Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája (dec. 4.)
Dicsőség Csarnoka
Új játékosoknak
Szabálykönyv
Demo forduló
Árak
Kedvezmények
Befizetési módok
Jelentkezési lap
UL küldés
Alanori Krónika kupon
Aukciós ház
Nyilvános fordulók
Szövetségek
Olimpiák
Chat, üzenõfal
Fórumok
Levelezési lista, IRC
Szavazások
ŐV találkozó
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
AK Archívum
ŐV könyvek
Írások, novellák
Linkek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Ügyességpróba
Küldd el képeslapként!
"Nos, nézzük, jól struktúráltam-e át izomzatomat egy ekkora ugráshoz?" - töprengett a galetki, majd belevágott a kaland folytatásába...
Nézz szét a galériában!
Ősök Városa - UL tápláló
LVII. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
LV. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
52. Beholder találkozó - Vlagyimir-díj

A lista folytatása...
NEM VAGY EGYEDÜL! - Játékosok felhívása! (6)
ŐV fejlesztési ötletek játékosoktól (55)
ŐV help (521)
56. BEHOLDER TALÁLKOZÓ 2022.06.18. PROGRAMJA (21)
Támasszuk fel a közösséget! (241)
Szövetségi felvétel (36)

További témák...

2024-04-19 16:52:59 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
Nézet:
koszi!
elvileg nem lehet gond vele, csak vki latom megint szivni fog 50 tvpket :-((
 
egy kis segitseg a kovetkezo csapatoknak:

Ellenfeletek egy xenomorph óriástestőr (#426). [ld. enc.]

*** 1. KÖR *** Standard Graun varázshatalma segítségével elmond egy gránitbőrt. Standard Graun elmond egy féreg érintése varázslatot. Morq Fan Gor elmormol egy antimágikus szféra varázslatot. Kulimász elmormol egy tűzvihar varázslatot. Kulimász ellenáll a varázslatnak. A xenomorph óriástestőr sebződik 206 ép-t. Standard Graunt védi rezisztanciája. Ellenállsz a varázslatnak. Roxánát védi rezisztanciája. Morq Fan Gor ellenáll a varázslatnak. Roxána rúnákat rajzol a levegőbe, mire létrejön egy fürgülés. Roxána öregedett 1 évet. Roxána a mágia különös nyelvén mormol. Létrejött egy gránitbőr! Elmondasz egy gránitbőr varázslatot. (-8 vp.) Magadban motyogva, létrehozol egy fürgülést. (+21 gyorsaság.) Öregedtél 1 évet. (-11 vp.) A xenomorph óriástestőr feléd rohan. A xenomorph óriástestőr rád támad. Villámgyorsan előrevág jobb csápjával. Gránitbőr védelmez. (0 ép-t sebződtél). Tüskéd a bőrébe fúródik. Bőröd megsérült. ( -10 tüskés bőr, -10 vastag bőr.) Meglóbálva zúz bal csápjával. Gránitbőr védelmez. (0 ép-t sebződtél). Érintése rothaszt! (-1 méret.) Lesújt rád jobb csápjával. Gránitbőr védelmez. (0 ép-t sebződtél). Bénító méreg gyengít. Semlegesíted a mérget. Villámgyorsan előrevág bal csápjával. Gránitbőr védelmez. (0 ép-t sebződtél). Végtagjaid ledermednek. (-99 ügyesség.) Előresuhint jobb csápjával. Gránitbőr védelmez. (0 ép-t sebződtél). Előresuhint bal csápjával. (51 ép-t sebződtél). Állkapcsát csattogtatva, harapásra készül fogával. (62 ép-t sebződtél). Tőből letépte jobb csáp végtagodat! ÁÁÁ ez nagyon vérzik! (-40 életpont) Kitátja száját, harapni próbál fogával. (55 ép-t sebződtél). Rád vág farkával. (42 ép-t sebződtél). Minden elsötétül előtted.

