Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája (dec. 4.)
Dicsőség Csarnoka
Új játékosoknak
Szabálykönyv
Demo forduló
Árak
Kedvezmények
Befizetési módok
Jelentkezési lap
UL küldés
Alanori Krónika kupon
Aukciós ház
Nyilvános fordulók
Szövetségek
Olimpiák
Chat, üzenõfal
Fórumok
Levelezési lista, IRC
Szavazások
ŐV találkozó
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
AK Archívum
ŐV könyvek
Írások, novellák
Linkek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Többszemélyes kalandok
Küldd el képeslapként!
"Nos, itt vagyunk, a barlangcsarnokban, amit a remete előre leírt. De vajon, hol vannak a tulajdonság- és szakértelempróbák, na meg a szörny, akinél a kincset találhatjuk? Kezdjünk hozzá gyorsan a kutatáshoz, hogy mielőbb elhagyhassuk ezt a baljós helyet! Itt a torzszülöttek bármikor bekeríthetnek!" - töprengő gondolat egy többszemélyes kaland közepén
Nézz szét a galériában!
Ősök Városa - UL tápláló
LVII. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
LV. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
52. Beholder találkozó - Vlagyimir-díj

A lista folytatása...
NEM VAGY EGYEDÜL! - Játékosok felhívása! (6)
ŐV fejlesztési ötletek játékosoktól (55)
ŐV help (521)
56. BEHOLDER TALÁLKOZÓ 2022.06.18. PROGRAMJA (21)
Támasszuk fel a közösséget! (241)
Szövetségi felvétel (36)

További témák...

2024-04-18 22:46:30 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

  ... | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
Nézet:
Sziasztok!

én osztom boyo véleményét, tényleg nem ártana több fejlesztés... Hajrá!
 
Előre megjegyzem; nekem nagyon tetszik a játék, és jól lenne, ha még sokaig menne.
Na most jönne a hozzászólás:
Én teljes mértékben Soma véleményén vagyok.
Még csak a 8.-on járok, de ahogy így látom a fejlesztések hiányát, meg az elégedetlen hangvételű megjegyzéseket, úgy tűnik mintha ez egy halott játék lenne, mert nem igazán van vele foglalkozva. Lázadás óta semmi "nagyobb" újdonság nincs.
Mostanában egyre többen nem lépnek, vagy csak igen ritkán. Ez pedig gerjeszti magát, mert ha a haverok nem lépnek, akkor nem igazán van kedve senkinek se lépegetni, egy kihalt hegyben.
Az olyan válaszok meg, hogy ez sem muszály, meg az sem kötelező, nem hinném, hogy sok ember játék kedvét hozznák vissza.
A fejlesztések meg nagyon abba az irányba haladnak, hogy lassítsák a játékosok haladását, és csak a "mindehez értő", legerősebb karaktereknek legyen esélye. Már szinte mindenkinek szüksége van szolgákra (hála a galetkik által nem támadható szörnyeknek), meg kell 3 különböző támadási forma, szüksége van pszi-re, ha haladni akar. Kezd kicsit egysíkú lenni az karakterek többsége, mert kivesznek az egyéniségek. Aki ragaszkodik az elveihez, az meg igy járt.
Én megértem, hogy kicsit gyorsan haladnak az élenjárok, de ha lenne valami olyan dolog/esemény, hogy megérje több időt tölteni egy szinten, szerintem azzal többre mennétek, mint a mostani módszerrel - újabb korlátok bevezetésével, amik persze nincsenek rendesen kipróbálva, és utólag kell korrigálni.
Itt jegyezném meg, hogy a 11.-en a csarnok többszöri végigjárása, és a végén kapott díj miatt megéri az embereknek több időt tölteni azon a szinten. Az ilyen lassítás szerintem tetszik a többségnek, mert van gyakorlati haszna/előnye.
Én nem leszólni akarlak titeket - fejlesztőket -, de havonta elő lehetne állni valami újdonsággal. Sokan értékelnék ezt még rajtam kivül. Főleg akiket jobban érint a dolog.
A beígért fejlesztések/újdonságok "elvileg" határidős munkának tekinthetők. A "való világban", ha határidőre nincs meg a meló, akkor lelép az ügyfél is, és pénz se jár az addig elvégzet munkáért.
 
