Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája (dec. 4.)
Dicsőség Csarnoka
Új játékosoknak
Szabálykönyv
Demo forduló
Árak
Kedvezmények
Befizetési módok
Jelentkezési lap
UL küldés
Alanori Krónika kupon
Aukciós ház
Nyilvános fordulók
Szövetségek
Olimpiák
Chat, üzenõfal
Fórumok
Levelezési lista, IRC
Szavazások
ŐV találkozó
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
AK Archívum
ŐV könyvek
Írások, novellák
Linkek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Orgling varázsló
Küldd el képeslapként!
A mágiához értő orgling olyan ritka, mint a fehér holló - és ezen nincs is mit csodálkozni, hiszen a mágia az intelligencia függvénye, és mint tudjuk, ez utóbbiban az orglingok nem bővelkednek (bár ez az elmélet az Orglingok Lázadása óta meginogni látszik). Mégis, ha nagy ritkán összeakadsz egy orgling varázslóval, nem árt felkötni a nadrágszárat, hiszen gyors véget ér az, aki ellenfelét lebecsüli...
Nézz szét a galériában!
Ősök Városa - UL tápláló
LVII. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
LV. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
52. Beholder találkozó - Vlagyimir-díj

A lista folytatása...
NEM VAGY EGYEDÜL! - Játékosok felhívása! (6)
ŐV fejlesztési ötletek játékosoktól (55)
ŐV help (521)
56. BEHOLDER TALÁLKOZÓ 2022.06.18. PROGRAMJA (21)
Támasszuk fel a közösséget! (241)
Szövetségi felvétel (36)

További témák...

2024-03-29 14:22:21 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
Persze, somán OK az FC is... Az nekem megvan, csak Kaisnak nincs.
 
Én tegnap írtam UL-t, és kiadtam a TK-t... Lehetne a következő egy FC? csomó KNO kell nekem: varázslatok, végtagok, alapképességek, és újak: ékszerészet, lopás, csapdaészlelés... A zenémre nincs panaszom, minden UL-t H 19 50-nel kezdek Most a transzformációmra és a csapdaállításomra kell gyúrnom
 
Nyújtózkodj :P

Rendben akkor 3an megyünk TKzni. Vmikor a héten kiadom, szólok Kaisnak is.
 
Nem érem el...
 
7798, 2383

De nem fog örülni hogy itthagytuk :P

Még próbálj Te is beszélni vele szerintem.
 
Ne tőlem kérdezd... Szerintem már mehetünk nélküle. Akkor kik lennének szám szerint a csapatban? #6488, eddig tudom
 
Il Tuathen nagyon felszívódott. Meddig várjunk rá?
 
Kösz. Majd át kell transzformálnom az étkezésemet kőevőről vegetáriánusra, szerencse, a K paranccsal harcot nem tiltották meg...
 
Grat és király
 
Ok. Beléptem a Bárdok klánjába
 
Nos, neked
tk 51 7798
-at, de várjuk meg Il Tuathen válaszát mer ha tényleg eltűnt, jön Kais is
 
Akkor menjünk együtt Én csak egy szakértelemben vagyok nagyon otthon, ez pedig a zene... Megvan már nekem is az 51-es kaland. Mit kell kiadni?
 
Na jó... De akkor sem etikus lopni... Nekem még amit akarok az az ékszerészet, és a meggyőzőképesség, valamint a pszi...
 
illetve na... elsajátítok, sry
 
Rossz ötlet... Rengeteg kalandban fogják még kérni sztem.

Én minden egyéb szakértelmet kisajátítok. Kais is.
 
Mindkét csapatba kéne egy profi tolvaj... Én nem értek, és nem is szándékozok érteni a lopáshoz...
 
Sebző, csak gondoltam, nehézségeid akadtak a HPvel ha egyszer nem tudod használni...

Azért kérdem, hogy kivel, mert gondolom, mind a négyen teljesíteni akarjuk... Akkor pedig 2-2 fő megy, nem?
 
Ja... Az is sebző varázslat, úgy tudom. És ha max. 3-an mehetünk, miérft kérded, hogy kivel? kikkel, nem?
 