A lenyeg a vegtag harapas es a 9 utes koronkent

Reze 40 alatt es 1200-ba belehalt.

udv.
kuli
 
TK 80-ra keresek 1-2 galetkit budos jeligere. 4en mar vagyunk. 1-2 heen belul futna a moka...

k
 
xeno invazio megoldasi lehetosegek, kiralyno likvidalas v. eroszakos abortusz :
1. Egyetelen xeno mentourhajo ablakan torteno kilokes...nem mukszik!
2.A xenok tobbsegenek legyilkolasa, a kiralyno megtornasztatasa egy rakodo robottal...technikai hianyossagok!
3. A mellkasunkba burjanzo kiralynovel szalto-mortale az 1000-es lavafolyamba...nem tudok uszni!
4.Az altalunk kitenyesztett xeno-galetki felhergelese es sajat porontyanak eroszakos szuletes-szabalyozasa, urbe fecskendezese!...nos hogy veszunk ra egy galetkit, hogy szaporodjon egy xenoval!
Egy szonak is szaz a vege vagy szaz szonak is egy... le kell verni a Kiralyno fejerol a koronat es az se baj ha, bennemarad a kiralyno feje is...
 
Haly!

Végre nekem is megvan a Kaland.
Csatlakoznék egy csapathoz.

Lávázok, savlehelek.

Liana
 
Nalunk van meg 1 hely!cimic@ghost.hu-n elersz!
Kellemes Karit!
 
Gratulálok nektek!

Kedden nekem is meglesz az 5 teli üvegcse, utána lévő forcsiban kapom a TK-t.
Akinek szintén megvan, keressen meg.
Megszakítok, facsarok, elbájolok.

Éjfény
 
Es 5. alkalomra vegre sikeresen lefutott a TK:

Itt az idő, hogy végrehajtsd a 80. többszemélyes kalandot! Csatlakozik hozzád Standard Graun, Firg, Roxána, Morq Fan Gor.
Mostanra már a lakószintet mindenhol üregek szabdalják, amelyek a xenók barlangjába vezetnek. Egy nagyobb üreg előtt gyűltök össze társaiddal. Nagy levegőt vesztek, és sok szerencsét kívántok magatoknak. Szükség is lesz rá! Csapatban leereszkedni biztonságosabb, de egyben nagyobb zajjal is jár. Nem is reménykedhettek az álcázás védelmében. És igen, az alagút mélyén nyüzsgő xenóhorda vár rátok!
Ellenfeleitek 2 kifejlett xenomorph (#423) [aura: 14-es méretű 20-as szintű farok, IQ: 33.] és 2 xenomorph gyermek (#421) [aura: 16-os méretű 22-es szintű fog, 14-es tárgyirtás, imm.ktkt.méreg: 15.].