nem ertelek? amig kijavitjak a bugokat ne lepj, ott van addig is a Sarkanyolo! Az sokkal jobb! es ingyen is van, ezert arra termeszetesn tobb ido jutott az elmult idoszakban. )
 
en igyekszem konstruktivnak lenni es orulni, de igazabol azert szerintem nem tulzott elvaras hogy az OV valtozasok rovata legalabb olyan tempoban frissuljon mint a TF hasonlo rovata. TFen utolso 3 honapban volt vagy 10 valtozas ami nem bugfix volt, hanem fejlesztes OVn az orgling felkeles volt januar vegen, azota semmi, es akadnak valoban kinos reszei a jateknak ami lathatoan nincs fejlesztve kello tempoban (klankepessegek, klanok, epuletek, arena)
 
Koszonom a valaszt.
Hidd el nekem en nem azt siratom ami nem kerult bele, de ha megnezned egy fordulom latnad hogy miert van ez. A vd es az m parancson kivul nem tudok mit csinalni. Epuletes kalandokkal kesz vagyok, arenaban nincs leny, randomkaland 11-en szadizmusnak szamit , felkoltozni pedig ugyebar nem tudok, mivel ahhoz 10 ember kellene (na meg egy poffetegsziv vegre .
Amikrol en irtam, uj epuletek, klankepessegek azok mind mas emberek "sirasai" az ircrol es nem en talaltam ki oket.
De jo hallani azt hogy rengeteg idot toltesz az OV-vel.
A Sarkanyolore nem vagyok feltekeny, csak eppen nem ertettuk miert kellett meg egy ilyen webes feluletu jatek. De mostmar nyugodtak vagyunk

Koszi a valaszt!

Udv: Brutus
 
A TF-et 12 éve csináljuk, és mindig is voltak és lesznek olyan játékosok és vélemények, mint a tiéd. Teljesen lényegtelen, mennyi új fejlesztés van a játékban, mennyit foglalkozunk vele, mindig lesz, aki azt siratja, ami még nem került be, és kérdőre von, hogy miért foglalkozunk bármi mással az ő játékán kivül.
Az első kérdésre válaszolva, rengeteg időt töltök az ÖVvel, amire nem vagyok képes, az naponta ezernyi friss újdonság, és minden játékos minden kivánságát és vágyát teljesiteni. Lesz, ami bekerül, lesz, ami nem, lesz, ami később, mint szeretnéd. A múlt héten éppen csend volt, mert azt nem fogom beharangozni hogy most épp a 12. szintet befejezését és tesztelését csinálom, ennek a te fordulódban úgysincs látható jele.
A másik dolog, hogy a Sárkányölőre nem kell féltékenynek lenned, ez egy fix idejü fejlesztés volt, és bár oda fogok figyelni rá, nem igényel olyan mértékü karbantartást, hogy ennek az ÖV fejlesztésére bármilyen hatása lenne.
 
Én még annyit hozzátennék ehhez, hogy nem muszáj törnöd magad, ha nincs kedved. Van más is amire el tudjuk költeni a pénzünket.
Például itt van a Káosz Világa is. Kicsit ugyan még új és sokat kell még javítgani rajta, de a TF is így kezdte.
Csak azt már sikerült elrontani.
 
Meg annyit ha kerhetnek, hogy ha elolvastad barmit is, de valaszolj mar legyszives.

Koszonom: Misi
 
Udv Miklos! Ez a hozzaszolas Neked szol, remelem el is olvasod. Szoval amint latni mostanaban nagyon sok idod van Sarkanyolot fejleszteni, ami valljuk be vegulis erdekes jatek, csakhat kar hogy egy gombot kell nyomogatni benne. Persze ingyenes, rendben, de nem tudjuk miert kellett. Ott van a Kft-nek a KF, de Szerinted ez nagyon fontos volt. OK
Csakhat mellette, megnezned mikor igerted OV-re az itt leirt logaritmikus keplet bevezeteset? Vagy hogy mar egy eve szo van arrol, hogy a klanokban 80-as rang felett uj kepessegek jarnak, most pedig odaert valaki, es semmi az egvilagon. Vagy akar az arena, nagyon nagy melo lehet berakni uj lenyeket, vagy uj szoviepuleteket berakni, mivel tobb szovi alol is kifogytak. De nem, szamodra ez amint latjuk nem fontos.
HA viszont ugy gondolod, ennyi eleg volt az OV-bol neked, es valoban nincs kedved fejleszteni,mint ahogy az kinez, akkor ertesits minket is kerlek.
Koszonottel: Misi /Brutus/
 
hali!

