Vissza a Főoldalra

50. BEHOLDER TALÁLKOZÓ PROGRAMJA - HKK miniversenyek

HKK miniversenyek a Beholder találkozón óriási díjalappal: a nevezési díjak több, mint kétszeresét adjuk vissza nyeremény formájában!

A nevezés 1/2 10-től, kezdés: ahogy összegyűlt a 8 játékos, utána folyamatosan indulnak újabb miniversenyek, amint megvan a 8 nevező. Egyenes kiesés van, ha kiesel, már nevezhetsz is a következő versenybe, minimális a várakozási idő. Egy ellenféllel csak egy meccset játszol, nem hármat, így kiegészítő paklira sincs szükség!

Két kategóriában lehet nevezni: hagyományos pörgős és frissen bontott.

HAGYOMÁNYOS PÖRGŐS:

A nevezési díj mindössze 350 Ft; de ha az előző versenyen az első körben kiestél, akkor ez még kevesebb, 200 Ft lesz! Az Elemi erők lapjai még nem használhatóak.

FRISSEN BONTOTT:

A frissen bontottra 2 db Elemi erők paklival nevezhetsz, amelyet a helyszínen, a bírótól vásároltál meg, 1400 Ft/db kedvezményes áron. A 2 pakli árában már benne van a nevezés is az első KÉT versenyre. További versenyeken is indulhatsz ugyanezzel a paklival, a nevezési díj ezekre 350/200 Ft lesz, mint a hagyományos versenyen. De ha akarod, az újabb versenynél vehetsz 2 új paklit, akkor arra a versenyre nincs nevezési díj.
Minimum 30 lapos paklival lehet versenyezni.


Nyeremények
A nyeremények mind a kétféle versenyen azonosak.
A 8 versenyzőből az első 4 díjat kap:
Az első 8, a második 4, a 3-4. helyezett pedig 1 pontot kap.
Az 5-8. (első körös kiesők) pedig olcsóbban nevezhetnek a következő versenyre.

A pontok a következő díjakra válthatók be:
18 pont: a legújabb ultra ritka lapok egyike! (max. 1 per játékos), Az új UR-ek közül mindenki véletlenszerűen húz (a 4 féléből 1-et), független attól, hogy mikor nyer.
4 pont: Elemi erők kiegészítő.
1 pont: 1 tetszőlegesen választott Zén kiegészítő.

Különleges foilos HKK lap nyeremény:

2 játékosnak lesz lehetősége, hogy az összes (de legalább 18) pontját egy (a 4 új UR-ből) általa választott foilos UR-re beváltsa. Az, aki a legtöbb pontot szerezte, és az aki a legtöbb pontot szerezte úgy, hogy csak bontott versenyen indult (elvileg ez a 2 játékos lehet ugyanaz is).

A cikk a Beholder Kft. oldaláról származik.
A cikk a weben a http://www.beholder.hu/?cikk=26804 címen elérhető.
Létrehozás: 2018. október 24. 14:35:14Utolsó frissítés: 2018. november 15. 10:54:12 Küldd el a cikket másoknak