*** 1. KÖR *** Standard Graun előhív egy fürgülés varázslatot. Standard Graun öregedett 1 évet. Standard Graun mágikus ereje felhasználásával előidéz egy gránitbőrt. Néhány rövid kézmozdulat után Morq Fan Gor létrehoz egy antimágikus szféra varázslatot. Heves kézmozdulatok közepette elvarázsolsz egy tűzvihart. Rezisztálod a varázslatot. Az 1. kifejlett xenomorph sebződik 215 ép-t. A 2. kifejlett xenomorph 245 ép-t sebződik. Az 1. xenomorph gyermek 240 ép-t sebződik. A 2. xenomorph gyermek 254 sebzést kap. Standard Graun rezisztálja. Firget védi rezisztanciája. Roxána ellenáll a varázslatnak. Morq Fan Gor rezisztálja. (-17 vp.) A 2. xenomorph gyermek halálhörgés közepette a földre zuhan. Az 1. xenomorph gyermek a mágia különös nyelvén mormol. Létrejött egy savcsapás! Firget védi rezisztanciája. Roxána elmormol egy fürgülés varázslatot. Roxána öregedett 1 évet. Roxána a mágia különös nyelvén mormol. Létrejött egy gránitbőr! Firg elmond egy gránitbőr varázslatot. Magában motyogva, Firg létrehoz egy fürgülést. Firg öregedett 1 évet. A 2. kifejlett xenomorph elindul Firg felé. Az 1. kifejlett xenomorph közelebb jön, hogy támadhasson. A 2. kifejlett xenomorph Firget támadja. Az 1. kifejlett xenomorph rád veti magát. Mélyet lélegez, és gyilkos gázfelhőt fúj feléd. (54 ép-t sebződtél). Regenerálsz (+16 ép)
*** 2. KÖR *** Ellősz egy tűzvihar varázslatot. Nem hat rád. Az 1. kifejlett xenomorph 195 ép-t sebződik. A 2. kifejlett xenomorph sebződik 196 ép-t. Az 1. xenomorph gyermek 217 sebzést kap. Standard Graunt védi rezisztanciája. Firget védi rezisztanciája. Roxána ellenáll a varázslatnak. Morq Fan Gort védi rezisztanciája. (-17 vp.) Az 1. kifejlett xenomorph halálos sebet kapva a földre zuhan. A 2. kifejlett xenomorph halálos sebet kapva a földre zuhan. Az 1. xenomorph gyermek hörögve elterül. Regenerálsz (+16 ép)
[A csatában összesen 1453 sebzést okoztál, és 54 sebzést kaptál. Szolgáid ill. szövetségeseid által okozott/kapott sebzés: Standard Graun: 0/0, Firg: 10/0, Roxána: 0/0, Morq Fan Gor: 0/0.] Ismét látványosan győzedelmeskedtél. Nagy szikrázás közepette beléd áramlik némi lélekenergia (+126%). Elegendő lélekenergiát gyűjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Viszed, ami mozdítható: 2 drágakő és 40 arany. Standard Graun a következőt kapja: 2 drágakő és 41 arany. Firg is kap a tárgyakból, övé lesz egy drágakő és 50 arany. Roxána része a kincsből: egy ezüst fejpánt és 29 arany. Morq Fan Gor része a zsákmányból: 2 drágakő, 40 arany és egy void gyémánt.
A járaton patakokban folyik le a savas xenóvér. Szerencsére nem fröccsent egyikőtökre sem, de nem érdemes tovább kockáztatni. Bekenitek magatokat az akadémián kapott védőolajjal. Azért nem használod el az egész fiola tartalmát, könnyen elképzelhető, hogy még szükség lesz rá! Amikor leértek a hatalmas barlangteremhez, döbbenten néztek körül. Az organikus trutyi most már mindent ellepett, akárha egy idegen világba csöppentetek volna. És IRTÓZATOSAN sok a xenomorph és az egyéb xenó élőlény. Itt képtelenség átjutni! Vagy mégis? Meg kell próbálnotok!