Idézet Alaron-től
Azért érdekelne, hog tudott varázsolni L1. tuathen. Nekem is van egy elektromos kezem...
 
Mi a gond vele?
 
Oké. Addigis, elektromos kéz? ;)
 
Ezt meg kell vitatni. Nekem szerdáig biztos nem lesz aktuális az 51. kaland, és most méretemet növelem intenzíven
 
Szerintem mehet a TK51. Sajnos max 3an mehetünk. Kivel mész? (Ll Tuathennel, Kaissal vagy velem?)
 
Írjál rá HP-t... Vagy megírom én, csak mondd, mikor akarod használni
 
Megvan tehát Következő az FC, vag a 2. remetés kaland? Azért érdekelne, hog tudott varázsolni L1. tuathen. Nekem is van egy elektromos kezem...
 
Kais fordulójából:

Itt az idő, hogy végrehajtsd az 50. többszemélyes kalandot! Csatlakozik hozzád Hegylakó, ll.tuathen.
Izgatottan vágtok neki a nagy kalandnak. Hosszú az út, jócskán eltávolodtok a barlangrendszer biztonságot nyújtó közelségétől. Aztán már elég nehéz a tájékozódás - itt az ideje, hogy a csapat nyomkövetője vezessen benneteket!
Mindenki egyetért abban, hogy ez ll.tuathen területe.
[Nyomkeresés próba 7-es küszöbre: sikeres] ll.tuathen vezet benneteket. Időnként meg-megáll, apró, számotokra észrevehetetlen jeleket vizsgál meg, majd bólint, és int, hogy mehettek tovább. Aztán egyszercsak csendre int. Előttetek a mágustanonc tanyája!
Egy széles cseppkőbarlangba jutottatok, egy, a felszín fölött levő párkányon bukkantatok ki. Óvatosan lenézve, egy barlangnyílást vesztek észre. A barlangnyílásban egy sötét árny lapul! Őrszem. Mire leértek, riadóztatja a társait, és akkor semmi esélyetek nem lesz. Valakinek, aki a legcsöndesebben tud lopakodni, le kell másznia, és elcsendesíteni az őrt!
Mindenki egyetért abban, hogy ez ll.tuathen területe.
[Lopakodás próba 7-es küszöbre: 1 hősiesség pont árán sikeres] ll.tuathen hangtalanul lecsusszan a párkány szélén, és kúszva az őrszem felé indul. Lélegzetvisszafojtva figyelitek. Odaér, és az őr még mindig gyanútlan! Egy gyors mozdulat, az őrszem eltűnik, és ll.tuathen int, hogy jöhettek.
Benyomultok a barlangba, figyelve mindenre. Sikerül meglepnetek az első őrszemeket!
Ellenfeleitek 2 kőzúzó (#49). [ld. enc.]