kiraly az uj HP es HTT! koszi!
 
Valahogy mostanaban elmaradnak itt a hirek...
 
Köszönöm.

Úgy látom itt is a következő állítás lesz igaz: "A zseni a káoszban is kiismeri magát!"
 
nem, ilyen nem letezik
a netes szabalykonyvebn sok valtozas benne van, de nem minden. egy resze az ov.pserve.hu-n visszakeresheto, egy resze AKkban megvan egy resze a fordolukban lett publikalva, egy resze a levlistre kerult fel, egy reszereol azt tudjuk, hogy "teganp uj patch kerult be a jatekba" egy reszerol tan meg ezt sem
 
Szia mindenki!

A köv. kérdésem lenne: létezik valahol olyan lista, amiben az ÖV indulásától számítva minden változás le van írva. Megj: elég sokat kihagytam, így szeretnék képbe lenni.

Köszi a válasz(oka)t!
 
Hűha! Holnapra jó legyen, mer akarok lépni! :O
 
Hat ez a kontakt osokkel csak felig-meddig mukodik.
Levonja a VP-t, TVP-t, de a csarnok terkepen nem latszik belole semmi, csak ami a 2-3. parameterben megadtam.
Tobbeknel is elojott ez a problema.
 
Na végre, pont időben :-)
 
Hali,

koszi az uj HP prametereket! Remelem lesz meg olyan is, hogy tobben vagyok vagy sem
 
Tudom, csak probaltam kis szerepjatekos erzest belevinni, ullaccik nem sikerult. )
 
Nem is kell bemenni, hasznalata automatikus, szoval ha be 3-at kiadsz, szamodra 2-vel kisebb IQ kuszobot ir ki.
 
Szerintem is, bar meg nem jartam benne miota felhuztuk.
 
szerintem Stevenek csak 18 kell hozza, szerintem nekik van magushazuk
 
20as IQ kell hozza.
 
van eldobas parancs ha meg akarsz szabadulni a cuccoktol.
 
Signy vegyel 10000 uvegcset, es megoldodik a penztulcsordulas gondja. 1xu ez! :-)
 
Csak a kerdes lenyege az volt, hogy a targyakat eladja-e rendesen. Amikor dragakoveket eladtal utanna adtal el mas targyakat is, mikor mar megvolt 32k aranyad?
 
Kipróbáltam, a drágakövekből tényleg csak annyit adott el amennyi a 32k-hoz kellett.
 
A kontaktal kapcsolatban. 9.-en ugye maradt ugyanannyi az ara, ott nem lett felemelve 7000-re igaz?

Az pedig, hogy nem adod el dragakoveket es relikviat, ha 32k aranyad van, ugye sima targyakra rnd-re stb nem vonatkozik! Mert ciki lenne, ha nem tudom eladni, betelik barlang (lassan 290 targyhelyes barlang is betelik) es jon valami jo cucc, azt meg nem tudom felvenni. Vagy esetleg mas.

Ha pedig csak dragakore es relikviara vonatkozik, akkor ugye nem bugos? Szep lenne BUG miatt a fenti verzio ismet...
 
Igen, az nagyon jó volna, ,hogyha lenne olyan HP feltétel, hogy van-e velem szolga, és esetleg 6 paraméterben, hogy mennyi?
 
" A kontaktus őseiddel varázslat most már a 7. szinttől megvásárolható azoknak, akik lemaradtak róla, azonban igen jelentős összegért, 7000 aranyért."

Ez tenyleg kiraly valtoztatas!
 
  ... | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Szövetségek | Bugok | Csere-bere | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.