[Lopakodás-összeg próba 62-es küszöbre: sikeres]
A nyúlványok, gombák, nyálkák és egyéb ocsmányságok között suhantok. Aztán egyszercsak, mintegy varázsütésre, végetér a másfél galetki magas organikus erdő. Köztetek, és a barlang középpontjában elterülő kupola között nincs semmiféle tereptárgy, ami mögött elrejtőznétek, csak undorító nyüzsgő xenótömeg. Ez hát a vége, itt élve nem juttok keresztül. Ekkor oldalt pillantva egy hatalmas alakot pillantotok meg. Egy óriási xenó, két gigantikus vastag lábbal, oldalából három-három kétméteres csáp tekereg. Hosszú, tüskés farka halálos korbácsként tekereg, amely elől az apróbb xenók menekülnek. És az állkapcsa - fogak fogak mögött, és előtüremkedik egy belső, rugalmas fogsor is!
[Auraészlelés-összeg próba 66-os küszöbre: sikeres]
Ekkor azonban feltűnik valami mindnyájatoknak... Mintha az egész lény nem lenne koherens. Mintha szét akarna esni. Erőltetitek a szemeteket, és végül auraészleléssel rádöbbentek az igazságra. Amit itt láttok magatok előtt, nem egy óriási xenó, hanem hat összekapaszkodott és áttranszformált galetki! Egy másik csapat, aki hozzátok hasonló küldetésben jár. Megtalálták az egyetlen megoldást, amivel átjuthatnak. Hiszen ez zseniális! Nektek is meg kell próbálnotok, kár, hogy nem jutott előbb az eszetekbe.
[Transzformáció-összeg próba 53-as küszöbre: sikeres]
Összekapaszkodtok, és lassan megindul a transzformáció. Még soha ehhez hasonlót nem csináltatok, de a másik csapat által alkotott monstrum elegendő támpontot nyújt. Egy perc múlva újabb félelmetes xenó-óriás emelkedik fel! Bizonytalan léptekkel megindultok a kupola felé.
[Ügyesség-összeg próba 117-es küszöbre: sikeres]
Biztos lépésekkel indultok a kupola felé. A másik csapat közben már beért, nyilván hamarosan csatába bocsátkoznak. Döngő lépteitek elől elsurrannak a kisebb xenók. Aztán odaértek a kupolához. Beléptek egy kisebb nyíláson. És ekkor megüti orrotkat a BŰZ. Elviselhetetlen!
[Bűz-összeg próba 92-es küszöbre: sikeres]
Egy pillanatig fuldokoltok, de aztán lassan ráébredtek, hogy ki lehet ezt is bírni. Szétkapaszkodtok, visszaalakultok. Előttetek tornyosul a királynő félelmetes alakja. Fentről sav csöpög, de szerencsére, az olaj tökéletesen véd benneteket, a cseppek ártalmatlanul peregnek le. A másik csoport épp ekkor bocsátkozik csatába egy bömbölő testőrrel. Rögtön sikerül rajta sebeket ejteniük, de ekkor a csatához egy újabb monstrum csatlakozik. Most már esélytelennek látszanak, azonnal segítenetek kell! Megtámadjátok a második példányt.
Ellenfeletek egy xenomorph óriástestőr (#426) [aura: 13-as méretű 18-as szintű farok.]. [ld. enc.]