*** 1. KÖR *** Sziklarepesszel meglövöd az 1. kőzúzót. (2 találattal 2 sebzést okoztál.) Ll.tuathen elmormol egy életszívás varázslatot. Az 1. kőzúzó 9 ép-t sebződik. Az 1. kőzúzó elindul Hegylakó felé. A 2. kőzúzó elindul ll.tuathen felé. Hegylakó az 1. kőzúzót rohamozza. Az 1. kőzúzó és Hegylakó egymással harcolnak. Hegylakó megtántorodik. A 2. kőzúzó ll.tuathent támadja. Ll.tuathen megtántorodik.
*** 2. KÖR *** Ll.tuathen elmormol egy életszívás varázslatot. Az 1. kőzúzó 9 ép-t sebződik. Ll.tuathen visszanyer 7 életpontot. Az 1. kőzúzó kileheli lelkét. Hegylakó a 2. kőzúzó irányába megy. Megtámadod a 2. kőzúzót. Előre szúrsz jobb karmoddal. (1 ép-t sebeztél). A 2. kőzúzó ll.tuathent támadja. Ll.tuathen megtántorodik. Hegylakó a 2. kőzúzót támadja.
*** 3. KÖR *** Néhány rövid kézmozdulat után ll.tuathen létrehoz egy életszívás varázslatot. A 2. kőzúzó sebződik 9 ép-t. Ll.tuathen visszanyer 7 életpontot. A 2. kőzúzó halálhörgés közepette a földre zuhan.
[A csatában összesen 3 sebzést okoztál, és 0 sebzést kaptál. Szolgáid ill. szövetségeseid által okozott/kapott sebzés: Hegylakó: 27/1, ll.tuathen: 35/14.] Győztél! Nagy szikrázás közepette beléd áramlik némi lélekenergia (+34%).
Már indultok is tovább. Fény szűrődik felétek előről. Hirtelen secegést, neszezést hallotok, és a barlang megelevenedik körülöttetek!
Ellenfeleitek 3 elementál fatty (#141). [ld. enc.]
A meglepetés miatt a harc közeltávról indul.
*** 1. KÖR *** Összegyűjtve mágikus energiáit, ll.tuathen elvarázsol egy életszívást. Az 1. elementál fatty rezisztálja. Megtámadod az 1. elementál fattyat. Felé suhintasz jobb karmoddal. (10 ép-t sebeztél). A 2. elementál fatty ll.tuathent támadja. Hegylakó és a 3. elementál fatty egymással harcolnak. Az 1. elementál fatty téged támad. Az 1. elementál fatty tüzet lehel rád. (10 ép-t sebződtél).
*** 2. KÖR *** Ll.tuathen elmond egy életszívás varázslatot. Az 1. elementál fatty 9 ép-t sebződik. Gyógyítja ll.tuathent (+8 ép). Megtámadod az 1. elementál fattyat. Rávágsz jobb karmoddal. (10 ép-t sebeztél). Az 1. elementál fatty kileheli lelkét. A 3. elementál fatty és Hegylakó egymással harcolnak. A 2. elementál fatty ll.tuathent támadja.
*** 3. KÖR *** Ll.tuathen előhív egy életszívás varázslatot. A 3. elementál fatty 9 sebzést kap. Ll.tuathen gyógyul 8 ép-t. A 2. elementál fattyat próbálod megsebezni. Rávágsz jobb karmoddal. Elkerülte. A 3. elementál fatty és Hegylakó egymással harcolnak. A 3. elementál fatty halálhörgés közepette a földre zuhan. A 2. elementál fatty ll.tuathent támadja.
*** 4. KÖR *** Ll.tuathen előhív egy életszívás varázslatot. A 2. elementál fatty 9 sebzést kap. Ll.tuathen visszanyer 9 életpontot. A 2. elementál fatty ll.tuathent támadja. Támadod a 2. elementál fattyat. Lesújtasz jobb karmoddal. (12 ép-t sebeztél). Hegylakó a 2. elementál fattyat támadja. A 2. elementál fatty holtan terül el.
[A csatában összesen 32 sebzést okoztál, és 10 sebzést kaptál. Szolgáid ill. szövetségeseid által okozott/kapott sebzés: Hegylakó: 34/26, ll.tuathen: 27/36.] Ismét látványosan győzedelmeskedtél. Apró villámok csapdosnak, miközben magadba szívod a lélekenergiát (+54%). Elegendő lélekenergiát gyűjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot.
Hegylakó feltételes gyógyítást használ.
Dühös kiáltást hallotok a barlang végéből. Futva indultok meg abba az irányba. A folyosó kiszélesedik, és egy cseppkövekkel teli teremben találjátok magatokat. Itt van a barna köpenyt viselő renegát mágustanonc, és cifra átkokat szór felétek. Válaszra azonban nincs idő, hiszen a mágus máris mormolni kezd, maradék szolgái pedig megindulnak felétek!
Ellenfeleitek egy renegát mágustanonc (#47), 2 vermon teknős (#137) és egy zombi (#29). [ld. enc.]

