ráérünk,akkor miért ne legyen időpont,amikor tudnánk menni? Ártani nem ártunk vele senkinek és ahogy le van írva,ezen mindenki csak nyerni tud. Mindegy mi módon tekintünk rá,lehet miskolci pótlék,vagy békés megye pótléka,lényeg hogy lesz és várunk mindenkit sok szeretettel
 
Viccet félretéve zsírkirály lesz a polgári verseny, ha pont arra a hétvégére esik, amikor havonta egy alkalommal arra van dolgom rám tuti számíthattok.
 
-.-
 
Már megbocsáss, de Erdély nem Magyarország keleti részén van?
 
Hát a Tündérkert nem Mordor De Kelet-Magyarország az
 
Az majd az Erdélyi HKK-sok fóruma lesz.
 
A miskolci versenyek hamarosan újra fognak indulni, nem hiánypótlásból indulnak ezek a versenyek.
Egyszerűen jobb a térségben lakóknak, ha minél több versenyalkalomra van lehetőségük ellátogatni anélkül, hogy fel kellene utazniuk Budapestre. Ott mostanában a havi három verseny az átlagos, amivel nincs semmi problémám, de ha mi is szeretnénk olyan sok versenyen részt venni, mint a Pestiek, akkor ahhoz rengeteget kellene utaznunk minden héten, amit nyílván nem szeretne senki.
Az is gyakran fordul elő, hogy több vidéki játékos nem szokott ráérni néha akár a saját-, az egyik szomszédos nagyváros versenyeire, mert azokban az időpontokban éppen dolguk van, így gyakran hónapokig verseny miatt maradnak, csak azért mert néhány hétvégéjükön dolguk volt. Ha Budapesten -egy településen- három verseny lehetőség is megengedett, akkor egy országrészben miért ne lehetne még eggyel több? Ennél ráadásul nagy figyelmet fordítottunk arra, hogy a sok, már jelenleg is játszó, de sajnos szétszórt játékost egy helyre csábítsuk.

Jelenleg nem tudunk polgári játékosokról, de ez csak a jelen problémája. A művelődési központ, ahol a versenyeket fogjuk szervezni, felajánlotta a segítségét abban, hogy a helyi ifjúsági szervezeteket, az iskolát és az egyházat értesítse erről a játék lehetőségről, tehát számítunk a későbbiekben helyi játékosokra mindenképpen, akiknek minden tőlünk telhetőt megadunk a játék minél könnyebb elsajátítására. A saját kis toborzásainkat ott is fogjuk csinálni. (Debrecenben pl már próbálkoztunk vele többször is)

Mellesleg nem csak "Nyíregyháza-Debrecen közös versenye" lesz ez. Az miskolciaknak és az egrieknek is jól fog jönni egy új helyszín. Nagyon kevesen és nagyon ritkán látogatjuk egymás versenyeit a térségben, ami érthető, hiszen tényleg messze vagyunk egymástól. Így nagyjából fél úton viszont már jóval vonzóbb lesz a dolog sok embernek. Az eddigi visszajelzések száma optimizmusra ad okot.

Ez a versenyhelyszín egy gyűjtő helyszín lesz. Te erre valamiért úgy utaltál, mintha ez egy rossz dolog lenne. A „keleti tömb” játékosai, akik eddig ritkábban látták egymást, most egy mindenkihez közelebbi helyszínen fognak tudni megmérkőzni a kedvenc kártyajátékukkal. A játékosoknak és a Beholdernek ugyanúgy érdeke, hogy minél többet foglalkozzunk a játékkal és minél többet járjunk versenyre. Amíg versenyekre járunk, addig is az ő terméküket vásároljuk. Ezzel mindenki csak nyerni tud. Egyedül annak lesz oka a siránkozásra, aki kimarad belőle.
 
Ennyi! Minden benne volt Gabikám!

Amúgy pedig úgy választottuk meg a helyszínt, hogy több helyről is könnyű legyen elérni. Autópálya mellett van, kb. egyenlő távolságra Miskolc-Eger-Debrecen-Nyíregyháza között.
Amúgy, bár Polgáron még talán egyetlen HKK-s sincs, de lehet. Egy próbát megér, a Behó rábólintott, én meg szívesen nyerek Polgáron is versenyt.
Nem így látod, Mr. Pit? Lehet jönni és beleköpködni a levesembe!
Üdv mindenkinek!
 
Annak megnyitását egy igazi orkra kell hagyni (mondjuk rád)
 
Miért nem lett mordori HKK-sok?
 
Azért szerintem azt a kelet-magyarországi címet előtte biztos ami biztos konzultáljátok meg Fefével
 
igazából nekem csak az jutott az eszembe, hogy úgymond ez a polgáron lévő HKK-sok (már ha vannak) miatt került kiírásra, vagy esetleg azért, mert mostanság Miskolc eléggé elhalt?

Kicsit furcsának érzem, ha mondjuk egy polgári játékos sincs és csinálunk egy Nyíregyháza-Debrecen közös verseny Polgár néven.
 
Megyünk!
 
Augusztustól fogunk versenyeket indítani Polgáron is.

A versenyt rendszeresen látogató játékosokkal egy közös Facebook csoportot is létrehoztunk, ahol megbeszéljük az aktuális versenyeket, illetve a jövőben majd szavazunk a formátumokról. Aki szeretne ahhoz csatlakozni, írjon itt nekem egy privát üzenetet. A polgári versenyeket itt külön beharangozni nem fogom, ehhez a versenykiírásokat kell figyelnetek, de természetesen itt is lehet beszélgetni róluk, akiknek ez kényelmesebb.

Izgalmas versennyel várunk minden érdeklődőt a közelből, de akár az ország más pontjáról is.
 
Sziasztok!

Ezt a fórum bejegyzést a Kelet-Magyarországi HKK-soknak hoztam létre.
Ide írhattok bármit nyugodtan a térségben lévő versenyekről, összejövetelekről, valamint ha remélhetőleg sor kerül rá a nem túl távoli jövőben, akkor az esetleges Kelet-Magyarországi HKK találkozókról.
 
 | 1 |
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.