*** 1. KÖR *** Standard Graun elmormol egy gránitbőr varázslatot. Heves kézmozdulatok közepette Standard Graun elmormol egy féreg érintését. Heves kézmozdulatok közepette Morq Fan Gor elmormol egy antimágikus szférát. Néhány rövid kézmozdulat után létrehozol egy tűzvihar varázslatot. Rezisztálod a varázslatot. A xenomorph óriástestőr 206 sebzést kap. Standard Graun ellenáll a varázslatnak. Firget védi rezisztanciája. Roxána rezisztálja. Morq Fan Gort védi rezisztanciája. (-17 vp.) Roxána elmond egy fürgülés varázslatot. Roxána öregedett 1 évet. Összegyűjtve mágikus energiáit, Roxána elvarázsol egy gránitbőrt. Néhány rövid kézmozdulat után Firg létrehoz egy gránitbőr varázslatot. Firg előhív egy fürgülés varázslatot. Firg öregedett 1 évet. A xenomorph óriástestőr elindul Firg felé. A xenomorph óriástestőr Firget támadja. Firg ledermed. Firg maradék erejét is elvesztve elterül. Regenerálsz (+16 ép)
*** 2. KÖR *** Összegyűjtve a benned rejlő mágikus energiákat, elvarázsolsz egy tűzvihart. Nem hat rád. A xenomorph óriástestőr 202 sebzést kap. Standard Graun rezisztálja. Roxána ellenáll a varázslatnak. Morq Fan Gort védi rezisztanciája. (-17 vp.) Morq Fan Gor a xenomorph óriástestőrt támadja. Standard Graun és a xenomorph óriástestőr egymással harcolnak. Roxána a xenomorph óriástestőrt támadja. A xenomorph óriástestőr kileheli lelkét. Regenerálsz (+6 ép)
[A csatában összesen 408 sebzést okoztál, és 0 sebzést kaptál. Szolgáid ill. szövetségeseid által okozott/kapott sebzés: Standard Graun: 355/0, Firg: 10/210, Roxána: 300/0, Morq Fan Gor: 171/0.] Ismét látványosan győzedelmeskedtél. Apró villámok csapdosnak, miközben magadba szívod a lélekenergiát (+58%). Elegendő lélekenergiát gyűjtöttél össze ahhoz, hogy kapj egy képességpontot. Magadhoz veszed a zsákmányt, ami 3 xenópete és 27 arany. Standard Graun része a zsákmányból: 3 xenópete és 27 arany. Roxána része a kincsből: 3 xenópete és 27 arany. Morq Fan Gor a következőt kapja: 3 xenópete és 27 arany.
Firg feltételes gyógyítást használ.
Az eldőlő test xenomoprh dolgozókat nyom agyon, és tojásokat lapít szét. Az előzubogó savfürdő elől menekültök, hiszen ilyen mennyiség ellen még az olaj sem fog megvédeni. Örömmel látjátok, hogy a másik csapat is sikerrel járt! A királynő tombol dühében, de látjátok, hogy helyhez kötött, ha ideig-óráig is. Innentől a terep már a szövetségeké, visszatértek jelentéstételre.
A tudósok boldogan fogadják győzelmetek hírét.
- A királynő védelmét megtörtük, testőrei halottak! Ha most a katonáinkkal rajtaütünk a bolyon, egy jól szervezett klán elpusztíthatja magát a királynőt is! Felderítőink szerint az óriástestőrök újrakeltetése akár másfél héten belül is bekövetkezhet, ezért nincs sok időnk! Gyűjtsétek össze a klántársaitokat, egy hét múlva indul a támadás! [A támadás egyszerűen történik, az LCS 80, vagy az LCS {résztvevő szám} 80 paranccsal. A program nem tárolja külön a normál LCS-t meg a 80-as LCS-t, tehát nem tudtok egyszerre xeno és normál LCS-t csinálni. Ha már van kiadva LCS vagy LCS 80 parancsod, és a másikat akarod kiadni helyette, akkor először töröld az előző LCS parancsodat az LCS 1 paranccsal. Ha egy LCS 80 parancs hatására már elegen vagytok, és végrehajtódna az LCS parancs, akkor a xenó királynő ellen fogtok vonulni - feltéve, hogy a kiadott LCS parancsoknak legalább a fele LCS 80, azaz a résztvevőknek legalább a fele teljesítette a többszemélyes kalandot.]
A jutalmatokat a kincstárban vehetitek át, fejenként 6-6 fekete dukátot, és egy őskövet kaptok.
(+8 hősiesség pont.)