*** 1. KÖR *** Az 1. vermon teknőst célzod, amikor a sziklarepesszel lősz. (2 lövéstől 9 ép-t sebződött.) A renegát mágustanonc elmormol egy tűzfal varázslatot. Hegylakó az 1. vermon teknős irányába megy. A zombi odajön hozzád. Ll.tuathen elindul a 2. vermon teknős felé. Az 1. vermon teknős elindul Hegylakó felé. A 2. vermon teknős ll.tuathent rohamozza. Hegylakó és az 1. vermon teknős egymással harcolnak. Az 1. vermon teknős holtan terül el. A zombi rád támad. Kimeresztve, előre suhint jobb karmával. (9 ép-t sebződtél). Ll.tuathen és a 2. vermon teknős egymással harcolnak.
*** 2. KÖR *** A renegát mágustanonc varázshatalma segítségével elmond egy agyroppantást. Hegylakó a renegát mágustanoncot rohamozza. Hegylakó 18 ép-t sebződik a tűzfaltól. A zombit próbálod megsebezni. Lesújtasz jobb karmoddal. (10 ép-t sebeztél). A 2. vermon teknős és ll.tuathen egymással harcolnak. A zombi rád támad. Feléd üt jobb karmával. (9 ép-t sebződtél). Hegylakó a renegát mágustanoncot támadja.
*** 3. KÖR *** Heves kézmozdulatok közepette a renegát mágustanonc elmormol egy agyroppantást. (-12 minden tulajdonságodra) Támadod a zombit. Felé döfsz jobb karmoddal. (12 ép-t sebeztél). A 2. vermon teknős és ll.tuathen egymással harcolnak. Hegylakó a renegát mágustanoncot támadja. A zombi rád veti magát. Feléd suhint jobb karmával. (8 ép-t sebződtél).
*** 4. KÖR *** A renegát mágustanonc ellő egy agyroppantás varázslatot. Ll.tuathen elkerülte a varázslatot. Ll.tuathen és a 2. vermon teknős egymással harcolnak. A 2. vermon teknős kileheli lelkét. A zombit próbálod megsebezni. Kimeresztve, előre suhintasz jobb karmoddal. (11 ép-t sebeztél). A zombi holtan terül el. Hegylakó a renegát mágustanoncot támadja. A renegát mágustanonc halálhörgés közepette a földre zuhan.
[A csatában összesen 42 sebzést okoztál, és 26 sebzést kaptál. Szolgáid ill. szövetségeseid által okozott/kapott sebzés: Hegylakó: 59/18, ll.tuathen: 18/21.] Győzelmet arattál! Nagy szikrázás közepette beléd áramlik némi lélekenergia (+42%).
(Feltételes gyógyítás 2 alkalommal Lepihensz, ellazítasz. Koncentrálsz, és hamarosan érzed, hogy sebeid gyógyulni kezdenek. (+24 életpont.)

Hegylakó, ll.tuathen feltételes gyógyítást használ.
Bár kimerültek vagytok és fáradtak, de azért örömujjongásban törtök ki. Sikeresen legyőztétek a szintetekre betörő torzszülött hordát, megmentve ezzel társaitokat a kegyetlen rablóbandától. Körbevizsgálódtok, hogy van-e valami használható a barlangban. Nocsak, egy láda aranyat találtok, mellette pedig fehér gyógyító italokat! A te részed a zsákmányból 54 arany és két fehér gyógyító ital. Amikor a renegát mágustanoncot még egyszer átvizsgáljátok egy furcsa, kék színű kristályt találtok nála. A kristály hirtelen felvillan, és eltűnik - rajtatok pedig furcsa, csiklandós érzés fut végig (+1 max. varázspont).
(+3 képességpont.)
(+3 hősiesség pont.)
 
Amúgy csak azért nem látod, mert Kais holnap ír forcsit. És a délutáni táplálással megy.
 
Kösz szépen... Akkor az ELŐZŐ eredményt. Hisz a Hegylakónak vesztenie is tudni kell...
 
Nem fogod látni :P
 
Nem ragadt be a capslock... Csak nyomatékot óhajtottam adni szavaimnak... Egyébként is, azt az utasítást kaptam, nektek szóljak... A TK parancsot újra kiadtam, hétfőn majd meglesem az eredményt...
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Szövetségek | Bugok | Csere-bere | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.