Hajra mi
 
Koszi! Remelem belehuznak a behosok a bugfelszamolasba!
 
Persze, mar 2 hete, csak nem sikerult es a bug azota sincs javitva. Ugyhogy addig masnak sem javaslom, hogy probalkozzon, mert csak feleslegesen lepne.

udv,
kuli
 
Valakik nekiugrottak mar a TK 80-nak?
 
Jo de azert nem mind1, hogy neked kikel 2 pete , amibol nemtom mik jonnek neked 11-en, de nem hinnem hogy neked volt pl 6 kifejlett xeno ellenfeled.
Vagy 3 kifejlett, 3 fiatal. Ha ezeket egyutt elvered szolgak nelkul majd szolj. Persze mivel neked nincs lyuk, nem is lesznek ilyen csapatok, de a 80-ban is az a huzos hogy aki nem akar ezek kedveert savpajzsot noveszteni, annak a fiatal teljesen lutri, mert vagy bejon neki vagy nem.
 
Hali!

Azert szerintem annyira nem erosek a xenok. Engem meg 1x sem vertek le, illetve egy "veresegem" megis csak van, amikor menekules% alatt jottek. Tejesen szolgak nelkul vagyok, es nem hiszem, hogy annyira ubertap lennek...
Termeszetesen igy meg meg sincs a K 80, mert BAt nem fogok soha semmire kiadni. Azert kicsit ez zavar, de mindegy. A xenos karkotom meg azota is ott figyel a barlangomban, 1x vettem csak fel egyparancs erejeig. Szerintem itt is kb ilyesmi lesz, ami nem jo semmire sem.

Piromaca
 
Koszi az infokat.
 
Ja, tényleg csak annyi a különbség hogy kevesebb a díj és Pötyös, nyugodj meg, más is szív velük bőven, pontosan azért, mert nem tudni mi fog jönni legközelebb. Szaros kis rabszolgáim -néha- simán hozzák a csatát, a kockás fülűre tápolt főkarim meg csetlik-botlik. Asszem erre gondolt Soma amikor a randomról beszélt igy nem annyira fun játszani, hogy a siker (főleg) azon múlik hogy bemázlizom-e a savcsapást vagy sem..

Lehet maximalista vagyok de nekem az jelenti az eseményt, ha a karim elhatározza hogy most ezzel foglalkozik. Az, hogy forcsinként elmegy erre a TVP-m 10%-a, a maradék 90% még mindig ugyanolyan unalmas marad. Főleg, ha annak a 10%-nak sem tudok felhőtlenül örülni, mert szopat a random.

Vaszil
 
Na igen, de ha a tobbieknek nem jar ertelmes jutalom a vegen akkor miert is csinalja. Sztem ezzel a xenos dologgal mindenki szopott mar boven, forcsi vegen vagy a k 80ban, es ami eddig esik az egy osko. Semmi mas, pedig jopar heten at szenvedunk vele. Ennel az orgling dijazas is jobb volt sztem...
 
En eleg lama gyerek vagyok, 8 karimbol 2 lenne kepes nyomni a TK80at, a tobbiknek szolga nelkul eselye sincs, abba is hagytam veluk, luk betomve.
Masik 2 karibol 1nek HOja nincs, a masik meg halad, de heti1x eleg lassu a dolog ;) meg most kezdem a 4 alkatresz begyujteset, tehat a TKig belathato idon belul nem jutok el, mert o sem 100%osan csinalja a K80at.
Ez jelentheti azt, hogy nagyon lama vagyok de azt is hogy kicsit tul lett meretezve a k80? Engem az zavar leginkabb, hogy nem tudok rendesen keszulni ra, mert mindig mas dogok jonnek es nincs meg 10 HP helyem, hogy mindre irjak valamit

Nem tudom masok hogy vannak vele, de a 10TK 99.9% hogy nem lesz meg ;) tehat abban lehet remenykedni, hogy olyasmi lesz, mint az elozo xeno kuti volt, hogy sokkal kesobb is lehetett megcsinalni, csak nem kaptal karkotot
 
Ja, pontosan olyan, csak a vd hianya miatt meg kevesebb is. )

Amikor talin Miklos emelgette az uj esemenyt, akkor elhangzott valami olyasmi, hogy sokan vegig tudjak csinalni, nem csak 6 kari. Ezenkivul a kalad szovege szerint is sok TK-s csapatnak kell megcsinalni a kalandot. Tehat van remeny.

Mar csak az a kerdes, ha monjduk 10x kell sikeresen megcsinalni a TK 80-at, akkor az eletben nem lesz vege az esemenynek, mert 50 kari soha nem fogja ezt vegigcsinalni )
 
Nezd, az orglingozasnal direkt ki volt emelve hogy mas szintekrol is johetnek a tarsak, de itt nincs kiemelve. Mondjuk az is igaz hogy eddig soxor ki volt emelve kuldiknel hogy szolgak nem johetnek, mig az utobbi idoben mar ez sincs kiirva... de akkoris. Kovetkezetesseg rules :P
 
engem az a resz zavar hogy jol latom ez az orgling felkeles pepitaban? nem a fordulo elejen hanem a vegen jonnek orglingok, es kicsereltek a szornyeket de ennyi :P

ja a vdt is kiszedtek .)

nem akarok elegedetlen felhasznalonak tunni (HAHA) de azer ennel lehetne ott valaki kreativabb DD
 
Szinte tuti lehet más különböző szintekről menni együtt a TK-ra, de gyanús nekem hogy amint kész a kaland, vége az eseménynek. Remélem azt az egy nyamvadt őskövet azért kiszedem még időben...

Vaszil
 
Hehe. Kimaradt innen hogy mas szintrol is lehet TKra jelentkezni? Csak mert ha normal TKkent muxik a dolog, akkor eselyem sincs a TKra mert 6an nem leszunk a 12. emeleten :P

Jatekvezetes?
 
Ja es meg annyit, hogy egy hete kuldtem mindket OV levlistre egy hyper kiegeszitest a xeno invaziorol, ahol minden benne van. Ha erdekel elkuldhetem, de a legjobb lenne ha vki feltenne a netre vmi elerheto helyre.
 
Annyival javitanam, hogy a 4-es pont utan:

5. ujabb K 80 megint
6. egy het mulva akademia
7. fordulo vegen 5x kell gyozni xenok felett (itt mar lehet learadassal lepni)
8. megint be az akademiara
9. egy het mulva ujra akademia es ekkor kapod a TK 80-at
 
Az 5 uvegcse leadasa utan egy hettel:

Meglátogatod a galetkik nagymúltú akadémiáját. A tudósok büszkén fogadnak.
- Bár igénybe kellett vennünk a mágusok segítségét is, megszületett az eredmény! Egy olajat készítettünk, amelyet magadra kenve, ellenálló leszel az idegen savval szemben. Alaposan kend be magad, ne hagyj ki egy cseppnyi felületet sem! [Az olaj a tárgylistán nem szerepel, automatikusan használod, amikor szükséged van rá.]
Szedd össze társaidat, hamarosan indul a támadás a xenókirálynő fészke ellen! [Ehhez a TK 80 {1. galetki}... {5. galetki} parancsot add ki. A többszemélyes kalandban veled együtt maximum 6 galetki vehet részt.]

Akkor most allok egy ideig azt hiszem.
 
amennyire tudom, bar en se invaziozom:

1. BAval vagy vereseggel zarsz 3 csatat.
2. kiadod a k 80at ketszer es bemesz az akademiara(2 k 80 kozt 1 het szunet!)
3. kiadod a k 80at 4szer(1 hetes szunetekkel)
4. varsz 1 hetet? es bemesz az akademiara
5. megvered a fordulo vegen a xenokat 4?szer
 
Valaki nem foglalna ossze, hogy eddig mi ismert az invaziobol? Persze engem nem fenyeget a veszely, hogy el tudjam kezdeni, mivel nem adok ki elvbol BAt, de erdekelene, hogy eddig mi van.
 
Akkor várni kell 10 percet, hogy minél többet összeszedjenek, és utána támadni. A Tolvaj klán biztos örülni fog
 
marmint, arra gondolsz, ha levered kapsz aranyat?
persze, azt a Te barlangodban szedegettek mar ossze, szoval csak a sajat penzed kapod vissza ;)
 
Érdekesek a xenó peték: amikor kikelnek a xenók, akkor is van benne pénz. Ha ügyesek a tudósok, korlátlan pénzforrást lehetne csinálni
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Szövetségek | Bugok | Csere-bere | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.